רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
יום שישי נוסף, ולעת ערב מזג האויר קצת יותר סביר וקריר. השתתפו במפגש כ-20 רכבים, את חלקם נראה בתמונות. נתחיל עם מיני מפגש, בשתים ובשלש, ובתוספת פיאט, ווריאנט ואנגליה. (מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים)
הודעה אחרונה מאת ozio, -
- 11 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
קבלת פנים ל-MG-TD משנת 1950 MG- TD 1950 ביום ו', 31.08.07, בשעה 17:30, תיערך קבלת פנים ל- MG-TD פתוחה , משנת 1950, שיובאה מחו"ל, ע"י חבר מועדון החמש ראובן נזירי, חבר שהצטרף אלינו לאחרונה. חברים בעלי MG מכל הדגמים ומכל שנות היצור מוזמנים להגיע עד שעה 16:30 לסידור תצוגה מכובדת באירוע. האירוע יתקיים ב'קופי טו גו', פינת הרחובות איינשטיין חיים לבנון תל אביב, מקום מפגש מרכז, אוני' תל אביב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ויו"ר המועדון, נחום קדמיאל, ישא מס' מילים על הרכב. אחראי אירוע- מתניה הלוי. בברכת אירוע מהנה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 0 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
הרמת כוסית לראש השנה ביום ו', 07.09.07, בשעה 17:00, תיערך הרמת כוסית לכבוד ראש השנה במקומות המפגש השונים: ת"א, חיפה, השרון וי"ם. הנהלת המועדון מאחלת שנה טובה לחברי המועדון ולבני משפחותיהם, ושנת עשייה פורייה בתחום האספנות! בברכת שנה טובה, מסמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 732 צפיות
אודה למי שיכול להפנות אותי לדיון שנותן סקירה ממצא על ייבוא רכב אספנות: מה צריך להכין מבחינת ניירת, איך ומאיפה כדאי לשלח רכב (עדיף אירופה, ועדיף מאד איטליה) כל העלויות הרלוונטיות וכו' תודה
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
"שוק עתיק" -2007 האירוע יתקיים ביום ו' ,31.08.07, בין השעות 14:30-09:30, במרכז הירידים - גני התערוכה , תל אביב. מועדון החמש יקיים כמיטב המסורת את אירוע "שוק עתיק" (למכירת חלפים ורכבי אספנות), במתחם של מרכז הירידים בתל-אביב , משער הכניסה של גן האורנים, הפניה הראשונה שמאלה לרחבת החניה Parking 2 (מצ"ב מפה). שימו לב- תהיה הקפדה יתרה על הצגת כרטיס חבר / אישור חברות זמני בכניסה לחניון. כל חבר מועדון המגיע לשוקעתיק מתבקש לגשת לרוני רוזנברג או לנחום קדמיאל עם כרטיס חבר בתוקף או אישור חברות זמני חתום, על מנת לקבל אישור יציאה מהחניון ללא תשלום. לרשות החברים יעמוד דוכן המועדון ובו אביזרים למכירה. כמו-כן, לרשות החברים תעמוד קפטריה מטעם מרכז הירי…
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
פרטים על ford f1
מאת djor-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לקבל פרטים על פורד f1. שמעתי על אחת שנת 49 לפני שיפוץ אבל במצב נסיעה והיא במצב טוב. מהו מחיר של המכונית הזאת במצב שלה ככה בלי שאני יצא פרייאר וישלם הרבה מעל מה שמבוקש למודל כזה? אור
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם למישהו יש מידע מדויק לגבי תאריך הקמת מפעל אוטוקרס בטירת הכרמל? למיטב ידעתי המפעל הוקם ב1958 (ייתכן שהשנה לא נכונה) לא מדובר על שנת ההקמה אלא על התאריך המדויק בתודה מראש, אבי
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
-
וולוו 121 122
מאת haimy12- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מחפש , חנויות אתרים שאפשר לרכוש מהם חלקים לוולוו 121 122
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום סוף סוף נסעתי למשרד הפרסום כדי לקחת את הסרטונים מהפרסומת שבהם השתתפה בנובה. מאז היא שודרגה קצת... ואני מצטט: "זה מטווווס....." ליאור. כמה תמונות שצילמתי ביום הצילומים:
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
שלום חברים. בשבת שעברה נדברנו כמה חברים לצאת השבת לטיול. השמועה עברה מפה לאוזן וממייל למייל, והיו אמורים בסיכומו של עניין להשתתף כ-25 רכבי אספנות. עקב החשש מחום הכבד ביטלו חלק מהמשתתפים את בואם, וחלק העדיפו להגיע עם רכבים רגילים. בסיכומו של דבר, השתתפו 14 רכבי אספנות ועוד כשישה רכבים רגילים. היציאה נקבעה לשעה 9:50 בבוקר, נפגשנו בצומת רעננה, ויצאנו לעבר קיסריה, כאשר חלק הצטרפו בדרך, ומכוניות נוספות יצאו מחיפה. הנסיעה לאורך כל היום עברה ללא תקלות, גם בשבילי הכורכר, וגם לאורך הכבישים שהיו ברובם פנויים. בתמונות הראשונות: המפגש הראשוני והיציאה. שימו לב שגם כאשר הכביש ריק, עדיין יש פקקון בנתיב השמאלי מאחר וכולם מאיטים לצלם, לאותת, ולצפצף …
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל הירושלמים והסובבים, מחר יום ו' נפגשים ביציאה מי-ם אחרי הסיבוב לרמות לכיוון תל אביב, בשעה 0815 מרימים קלאץ בשעה 0900 בדיוק! כל מי שמצטרף מתבקש להגיע בזמן, שלא יווצר "איחור אופנתי".... מאותגרי רכב או טרמפיסטים מתבקשים לתאם בואם מראש, או שיצטרפו על בסיס מקום פנוי! הנסיעה על פי חוקי התנועה כשהאחרון קובע את הקצב. מפגש י-ם המסורתי, נערך בכל מקרה אין שחרורים! להתראות מחר-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ממולץ לראות עד הסוף! ניו יורקי יצא לפנסיה והחליט להשקיע את כספי הפרישה בחכמה. הוא החליט לרכוש נדל"ן בפורטוגל, קרקע עם מחסן צנוע שעמד סגור 15 שנה שבעליה נפטרו ללא יורשים. הנכס הועמד למכירה לתשלום חובות מיסים. היו כמה מתעניינים בנכס, אך דלתות המבנה היו סגורות ומרותכות. איש מהמתעניינים לא רצה להיכנס להוצאות נוספות כדי לראות את פנים המחסן, וכל הנכס עמד למכירה כחבילה שלמה, אז......איש מהם לא הציע לרכוש את הנכס. הבחור רכש את הנכס בחצי ממחיר השוק שלו ועמד להרוס את המבנה. אבל הסקרנות הרגה אותו, אז הוא ואישתו פרצו את הדלתות המרותכות, ואת מה שמצא תוכלו לראות בקישור הבא: www.intuh.net/barnfinds/afa70.htm (למעבר בין התמונות יש להקיש על NEXT)
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי דארט 73 3700 ,פירקתי את הקרבורטור לצורך ניקוי ונראה לי שהסתבכתי עם ההרכבה של הדיאפרגמה. היא יושבת במרכז כוסית הדלק עשויה עור שמחפה על קפיץ עדין.מה היא הצורה הנכונה שהיא אמורה לשבת? ואיך לכל הרוחות אני משחיל אותה לתושבת שלה ויודע שהיא יושבת נכון? תודה מראש גונן
הודעה אחרונה מאת shekel, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 2 תגובות
- 813 צפיות
ב e-bay נמכרת עכשיו טופולינו מדהימה במחיר ממש סימלי http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-TOPOLINO-500-B-UNICA-AL-MONDO-500B_W0QQitemZ280147614984QQihZ018QQcategoryZ9843QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting להנאתכם
הודעה אחרונה מאת lesheme, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת kamod, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בשבוע שעבר הייתי בחופשה משפחתית בגרמניה ושוייץ - חוויות מוטוריות לא היו בתכנית, אבל לא יכולתי להחמיץ כמה Photo Op's שהזדמנו בדרך. אגב - גם השוויצרים וגם הגרמנים הם חובבי קלאסיות - בסופי השבוע רואים די הרבה מכוניות ישנות, משופצות למשעי, עימן החבר'ה נוסעים לטיולי סו"ש. ניצפו טריומפים, אוסטין-הילי, מרצדסים, מוסטאנגים, וגם קורבטים משנות החמישים. נתחיל בכמה תמונות המוקדשות לחבר אבי נוף - ה-220 השחרחורת והיפה הזו חנתה לה בנחת באתר שנקרא Feldberg ביער השחור.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
שמן מנוע לווספה... 1 2 3 4
מאת DrorBANANA- 50 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לכולם , ווספה ראלי 180 71' שאלה איזה סוג שמן מנוע אני אמור להוסיף כשחסר? תודה דרור.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך מקום אחסון זמני לאופנוע חלקים שלי, רצויי באיזור המרכז, ושיהיה גישה לפרק ממנו חלקים במידת הצורך. הצעות יתקבלו בברכה. תודה מראש, דימה.
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, בשעה טובה הפיז'ו נכנסה לפחחות וצבע (תמונות בקרוב) ותעבור לפני הצביעה פירוק כללי, כולל מנוע, גיר וכו'. בכל מקרה, אני צריך 4 גומיות לקרבורטור שאני לא מצליח למצא. יש לי שתי שאלות: קודם כל איפה ניתן למצא כאלו (אפילו צינור ארוך ולחתוך ממנו). שאלה שניה, האם לגומיות האלו יש תכונות מיוחדות כי הן נמצאות במגע עם דלק או שאלו גומיות רגילות לחלוטין? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי לא מזמן אופנוע בריטי ישן ואני מחפש בעל מקצוע או מישהו עם נסיון רב בשיפוץ שיהיה מעונין להביא אותו למצב כמעט חדש. אני אדאג לכל החלקים הדרושים אך עבודת המכניקה ו/או קוסמטיקה תוטל על מי שיהיה מעונין לקחת עליו את הפרויקט. האופנוע מניע ונוסע טוב ויש לו טסט. יש לי ספר חלקים וגם workshop manual האם תוכלו להמליץ על בעל עסק או אדם פרטי שיוכל לבצע עבודה כזו? אפשר גם בה"פ תודה לכל מי שיוכל לעזור
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי רכב שברשיונותיו כתוב 1986 למרות שבוודאות ההשקה לרכב הייתהב1988. האם משרד הרישוי עלול ליזום תיקון... זה מעניין כי הרכב יהיה אספנות שנתיים קודם
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, האם ישנו מקום באיזור הצפון שעושה ציפוי לניקלים? אם אין באיזור הצפון,אודה לקבל הפניה לאיזור המרכז, הבנתי שיש באיזור המרכז את גלוונמטה אך הבנתי שהוא לא עושה עבודה טובה, תודה.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! יש ברשותי אלפא אלפטא 82 שמורה ביותר! (הצורה החדשה..לאחר מתיחת הפנים - פנסים מרובעים). אני מחפש מספר חלקים: -מכסה מנוע (שלי דיי חלוד....) - מזגן (מאלפא אחרת.. או בניה עצמית שתתאים) - אני מתבשל בכסאות העור השחורים! -ידיות פנימיות לדלתות!! - פשוט פטנט גרוע..האיטלקים פשלו בגגדדדוולל (תוכנן לפתוח בקושי פעמיים את הדלת..) ושאר דברים שאולי יעניינו אותי.. אני מנסה להחזיר אותה למצב מקורי.. המון תודה מראש לעוזרים.... מאור.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
מחפש את חפירה!
מאת gluk- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברה, אני צריל להעיף את כל הזבל, שיש לי על המדרגות של המשאית! חייבים את... יש למישהו לכמה ימים? -רק מהמרכז, כי פשוט חבל לנסוע רחוק בשביל זה, אני צריך את זה גם ככה רק ליום-יומיים... תודה!
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.roddingroundtable.com/tech/articles/12ewheel.html יש באתר הזה עוד כמה מאמרים מעניינים
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כחלק משיפוץ הטייגר אני מחפש משהו שמתכוון לבצע ציפוי ניקל בקרוב לכמה חלקים (ניקוי חול+ניקל) בכדי להצטרף להזמנה משותפת ולצמצם עלויות. מדובר בסך הכל בגריל ומספר חלקי ניקל שונים אשר יהייה חבל לשלוח כהזמנה בודדת. בברכה, איל רכניץ
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה לאחר חודשי חיפוש נמרץ מצאתי אותה " מתחת לאף" בחצר אצל השכן. שם שכבה לה ללא טסט כבר כ-8 שנים. היא הניעה, האגזוז אינו מחובר והסחיבה חלשה אבל אורות וספידומטר עובדים. ידיים נלחצו ומזומנים החליפו ידיים ובשעה טובה הועברה בעלות!! אני בתחילת הדרך וזה לי הפרוייקט הראשון. במקצועי אני רופא ואין שום קשר למכניקה אבל חלומות צריך להגשים!!! מספר שאלות כלליות: אני מבין שהשלב הראשון בשיחזור זה צבע טוב - 1. יש מספר נקודות חלודה במקומות אופייניים לווספות - האם "חייבים" התזת חול על מנת לבצע עבודה איכותית? 2. האם יש מוסך שעושה עבודת שיחזור/שימור וצבע טובה עם התמחות באספנות/ווספות? 3. מהי עלות סבירה לשלב הצבע? האם יש עוד עצות כלליות לשלב זה…
הודעה אחרונה מאת lesheme, -
- 2 תגובות
- 838 צפיות
קישור שחבר שלח לי, מישהוא יודע משהוא על זה ? http://technica.telaviv.st/Front/Ecommerce/product.asp?productId=10294
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. שמי אורי ואני כותב עבור "חינמון" של ישובי המועצה האיזורית "הרי יהודה". אני מבקש לערוך כתבה על רכבי מיוחדים באיזור ובעיקר על בעליהם. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, יכול להפנות אותי למישהו כזה או למישהו שמכיר מישהו כזה וכו' וכו' וכו', אשמח. אפשר גם לתפוס אותי ב -
הודעה אחרונה מאת עפר שורץ,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 832 אורחים (הצג רשימה מלאה)