רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 798 צפיות
האם ניתן להפקיד רשיון לרכב שנת 88 ללא טסט כ-3 שנים או שחייב להיות לרכב טסט ? המטרה היא שהוא לא ימשיך לצבור חובות. תודה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת galamidi, -
- 14 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
יש כאן מישהו שיש לו סובארו מיני מנוע אחורי ? אני לא מתכוון לרקס אני מתכוון לצורה הישנה עם הפנסים על המכסה מנוע עד שנת 81 אם יש כאן מישהו שיש לו אוטו כזה אשמח לראות תומונות אני פשוט מת על האוטו הזה ולא ראיתי כזה הרבה שנים
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1. יש למישהו הערכת מחיר לאוטו הנ"ל? 2. מה נדרש להפעלת האוטו לארועים בשכר? 3. הצעות לשמוש ברכב יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת nko, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב: ברשותי שני רכבים משנות ה-70-60 באחד יש לי את מספר הרכב ובשני רק את מספר המנוע והשילדה, האם קימת אפשרות (ואם כן מהיא) לסדר לרכבים אלו נירת כרכבי אספנות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ממממ..בעצם שני צעדים קדימה וצעד אחד אחורה לא בהכרח משקף צעד תימני אבל מה לעשות שהמוסטנג מדשדשת. זה לא בגלל שהיא הוזנחה. נהפוך הוא. כל שיפוץ יסודי יש לו את העיכובים שלו ואני חושב שהמשפט "כל תכנית היא בסיס לשינויים" תקף בהחלט כשעושים שיפוץ יסודי של רכב. אז כעת אנחנו עושים צעד גדול אחורה ומקלפים את האוטו מהצבע שנעשה לו בהרי ירושלים. על זה רמזתי כבר בפוסט הקודם כשדיברתי על חיפושי דרך. היות והחלטתי (וגם החליטו בשבילי...) שלא נעגל פינות, נאלצנו לקלף את כל הצבע האדום הבוהק והחדש ולשפשף את הבודי והדלתות, מכסה המנוע והבגאז מחדש ולהחליק את הרכב כמו שצריך. נעשו כמה טעויות במהלך הפיניש והצבע וכעת צריכים לבצע הכל מחדש, דבר שגורם לעיכוב של כחצי שנה. אז כולם מכירים את הסבלנות של…
הודעה אחרונה מאת יורם מאירוביץ, -
-
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב באחד השירשורים האחרונים לגביי הטריומף הרלד שרכשתי (נמכרה אומנם) הרגשתי למעשה שהצליחו "לסדר" אותי,אחד מהחברים אמר משהו שצדק,חובת הבדיקה לפני הקנייה של הרכב היא שלי,ולא להסתמך על פרטי המוכר! אז היום אני קצת יותר חכם! לכן כרגע אני פונה אליכם חברים! קיבלתי הצעה של בן אדם מהעבודה ששמע שאני מתעניין בקטע של מכוניות ישנות,ושאני רוצה לרכוש רכב ישן שלא מוגדר כאספנות כדי שאני יוכל לנהוג בו מתי שארצה! והציע לי את הרכב הבא! שברולט שבי 1979,יד ראשונה(הוציא את הרכב מהחברה )! מה שעצוב שהוא יותר מזה לא יודע דבר! חוץ משהקפיא את הרשיונות,ושהמשאבה מים לא עובדת,טוען שיש מיזוג חדש,גיר רגיל? ושהרכב נסע עד לפני 7 חודש,ובגלל המשאבה החליט לרכוש רכב חדש ולמכור את השברולט! …
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן מבקש מידע עבור הרכב הנ"ל שנת 74 מנוע 2000 אוטומטית אחזקה,אמינות,חלקים,ביקוש בקרב האספנים, כל דבר.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
מי ראה מי יודע?
מאת NCI- 3 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכל החברים, האם משהו מכיר \ יודע \ שמע \ ראה NSU פרינץ 3 בארץ? הנה תמונה להמחשה:
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 855 צפיות
לחוברת הקרובה אנו זקוקים לתמונות מהארוע שהיה בשבת בבית האבות בבת-ים. תמונות ברזולוציה של 1800X1200 נא לשלוח אלי לכתובת [email protected] נא להקפיד שהרקע יהיה סביר ושהתמונות ישקפו את האוירה במקום. בתודה בני הספל
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 823 צפיות
אני מנסה לעזור חבר בטיול בדרום אמריקה שעושה אוברול לחיפושית שלו והוא זקוק למירווח של השסתומים של חיפושית 1300 ברזילרה תודה מראש אוהד
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
שלום לכולם, המבינים ששיפצו ג'יפ וויליס בחייהם, איזה קרבורטור מתאים לג'יפ כזה? ואיפה אפשר להשיג אחד כזה. נאמר לי לחפש קרבורטור של פיג'ו 404, האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 1 תגובות
- 938 צפיות
הרבה תמונות של הוט רוד למי שמעוניין 3000x2000 | JPG | 46.6MB http://rapidshare.com/files/36483994/Hot.Rods.part1.rar http://rapidshare.com/files/36486142/Hot.Rods.part2.rar לוחצים על הלינק,בוחרים בfree ,מכניסים לתיבה את 4 התווים שיופיע על המסך מאשרים ומורידים. בין הורדת החלק הראשון והשני יש להמתין כשעתיים(ככה עובד האתר הזה). תהנו
הודעה אחרונה מאת low rider, -
ויליס בחופש הגדול 1 2
מאת doren02- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום נסעתי לתומי ברחוב הראשי של היישוב קדימה, כשפתאום אני רואה וויליס מרופט נוסע לעברי בנתיב הנגדי. חשבתי שאני מכיר את כל הרכבים הפעילים המעניינים בקדימה (וגם את רוב המושבתים בחצרות), אך מעולם לא נתקלתי/שמעתי על הוויליס הספציפי הזה. אינסטינקטיבית פירססתי ונסעתי בעקבותיו. יש לו לוחית 5 ספרות, מתחילה ב-"68", איזו שנה זו? הרכב נראה כאילו הרגע יצא מהקבר, ואם יגידו לי שזוהי הפעם הראשונה ב-20 שנה האחרונות שהוא יוצא מהחניה - אני אאמין. די בטוח שאין לו טסט. את הלוחית רישוי הקדמית לא הורדתי בעריכה, היא פשוט לא קיימת. לאחר כדקה של נסיעה מקורטעת, הוויליס נכנס לתוך חצר בית סגורה ואני עבתי אותו לנפשו. המשכתי לדרכי, אבל כרבע שעה לאחר מכן הוא שוב הופיע, הפעם לפניי. כשהגיע לכניסה לאח…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי שנה בלונדון,כמה מכוניות ספורט חביבות ביניהם יאריס ספורט 106 ראלי 205 GTI סיאט קופרה והאחרונה חביבה MX5 משנת 90 החלטתי כי אני מעוניין לייבא מכונית קלאסית ישנה ברצוני לדעת אים כול רכב מעל 30 שנה רשאי בייבוא או שמא עלי לדאוג כי יבואן הרכב נמצא בארץ/אישור מיבואן רכב /אישור ממוסך מורשה כי הוא מתחייב לטפל ברכב אנא עשו סדר בהיתלבטותי תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
שלום חברים היום היה המפגש הגדול ביותר שלנו עד כה. השתתפו למעלה מ-40 רכבים, כאשר הגיעו גם חברינו מהצפון, 12 רכבים, לאחר ביקורם במפגש פורד. להערכתי היו כמאה איש, אישה, נוער ותינוקות. היה ממש כייף אמיתי לפגוש ידידים ותיקים, בגילאים שונים ומגוונים, מגיל "כמעט" שנה ועד גבורות... כמו כן, חלק חשוב היו המכוניות ! גם המכוניות הצפוניות אותן אנו מכירים - אך בכל זאת לא נפגשים כל יום, וגם מכוניות מעניינות מאיזור המרכז אשר את תמונותיהן נראה בהמשך... תחילה תמונות של הפיאט האדומה נכנסת בסיבוב מרשים, ונמשיך במרצדס, ועוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, והלארק של רמי. (מספרי הרישוי הגלויים באישור הבעלים)
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ישנו רכב שאני מעוניין ליבא (בבוא הזמן והכסף) מארה"ב, השאלה שלי היא כזאת: לאותו הרכב שאני רוצה לייבא יש דגם זהה עם אותו מנוע ואותו מספר צילינדרים ואותו נפח רק עם טורבו, הבעיה היא שהרכב עם הטורבו הוא משנים קצת יותר מתקדמות 82 ומעלה (גם הצורה החיצונית של הרכב שונה ואני לא אוהב את זה) אז האם אפשר לקנות את הרכב בצורה שאני אוהב עם המנוע ללא הטורבו ולהרכיב עליו את המנוע עם הטורבו היותר חדיש? הכוונה היא לעשות את הכל שם בארה"ב (יש לי שם משפחה) ואם אפשר לדעת על כדאיות של שיפוץ כללי שם בחו"ל כאשר יש לי מי שדואג לכך אבל ישנה בעיה של מכס הבנתי, אם הרכב יהיה צבוע ונוצץ אז אני ישלם הרבה מכס ככה הבנתי מהחיפוש פה, אגב חיפוש השאלה שלי (שנהייתה ל2) לא נמצאה בחיפוש. אני מ…
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון מהם השלבים המומלצים והנכונים בביצוע פחחות לרכב, האם השלבים הנ"ל נכונים בשיפוץ מרכב חיצוני?(אלו התוצאות אחרי חיפוש שערכתי). 1 פח נקי מצבע על ידי התזת חול או השחזה או טלאי ,מכל מתכת שהיא, 2 יסוד צורב. 3 פילר דו רכיבי (אין להתיז פוליאסטר ,שפכטל עדין ודומיו ישירות על היסוד הצורב) או בעגה קומפקט פילר ,או פילר חד רכיבי. 4 חומר מילוי ,בונדו ודומיו , במריחה או בהתזה. 5 פוליאסטר בהתזה או שפכטל עדין במריחה לחסכנים. 6 שוב פילר דו רכיבי לאטום את הכל . 7 צבע סופי. שכחתי משהו?, כמו כן, אשמח לדעת על אילו חומרים אתם ממליצים והיכן ניתן לקנות את חומרים אלו בצפון הארץ. תודה עידן.
הודעה אחרונה מאת smaxa2, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
העבודה פשוט מדהימה!!!! והוא עדיין נוסע עם המנוע ראש שטוח 6 בטור המקורי והגיר 3 הילוכיםוהפחחות והצבע פשוט ברמה מטורפת. בדרך לארץ: גשר קידמי עם משולשים דיסיקים ובולמים סטייל מוסטאנג II ,מנוע V8 ,גיר ובקאקס. הרכב יונמך ויקבל גאנט 22" מפלצתי. אדאג לעדכן בהמשך.
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במסגרת טיול לארה"ב (לראות את הרכב שרכשתי) , אני מתכוון ליהיות בין השאר בתאריכים ה- 30 באוגוסט עד ה-4 בספטמבר באוקשן באובורן אינדיאנה ( AUBURN INDIANA ) יחד עם בני (טיול בר מצוה) , לשלב ביקור בעיר אובורן שם יצרו את הרכב אובורן , לאחר מכן מתכוון לנסוע עמו למפעל פורד בדטרויט / דירבורן משיגן ( DEARBORN MICHIGAN ) . מבקש טיפים / המלצות / הערות / הארות למקומות נוספים באזור בנושאי רכבים . תודה מראש מעוז .
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 995 צפיות
מה צריך לעשות בשביל להעביר בעלות לכלי(אופנוע)שלא נסעו בו שנים ולא שולמו אגרות למיניהם ולא נעשה טסט והכל והכלי כבר יכול להיות רכב אספנות?
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום וערב טוב נתחיל בזה שכבר המון זמן אני רוצה רכב אספנות שיוכל לעמוד בשימוש די יום יומי, לא מאומץ כמובן. ועכשיו שיש איפה לאפסן וכו, אני חושב על לייבא את הפיאט. יותר נכון להגיד שזה יהיה מתנה מההורים. ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה ספציפית, הרכב הוא שנת 76 , כניראה שיעלה לארץ מגרמניה. אני אשמח לדעת את מחירון הרכב בארץ, וכמובן כל עזרה בפרוצדורה של אחרי שהרכב מגיע ארצה תעזור. וכמובן שאני מקווה שבסוף העלייה ארצה תצא לפועל סוף סוף כמה תמונות של מצב הרכב המדובר..
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום אחה"צ באנו, מתניה הלוי עם הג'יפ, אבי ש"ץ עם השבי 56 ואנוכי עם מצגת על התחביב ועל המועדון ונתנו שעתיים של הרצאה עם הדגמות במועדון נוער בנווה שרת. היוזמה באה ממדריך חבורות רחוב ששמע על הפרוייקט באורט ידין. הילדים התענינו ואנחנו נהנינו.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
which manufacturer was the first to put as standard power steering?x
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
זיהוי ג'יפ{42}
מאת יואב ש- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באיזה דגם מדובר?http://www.carsforum.co.il/vb/[/imghttp://img131.imageshack.us/img131/7239/pict0036cj7.th.jpg' alt='pict0036cj7.th.jpg'>]rum.co.il/vb/[/img]
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם ותיקי יפו לא זוכרים כזו שיירה יפה שעברה ברחובות העיר בדרך לארוע בבת ים! בטח שלא תושבי בת ים ודיירי הדיור המוגן שנחשפו לתצוגה יפה ומכובדת של מכוניות מועדון החמש. התייצבות מלאה של הנירשמים, 25 רכבים ממורקים, שילוט על כל רכב, קפה ועוגה, ים מדהים, תזמורת שניגנה שירים של פעם, תושבים ודיירים מאושרים (העלו זכרונות מהימים ההם..) ערוץ 10 שהבטיח ובא לצלם, חברי מועדון שהגיעו בהרכב מלא - נשים וילדים, מזג אויר נפלא, מצב רוח כייפי, בקיצור - יופי של ארוע שהוסיף הרבה כבוד למועדון. תודה למשתתפים, למארגנים, למארחים ולתושבים שהתייחסו בכבוד וברגישות המתאימה לרכבים. להת' בארוע הבא. הובטח שיהיה איזכור של הארוע היום בערב בחדשות!! תמונות יועלו בהקדם.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
קבלת פנים לקאדילק אלדוראדו של עמוס אליוף, חבר מועדון החמש, 10.08.07, והתמונות שאחרי!
מאת מועדון החמש- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קבלת פנים לקאדילק אלדוראדו, 1976 CADILLAC ELDORADO 1976 ביום ו', 10.08.07, בשעה 17:30, תיערך קבלת פנים לקאדילק אלדוראדו פתוחה , משנת 1976, שיובאה מחו"ל, ע"י חבר מועדון החמש עמוס אליוף. האירוע יתקיים ב'קופי טו גו', פינת הרחובות איינשטיין חיים לבנון תל אביב, מקום מפגש מרכז, אוני' תל אביב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ויו"ר המועדון ישא מס' מילים על הרכב. אחראי אירוע- מתניה הלוי. בברכת אירוע מוצלח ומהנה, סמדר - משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
מה הגיע במכולה? 1 2 3 4 5
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 64 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
היום, בנמל אשדוד, נצפתה מכולה מסתורית: מה יש בתוך המכולה? מה מסתתר שם בפנים? נחתוך את הפלומבה: ונפתח את הדלת: מה זה? מכונית ישנה ומלוכלכת! איך היא תצא החוצה? בקפיצה? לא ולא. לגברת הקשישה מגיעה עזרה: איזה תחת חמוד: וגם חזית: הצצה קטנה מאחור: וגם לפנים: היום הסתיים מסע שהחל לפני כארבעה חודשים, אבל ראשיתו לפני כ 17 שנה. אז היתה לי מרצדס W116 , בדיוק כמו זו אבל עם מנוע 280, ששימשה כרכבי היומיומי. נסענו יחד כתשעים אלף ק"מ, וברגע של טימטום מכרתי אותה. מאחר ולבי השבור לא נרפא עם הזמן, החלטתי לקנות שוב כזו. מצאתי את זאת באיביי . מכונית קליפורניה אמיתית, בלי טיפה של חלודה. עד 1987 הית…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מחסן קטנטן באיזור הקריות לצורך אחסון חלקי הרכב שנכנס לפחחות וחלקי החילוף.. אני גר בבלוק בקרית אתא, המחסן הקטנטן שלי כבר גולש מחוסר מקום, פירקתי רכב שלם לחלקים ועכשיו יש לי חלקי מנוע בארגזים בתוך הארון בגדים.. מבקש את רחמי הציבור במציאת מקום איחסון קטן לחלקי הרכב שנכנס לפחחות כי קיבלתי הורדה משמעותית במחיר תמורת זה שאני יפרק וירכיב אותו ואני סטודנט וכיסי ריקים וכו' וכו'.. אפשר בחינם או בתשלום סימלי, אבל שיהיה מקום פרטי וסגור בשביל שלוותי הנפשית, כל עזרה תתקבל בברכה! ליאור 050-8882686 למתעניינים זה הרכב:
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
מפגש י-ם 10.8
מאת השושנים- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה היה אתמול, אחרי משמרת שהתחילה ביום ה' בשעה 1330 והסתיימה ביום ו' ב-0630 רכבתי הביתה התלבשתי בבגדי "עבודה" ורצתי להציל חיפושית...(ע.ע גרמניה שמנמנה ועגולה) לקראת 1400 הפסקת אוכל ראשונה התארגנות לשבת מקלחת ויציאה למפגש, מה הפלא שאחרי המפגש הלכתי לישון...2030... אז ככה המפגש, סמי הפתיע בלינקולן חדשה ישנה נוצצת ו-א-ר-ו-כ-ה...הפורש הצהובה שבה למקצה שיפורים כמו הרנו המקסימה, הבירה (BEER) היתה צוננת וחזקה מתמיד...והיה כייף לבקשת הקהל באופן ספונטני יצאנו לפיזור מאורגן בנסיעה דרך מקומות הבילוי בי-ם בהפגנת שרירים מרשימה! בואו ניתן לתמונות לדבר:
הודעה אחרונה מאת kamod,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 800 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- Aviady001
- T_A
- לומד לתקן
- RBRB
- יש לי סילברדו
- Stangg
- RK
- FROGIE
- nechmya
- שימי 85
- DRcarLEd