רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום. היום היה מפגש נחמד, באו כמה חברים חדשים, עם וללא מכוניות, היו דיבורים והכרויות, כך שלא הספקתי לצלם הרבה - ואופס נגמר המפגש ...
הודעה אחרונה מאת orgad, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פורסט גרוב באורגון Buick Riviera
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
- 6 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. תוך כדי שיטוט באינטרנט הגעתי לאתר הזה: http://tires4u.co.il/page1633.asp ושם מצאתי ג'אנט שממש אהבתי , במידה 7.5\18. עד כאן הכל בסדר , אבל אז מצאתי את המחיר: 3247 ש"ח לרבעיה!!! עכשיו , עם זה באמת ככה ובאתר לא כותבים שטויות נראה לי שאני יקנה אותם.. , אבל אז מתעוררות עוד 2 שאלות: (1) איך מודדים מרווח ברגים? ( או שמישהו כאן יודע מה המרווח של פליימות וולרה? , אולי אילן? ). (2) איך אני מאשר אותם ברישיונות? ( כן, גם בדרכים פחות קונבנציונליות , בבקשה בהודעות פרטיות ) הנה לינק לפרטים על הג'אנט: http://tires4u.co.il/page1633.asp?id=4732 והנה תמונה של הג'אנט ( הערות של מתאים או לא יתקבלו ברכה ) המשך יום נעים לכולם... בתודה אלכס…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
והנה התוצאה מחפש צמיג במידה 19/2.25 לאי סי אם
הודעה אחרונה מאת tiron, -
חברת רנו מחפשת... 1 2
מאת mt1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לך לרגל תערוכה שמקימה חברת רנו, אנחנו מחפשים בעלי רנו עם סיפור מדהים שקרה ברכב או בסביבתו. בעלי רכב רנו ישן במיוחד שיש לו היסטוריה מעניינת, או כל סיפור מרתק אחר שקשור ברנו - יותר ממוזמנים ליצור קשר עם תחקירן החברה, על מנת שסיפורכם או רכבכם, ישתלבו בתערוכה. ניתן לפנות אל טל במייל [email protected] או דרך פורום זה. אנא השאירו מספר טלפון שאפשר לחזור אליכם. תודה טל, רנו.
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
החלטתי להתחיל להזיז את הפרויקט שאני מדבר עליו כבר הרבה זמן. הרכב נשלח לפחחות וצבע ועכשיו יש לי חצי שנה להתחיל לאגור חלקים. המנוע שנבחר הוא ה-small block מכיוון שמדובר במנוע שידוע באינספור השיפורים שקיימים לו בשוק ה-aftermarket (ופשוט להביא מנוע LS1 זה דבר יקר רצח). רציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים ממני בתחום האמריקאיות, האם ניתן להשיג כזה מנוע פה בארץ? מה העלות? האם יש מישהו/סדנא שמתעסק עם שיפורים למנוע הזה?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי את המייל הבא מידידי ג'וסף : HI Maybe interesting for you? Antonio Lagheza would probably love to have the dashboard... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1963-SABRA-ROADSTER-SPORTS-CAR-BODY-VINTAGE-ISRAEL-AUTO_W0QQitemZ280142767996QQihZ018QQcategoryZ140705QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Regards Jef Neefs
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.intuh.net/barnfinds/afa70.htm
הודעה אחרונה מאת david brown, -
קטנות גדולות 1 2
מאת birkins3- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מספר תמונות ממפגש מכוניות מיקרו באורגון Subaru 360 Van
הודעה אחרונה מאת sk, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
להנאתכם ומי מזהה משהו?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
יום הולדת שמח!
מאת Type34- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחר זה יום ההולדת ה-39 של האוטו שלי! היו לה חיים קשים, אבל היא שרדה איכשהו עד עכשיו. תקופה יותר טובה תתחיל ממש בקרוב . . .
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
הברקודה מחיפה 1 2
מאת alonb2- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו יודע עם הברקודה שניצפתה לפני הרבה זמן בחיפה ליד רחוב יפו עדיין עומדת שם? או שאולי עברה דירה אבל עדיין למכירה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת noah, -
קבלת פנים לפורשה 911 SC של חבר מועדון החמש שלומי אקוקה, 17.08.07 - והתמונות שאחרי! 1 2 3
מאת מועדון החמש- 30 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
קבלת פנים לפורשה משנת 1978 דגם 911 SC ב-17.08, יום ו', בשעה 17:00, תיערך קבלת פנים לרכב "כמעט" אספנות שיובא מחו"ל והוא מן הבודדים בארץ- PORSCHE 911-SC 1978 ע"י חבר מועדון החמש שלומי אקוקה, שהצטרף אלינו ממש לאחרונה . רמי דוידר, נציג המועדון בצפון, ישא מספר מילים על הרכב. האירוע יתקיים בקפה" YELLOW", מקום מפגש הצפוני, צומת לב המפרץ, חייפה ויוגש בו כיבוד קל לחברים חברים בעלי פורשה מכל הדגמים מתבקשים להגיע לקבלת הפנים עד השעה 16:30 לסידור תצוגה מכובדת באירוע וכמובן מוזמנים כל חברי המועדון האחרים להגיע לקבלת הפנים בהמוניהם! בברכת אירוע מוצלח ומהנה! סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
פרארי למכירה. 1 2
מאת השושנים- 20 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
הפרארי "ברלינטה" 1963 של סטיב מקווין מוצעת למכירה, מחיר התחלתי של 800000$ המכירה ביום ה' הבא, במונטרי קליפורניה, בית המכירות סותביס, (מתוך עיתון ידיעות של היום) אין לי קשר למוכר ולא ראיתי את הרכב! הזדרזו-רן
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 3 תגובות
- 928 צפיות
סיפור מדהים, של אנשים מדהימים לא פחות ויש גם חידה בסוף-רן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438023,00.html
הודעה אחרונה מאת yonico, -
- 0 תגובות
- 928 צפיות
תמונות מהמפגש שהיה היום. שאר התמונות בקישור המצורף http://public.fotki.com/ufd41/z-1/ להנאתכם.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכולם בשנתיים האחרונות נסעתי ברכבת מחב"ד לת"א. איתי נסע בחור שנהג עד לחב"ד ברנו טווינגו יפיפיה שנת 92 120000! ק"מ בלי קומבינות. קבלתי הבטחה בע"פ שהרכב ימכר ל (כשימכר) מסתבר שהרכב היה שייך לגיסתו(שמצרפת) וזאת הסתומה היגיע לבקור והחליטה מסיבות ששמורות איתה - החליטה להפקיד את הרשיונות--עד כאן מתאים לי... רק שבמשרד הרישוי היא אמרה "להפקיד לפירוק" ...לא חבל? האם משהו יודע אם אפשר לקחת מפה רוורס? יובל המתוסכל
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אשמח לבל את רשימת המגבלות והיתרונות שיש ברכב אספנות תודה מראש בבא
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
-
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם יש סוכנות או סוכן שיעשו לי ביטוח חובה ללא צד ג' לרכב אספנות? כל אלה שפניתי אליהם עד כה הסכימו רק בתנאי שאני עושה אצלהם גם צד ג.
הודעה אחרונה מאת yanivs, -
- 0 תגובות
- 838 צפיות
החל מהיום, ועד לתאריך 27.8.2007, יוצא קובי מילוא לחופשה בחו"ל, ללא מחשב ... לכן, בשבוע הקרוב החברים מתבקשים לפנות בכל עניין הקשור בניהול הפורום לבני הספל בלבד. בברכה, בני הספל וקובי מילוא מנהלי פורום אספנות
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אתמול היה לי קצת משעמם בערב.. וכבר מזמן חשבתי לעשות את זה, לרכז את כל האתרים והפורומים, בנושאי רכב בעיקר, שאני גולש אליהם 300 פעם ביום וכדי לעבור מאחד לאחד אני צריך לדפדף ארוכות ברשימת המועדפים האין סופית שלי שאפילו אחרי סידור בתיקיות התקצרה "רק" ב300 מטר, אז ישבתי ובניתי לי דף בית מותאם אישית, מינימלי עם קישורים בדיוק לאתרים שאני מבלה בהם הכי הרבה שהם פורומי הרכב ואתרי מכירה ששם אני מוכר/קונה חלקים לרכב.. ומוריד סרטים. התוצאה יצאה לא רעה.. הנה היא לשיפוטכם! http://lowrider.coolinc.info/ הצעות יעול יתקבלו בברכה, מי שהדף מוצא חן בעיניו מוזמן בחום לאמץ אותו גם!
הודעה אחרונה מאת low rider, -
ובכן, לפני כשבוע, התווסף "חבר חדש" ל"משפחה" אצלי:
Car identify
מאת 123volvo- 2 תגובות
- 770 צפיות
Car Identify test?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 4 תגובות
- 971 צפיות
הי, יש לי ווספה ישנה (אספנות) וצבעתי אותה. האם אני חייב לצבוע מספרי רישוי גם משני צידי הכנף הקדמית (לפני כן היו לה, אבל שמתי לב שבקטנועים החדשים אין בכלל מספרי רישוי מקדימה אלא רק מאחור). האם מישהו יודע ? האם היא תעבור טסט בלי מספרים מלפנים ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום כולם. ברשותי אולדסמוביל דלתא שנת 77 שרכשתי השבוע. אשמח לדעת..קיימת דרך לאשר דרך משרד הרישוי הסבה לגז בכזה רכב? או שמא בכלל לא צריך אישור מיוחד והכל נעשה דרך מרכז הסבה חוקי שמאשר הכל כמו ברכבים חדשים? מעבר לכך..הבנתי ששינוי צבע הרכב ועובי הג'נט (Rims) זה לא דבר מיוחד שמצריך אישור במשרד אלא מאושר במכון הרישוי של הטסט לרכב..זה נכון? ושניים אחרונים..איך אני יוצר קשר עם משרד הרישוי כדיי לבדוק אם מותר לי להתקין מנופים היידראולים ברכב? (לראפרים שבינינו..אני מדבר על ה"מכוניות הקופצות" בקליפים של דרה)..זה לא ייקר לקנות כזאת מערכת ואני רוצה לבדוק אם זה חוקי. אני מסיים- הרכב בעל 4 דלתות (6) ויש מוסך בראש העין שהם אומרים שהם יכולים לפתוח לו ג…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני אהיה בוינה, אוסטריה בחגים. אני מחפש בה"ס לנהיגה מתקדמת (דוגמאת "מסלולים", נורנברג). מישהו יכול להמליץ לי על מקום ביקרת וינה? בכלל אתרים מוטוריים ששוים ביקור יתקבלו בברכה. תודה מאיר
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי לחיפושית שלי היה חסר פנס קידמי אחד, חבר טוב מסר לי פנס נוסף ללא החישוק מניקל, הבעייה שמדובר בפנס מתוצרת אלה ואילו הפנס השני מתוצרת בוש...האחד ישר לחלוטין והשני שמנמן....יש הבדל בניהם פרט לכך, או שאפשר להרכיב בנתיים עד שימצא אחר תואם?-רן
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא בטוח שזה שייך לפורום זה, אבל אם יש למישהו ירחונים "ברכב" משנות ה-60 אשמח אם מישהו יוכל ליצור איתי קשר בנושא דרך האימייל , או הודעה פרטית. נ.ב אני תלמיד כיתה י"ב ועושה פרוייקט שעוסק בנושא ירחוני רכב בארץ בתודה מראש, אבי
- 2 תגובות
- 969 צפיות
אני די מכיר את החוקים בגדול אבל אני רוצה ייעוץ בנושא ספציפי: פורד ברנדה 77 חצי שנה בלי טסט עם רשיונות מופקדים. אני רוצה לקנות אותה - האם אדרש לעבור בדיקת טכניון? מה ההליך והאגרה? ובקשר לאגרת העברת הרכב לאספנות? כמה עולה התענוג בימינו? תודה. אייל
הודעה אחרונה מאת BIGBUG69,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 832 אורחים (הצג רשימה מלאה)