רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ללא מילים:
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 76 400סמ"ק שתי פעימות טיל בליסטי עד כמה שאני יודע היחידי בארץ 400
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביום חמישי אחה"צ אני עולה על מטוס אוסטריאן לשבוע בוינה (משפחה) וסלובקיה. את הפורום ינהל קובי האדום והאיום אז השמרו לנפשותיכם שהוא לא יעיף אתכם למחוזות הקור באירופה. אני מצידי אצלם כל דבר עתיק שזז (רק על 4). בייייייי
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
עדיין בחיתוליו . יוזמה מבורכת . הנה : www.ramp.co.il
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 1 תגובות
- 849 צפיות
הופ הופ טרללה גדלנו בשנהה (3 שנים למועדון סובארו). ביום שישי ה 26/10/07 נחגוג 3 שנות פעילות. נחגוג גם הצטרפות לפורום אוטוספורט. כפורום הרשמי של מועדון סובארו קלאסי, (במקום האתר הקודם). המפגש יחל בשעה 13:30 בחניון איקאה. פרטים נוספים בפורום הרשמי של המועדון: http://www.autosport.co.il/viewforum.php?f=35 משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לבעלה של אימי היתה כזאת בתחילת שנות השבעים, וידוע לי על עוד אחת זהה שהיתה של השגריר האיטלקי. שתיהן היו משנת 1972 זאת שהיתה שלנו כנראה לא שרדה כי הרישום האחרון במשרד הרישוי שקשור אליה הוא משנת 1978. למישהו ידוע על עוד מכוניות מדגם זה שהיו/ישנן בארץ? מצב תמונה להמחשה:
הודעה אחרונה מאת arik, -
-
מציאת - הצלה!
מאת השושנים- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בעיקבות מידע שהגיע אלי ע"י חבר סניף י-ם של מועדון החמש, בדקתי היום את המקום וניתגלה הדבר הבא, הסיבה שאני לא מפרסם זאת בשירשור הענתיקות כיוון שמדובר בחתיכת היסטוריה נדירה וראוי שתקבל את המעמד הראוי לה: מדובר ברכב שברולט אמבולנס, בחלון האחורי השבור ניתן עדיין לראות את החריטה (ולא המדבקה) על הזכוכית של מגן הדוד! בין הנהג לתא האחורי מפרידה מחיצת עץ! הרכב שלם ביותר וללא חלודה וכל החלקים עליו עדיין! להערכתי בטיפול קל גם יהיה ניתן להניעו! ברכב רדיו תדיראן ללא כפתורים והכל שלם! הרכב ממוקם במקום מסתור קסום, שנפתח לאחרונה בעקבות שיפוצים במקום והגישה קשה, אבל בגלל שהמקום מרוחק מעיניים עויינות וילדים, הרכב נישמר בצורה יוצאת דופן. פרטים ינתנו רק לרציינים ביותר שיתחייבו לשפץ את הרכ…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
5 תווים.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
החידה היומית
מאת ariebz-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
באיזה סוג רכב מדובר? ולמה יש את (חביטוש )מטאטא מקדימה?
הודעה אחרונה מאת asitali, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
את השירשור השמעות כולם ראו לטוב ולרע אבל הוא השאיר לי סימן שאלה מאד גדול. ההקדמה לכך היא שבזמן שהיינו פעלים בעמותת IDRO פעלנו מול כמה גורמים שבעצם ניתבו את המידע בצורה דו סיטרית בין העמותה\הספורטאי לבין המוסדות השונים במדינה כגון משטרה,משרד תחבורה,משרד הספורט,מכס וכו... אותם גורמים היו בדרך כלל אותם אנשים פעילים שמונו מטעם המשרדים השונים או נציגים מאותם משרדים אשר היה לנו איתם קשר ישיר. לאחר ההקדמה הזאת ותוך כדי העובדה שיש לי טיפה רקע על עבודה מול גורמים מחוקקים או איך שתרצו לקרוא לזה אני רוצה להבין מאיפה הגורמים הרלוונטים לנושא אספנות מקבלים את המידע שלהם? הרי שמועות רצות כל הזמן וכל הזמן מנסים להפחיד שאוטוטו לא יהיה עתיד לרכבי האספנות בגלל שלל תקנות\גזרות ו…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
חברים יקרים - אלו שייבאו ואלו שעומדים לייבא. לצורך יבוא הרכב (פורד מוסטאנג) נדרשתי להנפיק אישור מוסך מורשה לשירות לרכב . נא בהודעה פרטית - המלצות למוסך למתן האישור המיועד . בתודה . מעוז
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לייבא רכב אספנות והבנתי שיש שינוי (החל מינואר השנה?) בתקנות הייבוא מבחינת מיסוי. האם נכון לומר שמחירון קראוס בטל ומעתה המכס מחשב לפי bill of sale על סך של 112%? בנוסף, אשמח לקבל בפרטי את המחירון העדכני למוסטנג 65 של קראוס למי מבינכם שיש את המחירון. מודה לכל העוזרים. בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
מחפש מקום לרכבים שלי: 1 2
מאת gluk- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה: מקום במושב, שבשנה+ האחרונה נתן לי "בית חם" לכל הרכבים שלי- כנראה עומד לחזור לשימוש "רגיל" בקרוב. היום הודיע לי בעל המקום, שבקרוב אהיה צריך לפנות כנראה את כל הרכבים שלי משם! מכוון, שמדובר ב-3 משאיות, ועוד 3 פרייבטים, שכולם לא במצב "מדהים", במילים העדינות- כולם נימצאים בשלב כזה או אחר של שיקום, או לפני שיקום- אין לי מושג, מה אני הולך לעשות, כי אף אחד מהם לדעתי לא ישרוד ברחוב! אז, אני זקוק נואשות למקום חדש. אין לי יותר מדי דרישות: המקום לא חייב להיות מכוסה, או סגור "הרמטית"- רק, שלא תהיה שם יותר מדי בעיה של וונדאליזם וגניבות, ושאוכל לגשת לשם בעצמי, כדי לעבוד על הרכבים. אני מוכן לשלם, אבל סכום סימלי בלבד- פשוט, כי אין לי יותר, מה לעשות... ורצוי, שהמקום יהי…
הודעה אחרונה מאת erez, -
שינויים בתקנות התעבורה? 1 2 3
מאת maier-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שמעתי שמועה שהארגון החדש מנסה לשנות את תקנות התעבורה בכך שרכבי האספנות יוגבלו לתנועה רק בסופי השבוע. אם זה נכון זוהי יריית פתיחה לכיוון הלא נכון. האם נכונה השמועה? ירון מאיר
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא יכולתי להתאפק אחרי שראיתי אותה ולכן העלתי אותה עבורכם-רן
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת אם יש בארץ עוד מכונית קרייזלר איפריאל לברון 1961 תודה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שמריז, -
גומיות לחלונות
מאת zhaci- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ברצוני להחליף את כל הגומיות לפורד ברנדה היכן אפשר לרכוש ? צחי
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
החוברת הבאה אמורה לצאת לאור לקראת הראשון בינואר 2008. מועד אחרון להגשת הכתבות, המאמרים וכל מה שאתם רוצים הוא 15 נובמבר. כלומר שיש לנו חודש וחצי לכתוב. בחוברת האחרונה התחיל קובי מילוא במדור הנקרא "חברים מספרים". המעונינים למלא את המשבצת הזאת מתבקשים לשלוח לי את הסיפור/הרפתקאה/אנקדוטה הקשורים בהובי/ברכב וכו'. הנוסעים להרשי/קרלייל/ביוליי/ווטראמה, נא להשחיז את המצלמות ולכוון אותן לפיקסלים של 1200X1600 לפחות. משבצת "המכונית שלי" תפוסה כבר.. יאללה, לעבודה. מי שמעוניין או מעונינת לכתוב ולתרום, מתבקשים לשלוח את החומר לכתובת [email protected] אני מעוניין לקבל גם פידבקים על החוברת הנוכחית. זה חשוב. ניתן לשלוח אותם לכתובת [email protected] א…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
השגתי לאחרונה לוחית שטרם ראיתי כמותה: ובכן, מה כל כך מיוחד בה? ראשית, היא לוחית אותיות עם חמש ספרות. כל הלוחיות שהכרתי עד עכשיו היו עם ארבע ספרות + אות. למיטב ידיעתי, רק כשבוטלו אותיות העיר נוספה הספרה החמישית. שנית, היא שחורה. לוחיות היו או עם רקע לבן למכוניות פרטיות או עם רקע ירוק לרכב ציבורי. מה זה רקע שחור? אני יודע בוודאות שהלוחית במקור שחורה כי הגב שלה לא נצבע מחדש, ויש עליו עדיין את הצבע המקורי. דבר שלישי, היא עשויה בצורה של לוחיות "אגד". לוחיות אותיות רגילות היו מעוגלות מעט בפינות. יש לי כמה לוחיות אוטובוסים והן נראות בדיוק כמו זו- מלבניות עם פינות קטומות ולא מעוגלות - אבל צבען ירוק... הסביר לי פעם נח סלוצקי שבאגד היו מכינים לבד את הלוחיות, וזו…
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למצא חבר יקר וחביב במועדון ה5, שא ברכות לרגל יום הולדתך ה66, עד מאה כעשרים. הרבה בריאות , ואריכות ימים ! בברכה צביקה קובי, איתך הסליחה , על החריגה מהנהלים. צביקה
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. היום במפגש היו כמה בעיות תיעוד. במצלמה שהבאתי לא היו בטריות טעונות, ולא השגתי אחרות. טל שהיה בסופ"ש שלח עם המיני את הוריו אך ללא המצלמה שלו. אריה הביא מצלמה, אך אחרי שתי תמונות נגמרו לו הסוללות... בלית ברירה, צילמתי מעט מאד תמונות עם הטלפון הנייד. מצטער על האיכות. אם מישהו היה וצילם - אנא להעלות תמונות. ותחילה, עקב הטענות של יוסי מהשבוע שעבר, תמונות של שתי צעירות יפות שהיו במפגש. ותמונות של רכב שזו לו הפעם הראשונה במפגש השרון.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
בנוסף, קצת מידע אודות המכונית לא יזיק.
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
מנורות צהובות
מאת v121- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קיבלתי זוג מנורות ראשיות בצבע צהוב. לדעתי זה מאד יפה ומיוחד ולכן רציתי לדעת אם זה חוקי בכלל ולא יעשו לי בעיות בטסט.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 999 צפיות
היה נחמד ורגיל היה כיף לראות את כולם אחרי החגים נהנתי לראות את האימפלה 63 ואת הקורטינה ערן תמונות
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם רכבי זקוק לתקוני צבע, אך מדבקת קוד הצבע שבמשקוף הנהג הושחתה ונמחקה איך אפשר לשחזר את קוד הצבע ? האם אפשר על-ידי הvin# של הרכב? תודה מראש למשיבים zost
הודעה אחרונה מאת מרצדס65, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במהלך החודש האחרון עלה הצורך (החוזר ונישנה) לשנע את סופי לתל אביב, התקשרתי למודיעין רכבת ישראל ושאלתי כמה יעלה לי להעביר את סופי (ווספה) ואותי לתל אביב, לתומי חשבתי שכפי שניתן בכל מקום אחר בעולם, אשלם כופר כספי וכך אוכל להעביר את ידידתי הקטנה לתל אביב ומשם נוכל להפליג לנו לעינינו כאחד האדם, ולחזור לי-ם ברכבת אחרת, מהנהלת הרכבת נימסר כי לא ניתן להעביר אופניים ואופנועים בכלל מעיר לעיר! מישהו יודע מדוע? והאם לדעתכם ניתן לשנות את רוע הגזרה?-רן
-
מפגש מועדון פורד 1 2
מאת udical- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ביום שישי ה 10 לאוגוסט 2007 יתקיים מפגש מועדון פורד. המיקום - ברחבה באיקאה. שעה - 16:00 שלא יהיה חם מדי ושגם יספיקו שומרי השבת. והחברים יציגו גם ספרות וגם תמונות מתהליך שיפוץ. כנראה יגיעו גם נציגים מחנויות עם חלקים למכירה. לכל מי שיש חלקים למכירה/מסירה - תביאו ! כולם מוזמנים ! מפת הגעה: אודי - מנהל פורום מועדון פורד מנהלים, אבקש להשאיר את ההודעה כאן בנוסף לזו שפירסמתי בפורום הכללי לטובת החברים הגולשים רק ב"אספנות" תודה.
הודעה אחרונה מאת quantum, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב. מפגש נוסף של הנאה צרופה. מכוניות מיוחדות, נשים יפות, גברים וילדים, קפה ועוד. מי צריך יותר מזה? תחילה על מפגש של שתי האחיות טוסי של אריה, וטוסיל'ה של חיים. יהורם גונב סיבוב, הטוסיליות חונות זו ליד זו, מעיפות מבט פוזל בגלגל קדמי, והופ הנשיקה... הערב יורד לאיטו, וביי ביי, נוסעים הביתה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
למי, ששלח לי הודעה לפני כמה ימים, עם בקשה לברר, איפה ראו פיאט שבתמונה הישנה בפורום אחר- אנא, שלח לי הודעה שוב, כי מחקתי אותה בטעות.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום! יש לי בריקשה דינמו סטרטר שעושה בעיות, הוא לא טוען כל הזמן ולפעמים מנורת הטעינה נדלקת בנסיעה. האם מישהו יודע איפה אפשר לשפץ דינמו סטרטר?
הודעה אחרונה מאת haimy,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- Carjhpua
- RBRB
- amosbmw
- sperial
- garicho
- hans
- Camaro 92
- אהרן ג
- צוק
- eladts
- kfirg