Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
16 פיג'ו

וצילמתם רק 4-5 ,

תעלו אל תתקמצנו בתמונות ,

ואללה כל פיג'ו בצבע , [יעני 'קטלניתתתת]

תראה כל השאר לא נוסעים הם עומדים לחלקים וחלפים העלתי לכם תמונות רק של הנוסעים...!!!!

פורסם

יש חניון כורכר גדול ליד הבית שלך נכון?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש 403 על גבי מכולה במגרש של חלקים ע"י פסי הרכבת ביציאה המערבית של רמלה.

אולי אתה יכול בבקשה למסור לי יותר פרטים על מגרש הגרוטאות?[באיזה רחוב או באיזה שכונה נמצא מגרש הגרוטואת?] אני מעוניין לנסוע לראות את הרכב, אך אני צריך יותר פרטים אם אפשר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בשירשור שנתת אליו קישור יש הסבר מפורט איך להגיע לרכבים.

נסעת לשם?

כן נסעתי לשם אך לא מדובר בקבריולט אלא בפרייבטים שחורה ולבנה ועומדת שם גם מרצדס לבנה אני חושב מודל 78-86 משהו כזה.

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם
אולי אתה יכול בבקשה למסור לי יותר פרטים על מגרש הגרוטאות?[באיזה רחוב או באיזה שכונה נמצא מגרש הגרוטואת?] אני מעוניין לנסוע לראות את הרכב, אך אני צריך יותר פרטים אם אפשר.

שלום - איני יכול לתת לך כתובת, אני רואה את הרכב מחלון הרכבת. כפי שציינתי - כשאתה יוצא בנסיעה מרמלה לבית דגן, יש מגרש של גרטאות מצד ימין מיד לאחר מעבר פסי הרכבת, האוטו מונח גבוה ורואים אותו.

בהצלחה

מצא משה

פורסם
כן, מדובר בבמאי טלויזיה העובד בערוץ הראשונה. אשתו כתבת בערוץ, אך ברך לי שמם מהראש. הם גרים בירושלים, והרכב נמצא באחת החניות שבין המלך ג'ורג', אגריפס ובן-יהודה - אין מיקום קבוע, כי הם משתמשים בו כמה פעמים בשבוע.

שרי רז - עין כרם

פורסם

לדן בירון איש טלווזיה ידוע יש אחת כזו במצב מדהים בצבע לבן. הוא יד ראשונה ונוסע בה יום יומי.

עריכה: נכתב מבלי משים לתגובה של haimy סנכנסה תוך כד.

פורסם

מה אתה עושה למכוניות היפות האלו?

ועד שיש טנדר 403, הוא נראה כמו מתוך סרט מצוייר? אפור, רק אפור מקורי, ברזנט כהה... איך הטנדר מיד2?

זה ההוא מרמת גן? היה שמור לאללה במצב מקורי. אל תשלח ידך בנער!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
מה עם תמונות?

מה אתה עושה למכוניות היפות האלו?

ועד שיש טנדר 403, הוא נראה כמו מתוך סרט מצוייר? אפור, רק אפור מקורי, ברזנט כהה... איך הטנדר מיד2?

זה ההוא מרמת גן? היה שמור לאללה במצב מקורי. אל תשלח ידך בנער!

דב

סרט מצוייר? תרשה לי לגכח כשתקנה אתה טנדר 403 ותעבוד עליו 8 חודשים רצוף תצבע אותו איך שאתה רוצה!

- לקנות טנדר שעומד 24 שנים בלי לזוז ושיפוץ בידיים של אבי, אני ואחיי במשך 8 חודשים עבודה רצופה של 24 שעות ביממה בחצר שלנו החלטנו שאנו רוצים לצבוע אותו ככה ולדעתי הוא הרכב היפה ביותר שיש היום! על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח אמרו חכמינו!

בקשר לטנדר השני אין לי מושג!

2umzz1jyjmni.jpg

• תוכן חדש...