רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נצפתה היום בהוד השרון. פעם ראשונה עבורי להיתקל בכזו. מאחור ומלפנים, נראית כמו חיפושית רגילה. מהצד מבחינים בייחוד. האם כך במקור? בכל מקרה, רכב יפה!
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
מישהו יודע איכן ניתן לקנות ?קימים בקבוקונים שראיתי פעם אצל רפדים. תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
עניין אותי לדעת מה קרה בדיוק בחרם הערבי בתחום הרכב בישראל. אני יודע שחברות כמו סובארו פג'ו ופורד המשיכו לשווק לנו מכוניות. אבל מה בקשר לעוד חברות? מי התעלם מהחרם ומי נכנע לו? חשבתי שאני לא אראה הפתעות עד שראיתי דייהטסו שנת 83 בכבישים. אז מתי החרם הערבי היה? בין איזה שנים? ומי התנגד לו בעולם הרכב והמשיך לעבוד עם מדינת ישראל למרות החרם? תודה מראש יוסי.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
שלום קוראים לי איגור. אני מחפש פיאט 127 משנים 79-87. אני מהצפו ן(נצרת עילית) למי שזה עוזר. הייתי גם רוצה לדעת איך האוטו האם כדאי לקנות?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב מסוג פיאט 127 (דגם ברזילאי), שנת ייצור 84', צבע כסף. הוא היה של אמא שלי בין 1984 עד שנת 2000 ונמכר. אם הרכב הזה עדיין נמצא על הכביש, או ננטש איפשהוא אשמח לתגובה כדי לקנות אותו חזרה. נצפה בפעם האחרונה לפני כ- 8 שנים באיזור עפולה/ יישובי התענכים. מספר רכב: 40-542-84. (אם אסור לפרסם מס' רכב אנא מחקו את המספר, סליחה מראש). קיבלתי דיווח שהוא ירד מהכביש בסוף 2004 אבל אני לא בטוח שזה נכון, בנוסף אולי רק הוקפאו הרישיונות. תודה מראש, גיא.
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש מקום אחסון לרכב אחד, מקורה, בתרומה או בתשלום סמלי באיזור חיפה והקריות בדחיפות. תודה על כל עזרה. 050-8882686 ליאור
הודעה אחרונה מאת סייארה, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 867 צפיות
בוקר טוב לכולם. הרכב נכנס בימים הקרובים לצבע, ואני מחפש עגלה כאזת, שאני יוכל שים עליה את הרכב ולהוריד את המתלים והבולמים לצביעה איכותית יותר. כמו שעשה בני. ל אין לי כרגע אפשרות של זמן לבנות אחת כזו אני תקוע ולא יודע מה לעשות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום בשעה טובה (או שלא) הגיעו הפנסים האחוריים ל-914,משומשים במצב מעולה. מחיר קנייה+משלוח = 100$,בדיוק הרף של תשלום מכס. החבילה הגיעה לסניף הדואר הקרוב לביתי (בלי אישור משרד תחבורה),ולכשהגעתי שמח לאסוף אותה, התברר לי שהזו%#ות חייבו אותי במכס של 366 ש''ח. אין עם מי לדבר שכן הפקידה בדואר לא היא שקבעה את המחיר,שיכול במקסימום להגיע ל-50%,קרי 200 ש''ח. למה לעזאזל הם החליטו מכס כ''כ גבוה ? ואיך קבעו מחיר גבוה כל כך בצורה חד צדדית כזו?
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הפרופלור המכני בין המנוע לרדיאטור משמיע לעיתים (בעיקר בשינויי טורים) קולות צווחה של חיכוך מתכת... להערכתי המיסבים הפנימיים נשחקו למוות. הבנתי שלא ניתן לשפץ! היכן מוצאים כזה מאוורר?..?
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
החלטתי [יותר לנסות] לבנות אתר שמאגד את כל הפרוייקטים המצולמים שהועלו לאינטרנט. איני מעוניין בפרוייקטים שהועלו לפורום מאחר ולפעמים יש נפילות שרת [אומנם קרה לפני חצי שנה-שנה] או איבוד נתונים. ולכן איני רוצה יותר מדי התעסקות עם עדכון האתר. אז אם אתה בעל אספנות ויש לך אתר על רכב האספנות שלך אשמח לקבל את כתובתו. בתודה, נמרוד.
אחרי שקראתי כתבה במגזין SPITIFRE על איש שעשה טיול של 6800 מייל בארה"ב ב48 מדינות ברכב אספנות חשבתי לראות אם יש גם משוגעים פה בארץ שמעוניין בטיול של יום אחד שיתחיל בחרמון ויגמור באילת. כמובן ברכב אספנות. לבינתיים אני רק זורק המחשבה ובודק אם יש אנשים שבאמת רוצה לנסוע אז מי בפנים?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 4 עוקבים
- 66 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
אני אתחיל: -כשלמלא מיכל דלק יותר יקר מביטוח חובה. -כשאתה צריך להשתמש בווקי טוקי כדי לדבר עם הנוסעים שלך. -כשכל צילינדר הוא בגודל של מנוע של סוזוקי סוויפט.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 687 צפיות
שאלתי היא כמה עולה ליבא ... אני מדבר כאילו אם המכונית עולה כ15000$ {פורד מוסטנג 68} כמה היא תעלה לי אחרי מיסים{לא הובלה רק מס} תודה מראש אור ג.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני שבוע פגשתי מישהו מבוגר בעבודה שסיפר לי שיש לו חיפושית שנת 67 שעומדת בחצר ביתו ששיכת לו. הרכב עומד משנת 92 בחוץ בירושלים. הלכתי אתמול לראות את הרכב, הוא שלם ומקורי. השאלה היא אם ובמידה שאני אקח את זה, אני לא מכיר שום דבר על חיפושיות. מה לבדוק? האם יש משהו מאזור ירושלים שירצה לבוא איתי לבדוק את המצב?
הודעה אחרונה מאת KesNoN7K, -
- 42 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
אירוע חנוכה הגביע הנודד של ירחון "אוטו" ע"ש שאול גלאי ז"ל בהמשך למסורת, מועדון החמש מקיים את אירוע גלאי והפעם באתר אנדרטת משמר הגבול, צומת ברקאי (כביש חדרה-עפולה), ביום שבת, 08.12.07. עריכה - הארוע נדחה לתאריך 15.12.2007 - פרטים כאן. חברי המועדון ובני המשפחה מוזמנים להגיע לאירוע שבמרכזו הענקת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל. הגביע יוענק לחברים שיזכו ב-3 המקומות הראשונים בתחרות על שיפוץ רכב האספנות שבבעלותם. האירוע בחסות משפחת גלאי , ירחון "אוטו", ירחון הרכב הנפוץ והגדול בארץ, ובשיתוף מועדון החמש. מה בתוכנית? - טקס הדלקת נרות חנוכה - טקס הענקת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל - מפגש חברתי ואר…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.makor1.co.il/makor/Article.faces?articleId=2529&channel=2&subchannel=2
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מזהה? אולי...חיים סירי?
קבלת פנים למרקורי מונטקלייר של גידי אשכנזי ב- 30.11 - והתמונות והרשמים שאחרי !!! 1 2 3 4
מאת מועדון החמש- 3 עוקבים
- 57 תגובות
- 13 אלף צפיות
קבלת פנים למרקורי מונטקלייר BREEZEWAY , 1964 MERCURY MONTCLAIR BREEZEWAY 1964 ביום ו', 30.11.07, בשעה 17:00, תיערך קבלת פנים למרקורי מונטקליר דגם BREEZEWAY, שנת 1964, שיובאה ע"י חבר מועדון החמש גידי אשכנזי. הדגם יצא לכבוד 25 שנים לחברת מרקורי והינו רכב יחיד במינו בישראל- זו הפעם הראשונה שרכב מסוג זה מיובא לארץ! האירוע יתקיים בחניית קפה- 'BY THE WAY' הממוקם בתחנת הדלק סונול, 150 מ' צפונית לצומת רעננה כפר- סבא, מקום מפגש השרון. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ויו"ר המועדון, נחום קדמיאל, ישא דברי ברכה ודובר המועדון, קובי מילוא יספר על תולדות הדגם. חברים מכל רחבי הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אימפלה 1965, 6.6 טורבו דיזל, 800 כח סוס, ארנולד שוורצנגר, ביודיזל הכל בפרק אחד. http://www.mtv.com/overdrive/?id=1557647&vid=145907 וגם: http://www.youtube.com/watch?v=z4BrHzlOOQg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
במסגרת שיתוף הפעולה בין אספני כלי הרכב הארצישראלים (IVC) ואתר YNET החברים כותבים ומפרסמים כתבות הנוגעות לכלי רכב אספנות - היום פורסמה כתבה על טילון ה-ICM http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480469,00.html בנוסף לכתבה זו ניתן לקרוא כתבות מעניינות נוספות המופיעות באתר של IVC - http://www.ivc0707.org/ תהנו
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מפגשי מועדון "סובארו קלאסי". בשישי האחרון היתקיים מפגש מועדון "סובארו קלאסי" ביקום. במפגש הוחלט על קיום מפגשים פעמיים בחודש. בשרשור זה אנו נעדכן את המעוניינים במועדי המפגשים וחוויות (במקום לפתוח שרשור כל פעם מחדש.). אתר המועדון: http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=12352550906229
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
ביום שבת, ה 29/12/2007, החל מהשעה 10:30 בבוקר מועדון PSI יקיים אירוע סוף שנה ענק במגרש החניה הסמוך לפארק רעננה! כ-ו-ל-ם מוזמנים! מה במפגש? * גמר תחרות הרכב היפה ביותר - החלטת השופטים המקצועיים קובעת! דמויות ידועות מעולם הרכב יקבעו איזהו הרכב היפה ביותר במועדון PSI יש פרסים! * תחרות שליטה מדויקת ברכב (במהירות חניה) הזדמנות להוכיח עד כמה אתם מכירים את הרכב שלכם ויודעים לשלוט בו במדויק. עלות ההשתתפות מגוחכת. הפרסים גדולים! * מכירת חיסול של מוצרי המועדון - במחירים מדהימים! חולצות, וילונות, אפודים זוהרים, זכרונות ניידים ועוד, הכל עם סמל מועדון הרכב המוביל בארץ! בואו להכיר את האנשים, לראות את המכוניות ולהשתתף בתחרויות במפגש המוטורי ההכי גד…
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- 1 תגובות
- 847 צפיות
שימו לב לשירשור הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485031,00.html מי לדעתכם ישלם את המחיר הגבוה ביותר? חומר למחשבה....רן
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום שמי גיל - בדיוק לפני שבוע אספתי מנמל חיפה את ה-FIAT 124S שלי - יבוא אישי. היה לי אותה בקליפורניה 17 שנה - והיא מאוד שמחה לעלות לארץ. היא שנת 76 לבנה. השאלה המידית שלי היא: כדי לשמור מפני נזקים או אפילו גניבה, הורדתי את הגלגלים המדהימים שהיו לה, ושמתי סתם גלגלים פושטים (ג'נט פלוס צמיג) ושלחתי בארגז נפרד. נחרדתי לשמוע אתמול במכס שעלי להשמיד אותם, כי אין היתר יבוא. אני כותב מכתב בקשת חריגים למנהל יבוא חלפים במשרד התחבורה. מישהו אולי יכול לתת רעיונות או שיש לו מידע נוסף בנידון? אתכם התודה, גיל וה-FIAT שלו
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
שיפור פורד קפרי 1 2
מאת CooL_DuDu-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, יש לי פורד קפרי שנת 1975 אני מחפש כמה עצות . אני רוצה לקנות קאמשפאט חם שמגיע קיט אבל אני רוצה לקנות אותו בארה"ב ולהביא לארץ, הבעיה היא שאני לא מוצא את חנויות בארה"ב שמוכרות מוצרים של KENT CAMS , אולי מישהו ממכם יודע? ובנוסף מה אני רציך להחליף חוץ מקאמשפט , אמרו לי גם פולי מתכוונן, למישהו יש מושג מה עוד או כתבות בנושא הזה? לא משנה אם זה באנגלית תודה דוד
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
אתמול הייתי במוזיאון במוסך ראלקס, הנה תמונות של רוב הרכבים שם, מצטער על איכות התמונות פשוט הייתי שם במיקרה וללא מצלמה, הכי עניינה אותי הלמבורגיני קונטש, מישהוא יודע לספר עליה משהוא ? הבנתי שהיא לא אמיתית אלא יושבת על רכב אמריקאי כל שהוא, יש לציין את ההזנחה של הרכבים שם ואני לא מאשים את הבעלים פשוט כואב הלב לראות שם רכבים מיוחדים חשופים לפגעי מזג האויר,
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
מבקש להשאיל מכשיר לבדיקת לחץ הפוך (תמורת ערבון כספי אם צריך) באיזור הצפון לבדיקת מיקום סדק במנוע . בה"פ או בפלאפון 050-8882686 בתודה, ליאור
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מדובר במנוע של אופנוע. מה הפרוצדורה ולפי מה יתמחרו מכס? עלות משוערת של שילוח door to door? תודה מראש, רן.
הודעה אחרונה מאת RonCX, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם מייצרים עוד חלקי ספייר למכוניות האלה? גומיות ,בקליות, חלקי פנים, מראות, סמלים, ריפוד דלתות ופנים, מכאניקה, חשמל וכו'? האם יש חלקים נדירים ספציפיים כמו פח שקשה להשיג? האם הרכב נחשב קלאסי? (בעיניי הוא מקסים-MK2) אפשר לקבל קישור? שוקל קנייה של רכב כזה לפרוייקט עתידי, מוודא במה זה כרוך לפני. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת גיא127,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- ישיר
- Coresh
- גולדן191
- PASHUT
- דובצע
- נתנאל - Net
- Mr.Voland
- Avia
- פאר האורה
- meny5
- yahaga