רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
פייסטה- אספנות?
מאת gluk- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום בבוקר במרכז ת"א, עברה מולי פייסטה MK1 כחולה, ואני כמעט בטוח, שראיתי עליה מספר "אספנות"! האם יש כבר פייסטה-אספנות בארץ הקודש?
הודעה אחרונה מאת doren02, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכל האספנים.. ביום שישי בקרוב תאריך 28/09/07 משעה 11:00 ועד 16:30 מתקיים מפגש שנתי של מועדון רכבי החיפושיות בישראל לזיכרו של אבי דגן ז"ל ברחבת החניה IKEA א.ת. חדש פולג נתניה. כולם מוזמנים להנות מיום מוטורי עם המון אוויר עגול.. תודה וחג סוכות שמח דרור בנל'ה.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 955 צפיות
בשיחה עם ידידי ג'וסף,בעל האתר www.sabra.be ,הוא סיפר שהוא כבר עמל על אירגון מפגש עולמי של המועדון סברה\סייבר בשנה הבאה. המפגש יהיה באנטוורפן ב6-7 בספטמבר. יכול להיות שיהיו גם נציגים מישראל
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
http://cgi.ebay.de/Peugeot-202-Vorkrieg-sehr-selten-Scheinwerfer-Wehrmacht_W0QQitemZ200155966344QQihZ010QQcategoryZ29750QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
כמעט חודש עבר מאז הדווח האחרון ויש מה לספר ומה להראות. אז אנחנו עכשיו בכמה צעדים קדימה מאז הצעדים אחורה בריקוד התימני (?) שסוס הערבות שלי מקפץ בו. הרכב כעת נמצא כולו בתנור ועוטה אדום. אני מקווה שהשבוע הקרוב יהיה האחרון בתחנה הנוכחית שלו (ספרתי 4 תחנות עד כה...) והוא בקרוב יעבור עוד תחנה להתקנות ו..הביתה. אז בימים האחרונים המוסטנג נצבעה באדום ומה שנשארו הם רק מכסה המנוע והבגאז. בתמונות: הרכב שניה לפני שנכנס לתנור, הכנפיים שזכו לטיפול מיוחד על גבי שטיח פרסי מהודר..., המוסטנג באדום לאחר הצביעה הסופית וקצת ווקס, והופ, אפשר להתגלח..אהמממ לנקות ציפרנים על האוטו... קישור לפוסטים הקודמים בנושא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1397170&postcount=1
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מידע מניסיון של אחרים כמה יכול לעלות שיפוץ של CJ5 מודל 58 בחו"ל האם משתלם יותר מהארץ
הודעה אחרונה מאת shmil, -
מוסטנג!!?!?!
מאת y0da- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני בן 21 ומגיל 16 יש מכונית שאני ממש רוצה לשכנים של סבא שלי יש מוסטנג ישנה שהוא מת להיפטר ממנה (מהמוסטנג שהם מאסל קאר לא סגור איזה שנה...) עכשיו האם כדאי לי לקנות אותה ולשפץ אותה? כמה כל הדבר הזה יכול לעלות לי? ואני לא מתכוון לשפץ אותה שתיראה כמו בסרטים רק שתיסע ותיראה נחמד האם זה כדאי בשביל קניה ראשונה? בהמשך אני אביא יותר פרטים בקשר למצב של המכונית עצמה...
הודעה אחרונה מאת giladmir, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תמיד עניין אותי מה ההבדל בין שני ה VW. תודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי אני שוהה באיזור ניו יורק ומתקשה למצוא סוכנויות או מגרשי רכב קלאסי אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סוסיתא קובייה שדווח עליה לפעמים כאן בפורום ועמדה במגרש חניה של אחת המסעדות ביפו זכתה "לטיפול " לא ברור ונראת היום כך. פשוט חבל
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן מעבר לארה"ב לתקופה שלא ידועה לי עדיין, בין כמה חודשים לכמה שנים. אני שוקל מה לעשות עם הרכב שלי, 205 ראלי. במידה ואני מחליט להעמיד-לאחסן אותו, מה עלי לעשות ? מבחינה חוקית מספיק רק להפקיד רישיונות, מה מבחינת הרכב ? איך להעמיד, איזה נוזלים להשאיר ואיזה להוציא וכו' ? הדרכה תתקבל בברכה !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
קצת סדר בבלאגן.... http://www.mof.gov.il/CUSTOMS/rechev.htm
הודעה אחרונה מאת mini1000, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם למי שלא יודע, יש מכה של גניבת רכבי אספנות. מנסיון מר ( ביי ביי מרצדס, סאנבים, ואלפתא) כמה עצות חשובות. כולנו חושבים "מי לעזאזל יגנוב רכב אספנות" התשובה היא שבשטחים ישנם גם כן אספנים אבל הם לא אוהבים לשלם כסף. לא לחסוך - לעשות ביטוח! במידה והרכב ימצא לאחר שזויף, בוודאי "תתפלאו" כמה משטרת ישראל אפקטיוית. הם יחזירו לגנב את הרכב עם תעודת הכשר, וזה כאב לב שאי אפשר לתאר. גם במקרה ואיך שהוא תצליחו להניע את גלגלי האטימות והטמטום זה יקח שנים, ובינתיים הרכב ימצא במגרש רכב משטרתי פתוח. מה שישאר אחר כך יהיה אחלה פרויקט לשיפוץ... מומלץ בחום רב לקחת כמה דקות, ולהטביע במקום נסתר שרק אתם יודעים עליו מספר שלדה נוסף, או כל מספר אחר שעולה בדעתכם (תאריך יומולדת…
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
-
כתבה נחמדה
מאת שטנגה- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עם תמונות יפות http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.israelidesign.org.il/images/art_images/138_art.jpg&imgrefurl=http://www.israelidesign.org.il/articlesDetails.asp%3FPageID%3D7%26tt%3D4%26scat%3D43&h=645&w=420&sz=96&hl=iw&start=16&sig2=L4zxT9DTIIDd09gAciGbVg&tbnid=p60I3nHsX4iAFM:&tbnh=137&tbnw=89&ei=LS4FR_7zGZWQjgHHiPHBBQ&prev=/images%3Fq%3DICM%2B%25D7%2598%25D7%2599%25D7%259C%25D7%2595%25D7%259F%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26sa%3DG
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
כבר הרבה זמן אני חושק במרצדס. מכיוון שהפכתי לאב לאחרונה (המיאטה בצילום מימין היא מימי רווקותי) והרכב אמור לשמש את אשתי, באים בחשבון רק דגמי 4 דלתות וחלום ה-SL (או לפחות CLK) ייאלץ להמתין. סדרות C ו-E לדורותיהן נופלות בגלל מראה הטקסי, מה שמשאיר אותנו עם S. שתי הגרסאות האחרונות של ה-S (מ 1998 ומ 2005) יקרות בטירוף וזו של שנות ה-90 מכוערת ומגושמת. נשארנו עם ה-S קלאס של שנות ה-80 (החדשה ביותר ב YAD2 היא מ 1991). הרכב אמור לשמש את אשתי לנסיעה יום-יומית קצרה בתוך ת"א, כולל קטע קצרצר באיילון (הרכב השני הוא מליסינג, כך שהוא יעשה את רוב הקילומטרז'). לא שמתי לעצמי יעד תקציבי, אבל משיטוט ב YAD2 התרשמתי שמחירי S כזו נעים בין 17 אלף ל 47 אלף ש"ח. מכיוון שאין לי את הזמן והי…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי ולוו 121 שנת 1964 ואני מעוניין להכניס אותה לפחח בכדי לעשות צבע חדש אבל כמו כל בעל רכב אספנות אני שובר את הראש איזה צבע כדי לעשות? כלומר צבע מטאלי של דגמים חדשים ,יפה,מרשים אבל מבליט כל פגם או גלים בפח ומצד שני צבע מאט לא מטאלי פחות מרשים אבל את הגלים בפח פחות רואים דרך הגב אני חשבתי על צבע בורדו מטאלי או אדום כהה אני זקוק ליועצים בעלי טעם תודה
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- 22 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
איזה תחנות ומוסיקה ניתן לקלוט איתם? והאם יש עדיפות לרדיוטייפ (ישן מספיק) הקולט גם FM אבל עם רמקול אחד?-רן
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
מפגש שישרון 28.09.07 1 2
מאת ariebz- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ביום שישי חשפתי לראשונה את הטילון בפני החברים וכמובן בפני אבי שלא ידע בדיוק שאני מחדש את הטילון אך הזמנתי אותו למפגש לראות מכונית מיוחדת נתתי לאבי נוף את האות הוא שאל את אבי למה הוא כאן אז הוא הבין שמשהו לא מסתדר לו יש איזה הפתעה אבא שלי סיפר לנו איך הוא קנה אותו ואחרי 41 הוא חזר לרכב עליו תודה מיוחד לאבי נוף לאבי גואטה ליוסי לוגסי ולכל החברים ממפגש שישרון אוהב אותכם
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 877 צפיות
שלום אני מחפש מקום איכסון זמני למיני מיינור שלי, עדיפות לאזור המרכז -יכול להיות גם באזור ירושלים. (לא חייב להיות מקורה-אבל רצוי) בתודה חג שמח לכולם ! ניר
הודעה אחרונה מאת הגולפנית, -
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת, עולה חדשה הגיע בערב החג לישראל... שונה, מיוחדת שטרם נראתה בארץ. ו...תודה לכל המברכים.
הודעה אחרונה מאת הגולפנית, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
במהלך שבוע שעבר דיבר איתי בחור בשם נאור בעל מיני cooper חדשה על להקים מועדון מיני עם מכוניות חדשות וישנות וכן כך עשה בהתרעה מאוד קצרה הגיעו למפגש באיצטדיון רמת גן ביום שישי 1.9.06 בין 12- ל15 מיני חדשות וישנות לפני ואחרי שיפוץ עם שיפורים ורעיונות לאחרים והמון מידע והתלהבות היה נחמד מאוד למפגש ראשון והענות גדולה מאוד מספיק עם הדיבורים התמונות ידברו לבד http://photos.walla.co.il/mini_club תודה על התמונות צילם נאור יוזם המפגש כן ירבו כול בעלי המיני שמעונינים להצטרף שיכתבו לי בפרטי טלפון אימייל ונעדכן אותם תיכנון למפגש נוסף בתאריך 15.9.06 טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 3 תגובות
- 849 צפיות
האם כדאי לצבוע את הרכב בצבע של הסירה, או לחילופין לצבוע את הסירה בצבע הרכב? תודה מראש למומחי ה"פוטושופ" חג שמח עדי
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. בבעלות חבר וולוו 144, שנת 73 (כנראה שלמכירה החל מינואר, אגב). מסיבה בלתי ברורה, מנעול תא המטען יצא ממקומו וכרגע ישנה בעייה להחזירו. החור בתא המטען הוא בעל 2 דפנות ישרות ו-2 עגולות (כמוראה בצילום) ואילו המנעול עצמו הוא בעל צורה דומה, אבל עם שני חריצים על המשך דופן הצדדים העגולים. ההנחה שלי היא שיש להכניס את המנעול כך שצורתו וצורת תא המטען יחפפו ולאחר מכן יש לסובבו בכוח כך שהחריצים במנעול יתיישבו על הדפנות הישרות בתא המטען. הבעייה היא שאינני מצליח לעשות זאת, כאשר ניסיתי גם בכוח וגם במוח. האם זו אכן הדרך או שישנה דרך אחרת? תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
Audi 100 Coupe S 1 2 3
מאת M.D-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר מספר חודשים שאני מחפש אחר הרכב audi 100 coupe s אך ללא הצלחה רציתי לשאול אותם האם למשהו יש קצת חוט לרכב הזה והאם יש לו מידע על רכב ספציפי כזה בארץ אני ממש מחפש בנרות אך נסיונותי נכשלו! כל מי שמכיר אנשים שיש להם רכב כזה או שיש לו בעצמו רכב כזה ומעוניין למכור אודה לו מאוד אם יצור איתי קשר אני מאוד רציני בנושא! בעקרון מחפש אוטו למטרת שיפוץ אך פתוח להצעות נוספות! שוב כל מיש שיכול לעזור בדבר אני ממש יערוך זאת! אפשר בפרטי אפשר לפרסם גם כאן ומי שרוצה בטלפון אז מספרי הוא : 0542335232 מאור תודה לכולם וחג שמח! מצרף תמונה להמחשה של האוטו:
הודעה אחרונה מאת M.D, -
-
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מעוניין לדעת פרטים על מכונית הילמן מינקס 1950? 1. האם יש מכונית כזאת בארץ? 2. מישהו יודע על אתר חלקים במכונית זו?
הודעה אחרונה מאת avinek2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום רב לכולכם, קוראים לי דייב ולאחרונה אני מעוניין להגשים פנטזיה. אבי היה הבעלים הגאה של chevrolet impala משנת 1967, שחורה ובעלת 4 דלתות. בשלב מסויים הוא מכר את המכונית מסיבות כלכליות, ומאז הוא מתגעגע אליה. כיום אני עצמי כן במעמד הכלכלי לקנות אותה ולשפץ אותה, אבל לצערי אני לא מבין שום דבר במכוניות (הו, הבושה) חוץ מבנהיגה בהן. הרעיון עצמו לקנות לאבי את המכונית בא כשהבחנתי (וזיהיתי) בדגם בסדרת טלוויזיה שבן דודי צופה בה בקביעות - supernatural (על טבעי). אני מאוד מעוניין לדעת את המפרט הטכני של המכונית - כמה ק"מ לליטר? איזה סוג דלק? ידני או אוטומט? מחיפוש באינטרנט, אני מבין שניתן לקנות אותה ב-20,000. אך השאלה החשובה ביותר היא כמה י…
הודעה אחרונה מאת SLOWFLOWLOW, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר על דגם קופה \ קבריולט - דגם נדיר גג טרגה אודה על כל מידע thanks bender
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היום מצאתי הרכב הזה באחד המושבים ליד בית שמש. מצאתי את הבעלים, ולמרות שהוא רצה לתת לי אותו חינם נתתי לו כמה שקלים. אז עכשיו אני מתחיל את השיפוץ. חשבתי על זה הרבה, והחלטתי לעשות שיפוץ יסודי עד לבורג האחרון. השאלה שלי הוא מה זה? מישהו מכיר משנת יצור או עוד פרטים? התמונות של השיפוץ בהמשך.
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוף סוף הספיטפייר שמחה. היא קיבלה זוג קרבוראטורים מחודשים ע"י צביקה מנתניה. למרות שהספיטפייר בשנת 68 נמכרה בארה"ב עם קרבוראטור אחד, Stromberg CD150, מכיון שבאירופה ב-68 כל הספיטפיירים שנמכרו היו עם שני קרבורטורים SU 1.25, התלחתי, אחרי יעוץ אם קובי כמובן, להתחיל חיפוש אחרי זוג קרבוראטורים. בקיצור - את הסעפת מצאתי בשוקעתיק של המועדון לפני שנה. את הקרבוראטורים מצאתי ב-EBAY באנגליה. את ה-KIT לשיפוץ הקרבוראטורים קניתי מ-CALIFORNIA ב-EBAY. ה-MANIFOLD GASKET הגיע מ-CANADA. כל ה-LINKAGE הגיע מ-SOUTH AFRICA. והכי הכי חשוב - השיפוץ עצמו נעשה ע"י המומחה צביקה בנתניה. למרות שצביקה קצת רחוק מבית שמש והייתי צריך להגיע כמה פעמים, זה לא היה לשווא. ה-TUNING של ה-CARBURA…
הודעה אחרונה מאת Aron, -
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ברשותי ווספה ראלי שנת 69, נפח מנוע 125 (ע"פ זכרונו של אבא, הרשיונות נאכלו מזמן) לא נסעה כ-20-25 שנה, אך המנוע עובד!!! (הונע לפני כשבוע לנגד עיני!!!) איך אני מתחיל להחזיר אותה למצב נסיעה? (כבל קלאץ' קרוע, ידית "גז" תקועה ועוד כהנה וכהנה פגעים...) אני רוצה כמובן שבסופו של תהליך (אורך- לא חשוב, עלות-רצוי בתחום הסביר לסטודנט-עובד-מחזיק-רכב) תהיה הווספה יפה, כשרה לנסיעה, ומאגניבה הווספה היינה (או שמא, הייתה?) בבעלות אבי, מיותר לציין שבמשך התקופה שבה עמדה היתה ללא רישוי. יש דרך להחזיר אותה למוטב? בתודה מראש, סימון377 נ.ב: מבעיה טכנית, תמונות יועלו בהמשך.
הודעה אחרונה מאת simon377,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 984 אורחים (הצג רשימה מלאה)