רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולכם וערב טוב! לאחר כמה שיחות עם חברייי יש כאלה שממליצים לקחת חיפושית בתור רכב ראשון כאשר התקציב מוגבל עד 10K השאלה היא מה היתרונות של אחזקת רכב אספנות? ומה היתרונות של חיפושית האם ביכלל כידי ללכת אליה או לקחת משהו "מודרני"
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 928 צפיות
אשמח לקבל עזרה ממישהו שמכיר שם חנויות לחלקי חילוף לפולקסווגן (שנות השישים - קירור אויר כמובן). כמובן שרצוי ממישהו שהיה שם ויודע בוודאות שהחנויות נמצאות במקום "ידידותי". תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, היום עשיתי חישוב של עלות החלקים שאני רוצה להזמין ויצא - 210 דולר לא כולל משלוח. איך אפשר לדעת כמה מכס ידרשו ממני? האם אתם יודעים על דרך להוזיל את המשלוח מהאתר- http://scootrs.com/ האם ישנם אתרים של חלקים לווספות בארצות הברית? גבע.
הודעה אחרונה מאת ronenbanana, -
BMW 528/535
מאת HFturbo-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתמול נדדה שנתי.. ובחלומי הופיעו זכרונות ילדות של שתי BMW האחת - 528, הגה ימני, צבע כתום (חלודה) מטאלי ומושבי עור בהירים השניה - 535, צבע תכלת מטאלי שתיהן משנות ה-70, שתיהן זכורות לי כילד לפני למעלה מ20 שנה.. מי מכם מכיר וידע לספר יודע מה עלה בגורלן?
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
אני מחפש חלקים לרנו 4 : ראש מנוע ופיסטונים לדגם 845
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש כבר הרבה זמן גג לטריומף ספיטפייר2, לא מצאתי בארץ. מבקש עזרתכם, אולי משהו הזמין מחו"ל. תודה שמעון
הודעה אחרונה מאת Aron, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 54 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך למסורת הפרינצים שלי.... הפעם, התחדשתי לי בנסיך מדהים, מתוצרת משותפת של אשתי חגית ושלי (אשתי ממוצא גרמני, כך שהתוצרת המקורית של הפרינץ לא התרחקה מהמקור )... ____ (אין עדיין שם) נולד בחמישה לאחת לפנות בוקר של יום שני, 19.11.07. אין, פשוט אין חוויה שמתקרבת ללידת ילד... מאחל את האושר הזה לכל אחד בעולם... אני שמח שסוף סוף יש לי מי שיעזור לי לעבוד על המכוניות שלי... כבר הזדקנתי ונהיה קשה לבד... תמונה של הפרינץ: ליאור, המאושר באדם.
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בשישי האחרון במפגשרון נראו כ30-40 רכבים ,אי אפשר כבר לשקר מפגשרון נהיה למפגש גדול ומאוד מרשים . לפני שנה היו כעד 10-15 רכבים ותראו מה נהיה היום אחרי שנה ממש מדהים. כיף ליראות את הקהל שמגיע וניזכר ברכבים שהיו להם ומעלים זכרונות ממש מחמם את הלב שלנו ושלהם שעדיין רכבים נוסטלגים נוסעים . הנה כמה תמונות מהמפגש וכמובן שזה הנבחרות מתוך עשרות תמונות שצילמתי מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם שבוע טוב מפגשרון כבר 16:00?
הודעה אחרונה מאת חיים מוריס 8 35, -
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
אני מעוניין ליקנות בעתיד פורד מוסטאנג 1966 ויש בEBAY כמובן את הרכב הנ"ל ואיני היתעסקתי בקנייה מ EBAY או ייבוא אני אשמח לקבל את כל הפרטים כגון איך לייבא רכב וקנייה דרך EBAY ואני אשמח גם לדעת איך עושים קנייה בטווחה כלומר-מנוע פעיל ומידע כמה שיותר מדיוק על הרכב ואיך שלא יעבדו עליי ואם כן מה עושים במקרה שעובדים עליי
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 2 תגובות
- 759 צפיות
היום במפגשון לא היה כמות היסטרית של מכוניות אבל כול מכונית היתה בצבע היה ממש מדהים . הן מכוניות גדולות מול מכוניות קטנות כמה תמונות ממפגשרון החברה הגיעו קצת באיחור שכברהתחיל להחשיך . מספרי רכב גלויים באישור בעליהם טל גלאפו זה אני
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש מישהו שמתעסק עם ייצור והתאמת גומיות לא מקוריות לרכב ? באי-ביי רוב הגומיות לא מקוריות, ונמכרים כל חלקיק לחוד
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב. יש לי שני ידות חדשות של ה127, הבעיה היא שנאבדו המפתחות, מה אפשר לעשות? ולמי לגשת? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 855 צפיות
תזכורת לכולם, החזאי מבטיח יום בהיר וקר!-אין תירוצים! היום מפגש כרגיל ב-1500, כל מי שמגיע וברשותו תמונות מאחד ממפגשי י-ם מתבקש להביאם על דיסקט לצורך הכנת מצגת לטובת פרויקט מיוחד! היום השקת בירה חדשה, ו....מי שלא מגיע מפסיד-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לחברי המועדון, מקווים שהטיול המוצלח בעקבות כתב חידה השאיר טעם של עוד ! בשבת, 17 בנובמבר ,טיול נוסף והפעם לאיזור רמת רזיאל. אתם מתבקשים להירשם לטיול זה עד יום ג', 13.11. חברים שאין ברשותם רכב אספנות או שאינם יכולים להגיע עם רכב האספנות לאיזור זה - יתקבלו בברכה עם רכב פרטי. הזדרזו בבקשה עם הרישום! להלן המסלול המפורט ומפה בקובץ מצורף: ב-17.11.07, יום שבת, נצא לטיול באיזור רמת רזיאל, מושב הנמצא בצד כביש צובה, כ-7 ק"מ ממזרח לצומת שמשון. 09:00 - נפגשים ברכבת צפון, ת"א. יציאה מרכבת צפון לכיוון בית שמש, כביש 1, פניה במחלף שער הגיא לכביש 38. 09:30 - 09:45 - עצירה לקפה, בדיקת בלמים ואיסוף בתחנת דלק פז "yellow”מסילת ציון, (התחנה נמצאת ב…
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
לצורך פרוייקט שיפוץ חדש מחפש בעלי מקצוע מעולים (עם הוכחות) בתחומים: פחחות, צבע ומכונאות מרצדס (500 SEC שנת 86).
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם לפי מה שאני יודע סיטרואן לקחו את הדה שבו הקטנה והחלשה והכניסו לא מנוע נוסף בחלקה האחורי+ כמה תיקונים נוספים כדי לאפשר זאת. השאלה שלי היא: האם הכנסת המנוע הנוסף לא יצרה בעיות? כלומר האם מנוע אחד לא משך מנוע אחר או דחף את המנוע השני וגרמה לבעיות? ברצוני לשמוע גם איך הם עשו את זה כי זה מאוד מענין אותי איך הצליחו לעשות זאת לפני המון זמן. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאורי וסבין היקרים / Volswagen Beetle 1964, ברכות חמות לנישואיכם, המון מזל טוב! מוועד מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
ניקוי מזרקים
מאת דורוןא- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למרצדס שלי יש מע הזרקה מכנית (אין בכלל אלקטרוניקה) אבקש את דעתכם המלצתכם. אני מעוניין לנקות מזרקים כולל בדיקת תקינות. תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני לפני הוספת ספיסרים לגלגלים , היות והגוזונים שלי לא מספיק ארוכים נשאלת השאלה איפה אפשר להשיג גוז'ונים ארוכים יותר מן המקובל בלפחות 20 מ"מ , אינני יודע מה אורכן העכשוי של הגוז'ונים וגם לא את בסיס קוטרן. הרכב : טויוטה MR2 דור ראשון, אני מאמין שאלו גוזנים כמו של כל טויוטה מודרנית אחרת. אשמח לתגובתכם ושהיה לכולנו סוף שבוע רגוע, אסף.
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קאמרו משנות ה-70... מישהו מכיר אחת שכזאת למכירה בארצנו הקטנה? באיזה לוח מודעות אפשר לחפש אחת כזאת?
הודעה אחרונה מאת Reshef_Camaro, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז כך: קיבלתי לידי חיפושית של חבר, עברה הזנחה פיזית קלה, אבל המון אהבה. הוא בצבא, חוזר פעם בשבועיים הביתה. אז הצעתי לו לעזור במה שאני יכול (אני בא מתחום האודיו והמולטימדיה לרכב). בינתיים חידשתי לו צמת חשמל, שטיח לרכב, מערכת, אנטנה חשמלית בקרוב, הכל הולך כמו שציפיתי. החיפושית נהנת מהטיפול, אני עוד יותר - פשוטה קלה ומהנה לעבודה. עד אשר נתקלתי במכשול הראשון שלי. מד הדלק שלו (ממוקם בתוך מד המהירות) מזייף, לעיתים לא עובד כלל - יש לו תקופות. הוא החליף מצוף לא מזמן (מדובר על חודש אולי). מיכל מלא מראה על רבע במקרה הטוב וככל שהוא מתרוקן המחוג 'שובר' את הסקאלה. לפעמים המחוג גם מוותר ופשוט מתיישב על 'ריק'. במהלך הנסיעות שלי איתה ראיתי את המחוג לפעמים מנסה ל…
לבני אחי היקר ואישתו זהבה. מזל טוב להולדת הנכדה . הרבה אושר ונחת מחכים לעוד!!!!! רעיה וחיים.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הפלקון 1960 שלי אהובה עלי יותר מהמוסטנג. הדגם הזה שזור בסיפור ילדות ובחלום שלא עזב אותי והתממש רק בשנת 2005. על החלום והגשמתו אפשר לקרוא כאן: http://www.5club.org.il/articles/article_1.asp החלום שלי הוא להפוך את הפלקון לרכב יומיומי, כלומר לא ממש כי הקורדובה 2007 שלי נוחה יותר, בטוחה יותר, ממוזגת יותר ובטח אמינה יותר בנסיעות לירושלים, לבת ולנכד. אבל הרצון לראות פלקון 1960 בחניה שלי, להכנס אליה כשמתחשק לי ולהחנות אותה בין כל היפנומטיות במגרש החניה בעבודה תמיד קיים. אז אחרי שהמוסטנג התמקמה לה, משופצת ומבריקה, הגיע הזמן להגשים ולהשלים את החלום. מסתבר שהמציאות קצת יותר מורכבת והפלקון זקוקה לשידרוג רציני בכמה מערכות, שיעשה את ההבדל בין רכב אספנות שנוסע 500 ק"מ בש…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני כבר כמה שנים קונה באיביי, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא שיטת חיפוש של פריט/רכב שמסקרת את כל איביי בכל המדינות ואני אתן דוגמא, אם ניכנסים לאיביי ארה"ב אז גם רואים את הפריטים של אוסטרליה, אני רוצה להיכנס לאיביי ולרשום פורד קפרי ולראות את כל הפריטים בכל המדינות, האם זה אפשרי ?? תודה
הודעה אחרונה מאת STANG, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לכולם, אחרי שש שנים, מכרתי את הקרמן גיאה שלי. שש שנים זה המון זמן, והרגשתי שהגיע הזמן למשהו חדש. והנה המשהו החדש: כמו שאומרים, משהו אחר לגמרי. האוטו נראה סולידי למדי, והיה לו טסט עד לפני שבועיים. הוא זקוק לקצת פחחות, קצת קוסמטיקה, קצת חשמל, קצת חלקים מקוריים, והמון טיפול מסור . . . אני מקווה להביא אותו בקרוב לאחד המפגשים שתוכלו להתרשם.
הודעה אחרונה מאת giladmir, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לאחר תקופה ארוכה של המתנה, ביום שישי האחרון סוף סוף התחלנו. פנים הרכב נוקה: הוסרו המושבים, השטיחים, כיסויי הדלתות והתקרה. אלה הושארו אצל הרפד. הרכב נגרר למקום בו יעבור פחחות, ולאחר מכן צבע (אדום). במקביל לעבודות הפחחות והצבע, המושבים ירופדו מחדש, כיסויי הדלתות יחודשו גם כן, ולאחר סיום הפחחות והצבע מתוכנן בידוד רצפת הרכב (ואולי גם התקרה) בדאינמאט, שטיח חדש ותקרה חדשה. עדיין מתלבטים בנוגע לצבע השטיח וכיסויי המושבים והדלתות, ונכון לעכשיו המחשבה היא על שטיח אדום, וכיסויי מושבים ודלתות בצבע שחור עם פס אדום. המלצות יתקבלו בברכה! תודה רבה לקובי מילוא, שמלווה אותנו לאורך כל הדרך. זו התחלה חדשה לנו ול- MG, והיא באה כשבוע לאחר התחלה חדשה גדולה שלנו - התחתנו לפני כשבוע…
הודעה אחרונה מאת רםMG, -
-
- 8 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אפשר קצת פרטים על האוטו הזה? יש לי הרגשה שזה רכב קונספט כלשהו עוד משהו בקטנה. באתר שממנו הבאתי את התמונה ראיתי Kendt som מישהו יכול לנסות להסביר לי מה זה?תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
שאלה בקשר לפחחות
מאת geva- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חיפשתי בפורום, ומצאתי תשובות לכאן ולכאן. אני צריך הסבר- מה עושים קודם? קודם מורחים חומר מילוי (שפכטל/בונדו) ואז צבע יסוד? או להיפך (קודם יסוד ואז שפכטל)?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
רפד רכב
מאת dudi oknin- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי אני מחפש רפד רכב ברמה גבוה אני רוצה לרפד בעור כסא אחורי של מוסטנג 67 וקדמים שעוד לא מצאתי (לא מקורי) רצוי שההמלצות יהיו מבעלי ניסיון ולא משמועות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתנצל מראש על האיכות התמונות עדיין לא ברמה של האחים היקרים שלומי וערן יצחקי . תהנו: שבת שלום עדי
הודעה אחרונה מאת דני יונגר,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 343 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- pooh-bear
- sperial
- מרקורי
- Benor
- רפי לין
- daniel.asu
- mcaspi
- yohai71
- Shaike.Zam
- סידן
- nir eli