רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
עסקה טובה?
מאת pal- 1 תגובות
- 910 צפיות
ההודעה נמחקה אנא, בכל הנוגע לאוצר הנדל"ן שהתגלה (או לא) בפורטוגל, שמענו, שמענו, שמענו... אלא אם בכל מ"ר בפורטוגל יש מחסנים עם ענתיקות. אז תודה על הרצון הטוב.. .אולי תביאו משהו דומה מארץ הקודש? בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת gt94, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם , לפני כמה ימים חזרתי מביקור של כמה שבועות בסרביה , במהלך הביקור הלכתי ל"בית הפרחים" בבלגד . "בית הפרחים" הינו מוזיאון לשליט ששלט ביוגוסלביה של אז במשך 53 שנים ללא עוררין, יוסיפ "טיטו" ברוז . מדובר במוזיאון מאד יפה עשיר ומומלץ מאד . בנוסף במוזיאון מוצגות שניים ממכונותיו הרבות ששימשו אותו במהלך חייו ביוגוסלביה עד מותו ב 5 במאי 1980 .
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, ברכבי יש חתך בריפוד הגג שאני מעוניין לתקן. חוץ מהחור הריפוד יושב יפה מאוד בצורתו המקורית ולכן אני לא מעוניין לפרק אותו. חשוב לי שהתיקון יהיה נסתר ככל האפשר, מה השיטה המומלצת? בתודה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר חיפושי (אני מודה שלא היו מעמיקים) אני מעוניין לדעת לאן גרריסטים של העירייה מפנים רכבים שלא נעו הרבה זמן או שדינם מוות? פעם אמרו לי שיש בראשון ליד הסופרלנד וגם בחיריה (שהייתי בשניהם ולא ראיתי כלום [בחיריה לא נתנו לי בכלל להכנס]). אם אתם מכירים כאלו מקומות אני אשמח לשמוע, תמיד אפשר למצוא דברים מעניינים תודה רבה ולילה טוב (עוד שעת שינה! יאיי). נאור פנסו.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כדי לקחת ממנה כמה חלקים לסיירה. מישהו יודע על אחת שבוודאות מוצעת לפירוק? תודה וחג שמח. אביחי
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם תמיד עלתה במחשבתי השאלה : מהו רכב ללא ניירות ??? הרי כל בעל רכב מחזיק את רישיונות הרכב בן אם הוא שילם את האגרה או בין אם לאו. בלוח קארקלאסיק , ישנם מיספר רכבים המוצעים למכירה ורשום רכב ללא ניירות/רישיונות. שאלתי היא : 1- למי אם כן שייך הרכב??? 2-האם ניתן לקנות רכב ללא ניירות (הכוונה להעברת בעלות) 3-האם ניתן לדעת למי שייך הרכב??? 4-האם כדי לשפץ רכב ללא רישיונות ? ולדעת שבבא יום מן הימים יגיע אלי בעל הרכב לדרוש ממני את רכושו?! ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
כמה תמונות מהדגם הנדיר הזה ומבין הבודדים ששרדו הטילון יד ראשונה שנת 63 ושוחזר לפי הצבעים המקוריים מכיוון שהשניים לא עשו טוב לצבע המקורי הצבע לפי הזכרון של אבי ומכמה שאריות צבע שנשארו על הטילון
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
הונדה CB 1 2
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אם תשאל אספן אופנועים אם יש לו אופנוע יפני, רוב הסיכויים שיעקם את האף. אופנוע קלאסי זה הארלי או אינדיאן או כל אופנוע בריטי ישן. זונדאפ או ב.מ.וו. זה גם זה. יפני זה לא זה. אבל יש אופנוע יפני שלפני ארבעים שנה, בשנת 1965 , עשה מהפכה בעולם האופנועים. כאילו שזה לא הספיק לו, עשה ב 1969 מהפכה נוספת, שתוצאותיה ניכרות עד היום. האופנוע הזה נקרא הונדה CB. בשנות החמישים והשישים, שלטו האופנועים הבריטים. כל מכונאי אופנועים יגיד לך שאם אופנוע בריטי לא מטפטף שמן, זה סימן שאין בו שמן. הוא גם רועש, רועד, לא חזק במיוחד, ואמין כמו המשרתים של ארמון המלכה. ההארלי היה המלך באמריקה, עם מנועי V טווין אימתניים, אבל רוב האנשים באירופה ובארץ רכבו על אופנועים בריטים בעלי בוכנה אחת (סינגל) או ש…
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן כולם, לאחר דיונים כבדי משקל וחריטות אינטלקטואליות מוארות, הגעתי למסקנה שאני מעוניין באופנוע אספנות. בצעד איתן, ניגשתי לבנק. ושדדתי אותו. המשטרה רדפה אחרי, ימים כלילות הסתתרתי בבגאז'ים שונים, בינהם של פיאט 500, ולאחר שבוע שבועיים המשטרה החליטה שאין להם קצה חוט וכנראה יאלצו לחפש "בין הבלטות". התרוצצתי ברחובות חסר כל, רק אני, המסטיקים הדבוקים לרצפה, והמון כסף שיועד ל2 גלגלים וגם איזה מנוע שמחובר אליהם. החלטתי לברוח לחו"ל, הסתתרתי בתא המטען של בואינג 056 ונחתתי באוסטרליה. האינטרפול עלה על צעדי הקטנים, אז החלטתי לטוס לתאילנד, שם המשטרה התאילנדית מתעסקת בדברים יותר חשובים, כגון חמוצים ובורקס. נחתתי בתאילנד, שם ראיתי אותו לראשונה. שמתי פעמיי לכיוונו…
הודעה אחרונה מאת avipel, -
-
vintage racing
מאת elads- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
hi all an in-car video from last week's rolex vintage festival in limerock ct, usa. I am driving my 1955 abarth207a 1100cc spider in group 2 (sports racing cars 1947-1955) The race was 15 laps (about 25 miles - around the 1.53 mile circut). i started in 19th place out of 28 and finished 11th. The black car ahead of me is an Aston Martin DB2, the green car is an MG-TD with a supercharger The video is of the first 4 or so laps, after that the camera shut down for some reason. About 80,000 spectators came to watch which was amazing to see this kind of a turnout... hope u enjoy and shana tova elad new york
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שוב הסאגה הידועה... אין מקום לעשות בו "עבודה"... המקומות שמפורסמים באינטנט דורשים מחירים שלא ראליים בישבילי (בין 400 ל 500$)... כל עוד זה תחביב ולא מיקצוע אני לא יכול להוציא סכום שכזה. עם כל הצער והכאב, אם אני לא אמצא מחסן לפני החורף אשר כבר בפתח המכוניות ירקבו כליל (וגם לברזל אי אפשר יהיה לימכור אותן) אז אם מישהו רוצה להיתחלק בשכירות במחסן באיזה אזור תעשיה, או להשכיר לי משהו עם 4 קירות וגג באזור המרכז, אני אשמח לשמוע על כך... תודה לעולם ואחלה שנה! גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 1 תגובות
- 936 צפיות
מי שיכול לעזור לי במציאת חלקים לגיפ ואני גם מחפש מישהו שיודע לשפץ את הגיפים האלו בצורה מקצועית רצוי במחירים סבירים תודה מראש גיל
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 1 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
לחברי המועדון, המפגש בתל אביב, יום ו' , 14.09.07, מתקיים כרגיל. החברים מוזמנים להגיע. בברכת שנה טובה, שנת אספנות פורייה! סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בסוף שיפוץ טילון פתאום אני רואה שמספר השילדה ברישיון החדש לא מתאים לרשיון המקורי וגם לא לטילון הם רשמו את מספר המנוע במקום מספר שילדה מה עושים??
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יודע שזה טיפה לא קשור לפורום, אבל בכל זאת אתם אני מאמין הכי הרבה מבינים בנושא של ייבוא מחול אז מקווה שתוכלו לעזור. מישהו יודע או יכול להפנות אותי לפרוצדורה של ייבוא חלקי חילוף לסופה מארה"ב. מה הולך לגבי המכס, איך בכלל שולחים את זה לארץ? לא מדבר על מכולה של חלקים, מדבר על גרילים, וחלקים פרטניים קטנים.
הודעה אחרונה מאת NCI, -
- 1 תגובות
- 852 צפיות
יש לי פנס של אלפא רומיאו סוד למכירה,כחדש, איפה אני יכול לפרסם אותו כדי למכור?
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טיול קצר למינכן הניב את התמונות הבאות: (עקב מזג אוויר גרוע תפוקה דלה...) שנה טובה לכולם אייל
הודעה אחרונה מאת NCI, -
- 2 תגובות
- 838 צפיות
שלום חג שמח ושנה טובה...! כמה שאלות בקשר לתערוכה באונרבסיטת ת"א של מועדון 5 שאלה 1 רציתי לדעת התערוכה שתהיה ב 1.10 צריך להרשם או משהו או שזה לא קשור רק באים וזהו ואיפה בדיוק יהיה המפגש ברמת גן שאלה2 האם היו עוד מפגשים גם בחורף?? אם לא אז עד מתי היו מפגשים?? ואם כן זה יהיה באותו מקום כמו עכשיו באונברסיטת ת"א?? מחכה לתשובה תודה מראש אבי...
הודעה אחרונה מאת avip, -
למה חייבים תוכן בהודעה ? בני - בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
לכולם. על פי בקשת חלק מחברי הסניף, לא יתקיים מפגש ביום שישי הקרוב בגלל החג וכמובן שלא ביום כיפור! במהלך החג מתוכנן מפגש חלופי באחד מהיערות בסביבת י-ם, לכל מי שמעוניין יש לפנות אלי בפרטי! בברכת שנה טובה וחג שמח-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אובכן, כנראה אצטרך לנסוע ככה קצת... השאלה- האם מותר לצורך תיקון בלבד (יש ביטוח, ואישור נסיעה זמני)? -ואם לא- מה העונש על כך? -האוטו, כאמור, גם ככה ללא טסט בתוקף, רק עם אישור נסיעה זמנית, ומן הסתם- בדרך לפחח, לפחות אמור להיות... אני גם אשים משקפי אבק...
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצורפת כאן הזמנה למפגש השנתי של מועדון החיפושיות, לזכרו של אבי דגן ז"ל, שנהרג בנסיבות טרגיות, בגלל אהבתו לחיפושיות. מצ"ב קישור: http://img2.tapuz.co.il/forumsApps/resize.asp?image=1_105368740.jpg&width=200 בברכת חג שמח ושנה טובה. צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב, פעם כבר פרסמתי את זה, אבל אני לא מוצא, ומאז הם התקדמו וסיימו את התהליך- אז, תהנו! מדובר בסדנה לשיחזורים/מוזיאון רכב קלאסי במוסקבה, כנראה פרטית, לא בדיוק הצלחתי להבין. למי, שלא קורא רוסית- אין יותר מדי מה לקרוא, בעיקרון הכל מובן מהתמונות, יש שם שלבים שונים של השיחזור, ועכשיו האוטו סופסוף יצא לנסיעת המבחן! http://www.automuseum.ru/master/horch830bl_2.html/#4
הודעה אחרונה מאת gluk, -
מחפש מחסן.
מאת M.Azulay- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. אני מחפש מחסן. לאיחסון מספר חלקי פח של הסובארו (דלתות. כנפיים. ולאחסון מספר חלקי פנים דש' כיסאות ועוד). משהו לא גדול. ובאיזור ראשון. חשוב גישה נוחה ומקום סגור. אשמח להצעות מעניינות ובמחיר ריאלי. משה.
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
זהו, סוף סוף מצאתי את המכונית שאני מחפש http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=190148305980&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=009 אריה
הודעה אחרונה מאת koral7, -
קבלת פנים לשנה החדשה ולקאדילק סדאן דה וויל (הארדטופ) של יוסי נבון, 07.09.07, ת"א 1 2
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 6 אלף צפיות
קבלת פנים לקאדילק סדאן דה- וויל (הארדטופ) 1961 CADILLAC SEDAN DE- VILLE (HARDTOP)1961 ב-07.09, יום ו', בשעה 17:00, במקביל לטקס הרמת כוסית לשנה החדשה, תיערך קבלת פנים לרכב אספנות מסוג קאדילק סדאן דה- וויל 1961, של חבר מועדון החמש- יוסי נבון. הרכב יובא מחו"ל לפני מס' שנים ונקנה לאחרונה ע"י יוסי נבון ממוזיאון אספנות פרטי . קובי מילוא, דובר המועדון , ישא מספר מילים על הרכב. האירוע יתקיים ב'קופי טו גו', רח' חיים לבנון פינת איינשטיין, אוניברסיטת תל אביב,ויוגש בו כיבוד קל לחברים. חברים בעלי קאדילק מכל הדגמים מתבקשים להגיע לקבלת הפנים עד השעה 16:30 לסידור תצוגה מכובדת באירוע, וכמובן מוזמנים כל חברי המועדון האחרים להגיע לטקס הרמת ה…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
טיול בצרפת
מאת lesheme- 0 תגובות
- 707 צפיות
לעומת זאת טיול בקייץ שעבר בפרובנס הניב יותר תפוקה כמה צרפתיות, גרמנית יפהפיה ואי אפשר כמובן בלי ווספה!!!! שוב שנה טובה, אייל
הודעה אחרונה מאת lesheme, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש אתר המכיל שרטוט של מערכת החימום/איורור של החיפושית, ועוד שרטוטים מכאנים של החיפושית-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל נאחל שנה טובה לכל מועדון ה5 וחברי הפורום ערכנו הרמת כוסית והפעם באווירה ביתית חמה בבתו של חיים והגיעו רוב חברי הגרעין הצפוני נהננו מאוד מהאווירה והמוסיקה והכיבוד וזה המקום לשבח את חיים וורדה על האירוח הנפלא ולא נשכח את האירגון הנפלא של רמי מקווה שכולם נהנו מאיתנו ערן ושלומי לא הרבה אבל הינה התמונות