Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מנוע

ד.ע.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההמלצות לניקוי חיצוני של המנוע וכל האזור מסביב כיוון שהתיז עליו שמן מנוע ? קיטור? אפשר לבד? איך?

פורסם

כעיקרון לא מומלץ לשטוף.

אך אם אתה כבר שוטף שים לב לחלקי החשמל שיהיו מכוסים היטב כי אם לא זה יכול לגרום להמון בעיות.

אפשר בקיטור ויש חומרים שעוזרים לניקוי אבל שים לב שהחומרים יגעו כמה שפחות בחלקי הגומי השונים כי זה יכול לייבש אותם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עם אקדח עם נפט המחובר למדחס? (רק מה- צריך לעשות את זה במקום, שלא יישפך הכל לאדמה- שמירה על האיכות הסביבה). אני שטפתי את המנוע של הג'אווה שלשום עם גרניק- אחרי שעתיים של העבודה- יש שינוי מסויים, אבל לא היסטרי. הגרניק שלי לא מחמם מים- רק נותן לחץ. והמנוע לא היה מלוכלך בטירוף- אני מאמין, שאם היה כן- בכלל לא הייתה תוצאה ששווה משהו.

אז שוב- לדעתי- שני שלבים: אקדח עם ממיס שומנים כלשהו (נפט למשל), ואחר-כך גרניק (לחץ מים), וחשוב מאד- הכל במקום עם ניקוז מיוחד, שכל ה"חרא" לא תגיע לאדמה!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש תרסיס מיוחד שנית לקנות בחניות עשה זאת בעצמך, ממסיס את השומן ואז ניתן לטוף בלחץ, בכל מקרה יש להימנע מלרסס כל מסיר שומנים או חומרים אחרים על חלקי גומי, פלסטיק, חשמל, ובמידה ויש במנוע גם חלקי ניקל אלומיניום וכד' לבדוק קודם שהם לא מקבלים צבע מט ודוהים!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

על הספריי הזול ביותר רשום "אין לרסס על צבע, ריפוד, גומיות וחלקי פלסטיק", כמדומני ומחירו 20 ש"ח.

על הספריי היקר ביותר רשום אין לרסס על צבע הרכב ועל ריפוד", ומחירו 30 ש"ח, של חברת STP.

בדקתי את הנושא, והספריי היקר יותר אכן לא מזיק לגומיות, עברו חודשיים מאז ולגומי לא קרה כלום, לכן הייתי מוסיף עוד 10 שקלים. מצד שני, החומר מתאדה מהר מאוד באויר הפתוח, ולכן מראש הייתי קונה את התרסיס היעודי לניקוי המנוע ופועל לפי ההוראות, הוא עושה עבודה לא רעה וניתן להשיג אותו באוטו דיפו.

תצלם לפני ואחרי ותעדכן.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני בבית, אין לי קומפרסור ולא גרניק (-:

קופסה קטנה עם נפט ומברשת מהום סנטר משפשפים ומשפשפים, חשוב לקחת מברשת דקה לכדי להגיע לנקודות הצפופות אבל לא דקה מדי שלא תישבר יש להם מבחר מכחולים ומברשות החל מ-5 שח אני קניתי ב11 שח (שווה כל שקל ולא מתכלה).

ספריי קרבורטור עוזר המון אבל תשתמש בו אלא רק למקרים הקשים באמת, להצטברות של שנים, אחרת אתה תוציא עליו יותר מדי כסף - הוא נגמר מהר. אח"כ קצת מים וסבון, עשיתי המון נסיונות עם סבון ודווקא ריצפז עובד לא רע בכלל. בקשר לגומיות אני חושב שאף אחד מהרכיבים שהזכרתי כאן לא עושה להם טוב מדי - הצבע משתנה משחור לאפור אבקתי לבן אז בזהירות עם הספריי קרבורטור בעיקר. כמובן עדיף לכסות רכיבי חשמל ואם אתה מנקה אותם אז ממש בעדינות עם מכחול זה אפשרי. בהצלחה (-:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש אצלי שכבת שמן/חול ומיני מרעין בישין שהצטברו במשך 20 שנה-סיטרואן פאלאס 81.

ניקוי ידני לא יהיה יעיל. פינות חמד שגם אצבעותי הדקות אינן מוצאות מקום.

ע"פ ההמלצות דלעיל אשתמש בסוג של דגריזר ולאחר מכן בגרניק.

רציתי לשאול את דעתכם על גרניק בכלל ועל זה בפרט (עלות של כ - 500 ש"ח)

http://www.housengarden.co.il/Product.asp?Pid=HD9301&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=66&aff=Zap&lang=HE

או לחלופין אם מישהו מעוניין להשאיל לי/בתמורה (אזור מרכז)

• תוכן חדש...