רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
פורד פאלקון
מאת רנו-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היתי מעוניין לקבל קצת מידע לגבי הרכב הנ"ל מאזה שנים יוצר אזה נפחי מנוע ואם יש דגמים שונים כמו כן אני רוצה לדעת את הנדירות שלו פה בארץ וגם לדעת זמינות חלפים פה בארץ ובחו"ל אם למישהו יש מידע בנושא אשמח לקבל תודה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב, אבקש את עזרתכם בניסיון להעריך את מורכבות השיפוץ של הרכב הנ"ל. עיקר שאלתי לנושא חלפים וזמינותם בארץ. תודה גיל
הודעה אחרונה מאת gilwhite, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קראתי את השירשור בנוגע להעברת בעלות לרכב אספנות ללא טסט. הבנתי שצריך לשלם את האגרה ואז אפשר להעביר, גם ללא בדיקה במכון. מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול לשלם ומיד להעביר בעלות עוד באותו היום, או שעלי לחכות עד שיקלט התשלום במחשב? וכמה זמן זה לוקח? ואם אכן צריך לחכות, האם יש דרך לקצר את זה? נאמר לשלם ולגשת למשרד הרישוי באותו היום שיעדכנו ויעבירו במקום, ואם כן, האם כל משרד רישוי יכול לעשות את זה? תודה, עמרי.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר מעוניין להביא את הרכב הזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Fiat-X-19-1978-Fiat-Bertone-X-19_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6218QQihZ016QQitemZ260168750673QQrdZ1QQsspagenameZWDVW אם יש מישהו שמתמחה בעניין ויכול לחשב לו את העלות פחות או יותר הסופית של כמה זה יצא לו בארץ אני אשמח מאוד תודה
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
סוף השיפוץ מתקרב ומה מסמל יותר מאשר הרכבת אבזרי הקישוט, הריפודים והשטיח בבגאז'. עוד כמה ימים ו...זהו. אז בתמונות רואים את הבגאז' המולבש, הדש בורד וריפודי הדלת, תא המנוע מחכה כבר להוציא את הרכב לכביש ו..בסיס ידית ההילוכים שהפלקון תרמה למוסטנג, כמה דקות לפני ההחלפה. לשירשורים קודמים של השיפוץ: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1419766&postcount=1
הודעה אחרונה מאת STANG, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כפי שכתוב בכותרת - עוד כשעה ישודר הסרט "החלום המהיר בעולם" בערוץ Hot Drama (ערוץ 12 בכבלים הדיגיטליים) צפייה מהנה עידו. http://www.worldsfastestindian.com
הודעה אחרונה מאת avipel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נתקלתי בטוקבק בכתבה מYNET הרבה מידע על אוטובוסים ישנים כל הזכויות שמורות למחבר. "המידע נאסף במשך שנים רבות והוא לקוח מתוך "מגה-ארכיון לתחבורה ציבורית - ירושלים - ארכיון התחבורה הציבורית (רכבתית ואוטובוסית) הגדול במזרח התיכון. אנו עובדים כבר עשרות שנים על פיתוח ארכיון הענק הנ"ל. (7 טרה בייט בקירוב) הנה החומר הרלוונטי: פיגוע במעלה-העקרבים – קו אילת – תל-אביב. באוטובוס שחזר מחגיגות 5 שנים ליסוד אילת. 17.03.1954 י"ב אדר-ב' תשי"ד, רביעי G.M.C 750, דיזל "הארגז" ת 1383, "אגד-א.ש.ד" פירוט: בפיגוע זה נהרגו 11 נוסעים ו- נוסע אחד נפצע באורח אנוש (חיים פירסטנברג, בנו של אחד משני הנהגים, שהיה בעת הארוע ילד בן 5). ביום 08.09.1986 נפטר פצוע זה שהיה מאושפז כ"צמח"…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 845 צפיות
בשעה טובה אחרי הרבה זמן של חוסר פעילות מועדון פיאט גאה מאד להזמין את כל בעלי הפיאט על כל סוגיו ודגמיו לטיול בצפון כמיטב המסורת שלנו. הטיול ייערך ביום שבת בתאריך 10.11.2007 ומיועד לכל בעלי פיאט מכל דגם , שנה , וסוג. הטיול הוא כיפי קליל, נהיגה נעימה ומהנה בדרכים יפות ורגועות. פרטים נוספים הרשמה ואישורי הגעה לטיול באתר המועדון תחת השרשור הוגע לטיול. להתראות בטיול http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
והנה החידה :--------------- באוטובוס יש 7 נערות לכל נערה יש 7 תרמילים שבכל תרמיל יש 7 חתולים גדולים ולכל חתול גדול יש 7 חתולים קטנים. לכל חתול יש 4 רגליים. כמה רגליים יש באוטובוס ? לבדיקת התשובה ללחוץ על הלינק http://www.mivzakon.co.il/mailing/pictures/files/Book121.xls
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
פרויקט החיפושית מתקדם במישורים שונים וכרגע נבחנת סוגיית השטחים, מדובר על השטיח השחור הראשוני מעל לריצפת המתכת וציפוי הזפת, ניתן להשיג כזה מקורי (יקר) הוא דק וללא חומר מבודד, האפשרות השניה שטיח דומה כגון השטיחים מקיר לקיר שניתן להשיג במגוון מחירים, היתרון שניתן להשיג כזה עם תחתית גומי לבידוד נוסף, הוא קל יחסית להתקנה עצמית, וניתן להשיגו במבחר דוגמאות וצורות על פי העדפה אישיית. האם ידועות לכם אפשריות נוספות, צריך לזכור שעליו יגיעו שטיחי גומי מרובעים רגילים, הוא צריך להיות כזה שניתן להתאימו בקלות לריצפת החיפושית, וצריך להיות די דומה למקורי, כזה שעין בלתי מקצועית לא ממש תחוש בהבדל-רעיונות?-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 602 צפיות
לכולם לאחרונה קצת הורדנו נפח פריסום ותפוצה, בכדי לנסות ולבדוק מה הגרעין הקשה שיגיע למפגש בכל ממקרה וללא קשר לדבר! שעון החורף והכניסה המוקדמת של השבת, חייבה אותנו להקדים את הפעילות לשעה 1500, על מנת ולאפשר גם לחובשי הכיפות מביננו להגיע ולהינות מפעילות הסניף ולהתעדכן בחדשות המועדון. המפגש שרד את התקופה בצורה מוצלחת למדי וגובש גרעין קבוע ובריא של חברים שמגיע באופן קבוע ונפגש גם האמצע השבוע לעזרה הדדית תמיכה, וסתם לכייף, כרגע על הפרק הערכות מסודרת לתקופת החורף וכמה וכמה ארועים על הפרק! האימוץ ע"י הקפה בו אנו יושבים כבר חורג מיחסי קפה לקוחות, ויש הרגשה של בית אמיתי במקום! בקיצור בקרוב תתחיל שוב פעילות פרסום במדיה השונה ובדרכים נוספות על מנת לעורר את אלה שעדיין מתקשים ל…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם עד עכשיו מטעמי עצלנות רק עלעתי בפורום ולא פירסמתי שום תגובה התירוץ היה אין לי זמן וברגע שיהיה לי משהו מעניין אני אפרסם אותו ובאותה הזדמנות אני גם יציג את עצמי הזמן כנראה הגיע. בבעלותי זה כחצי שנה פיגו 304 קבריולט אני גם רשום במועדון החמש למרות שבגלל עבודה אני לא יכול להגיע למפגשים בימי שישי ולכן אתם גם בטח לא מכירים אותי אבא שלי גר בגרמניה , הקים את המועדון אספנות של לופטהנזה בגרמניה ואפילו עשה ראלי מגרמניה לישראל בשנות התשעים שבו נפגשנו עם מועדון החמש...... וממנו בעצם האהבה לרכבי אספנות , בבעלותו מספר מכוניות וכבר מרגע ילדותי בגרמניה למדתי לאהוב אותם התמונות הם תמונות מלפני חודש ממדידת זמן שהשתתפתי בה עם אבא שלי ב הר פרסבר…
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
מחפש אופנוע
מאת tiron- 0 תגובות
- 663 צפיות
מחפש לקנות אופנוע עד 200 סמ"ק בין השנים 1970-1990 שיהיה במצב נסיעה או דורש טיפול קל לא חשוב לי אם יש לו רשיונות או לא כמו כן יש לי שילדה של פאנטיק להחלפה עם משהו מעניין אחר וגם טילון ללא רשיונות למכירה... תודה מאיר פל:0509006257
הודעה אחרונה מאת tiron, -
הלן. למישהו יש ניסיון בלהרכיב אקדח חול בתנאים בתיים. מהו הלחץ אוויר מינימלי? איזה חול להישתמש? כי אני יודע שעושים דברים כאלה. תודה
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כבר שבוע אני רואה אותה יום יום, אז להלכנו להכיר:
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, מאחר ואני מתכנן להכניס את הרכב לשיפוץ אני צריך לחשוב באיזה צבע לצבוע את הרכב? אני כבר משתגע ולא יודע איזה צבע לבחור, האם להשאיר כמו שעכשיו? או לצבוע כמו הצבע הנוכחי,רק עם גג לבן וצבע טרי, לא צבע של לפני מס' שנים, האם לצבוע בצבע ברונזה? בקיצור יש מלא אפשרויות,הבעיה שאני לא יודע מה לבחור אשמח לשמוע את דעתכם, בברכה, עידן.ש.
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תמונה של הסובארו הכי חדשה בעיר, וגם הכי חזקה את מי היא מזכירה לכם? רמז...וויווה איטליה
הודעה אחרונה מאת orgad, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נחום, עזיזי ועוד כמה חברים טובים נמצאים שם. ואני...כאן. אני מקנא...מקנא...מקנא...מקנאאאאאאאאאאאא
הודעה אחרונה מאת neon turtle, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 864 צפיות
כולכם מוזמנים לאתר המחודש לגמרי של מועדון פיאט ישראל. http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מזל טוב לרביב (http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=24742) שלנו, להולדת בנו ממש היום שתזכה לגדלו ברוב נחת, באהבה, ובכייף-רן
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
מנוע בהרצה ???
מאת odednn- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סתם מתוך סקרנות...פעם היו אומרים על רכב חדש כי הרכב בהרצה...וככה היו נוסעים במהירויות נמוכות (עד 100 קמ"ש - כפי שזכור לי) במהלך השנה הראשונה. האם זו אגדה ? היה דבר כזה ? מדוע ? במה שונה אז (לפני עשרים שנה) מהיום ?
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעקבות שרשור של פורום רוסי כל שהוא שקיבלתי מגנדי, נראה האוטו הנ"ל וסיקרן אותי מה זה ?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם מישהו יודע מה אומר החוק לעניין כיסוי ביטוח חובה של רכב אספנות שנסע בין 7 ל- 9, ורצה הגורל והתרחשה תאונה (לא עלינו). תודה
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה קורה אנשים ני חדש בפורום ועד עכשיו מאוד נהנתי לרא פה הכל אני צריך עזרה קטנה אבא לי משפץ למברטה 150 שנת 64 אל חסרים לו כמה חלקים כמו צ'וק ופנס קדמי יש חנות בארץ או מישהו שמוכר כאלה דברים תודה
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מהאי ביי היום: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1972-vespa-150-special_W0QQitemZ4612230630QQcategoryZ6707QQrdZ1QQcmdZViewItem למחפשי אפיק השקעה בטוח: http://motors.search.ebay.com/harley_W0QQa10238ZQ2d24QQa38v1yZQQa38v2yZ1976QQa39ZQ2d24QQalistZa39Q2ca41Q2ca38v1yQ2ca38v2yQ2ca10238Q2ca3801Q2ca85Q2ca10246QQbsZSearchQQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR10QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQgcsZ14QQmppfqyZharllyQQpfidZ2469QQpfmodeZ1QQpqryZharllyQQsacatZQ2d100QQsamcmZ6000QQsaprchiZQQsaprcloZQQsaspiZ2QQsofocusZbs
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זהו ערן, הנכד שלי, כולו בן 3 חדשים. הבת שלי, רוני שמכירה את ההובי של אבא שלה ממתי שהיא היתה בת שלושה חדשים, ביקשה ממני תמונות של הענתיקות לשים על המיטה שלו. אז יש לערן שלוש מכוניות: המוסטנג, הפלקון והטייגר.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
צבע לדשבורד 1 2
מאת -v8-- 16 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
רציתי לשאול אם אפשר לצבוע דשבורד מסקיי באיזהשהו צבע, לדוגמא שחור! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Ghia 61, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
12345
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
השקת אולדסמוביל קאטלס סופרים, 1972 OLDSMOBILE CUTLASS SUPREME 1972 ביום ו', 05.10.07, בשעה 17:00, תיערך השקה לאולדסמוביל קאטלס סופרים, הארדטופ , משנת 1972, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש חאג' ג'רייס, מכפר אעבלין. האירוע יתקיים בקפה 'YELLOW', צומת לב המפרץ, חיפה, מקום המפגש הצפוני של מועדון החמש. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ורמי דוידר, נציג הסניף הצפוני, ישא מס' מילים על הרכב. מוזמנים להגיע לסידור תצוגה מכובדת באירוע חברים בעלי דגמים דומים מרחבי הארץ (אם כי מדובר בדגם די נדיר) וכן חברי מועדון החמש באשר הם. בברכת אירוע מוצלח ומהנה! סמדר .
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום, בביקורנו האחרון בדרום ראינו מנוע זרוק לו על הרצפה. האם מישהו יכול לזהות?
הודעה אחרונה מאת FunkyP,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 160 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- zizkebab
- yor2
- שחר 1
- ALX
- בנא
- `Infinity
- yoav911gt2
- itaimoto
- קוסקוס
- Altera
- swiv