Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על לנצ'יה בטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי אריאל.

ככל שהלנצ'יות (הבטות) התקדמו עם השנים, השתפר הפח.

האיטלקים שבהתחלה קנו ברזל מחורבן וממוחזר מהגוש הסובייטי, קלטו איזה חרא זה (היה קשה לפספס...:-()

והחליפו בסביבות שנות ה- 80 ספקים.

הרכבים שעלו לכביש אחרי 1980 די נקיים - כדברי Mobootoo ידידי משכבר לשגעון.

ואכן גם די אמינים.

חלקים בארץ כבר אין יותר מדי, אבל את הכל ניתן להשיג בחו"ל.

מעבר לכך אשמח לענות על הכל :-).

נ.ב: מאיפה אתה ומאיפה האוטו?

אני גר בכרמיאל, ואת הרכב מסוג לנציה בטה קופה אני יודע שהיא שייכת למישהו מאזור הכפרים אצלנו,אני רואה אותה כל הזמן אצלנו בעיר כניראה שבעל הרכב עובד בכרמיאל ,כשראיתי את הרכב ישר נידלקתי

מהצורה שלה ,קופה שני דלתות קטנה שחורה וניראה לי שהיא מנוע 2000 ,אותי מעניין הערך אספנות של אותה לנציה

כמה כאלו יש בארץ? כדי בכלל להיתעסק איתה?מה מחירון של רכב כזה נוסע במצב טוב?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

או קיי, אז הפרק הספציפי הזה של טופ גיר הצליח לעלות דמעות בעייני ולגרום לי לקצת גאווה ובמקרה זה גם יענה על כמה שאלות לגבי הלנצ'יה בטה...

אמנם זה רק החלק הראשון אבל עם קצת מאמץ ניתן יהיה לראות את כל הפרק.

http://www.youtube.com/watch?v=x0iVY0IS6wo

איזה כיף היה לראות את הלנצ'יה נלחמת בחרוף נפש :evil: למרות שהיה מעציב מה עשו לה :cry:

תהנו ו VIVA LANCIA !!!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

• תוכן חדש...