רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 930 צפיות
פתחתי בכוונה בפורום אספנות משום שקיבלתי את הרושם שפה לאנשים יש בזה יותר נסיון. [במידה ולהנהלת הפורום יהיו השגות אשמח אם השרשור יעבור למקום ראוי יותר] האם מישהו הביא \ נשא איתו חלקים מארה"ב לארץ לאחרונה, שנראו \ הותירו רושם של "בעייתיים"? קניתי צמת ניהול מנוע שבאה מושלמת וכוללת את קופסת הפיוזית וכל הריליים, וגם AFM וCOIL PACK לרכב שלי. מדובר בארגז נאה במשקל של כ-30 קילו ששוכב אצל חבר בארה"ב. לשמחתי אני אמור לקפוץ בקרוב מטעם העבודה לסביבה שלו וחשבתי שיהיה רעיון טוב לצאת LITE ולחזור עם מזוודה מלאה ב30 קילו חלקים,האם יש מצב שהמזוודות שם עוברות שיקוף \ בדיקה כזו שהדבר עלול להוות בעיה? כשחזרתי מצרפת עם חלקים [אחרים] לרכב לא עשו בעיות, מצד שני לא היו שום חוטי חשמל …
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תהיו במתח... יש למה לחכות.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קניתי סטארטר משופץ לאוטו שלי, כי שלי הפך להיות פחות ופחות אמין. לפעמים היה צריך לתת לו מכה עם פטיש כדי לשכנע אותו לעבוד. בשבוע שעבר התקנתי את הסטארטר, וכשסובבתי את המפתח שמעתי "קראאאק" וכל החשמל של האוטו נכבה. ממש קטסטרופה, ואני מודה שדי נבהלתי. הייתי בטוח שהסטארטר היה פגום ושרף משהו. חבריי בפורום של ה-VW Type 3 יעצו לי לבדוק את חיבורי המצבר, אך התברר שהכל שם תקין. חבר הגיע אלי הביתה ובדקנו את הכל שוב, ואז, בתור אפשרות אחרונה, ניסינו לחבר מצבר אחר עם כבלים. הכל חזר לחיים. מתברר שהמצבר שלי מת, בדיוק באותו זמן שהחלפתי את הסטארטר. צירוף מקרים שפשוט לא ייאמן. מצבר חדש והכל עובד כמו שצריך. קרה פעם למישהו משהו דומה?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סניף ירושלים של מועדון החמש מזמין: את כל חובבי הרכב באשר הם, לטקס קצר של הרמת כוסית וברכות רגל השנה החדשה. תכלה שנה וקיללותיה-תחל שנה וברכותיה! היום, ה-7.9.2007 ברח' המלך ג'ורג' 38 החל משעה 1600 הטקס בשעה 1700 כ-ו-ל-ם מוזמנים!-רן
- 2 תגובות
- 947 צפיות
כנראה שכן , ראו את הקישור המצורף , מזדה מאמצת את המנוע הזה , ניתן לראות הסבר פעולת המנוע וסרטון המחשה . מעניין מאוד: http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=rx8Revved&bhcp=1 להקיש Interior ומשמאל בכפתור Drivetrain ואז- מימין מעל תא המנוע Renesis Rotary Engine להנאתכם דרור
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
שאלת מצבר?
מאת gluk- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברים, שאלה כזאת: מה ההבדל בין שני סוגי מצברים של וולטה: עם חלק העליון האדום, ושחור? כלומר, יש להם חלוקה כלשהיא ל"סוג יקר" ו"סוג זול", וצבע- זה מה שמשמסמל, או שזה סתם לא קשור? תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 701 צפיות
לכל חברי הפורום שלום רב, אחלה פורום, אנשים נחמדים, מקווה שתוכלו לעזור לי . אני כרגע מחפש אל קמינו לשיפוץ עדיפות למנוע V8 350 , אני מעוניין להתחיל בתהליך שיפוץ, בזמן הקרוב יש לי כרגע מישהו בארה"ב שיכול לשלוח לי חלקים במחירים מצחיקיםםם הוא עובד בחנות של חלקי חילוף בקליפורניה איפה שהוא, והחלום שלי תמיד היה אל קמינו, לכן עכשיו חסר רק הרכב. אשמח לטיפים ועזרה בנושאי שיחזור ושיפוץ תודה
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב. מפגשישי הערב היה חגיגי מהרגיל, לרגל החג הקרב. הגיעו כמו תמיד חלק מהרכבים "הקבועים", והגיעו גם רכבים שאינם באים לעיתים מזומנות. כמות המרצדסים היתה מרשימה (6 מכוניות), ובאופן כללי היו כעשרים וחמישה רכבים ויותר. לא הספקתי לצלם את כל הרכבים ובוודאי יועלו תמונות של צלמי מערכת אחרים בהמשך. תחילה תמונות של המרצדס הירוקה כשברקע (הבעלים) רוני הקירח משוחח... יונה "שדפק הופעה" עם הכובע הלבן, מצא שהגיע מרחוק עם הב.מ.וו וילד שמנסה לגנוב לאבא את האוטו.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשמח לקבל עזרה ,אופנוע שנת 1976 ,ברישיון אספנות מופיעה מידת הצמיגים : 325-19 , האם יש למישהו מושג בעיניין? אשמח לקבל פרטים עדי
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 8 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לפני כ 20 שנה, מכרתי לבחור מהקריות אלפא 33 תלתן זהב, מנוע 1500 ושנת יצור 1985. מס' רשוי 14-487-85 . זאת היתה אלפא 33 תלתן זהב מהבודדות בארץ, היא נרכשה מקצין או"מ ששירת בלבנון וגר בנהריה. מה שהבדיל אותה מהבודדות, זה פנסי ערפל + מתג מקוריים שהוספתי לה. (קניתי באיטליה) אשמח לקבל מידע, אם מישהו ראה או יודע איפוא היא נמצאת כיום. תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
נודע לי שקיים מכשיר דיגיטלי שמודד (כנראה) התנגדות או מפל מתח ומתרגם באופן מדוייק לקומפרסיה. אם זה נכון, היתרון - במיוחד לרכבים ישנים - גדול מאוד. מישהו מכיר? תודה, T
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
מחפס בחור בשם בני מנתניה שמשפץ רכבים ישנים
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נדמה לי שהשאלה הזו נשאלה פעם, אבל לא הצלחתי לאתרה. האם אפשרי ליבא מכונית אספנות לארץ, להכניסה ללא רישוי, מכס וכיוב' למטרת שיפוץ, וליצאה לחו"ל אחר כך?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ניקח לדוגמא חיפושית/מיני מיינור. לדוגמא, האם הן יכולות לשרת אדם שגר בגולן/גליל בנסיעות יומיומיות עם עליות קשות? בהנחה שהן מתוחזקות היטב.
הודעה אחרונה מאת מיצובישי, -
-
נמחק. יש שרשור מיוחד לחלפים ב"דביק" בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת peretzy, -
לרכב שאני מתעניין בו בארה"ב אין title. (שנת ייצור 1960) האם יש אפשרות לעשות title ? או אולי לא צריך בכדי לייבא לארץ ? ישראל
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אוקי ראיתי אותו לייד עיר מגוריי השארתי פתק ואיין לי מושג איזה רכב זה . נראה לי שברולט ? איין לי מושג . למשהו יש מושג ? ותראו עוד תמונה לייד העבודה זה עם המדבקות . תודה רבה נתי..
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אינני מרגיש שהרכב שלי מספיק זקן כדי להיות בין האספנים שבינכם, אבל רמזו לי בפורום הרגיל שאלי כדאי את השאלה הבאה לשאול כאן. אודה על כל עזרה.שלום, רכב : וולוו 240 - שנת 1981 אבחון במוסך: נזילה של שמן אדום (שמן גיר) - צריך מחזיר שמן זנב של הגיר (יוק) בעיה: המוסך לא מצליח להשיג את החלף/החלק (והתקשרתי גם לעוד מוסך - ללא הצלחה). היכן ניתן להשיג "מחזיר שמן זנב של הגיר (יוק)" של וולוו 1981 (דגם 240/244) תודה מראש אריאל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, ברצוני לדעת בבקשה כמה אמורה לעלות אגרת הטסט לג'יפ CJ משנת 1979? אם מישהו יודע גם כמה עולה הביטוח לנהגים מעל גיל 24.. תודה.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בחור ניו יורקי יצא לפנסיה והחליט להשקיע את כספי הפרישה בחכמה. הוא החליט לרכוש נדל"ן בפורטוגל, קרקע עם מחסן צנוע שעמד סגור 15 שנה שבעליה נפטרו ללא יורשים. הנכס הועמד למכירה לתשלום חובות מיסים. היו כמה מתעניינים בנכס, אך דלתות המבנה היו סגורות ומרותכות. איש מהמתעניינים לא רצה להיכנס להוצאות נוספות כדי לנסוע למקום ולראות את פנים המחסן, וכל הנכס עמד למכירה כחבילה שלמה, אז......איש מהם לא הציע לרכוש את הנכס. הבחור רכש את הנכס בחצי ממחיר השוק שלו ועמד להרוס את המבנה. אבל הסקרנות הרגה אותו, אז הוא ואישתו פרצו את הדלתות המרותכות, ואת מה שמצא תוכלו לראות בקישור הבא: www.intuh.net/barnfinds/afa70.htm (למעבר בין התמונות יש להקיש על NEXT)אחרי הכתבה יש תמונות
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
המכונית המהירה בעולם 1 2
מאת אריוס-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
כן..כן.. בשנת 1971 זכתה בתואר המכונית בעלת הנעה קידמית המהירה בעולם הסיטרואן sm. המכונית היתה תולדה של רומן בין סיטרואן ומזרטי, וכך נולדה מכונית עם מיתלים הידאוליים, הגה מתמרכז הידראולית, ומנוע מזרטי 3 ליטר, 3 קרבורטורים כפולים, מערכת הצתה משוגעת, וכל זה נתן הספק של 200 כ"ס. המכונית יכלה להתמיד לארך זמן במהירות של 200 קמ"ש. קניתי אותה לפני כמה שנים לאחר שבעליה התיאש מנסיונות להניע אותה. אבל אני לא התיאשתי...זה לקח הרבה זמן, אבל הנה היא לפניכם זקופה וגאה. אריה ds72 טרקסיון 55 ועכשיו גם sm 73
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
- 23 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
במנוע 6 צילינדרים (פלדה לא אלומינים) של הוויליס גילינו סדק בבלוק... יש אפשרויות הדבקה...??
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני כרגע בשיקאגו, מנסה להשיג ביטוח על שמי [המכונית רשומה בtitle על שמי כמכונית אספנות], אבל אף חברה לא מבטחת אנשים עם רישיון נהיגה בינלאומי. האם מישהו מכיר או יודע למי ליפנות כדי להוציא ביטוח לרכב אספנות. דחוף. תודה מראש, מעוז
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
זוכרים את השירשור הקודם בו כל אחד מסר מה הוא מביא או ביקש אם יש למישהו חלק שלו הוא נזקק, אז תרשו לי לפתוח שירשור לקראת שוק עתיק הקרוב! אני מחפש: 1. כנף/מכסה מנוע לווספה לראלי 200 מודל 1973 או שנתונים קרובים. 2. פנס אחורי לראלי 200. 3. פנס אחורי לספריט 150 4. פנס קדמי מרובע לספרינט 150 5. כל מה שיש לכם לווספה טוב! אני מביא: 1. כמעט כל חלק לוולוו על פי הזמנה מראש! 2. חלקים לרכבים בריטיים בתאום מראש. 3. מיכל דלק לווספה ספרינט במצב טוב. להתראות בשוק עתיק-רן
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.. כמו כן, אשמח לשמוע את הסיפור מאחורי סמל הרכב (משהו בסגנון אדם בתוך מעגל) תודה התמונה השניה נמחקה בגלל מספרי רישוי גלויים - נא להקפיד על כללי הפורום בעניין !!!
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- 31 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
בשבת 1.9 באיצטדיון רמת גן בשעה 12:30 מועדוןFUEL SLUT חוגג את המשך הסאגה ואת שובה של הSMOKEBIRD ממקצה השיפורים שעברה. חובבי MUSCLE CARS ומכוניות ספורט אמריקאיות חברי פורום אספנות וחברי מועדון החמש מוזמנים לבוא להשתתף בחגיגה ובמפגש. שירשור הפרויקט: http://www.fuelslut.co.il/forums/forum_posts.asp?TID=1031&am p;PN=0&TPN=1 __________________ So don't you worry about your earthly rest, I'll dig the f**king hole myself
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מחפש צמיגים במידה 10X450 צמיגים לריקשה/איזטה/ מסרשמידט. מי יודע מי מכיר????
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם אני מביא אופנוע לטסט על נגרר, כאשר האופנוע ללא ביטוח, אני יכול לעשות טסט?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://picasaweb.google.com/baralon73/ItalyAug2007
הודעה אחרונה מאת renault5,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 984 אורחים (הצג רשימה מלאה)