רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי חברים . נראה לי שנדבקתי בחיידק ה 'ענתיק' ואני רוצה לבדוק את כדאיות הרכישה והייבוא של רכב קלאסי מאירופה . משוטטות ב E BAY הגעתי למסקנה שכל הרכבים שם ממוקמים בארה"ב ( ותקנו אותי אם אני טועה ) . האם ישנו אתר כזה כמו ה E BAY שמתמקד במכירת רכבים קלאסיים רק באירופה ! מן הסתם אני מניח שעלויות ייבוא ( הובלה , ביטוחים , מיסים וכו' ) מאירופה יהיו זולות יותר מאשר ייבוא מארה"ב . קראתי בימים האחרונים חומר רב בכל הקשור לנושא זה ( מדריכים , שירשורים , טיפים של חברי המועדון ) והסימפטומים המופיעים אצלי מעידים על כך ( גם אישתי כנראה תעיד במקרה הצורך ...) שאני אכן ' נגוע ' . אז הנגוע יישמח להיעזר בכם הוותיקים , וכל המלצה ועזרה בנושא יתקבלו בברכה . בתודה מראש וליל מנוחה .
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
מי מזהה או להנאתכם 1 2
מאת רנו-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בטיול שעשיתי בצפון ראיתי את הרכב הזה אן לי מושג מהו אבל נראה מאוד חמוד וגם כול הארגז שלו נראה לי בנוי מעץ
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מפגש מצומצם ויפה היו צמד Cj3b אחד משופץ והשני לפני שיפוץ יסודי חבל שלא חנו אחד ליד השני והגיע גם Ro80 היה נחמד לראות את החבר'ה לקראת הטיול מחר ערן תמונות לא משהו (מס' הרישוי אינם מטושטשים באישור בעלי הרכבים)
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אולי ראיתם אבל תמיד כייף לראות שוב
הודעה אחרונה מאת cartom, -
-
- 11 תגובות
- 8 אלף צפיות
מישהו יודע מה צריך להיות מחירה של מכונית פורד מוסטנג משנת 1967 קבריולט אם רדיו ומנוע ומושבים מקוריים ובמצב טוב
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר'ה המגן בוץ מפח שנימצא במיני שבתמונה על איזה שנה נימצא מגן בוץ כזה בדרך כלל ? התמונה ניראה על איזה מגן אני מדבר כי ברוב המיני אני לא רואה אותו (המגן בדרך כלל המפלסיט או שאין בכלל מגן ) http://www.yad2.co.il/Pic/200708/18/e_1_1_1_25985_20070818220811.jpg המיני הזו המגן הבוץ מפלסטיק - http://www.davep.org/mini/city3.jpg השמח לקבל תשובה
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 2 תגובות
- 846 צפיות
אתמול במפגש לא הגיעו הרבה רכבים אך הגיע הרבה מצב רוח כיפי ונעים זה מה שמאפיין את מפגשרון גם שחם ואין ארועים מיוחדים מגיעים מכול איזור השרון ושומרון אפילו יותר ... הינה כמה תמונות של הטיול יהיה בהמשך .... (מספרי הרכב הגלויים באישור הבעלים) שבוע טוב טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי שיש בעצם בין 120%-140% מסים על רכב שמיובא. עכשיו עלה בראשי שאלה אם תאורטית אני משיג רכב ב300-600 דולר[מחיר רכב]*5[מחיר הדולר בשקלים]=3050 שקל עכשיו 3050 שקל*140 אחוז= 4270 שקל. אז סה"כ 3050+4270=7320 שקל סה"כ מחיר רכב+מס ייבוא רכב. עכשיו מחיר מקום במכולה הינו 750 דולר [חצי מ1500 דולר]. 750 דולר*5[מחיר דולר בשקלים]=3750 שקלים. 3750 [מחיר ייבוא במכולה]+7320 [מחיר רכב+מס ייבוא רכב]=11070 שקל. האם שחכתי עוד משהו? האם המחיר הגיוני?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מעונין להחליף את הבולמים שיש למוריס 1800 כידוע הם על מים. לבולמים רגילים מה שצריך זה 4 בולמים ותושבות . אני מחפש משהו גם מוסך שיכול לעשות פרויקט כזה . רק מאיזור הצפון ככל שידוע לי זה אפשרי וזה נעשה ברכבים אחרים שהיו על בולמים שמן, וגז 0525702260 לירוי
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שבת שלום, האם יש למישהו - למכירה - חוברות מישראל משנות ה-60 בשם "ברכב"
הודעה אחרונה מאת epavi, -
- 1 תגובות
- 602 צפיות
מי שהיה באחד מהאירועים וצילם בבקשה העלו תמונות, מחכה כבר לראות. בן
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אנחנו משפצים טנדר וויליס מודל 60 מנוע סופר הוריקן [6 צילינדר ראש שטוח] והמנוע מסתובב אבל לא סיבוב שלם אחרי הורדת מכסה שסתומים וראש מנוע התברר שסתום פליטה של צילינדר מס' 5 לא נפתח יש מסביב לשסתום נפט כבר שלוש ימים יש למישהו איזה רעיון איך לשחרר את השסתום בלי להוריד מנוע ואיפה אפשר להשיג סט אטמים למנוע
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
קצת באיחור תמונות האיחוד של חיפה ורעננה 10.8
מאת Guest shlomimycars- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם קצת באיחור תמונות האיחוד של חיפה ורעננה 10.8 היה ממש כיף נתחיל בתמונות בודדות ממפגש פורד באיקאה מספרי הרישוי חשופים באישור בעלי הרכבים יוצאים לכיוון רעננה
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תוך כדי שיטותים והזלת ריר ב ebay אני ניתקל בסוסיתא קוביה 1963 למכירה. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SABRA-Wagon-only-a-hand-fulll-known-to-exist-SUPER-RARE_W0QQitemZ180110012471QQihZ008QQcategoryZ6472QQrdZ1QQcmdZViewItem מעניין. משה.
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
מחפש מנוע לאופנוע הונדה 400
מאת Guest danidin- 0 תגובות
- 672 צפיות
מחפש מנוע לאופנוע הונדה 400 שנת 79-80 0502582559
-
הערכת עלות
מאת ashtilman- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישה של אלפא ספיידר ,והייתי מעוניין לקבל סדר גודל של מחיר בשיפוץ של רכב כזה. השיפוץ כולל החלפת מושבים, צבע, מנוע וכד'. אין לי מושג כמה זה עולה ואיך עושים דבר כזה אז הייתי מעוניין לקבל הסבר קצר ממישהו שיש לו ניסיון בנושא. תודה
הודעה אחרונה מאת blavie, -
ווספה מגמגמת
מאת nnezri- 4 תגובות
- 967 צפיות
ווספה שנת65 150 סמ"ק , מגמגמת בטורים בנונים וגבוהים , עד למצב של בק -פיירים . הפלאג שחור ולא שורף טוב . החלפתי את הפלאג ולא עזר . מה האפשרויות של התקלה ?
הודעה אחרונה מאת lesheme, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 924 צפיות
אנו זקוקים לתמונות שצולמו במפגשים האחרונים של "קפה ומצב רוח". אנא שילחו אותם ברזולוציה של 1800X1200 בערך לכתובת [email protected] נא לציין למי לתת את הקרדיט בעיתון. תודה בני הספל עורך
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
במפגש שישי של אגף מועדון ה5 הצפוני דובר על טיול לאיזור קסריה האם זה יצא לפועל? אם כן אז תפרסמו פרטים לאלה שלא יודעים תודה ערן
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני זוכר שעד לפני כמה שנים, בכל פעם שהייתי נוסע בכבישים הרריים בין עירוניים (כמו בדרך לחרמון לדוגמא) הייתי משקיף לצדדים ורואה הרבה גרוטאות חלודות שהדרדרו מהכביש לפני שנים רבות או נתקעו וננטשו או אלוהים יודע איך הגיעו למצב שהם ניצבות בראש פסגה ירוקה שני קילומטר מהכביש. בשנים האחרונות אני כבר כמעט ולא נתקל בקישוטים החלודים האלה. עוד מישהו שם לב לתופעה? מה קרה לכל הגרוטאות? האם ייתכן שזה קשור לתעשיית גנבי המתכות שצמחה מאוד בשנים האחרונות? אפילו את השיירה של באב-אל-וואד הם גנבו. מצד שני, צריך להיות גנב מתכות מאוד מיומן ולהשיג מנוף מאוד משוכלל כדי לדלות חלק מפגרי המכוניות הללו, שלפעמים תקועות בתוך ואדי צר או מגולגלות באיזה מדרון תלול.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו נוסע?
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע האם הגיעו כאלה ביבוא סדיר או אישי בשנים בשנות ה-80? פה אפשר לראות על מה אני מדבר. כמו כן, האם יש בארץ אופנועי סוזוקי מסדרת ה-RG גאמה גם משנות ה-80? פה אפשר לראות דוגמא לסוזוקי מסדרת ה-RG גאמה.
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
ההסטוריה של המיני באגו-התחיל עכשיו...
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום כולם.. אני חדש בעסק אבל אני חייב להגשים חלום. רכשתי השבוע אולדסמוביל דלתא רויאל 88 שנת 77 הרכב כבר מוכרז כרכב אספנות.. בשעה טובה התחלנו היום לעבוד על המכניקה של הרכב ויש חלקים שאני מוצא בגרושים באי ביי רק שאי אפשר לשלוח אותם לארץ הקודש..מישהו התעסק עם זה בעבר? הבנתי שיש אנשים שזאת הפרנסה שלהם והם דואגים להביא כל דבר מאיי ביי שרק תרצה..אשמח אם מישהו ייפנה אותי לאדם מסויים. מעבר לכך..אני מחפש גיר לרכב הנ"ל ולא מוצא..אשמח לדעת אם למישהו יש כיוון מסויים ובכלל..אם מישהו יודע על רכב כזה ששוכב לו באיזה מגרש שאפשר להוציא ממנו חלפים (דברים שקשה להשיג..פנסים,גריל,ניקלים ובמפרים) אני אשמח לקבל על כך אינפורמציה. המון תודה לכל מי שיעזור..ו…
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
הכוונה כללית
מאת SAY11- 4 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכולם אני חדש פה וצריך עזרה , ברשות אבי מרצדס מודל 68 שכבר שופצה בעבר אבל הוזנחה ב8 השנים האחרונות ללא טיפולים או טסטים בכלל (גם הרשיונות אבדו), כעת קבלתי אותה במתנה , השאלות שלי : 1 - איך מקבלים רשיון אספונות ? 2- האם צריכים להוציא רשיון ולהעביר את האוטו טסטים לפני ? אוי לי 3- האם צריך לשלם את כל השנים שעברו ? לכל העוזרים אודה... אני מבולבל
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה השמח אם תוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות רכב משנת 66 לרכב יש קצת בעיות פח ,צריך תיקוני פח וצביעה כללים ויסודית פניתי אלייכם אם תוכלו להמליץ ל על בעל מקצוע טוב שגובה על העבודה מחירים סבירים . נ.ב כמה ניראה לכם +- עולה דבר כזה ?
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נמחק - יש שרשור מיוחד למכירה. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
מפגש מיני'ס
מאת נבדקי רכב- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן, בשבוע הקרוב אנחנו מתארגנים למפגש של מיני (חדשות וישנות) שיתקיים בשבת. אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי להגיע לכמה שיותר בעלי מיני, אז אם אתם מכירים, יודעים ובמיוחד אם בבעלותכם מיני אנא צרו קשר 0546964242 או בהודעה פרטית נאור אשמח לדוגמא לדעת מי בעל הרכב של המיני המדהימה הזו *צולם על ידי Alon_Sti
הודעה אחרונה מאת lioraisr, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עקב נסיעה לחו"ל, בעל אוסף פרטי נדיר ומלא של דגמי קלאסיות מציע 10% מההכנסות למביא רוכש פוטנציאלי הרוכש את האוסף. האוסף מכיל כ-400 דגמים נדירים ומיוחדים בק"מ 1:18, 1:43 טל. 052-2591535.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 945 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Lexicon
- Yellow Engine
- Be roo
- SlowRide
- sperial
- Night Driver
- הרקוליטו
- Tibbyle
- fatboy1340
- nadavd4
- גולדן191
- דוב המערות