רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מה עושים לא מצליח לעלות תמונות
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום וחג שמח. אני מחפש בשביל שרמונטיה, הלא היא הרנו 15 הידועה לשימצה שלי, לרכוש שני שעונים. האחד שעון לחץ שמן והשני שעון ואקום [לא לחץ סעפת]. אם מישהו יכול לומר לי היכן ניתן לרכוש את השעונים הנ"ל מושלמים, כולל היוניט לשעון לחץ השמן, סבבה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
דרוש יונימוג 1 2
מאת max-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולם! חבר שלי, חולה שטח, נדלק על יונימוג. תקציב - בערך 30000, מנוע בנזין (שיוכל לנסוע 80 -90 בכבישים), רצוי רשיון ב'. האם הוא בכלל מציאותי? ואם יש הצעות - אשמח לקבל בה"פ. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת nimrodz0, -
-
אוטבוס מא"נץ
מאת UFD41-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
באבטומוביל שהגיע היום יש כתבה על אוטובוס מתקן אימון נגד צוללות אשר שירת בחיל הים כסימולטור לאימון ציוותי המשחתות נגד צוללות. לפני כחודש נערכה הרצאה לבוגרי חיל הים במוזיאון חיל הים בחיפה ובה נתנו לנו סקירה על תורת הלחימה שפיתחו בנות הברית במלחמת העולם השניה במלחמתם נגד הצוללות הגרמניות והאיטלקיות. במסגרת ההרצאה נערך סיור בתוך האוטובוס וניתנו הסברים על המיכשור שהותקן בפנים. בניגוד לטענת האנגלים שאוטובוס זה נשכח בארץ בזמן סיום המנדט הבריטי אשר עושים מאמצים להעביר אליהם את האוטובוס המידע שהועבר לנו שהאוטובוס נרכש (_כסימולטור מזווד עם הציוד במסגרת עיסקת רכישת משחתות בריטיות בשנות ה 60 ). יש לציין שהאוטובוס עמד כל הזמן סמוך לים (בסיס חיל הים בחיפה) והיה נתון לפגעי הט…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 649 צפיות
אני רוצה נגיד ליקנות רכב מEBAY 1) איך אני מEBAY? 2)איך אני מיבא לארץ את הרכב? 3)זה נכון שאפשר רק רכבי אספנות ורכבים חדשים ליבא מחו"ל (כלומה אי אפשר יד שנייה לא אספנות)????
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי במתנה את תוסף השמן היקר הבא, (מצורף בתמונה להגדלה) הפרוספקט מדבר על תקינה בתקן אירופאי קפדני תוצרת גרמניה, מבטיח שמירה על המנוע בהתנעה קרה ע"י ציפוי כלשהו השומר על הבוכנה, ומומלץ ע"י יצרני הרכב הארופאים וולוו אופל וולקספאגן, אודי ואחרות, את התוסף מוסיפים לשמן אחרי טיפול 10000 והחלפת פילטרים ושמנים, התשובה המוכרת שאין צורך להוסיף לשמן מוכרת וידועה, אבל השאלה שלי האם למנועים ישנים (של החיפושית למשל) יכול התוסף לעזור, או להזיק -רן
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
ניקוי מנוע
מאת ד.ע.- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה ההמלצות לניקוי חיצוני של המנוע וכל האזור מסביב כיוון שהתיז עליו שמן מנוע ? קיטור? אפשר לבד? איך?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
אתם מכירים איך זה כשאתם נמצאים במסגרת חברתית כלשהי ומתעניינים בעיסקוכם ומאיפה אתם, תמיד יהיו כאלו שיש להם שאלה קטנטנה מקצועית ואולי תוכלו לעזור להם. בעבר כאשר עסקתי בטכנאות שיניים , במפגש חברתי, אנשים שרק הכרתי פתחו את פיהם ובקשו שאבדוק , היום אני בתחום התיירות, השאלה השגרתית "כמה עולה כרטיס ל.... לאן כדאי לנסוע? או כששומעים שאני אילתית בעבר אז יש את אילו ששואלים " תגידי את מכירה את יוסי כהן? גר ברחוב הזה נו זה עם הדקלים", ויש את המתוחכמים יותר שלא נעים להם לעשות צחוק מעצמם, אז זה בדרך כלל זה הולך ככה, " אהה יש לי מכר שגר באילת שמו יוסי כהן ואז שקט..... עוד נסיון " הוא ותיק דמות מוכרת .... שוב שקט בקיצור אני הכי אוהבת את אילו ששומעים שאני מתעניינת בכלי רכב אספנות מתג…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
36 עמודים, 8 עמודי צבע, זאת התוצאה של ההתארגנות המזורזת. בעזרת חברים שכתבו וצילמו, בעזרת חברי הועד שנרתמו לעניין, בעזרת הגרפיקה והעיצוב והעימוד וההכנה לדפוס של חברת "מילים", הצלחנו להפיק חוברת מגוונת ובה מאמרי עומק ביחד עם הנעשה במועדון במחצית השניה האחרונה. היה שווה לחכות...
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכול אני צריך עזרה ביעוץ לגבי רכישה של מרצדס מודל 78 הדגם לפי הבנתי נקרא SN 280 או SE נפח מנוע 2780 מדובר ברכב שנראה חיצונית במצב טוב רשיונות מופקדים מה קורה לגבי חלקים בעיקר מכניים זמינות כמובן ועוד פרטים אם מישהו יכול לספק כמו כן יש לי התלבטות בן רכב כזה לבן רכב אמרקאי מסוג אולדסמוביל קטלס מודל 84 פחות או יותר אותו נפח מנוע חג שמח תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
כבל גז עולה באש
מאת safo- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום החיפושית שלי יצאה מפחחות וצבע ( יצא קטלני צהוב בננה ) הבעיה היתה שהדלקתי את הרכב ללא הנעה הכבל גז ההעלה עשן ניסנו לסדר את זה במשך שעה שלא עזרה , בסוף ניתקתי את המצבר הנעתי בדחיפה ונסעתי עד הבית מישו יכול לתת לי כיוון ממה זה יכול להגרם חג סוכות שמח !
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
תופעה מוזרה...האורות (אורות דרך) לא נכבו! בלית ברירה נהגתי הבייתה וניתקתי את המצבר אחה"צ שחקתי עם הכבל של הצוק - המפסקים סמוכים יתכן ושבשתי משהוא.. לבדוק צריך לפרק דש בורד??
הודעה אחרונה מאת יעקב סימל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זו הזדמנות טובה לאחל לכולם חג שמח. ושתמשיכו בתחביב המיוחד שלכם שגיליתי אותו רק לאחרונה והוא תפס אותי לאללה.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חג סוכות שמח לכולם, ברשותי רכב מסוג קדילאק דויל שנת 1970 בצבע טורקיז. לפני מספר ימים הרכב עבר תהליך של שחזור הצבע והברק על ידי בעל מקצוע בשם ריקו אותו הכרתי במקרה בביקור במוסך של מוריס בדרך אילת. מכיוון שהצבע על מכסה המנוע ותא המטען אצלי ברכב היה שרוף לגמרי ללא כל ברק, ביקשתי ממנו לעשות ניסוי על קטע במכסה תא המטען שהיה במצב קשה במיוחד. הייתי המום מהתוצאה - הצבע נראה כמו חדש והברק חזר. אין מדובר בצביעה אלא בליטוש של הצבע השרוף עד הגעה לשכבת צבע טובה וציפוי בחומר שמעניק ברק ועומק. גם לא מדובר בניקוי וציפוי טפלון אלא שיוף של ממש עם נייר לטש ואח"כ ליטוש עם ציוד וחומרים המיועדים לכך. בתוך יומיים ריקו היה אצלי בבית, עבד במשך 12 שעות וחידש את הצבע בכל …
הודעה אחרונה מאת elnevo, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גן עדן לאיטלקיות, 5 ק"מ של דוכנים עם כל טוב...
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, מישהו יודע על Unimog 404 שקיים בארץ? מה מחירו אחד מהכלים הנ"ל? איזה רשיון צריך על מנת לנהוג בהם? ביטוח\טסט וכו? תודה. דוגמא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1965-Unimog-404-Radio-Truck-Super-Low-Miles_W0QQitemZ4647832632QQcategoryZ80765QQrdZ1QQcmdZViewItem עריכה - עשיתי חיפוש ומצאתי את זה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=21782&page=1&pp=15&highlight=Unimog+404, אבל לא היו שם תשובות לכל השאלות שלי.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
מכון קרבורטורים 1 2
מאת יגאל פישלר-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מחפש המלצה למכון קרבורטורים באזור גוש דן שיודע לטפל בקרבורטור של מיני מינור עם מנוע של מטרו 1300 סמ"ק.
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
לחברי פורום אספנות שלום, אשמח בהיתיחסותכם בהודעה שפירסמתי ב"רכב כללי" בפורום, שם זה כנראה לא המקום הכי מתאים לנושא הזה. הקישור לשירשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1434708#post1434708 מקווה לעזרתכם,
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 971 צפיות
רציתי לשתף אתכם היום בחוויות ותמונות מהחלפת הכנף השמאלית אחורית אבל...בעייה, כל הברגים נפתחו חוץ מארבעה ברגים סוררים, אחד מעל הבורג שמחבר את המדרכה אחד גבוה מעליו ושני האחרונים ליד האגזוז, אלה שליד האגזוז יש פחית מרובעת מהצד השני ואני צריך לתפוס אותה לפני הסיבוב של הבורג זה מסובך קצת אבל ברור, הבעייה הגדולה היא בשתים האחרים, שניהם מובנים לתוך ה"שילדה" ואין גישה לצד השני, שניהם משוחררים כחצי מהדרך ומסתובבים "על ריק" כאילו יש שיבה מהצד השני אבל אין שום דרך גישה לשייבה-השאלה איך פותרים את הבעייה?-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אצלי תקול!. יש פריט אוניברסלי או שחובה להשיג אוריגינלי? (כרגע מתניע על ידי משיכה ידנית בתוך תא המנוע)
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מנוע sbc סמול בלוק שברולט , דגם המנוע כפי שצויין ברישיון הוא DHB איך אני יודע מהו נפחו? המנוע מודל 79 המון תודה וחתימה טובה!
הודעה אחרונה מאת bosss, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום רב, ראשית אציג את עצמי: שמי דני ברגר ואעיד על עצמי כחובב מכוניות קלאסיות מושבע, בשנים האחרונות אני חי בצ'כיה. בארץ, מאז השיחרור מהצבא, החזקתי מספר מכוניות כמו ביאנקינה, MGB לסוגיהן ואפילו לוטוס אלן שלשמחתי נמצאת היום בידיים ראויות יותר... באמצעות קובי, מספר ביקורים בימי שישי בקופי טו גו ובעיקר דרך הפורום הזה אני שומר על קשר ומתעדכן בנעשה בתחום בארץ בנוסף כמובן אני מבקר באירועים כאשר מזדמן באירופה. וכעת לעיקר: מהשרשורים השונים מסתבר שארה"ב היא אולי המקור העיקרי ליבוא רכבי אספנות, מלמידת הנעשה בצ'כיה אני מתרשם שיתכן שיש טעם לייבא מכאן, סיבות שאציין : - מחירים, אם כי מחירי הסוחרים הם ברמה אירופאית אצל הפרטיים ניתן למצוא מציאות. - קלות הרכש(המרחק מהארץ, מחי…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעדכן כן סיקור קצרצר שעשיתי ב FS על הדילר של שבי הכי מוכר בהיסטוריה: בארה"ב של שנות ה 60 ועד היום בעצם לכל דילר בעצם הייתה את האופציה שלו להוסיף ולשפר או להוציא מהדורה מיוחדת של הרכבים אותם הוא משווק. צצו המון דלירים מורשי יצרן והוציא גרסאות חזקות ומדהימות של הרכבים שנמכרו בשוק אז. אני חושב שבין הבולטות של אותה תקופה הייתה הסוכנות YENKO שלחובבי ה GM להגיד את שמה זה כמעט כמו להגיד SHELBY מה שהיה מצחיק למדי בנושא הזה כי ינקו היה בסה"כ סכנות רכב ושלבי סדנה לשיפורים ומרוצים. אז איך הכל התחיל ? "ינקו שברולט" הייתה בעצם סכנות רכב בפנסילבניה שבשנות ה 60 הבן של בעל הסוכנות "דון ינקו" (אולי קרוב של מיכה) התחיל לשפר דווקא רכב שנחשב כאנדרדוג אבל מביני עניין יו…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מישהו מתמצא בפרטים של יבוא מנוע שנרכש באי-ביי מאירופה למי פונים כדי שיקח את המנוע ממקום הרכישה יעביר אותו לנמל וישלח אותו לארץ, ואיך זה מתנהל כשזה מגיע לארץ ביצעתי חיפושים בפורום ולא מצאתי תשובות ומידע תודה
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי רכב שנת ייצור 78 הרכב בשימוש, באוקטובר אני צריך לעבור טסט חצי שנתי דהינו הטסט טוב לחצי שנה האם אני יכול להפוך את הרכב לרכב אספנות כבר בטסט הזה? זה חוסך הרבה כסף גם ביטוח או שרק בטסט הבא אוכל להפוך את הרכב לרכב אספנות תודה על התשובות מהיודעים יורקי
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שאני הבנתי המפגש שהולך להיות ברמת גן ב 1.10 ב10 בבוקר עד 14 הולך להיות מפגש גדול מאד מאיזה אזורים יגיעו למפגש הזה?? איזה סוגי מכוניות היו שם?...אם יש תמונות שלהם יותר טוב פשוט אני מוותר על כמה דברים בשביל ללכת אבי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לזקני הפורום / צעירים עם זכרון טוב. מתי בפעם האחרונה עבר יום שישי ללא מפגש ? אני אינני מגיע כל שבוע, אבל לא זכור לי מתי לא התקיים מפגש עקב יום הכיפורים. סטטיסטית זה קורה אחת לשלוש שנים וחצי (שישי או שבת כיפור).
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נגזר עלי לבלות בניכר את השבועות האחרונים, רובם היו בגולת אנגליה. באחת השבתות, בשיטוטי באזור שכוח האל בו שהיתי, התחלתי להבחין בהצטברות גדולה של VW ישנים... וכולם לכיוון מסלול המירוצים סנטה פוד, שאליו שמתי את פעמי, מחמת השיעמום שאחז בי. לתומי, חשבתי שבסנטה פוד, מסלול דראג מוכר, אולי אוכל לראות קצת אקשן מוטורי בדמות אנשים שמאיצים להנאתם לאורך בע מייל, גם אם מדובר בספורט נחות לדעת רבים (לא לדעתי). כשהגעתי לסנטה פוד התברר שלא במקרה היו ערמות של VW בדרכים- נפלתי בטעות על יובל ה20 למפגש VW-ACTION שזה כמו "אוויר עגול באיקאה" רק פי כמה אלפים. מאות כלים מכל סוג, שורות ארוכות של ספליטים, באסים חדשים, קמפרים מכל הסוגים, חיפושיות מונמכות, מוגבהות, מקוצרות ומחוזקות, ועוד ועוד. אלפי…
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש פה המון המון המון המון חיפושיות והרבה מהן אספנות... מוזר לאללה ממש מדהים שהם מחזיקים ככה בלי קירור מים בחום הזה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אוקיי, עברתי על הכללים וכו', וראיתי את הסעיף על גיל. כן, אני בן 17, וותק הנהיגה שלי הוא... כשבוע. אבל השאלה הזאת נוגעת גם לאבא שלי (בעל וותק קצת יותר גדול). בקיצור, עכשיו שהרשיון אצלי, אני מתכנן להשקיע את הכסף של עבודות הקיץ על האוטו הראשון. אבא שלי, כתמריץ להשיג ציונים טובים במתמטיקה הציע לי את ההצעה הבאה: במוסך שלו (מוסך יונדאי. לא אמסור עוד פרטים שלא ידעו עליו יותר מדי אנשים. הסבר בהמשך) יש לבעלים MGB שנת 69' מפורקת. הוא עשה עליה עבודות גוף, כך שהוא משופץ ומוכן לצביעה. כל החלקים (מנוע, שמשות, כסאות וכו') כבר קנויים ויובאו מאנגליה. לצערו (ולשמחתנו), לבעל המוסך פשוט אין זמן להמשיך לעבוד על הרכב, והוא פשוט שוכב שם (כיום הוא משמש כמתלה לפגושים). אבא שלי בצעירותו באוסטרליה,…
הודעה אחרונה מאת lesheme,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)