רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. אני מחפש רכב בארץ, בין השאר אני מתענין בארה"ב. האם זה בעיה שמספר / נפח המנוע לא מתאים ל VIN? למשל ה VIN מנוע 318 וברכב יש מנוע 350? בכל מקרא מדובר במנוע 8 צילינדרים. איפה נרשם מספר סידורי של המנוע - ב TITLE? תודה על התשובות. אייל --------- מצפה להתאהב באמריקאית מחפש Dodge Charger / Challenger
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- 2 תגובות
- 894 צפיות
הייתה התלבטות יירד גשם או לא ובסוף החלטתי נוסעים אבל הגשם הבריח אותנו ולכן מס' התמונות מועט. אבל הייתה הפתעה הגיעה ווספה שנרכשה לא מזמן מי מזהה. מצורף קישור עם תמונות להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/x/
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום אני פותח את השירשור של מפגשישישרון (זה נועם) התמונות צולמו בפלאפון שלי אז סליחה על האיכות בהתחלה התלבתנו עם לצאת או לו אבא שלי היה בטוח שלא יגיעו אנשים בגלל הגשם. אבל החלטנו לצאת לדרך שיצאנו היה טיפטוף קל אבל באמצע הדרך התחיל מבול הצטערנו שיצאנו, אבל למרות זאת יצאנו נהנינו והנה תמונות של הנסיעה וכמה חברים שהגיעו לפנינו ואבא שלי עם הכובע :lol:
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה נמצא בתוך סוכנות סוזוקי ברח' יפו ליד האצטדיון.. מישהו פה מכיר את זה? עברתי שם וחשבתי שזה יכול להיות מעניין
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קצת תמונות מהמפגש.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על פי פרסום בעיתון מקומי מסעדת וואליס מארחת את מועדון ה-5 עם תצוגת רכבים בתאריך 11/11/2007.
הודעה אחרונה מאת nati54, -
תמונה שמספרת סיפור: 1 2
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בעקבות השירשור "לילה כחול" עלה בליבי רעיון, מצאתי תמונה מדהימה שמספרת סיפור, מי רוצה לספר אותו?
הודעה אחרונה מאת NL_Falcon, -
-
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
המצב: האוטו רשום על אדם מבוגר (מאד), שטוען, שמכר אותו לפני כ-15-20 שנה! כמובן, שאין לו מושג כבר למי, והאם הוא חי בכלל! אבל הוא אומר, שאין לו זכות לעשות העברת הבעלות, מכוון שהאוטו לא שלו. מצידו- שאקח את האוטו, ואעשה מה שאני רוצה! מה עושים, לעזאזל?!? -לו הייתה דרך לעשות העברה בלעדיו... מה שמרגיז- לא אכפת לו, הוא פשוט מפחד! אי אפשר לשכנע איש בן 85 בכלום... מיותר לציין, שהרכב עצמו נטוש כבר כ-15 שנה לפחות, ואין דרך למצוא את ה"בעלים" שקנה אותו, ולא ידוע בכלל, אם הוא בין החיים עדיין! מדובר ברכב שלא שווה הרבה, אבל אותי מעניין מאד, ואין אותם יותר מדי! (למי, שיודע- אנא לא לדבר בינתיים)
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 785 צפיות
יש מפגש היום?
הודעה אחרונה מאת Greenvald, -
זיהוי אופנוע
מאת UFD41- 0 תגובות
- 889 צפיות
מי מזהה את האופנועים
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני כבר ביומו השלישי של הפירוק.... בעצם אם מרכזים את זה זה יוצא אולי 8 שעות (גג... ואני בטוח מגזים) פירקתי כמעט את הכל, ונותר עוד לפרק את הבולם האחורי (לא היה לי מפתח מתאים 14 מ"מ אני חושב) ולפרק את הכנף הקדמית מהמקום שלה (אני עוד לא הצלחתי להבין איך לאזאזל זה אמור לצאת משם....) אז, ברשותכם מספר תמונות: כך הביבי נראתה לפני הפירוק- ובמהלכו בתמונה השניה משמאל אפשר לראות בצד השמאלי את המקום היחיד שנאכל ע"י חלודה עד רמת חור.
הודעה אחרונה מאת geva, -
- 2 תגובות
- 980 צפיות
שלום האם מישהו מכיר חנות חלפים בטורקיה שמחזיקה חלקים לג'יפ וויליס cj3b או cj5 בתודה דודי צמח 0506657112
הודעה אחרונה מאת frik, -
לבעלי bsa m20
מאת haimy12- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חיברתי את הריגולטור וכעת הוא מוציא 6.5 וולט אם מתח זה תקין אם לא לכמה צריך לכוון אותו היכן קונים נורות 6 וולט
הודעה אחרונה מאת eransw, -
ה MGA נרכשה בארה"ב ללא title בחודש יוני השנה , לאחר טיפול מפרך וממושך מול הרשויות בארה"ב שהנפיקו title עם לא מעט טעויות, רק בפעם השלישית הנפיקו title ללא טעויות. עקב הטעויות תיקנו גם פעמיים את רשיון היבוא. סוף סוף לאחר 5 חודשים ה MGA אצלי בחניה. האם יש למישהו המלצות במה כדאי להתחיל? הרכב לא במצב נסיעה, כרגע אין מצבר, חלק מבירגי ראש המנוע פתוחים, דוושות המצמד והבלם לא מגיבים, לא מורכב רדיאטור (יש רדיאטור חדש שקניתי) והאלטרנטור לא מסתובב. צרפתי קצת תמונות. ישראל.
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
שאלה לגבי וספה
מאת דודו- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכול המומחים.ברצוני לשפץ וספה.איזה דגם הכי מומלץ הבנתי שיש ספרינט VBB ראלי גלגלים ,"8 מה מומלץ מי יכול לעשות סדר בדגמים? תודה... דודו
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם מזה מספר שנים יש ברשותי טנדר וויליס משנות ה 60,לא במצב נסיעה,שננטש ע"י בעליו אי שם בשנות ה 80. לפני כחודשיים איתרתי את בעל הרכב,והוא הסכים לרשום את הרכב כאספנות ואז להעביר בעלות אלי. מסיבות שונות העניין התעכב ובעל הרכב נפטר באופן פתאומי לפני שבועיים. מה אני יכול לעשות כדי לרשום את הרכב על שמי? בברכה,טושי
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
נכבדי, טרם שאני רוכש הרכב שצוין למעלה מבעליו הראשונים באירופה - מחירו ביורו 15.000 מאד אודה למנהל וחברי הפורום עבור מידע - כיצד עלי לפעול ולמה עלי לצפות בדרך לקבלת אישור בישראל. האם רצוי שאגיש מסמכי זיהוי מקוריים של הרכב טרם שאני רוכש אותו? האם אישור המכס הינו שלב ראשון והוא שמתיר לי להכניס הרכב בנמל חיפה? האם עלי לשלם דמי המכס בגובה 112% + אחוזים מעלות ההובלה והביטוח - מיד עם הגעת הרכב ארצה? האם המכס יחשב מיסים גם על הובלה וביטח למרות שאביא הרכב פיזית באוניית מעבורת כפי שמגיעים תיירים? ובנוסף: באם אכניס הרכב שירשם על שמי כחוק במדינת המקור (צרפת או הולנד) - מהו פרק הזמן שמותר לי להשאירו בישראל? האם קיימת אפשרות שבתום תקופת ההרשאה (נאמר 6 חודשים) אתחיל …
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לשינוע רכב ארצה, יש המלצות ? הרב ממוקם ב- west virginia
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לאחר הרבה טלפונים והודעות בפורום על המפגש הוא יצא לפועל והגיע כ20 מכוניות שלדעתי זה נחמד לפעם ראשונה . כמובן שבתמונות אתם רואים יותר מיני מיינור כי לזה אני יותר מקושר. שמח אותי מאוד שהגיעו עוד מכוניות קטנות אחרות הן אספנות והן מודרניות במקצת פיאט 500 מהממת, פרינץ 4 ו1000 ,סוברו רקס ואלטו. התמונות ידברו בעד עצמן לכול אלה שלא הגיעו כי היה די נחמד. תודה לכול החבר'ה שהגיעו טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
4 שנים קצרות בארה"ב (אני) ושנתיים (שהיא) איתי, "אנו באנו ארצה". הפילגש הכתומה שלי היגרה בפעם השנייה בחייה, הפעם לתמיד. עדיין לא אזרחית רשמית (מפחדת מעמדה מס' 1 הידועה), עוד כמה ימים וגם זה יעבור לה. היא משנת 77' עם הצבע המקורי שמכסה על קימורים ללא מייקאפ, 63 אלף מילין עברה עד היום. וכן, היא הכי יפה שיש (לי...). ככה היא הגיעה לאשדוד, צמוד למיטה הזוגית והספרים המשפחתיים. בתמונה האחרונה היא מקבלת הערכה מנורית המוכסת, שהסכימה לקבל את החשבונית המקורית והאמיתית למרות שקראוס אמר אחרת, הנה לנו התחלה נהדרת! להתראות
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 5 תגובות
- 957 צפיות
עבור חבר עם טנדר וויליס מנוע 4 צילנדר מהם מידות הברגים בעיקר האורכים של הברגים הסוגרים את הראש למנוע ?
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקציב שלי הוא בין 10 ל15 לרכישת רכב, יש לי על הכוונת כלה ב12K ואני צריך עצות מה לבדוק לפניי שאני קונה את הרכב... אני לא מצפה שהרכב יהיה מושלם כי זה בכל זאת רכב בן 30+ אבל ממה אני כן צריך להיזהר?? האם יש טעם לקחת רכב כזה לבדיקה? בקיצור אני צריך עצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
מישהו מכיר רכב מסוג לנציה בטה ויכול לתת אינפורמציה עליה מה הערך אספנות שלה? הרכב שנת 76 אני חושב מנוע 2000
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
- 1 תגובות
- 999 צפיות
זוכרים את הסרט של סטיב מקווין מ 1968 Bullitt ? בסרט מופיעה מוסטנג ירוקה ועצבנית, פורד החליטו להחייות אותה קצת והוציאו גירסה חדשה במהדורה מוגבלת של המוסטנג ההיא. כאן ניתן למצוא קטע מירדף מהסרט המקורי ותמונות של המוסטנג החדשה.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
- 2 תגובות
- 918 צפיות
לפני זמן- מה קנה בחור מפורום את הפיירמונט, שעמדה למכירה ברעננה, ואף התחיל לעבוד עליה- ונעלם! האם יש משהו חדש, האם האוטו עדיין "חי" בכלל? אגב, ראיתי ליד האוטו, שעמד באיזה מוסך בפ"ת, עוד פיירמונט כחולה- זו הייתה "תורמת האיברים" שלו?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.cartel.co.il/Global/ShowVideoBitsuim.asp?TableName=Bitsuim&ID=1722 גלעד מירון
הודעה אחרונה מאת giladmir, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום אני עורך בימים אלו תחקיר על הסוסיתא והסברה-ספורט שיוצרו בארץ בשנות ה 60-70. אם יש למישהו אינפורמציה כיצד ניתן ליצור קשר עם קרובי משפחה של יצחק שובינסקי, מקים המפעל, וכמו כן עם קורט גומפרט, אשר נהג בסברה ספורט בראלי אקרופוליס, אודה מאוד עם יצור איתי קשר ב [email protected] בנוסף, אשמח לקבל כל אינפורמציה שהיא על מפעל רום-כרמל ואוטוקארס, או באופן כללי על בעלי סברה ספורט בארץ. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה יכול להיות יותר מגניב מאשר להיות מנוי למגאזין רכב האהוב עליך ולמצוא את אהבת חייך (במקרה שלי המוסטנג..) מעטרת את דפי העיתון? אני מנוי כבר כמה שנים טובות וממליץ בחום למי שאוהב מכוניות שרירים (ומוסטנגים בפרט) לעשות מנוי לעיתון הנהדר הזהMustang Monthly. לפני כמה שבועות קיבלתי מייל המודיע לי שהמוסטנג שלי עשתה את זה וניכנסה לעיתון. ביום שישי נחת בביתי המגזין והתמונות לפניכם תהנו
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
שלום לכולם, המוסטאנג שלי במיאמי - תגיע תוך חודשיים שלושה. 1968 - השאר כשתגיע. שאלות למומחים שבינכם: מורכבים עליה ג'נטים עם צמיגים רחבים: מה החוק בעניין? עד כמה רחב מותר? האם בודקים את גודל המנוע (ניתן?) ביחס למה שרשום ב VIN? זהו , אני עושה את הדרוש כדי להביאה בשלום לכאן. תודה תמיר (אפשר לשלוח לי מייל [email protected])
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 823 צפיות
1} איזה מוסכים בארץ יכולים לטפל\לשפץ אם אחליט להביא אחת גרוטאה ולשפצה בארץ, ואם לא גרוטאה אז רק לטיפולים 2} אם מישהו יכול להביא לי מחירון מיסים של המכס תודה מראש אור ג.
הודעה אחרונה מאת STANG,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)