רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אירוע קהילתי – דיור מוגן בת- ים בהתאם לבקשת הנהלת מגדלי הים התיכון (דיור מוגן) חברי מועדון החמש יחגגו מפגש קפה של שבת בבוקר יחד עם דיירי המגדלים. האירוע הוא למען הנאתם של הדיירים ובני משפחותיהם בדיור המוגן. האירוע יתקיים בתאריך 11.08, יום שבת, בין השעות 10:00-12:00, במגדלי הים התיכון, טיילת בת-ים, רח' הים 2, בכניסה למגדלים המשקיפה אל חוף ים מרהיב ביופיו. חברים המעונינים להשתתף בתצוגה באירוע (חלה חובת הרשמה מראש - מס' המקומות מוגבל!) יפנו למשרד המועדון עד לתאריך 03.08.07 בלבד, באימייל [email protected], או בטל' 037318818. יש למסור את שם החבר, סוג הרכב ומס' המשתתפים. שימו לב- לא תותר יציאה קו…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
...ויש לאבא ידיים זהב... כבר זמן רב שאני מחפש לרכוש סמלים לרכב שלי, מאחר ואף אחד לא מוכן לשלוח לארץ,ואם כן אז המשלוח יקר מאוד,אז הפתרון הוא להכין(או לפחות לנסות)לבד, בנוסף,הוכנו תופסנים לסוככי שמש. לשיפוטכם. בברכה, עידן.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תוך כדי טיול בעיר נתקלתי ברכב אספנות חונה בשולי הרחוב, תמיד ידעתי שהוא שם פשוט עד עכשיו יצא לי לראות אותו רק בתוך חנייה סגורה כאשר הוא מכוסה - תמיד חשבתי שזו דה-שבו בגלל קווי המתאר הכלליים (שדיי דומים, תארו לעצמיכם את הרכב מכוסה) אך עכשיו ראיתי שזו לא. מעניין אותי, לאיזה יצרן שייך הרכב ומה שם הדגם? שנה מישהו מסוגל לזהות? רכב דיי מצחיק (לטובה כמובן), יש לו צורה דיי מיוחדת. תמונות - ומאחורה - יש למישהו מושג? בן.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
מתחיל שיפוץ הריקשה. מחפש מקום לתקופה של 3-5 חודשים (בהשאלה או תמורת סכום סביר)לצורך אחסנת הריקשה והכנתה לקראת כניסתה לפחחות וצבע. רצוי מקורה אך לא חייב. (פירוק חלקי ניקל, ארז,וכו'). איזור השרון הרצליה רעננה כפ"ס והמושבים באיזור ,גם מקומות מרוחקים יותר ילקחו בחשבון. מי מוכן לעזור. תודה
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. תחילה קצת רשמים מהאירוע העמוס שהיה היום במפגש בשרון. הגיעו החברים "הקבועים" וכן אורחים, עם רכב וללא רכב. היו כ-20 רכבים, ומעל 50 חברים, נשים ועוללים. המפגש היום החל בחניה של הרכבים על פי הסדר, שילוט למי שיש, ושיחות אחד עם השני. בשעה 17:00 לערך, הרמנו כוסית שמפניה עם ברוך בראל, לרגל יום הולדתו, וכמובן בתוספת של עוגת שוקולד וגלידה שהכינה אשתו... לאחר מכן, ולאחר שחלק מהנשים נכנסו לשבת בקפה תחת המיזוג, התרכז החלק הנותר במרפסת, ושמענו הרצאה בנושא ביטול צפוי של דלק 96 וההשלכות על אספני הרכב, מפי דוד נמרי. לאחר מכן המשיך מפגש שוקק ונהדר עד שהתפזר סביב השעה 20:00 להלן תמונות, ותחילה תמונות של הרכבים. (מס' הרישוי גלויים באישור …
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה נוסעים !! ביום שישי 10,08,07 בשעה 14:30 מיילו לב המפרץ דרך יוקנעם למפגש מועדון פורד, באיקאה באזור התעשיה פולג נתניה, לאחר כשעה ממשיכים למפגש השרון בצומת רעננה של מועדון החמש, למי שנוסע בשישי נא להשיב למייל זה או בפלאפון לרמי,,0505381235 נסיעה טובה רמי
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה זה הדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. יש לי אינטרנש סקאוט 4x4 73 שרשום כרכב אספנות. לפניי יומים היתי במישרד הרשוי והצאתי ניירת לקראת הטסט, ולהפתעתי ראיתי שהם שינו את ההגדרה של הרכב ממשא אחוד למשא אחוד סגור. מה עושים כדי להחזיר את המצב לקדמותו ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בטיפים לגבי שיפוץ מיכל דלק לחיפושית באיזה חומרים להשתמש ומה התהליך?
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקבל הצעת מחיר לייצור 4 חלקים מפוליאוריטן, שניים מהם כמו בתמונה לכן אני צריך מישהוא שמתעסק בייצור על מנת לקבל הצעת מחיר, אולי יהיה יותר משתלם ובטוח יותר לייצר מאשר להזמין מחו"ל. תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
קדימה - במלוא הקיטור 1 2
מאת ג'ק-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
Wilmington DE - בשלושת הימים האחרונים מצאתי "קיצור דרך" חביב שחוסך ממני את שממון הכביש המהיר (I95) בסופו של יום, ומוסיף עוד אי-אילו מיילים של כבישים מתפתלים בין אחוזות משפחת דו'פונט ליערות פרטיים בדרך הארוכה הביתה. מזה יומיים שהן חולפות מולי, כמו יצאו מתוך מנהרת זמן, מתקתקות ושורקות ונופחות אדים לבנים - קבוצות קבוצות רכובות על כרכרות ללא סוס, לבושים בביגוד תואם לתקופה, מעכבים את התנועה בכבוד רב ואחריהן משתרכים נחשי מכוניות מודרניות, בנאליות מאי פעם. קבלו בבקשה: מסע מכוניות הקיטור Auburn Hights Steam Car Tour. במסע הפעם משתתפות כ-70 מכוניות, רובן מסוג סטנלי (סטימר) והוא נמשך 6 ימים. המשתתפים, מרביתם פנסיונרים מהחוף המזרחי - מגיעים עם הרכבים על גבי נגררים יעודיים…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
בולמי זעזועים
מאת achmed- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משהו מכיר איפה אפשר להשיג בולמי זעזועים קצרים - כמו ל - Street Car בארץ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם..אני מחפש אופנוע ישן ,או טריומף דיטונה או מוטוגוצי קליפורניה או משהו אחר בסגנון שהשיפוץ שלו לא יהפוך לבלתי אפשרי...אם מישהו יוד על אחד כזה ששוכב ומחכה שמישהו אוהב יקח אותו בבקשה להשאיר הודעה פה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, במהלך פירוקי את הפיז'ו, נתקלתי בלוחית הנ"ל (מצ"ב תמונה למי שלא הבין, בכלל יש לה שם כלשהו?). הבעיה היא שעל הלוחית יש 3 שכבות שונות של צבע, כמספר הפעמים שרכב נצבע במהלך חייו, וכאשר אני מוריד את הצבע עם טרפנטין גם הצבע השחור של הלוחית יורד. השאלה היא האם יש מישהו שיודע איפה ניתן להשיג כזו חדשה (פיז'ו 304 קבריולט שנת 73), ללא החריטות (אני יכול להעתיק אותם) או מישהו שמכיר מישהו שמשחזר כאלו דברים לפי תמונה. זו עבודה לא פשוטה כי הלוחית צבועה בשחור אבל הכתב נשאר בצבע כסף ללא צביעה. כמו כן, איך מוציאים אותה החוצה? היא מחוברת עם ניטים... תודה, שחר נ.ב.: התמונה הינה להמחשה בלבד ואינה של הרכב שלי.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
חיזוקי שלדה לחיפושית 1 2
מאת safo- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לי מנוע מיבוא אישי 2100 סמ"ק 120 כ"ס ובעל מקצוע הסביר לי שחבל על הרכב בגלל שהיא קבריו היא לא תעמוד בכוח וצריך לחזק את השאסי איפה יש מישהוא מקצועי שיודע מה הוא עושה (לא מסגר) תודה מראש אסף
הודעה אחרונה מאת david brown, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים, על איזה שמן מנוע ופלאגים אתם ממליצים לשים ברכב? תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
צילומים מרחובות חיפה. מבחינת כלי רכב, בעיקר אוטובוסים ומשאיות וצילומים ממפעל יצור מכוניות (אוטוקרס?) מארכיון שפילברג http://w3.castup.net/spielberg/?id=341
הודעה אחרונה מאת liraz, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.art4wheels.com/ כנסו הבחור מוכשר.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באופן מפתיע אחד מילדי טס הלילה לנורווגיה. אני זקוק לכמה חלפים ל164 משהוא מכיר חנות? כתובת אינטרנט...לינק?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בעיקרון יחד עם עוד חבר.. שנת 73 אספנות,הנה הכלה:
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בדיוק לפני שנה - התפרסמה כאן הודעה ב" ענתיקות בחצרות ובדרכים " ... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120610&page=10 בהמשך השרשור - בדף שבא לאחר מכן , אפשר לראות אותה . מהירי תגובה , בדקו את הנושא ומהרו לפרסם כי הרכב עומד מספר שנים ובעליו הפקיד את רשיון הרכב ושאינו מוכן למכור . אני " שרוט " אבל לא עד כדיי כך שאם רושמים שהוא לא מוכר - אז אני אגש ואנסה לשכנע . לא עד כדיי כך . אבל - לאחר חצי שנה - בפברואר , החיידק מתעורר , הדרמתי למרכז והגעתי לכתובת המצויינת שמראש - אני לא יודע אם הרכב עדיין שם , אם הבחור רוצה למכור , בקיצור אמרתי לעצמי שמקסימום - עשיתי טיול . מגיע לכתובת וממש , אבל ממש כמו בתמונה , הרכב לא זז . עושה סיבוב - היא פשוט מקורית - הכל…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
sorry that its just in english,im in the us now now imstaying at my bro in pittsburg and im looking for a car gethering(?) an amrecan(pontiac,ford mustang...) car gethering or somthing more offisial and some bikes things for my dad do you know where can o find thigs like that? tnx! and have a nice day!
הודעה אחרונה מאת mgmort, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
על מות אביו. שלא תדעו עוד צער
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מפרסם את זה כאן ולא בשוק עתיק, כי זה לא אוטו שלי - משהו שראיתי ונראה לי על פניו כמציאה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AL%3ARTQ%3AUS%3A1&viewitem=&item=320142723628 מודל 1978, זאת אומרת שאפשר בעוד 4 חודשים לייבא (שזה הזמן שבלאו הכי יקח לאוטו להגיע). למה האוטו הזה נראה לי כקניה טובה: ה 504 סטיישן זו מכונית שמעוררת זכרונות להרבה אנשים. היא היתה פופולרית בזמנה. היו הרבה מוניות כאלה דיזל, וגם פרטיות בנזין כמו זאת. זה הזמן לקנות - בכניסה לאספנות. המחירים ברצפה ורק יעלו עם השנים. האוטו הספציפי הזה נראה משומר לא רע. לא אוטו ששופץ, לא אוטו ששרד שחיטה רבת שנים של משפחה עם 17 ילדים, סתם אוטו יד רביעי…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודו שזה מעניין.... מחלקת שימור ההיסטוריה והמותג של אאודי החלה בייצור רפליקה של האוטו יוניון טייפ C, למעט כמה שינויים "מינוריים" מזו המקורית... קנה מידה של 1:2 והנעה ע"י... פדלים אל תקחו את הזמן.. 999 יחידות בלבד, ניתן להזמין אצל יבואן אאודי בכל מדינה (גם בישראל?...) לפרטים נוספים לחצו כאן (כתבה בקלאסיק קאר - דיון בנושא כאן ינוהל ב-CF, כמובן...) ליאור. תמונה של הרפליקה(!!)
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מפגש י-ם 3.8.07 1 2
מאת השושנים- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
וואו, מה היה היום, קודם כל הגיעו הרבה רכבים כולל חדשים שהגיעו בפעם הראשונה ומה היה: הגיעה מוסטנג 67 אדומה, מנוע 8V גיר רגיל, בריצפה 3 הילוכים! לפי כמויות הריר וקריאות ההתפעלות מדובר בדגם נדיר! הגיע פורשה 411 צהובה, הגיע רנו 4 יפיפיה ומושקעת, השייכת לחבר מועדון שקיבל ממני טל השבוע והתיצב לדגל! הגיעה יגואר עדיין לא אספנות אבל יפה אמיתית, הגיעה אלפה ספיידר אדומה אחות לכסופה של רוני, והגרעין הקבוע, קפה הרד שיתף פעולה ויצא לכבודנו במבצע שתים במחיר אחד כל בירה! בקיצור היה שמח, הפתיע יובל שהגיע עם הרנו 16 המקסימה, ויעקב שהגיע עם וולוו טורבו סטיישן אפור עכבר-היה גדול תמונות בקרוב-רן
הודעה אחרונה מאת Emanuel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. עקב שהות ממושכת בבית כתוצאה מפציעה, המוח החל לקדוח לכיוונים חדשים. כמו שבטח הבנתם- אספנות הוא אחד מהם. תהיתי לעצמי, האם ניתן למצוא רכב במצב טוב שיענה על הדרישות הבאות: מחיר קנייה נמוך יחסית. מכניקה פשוטה המגובה ביכולת למצוא חלקים בקלות יחסית. מהנה לנהיגה. הסעיפים מעט אמורפים, אז אנסה להבהיר את כוונתי. הכוונה היא למצוא רכב שלא ידרוש הרבה כדי להביא אותו למצב נסיעה, אלא אם כן הוא במצב נסיעה בכל מקרה. הרעיון הוא ללמוד את המכונאות הבסיסית על הרכב- לשפץ מה שניתן לשפץ ולהחליף מה שכדאי. הרכב לא ישמש לנהיגה יום-יומית, אך יהיה נחמד אם יהיה זמין לנסיעות מדי פעם עם יכולות אמינות סבירות. אבל שבכל מקרה יהיה זיק קטן של הנאה מהנהיגה עצמה. כמ…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
יש לי רכב אספנות בשם אופל מנטה שנת 72, ואני מתקשה להשיג דריישאפט, יש לכם אולי מושג לאיפה אני יכול לפנות כדי שיעזרו לי עם הבעיה הזו?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
עזרה- אגזוזים
מאת גרצמן- 2 תגובות
- 684 צפיות
נשבר לי האגזוז בחיבור שבין הצינור פליטה שרץ מהמנוע למשתיק בסאאב 96. האוטו נוסע, פשוט מרעיש מאוד - כרגע בבית הורי ביד אליהו בת"א. אם זכור לי נכון נכתב פה בעבר על מישהו בשם בני בייקר שיש לו אגזוזים / מוסך לתיקון הדברים האלה פה באזור , אשמח לקבל את פרטיו . אני מתנצל מראש אם אני מבלבל בין אנשים - בכל מקרה אשמח למידע על בעל מקצוע באזור (דרום ת"א) -מנסיוני הדל בנושא נראה לי שזה לא משהו בר תיקון / ריתוך מה שיצריך אולי ייצור מחדש או להשיג כזה אגזוז , לכן אשמח לקבל מידע על מוסך / מישהו שיש לו סימפטיה לנושא וישמח לעזור לי. בתודה מראש - שבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)