רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אדם המייצא את רכבו רכב אספנות כמובן לחו"ל וחותם על מסמך שהרכב אינו חוזר ארצה מקבל החזר מס לפי שווי הרכב כעת יאללה קדימה להפטר מהרכבים
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
השקת פורד אנגליה, 1946 FORD ANGLIA 1946 ביום ו', 16.11.07, בשעה 17:00, תיערך השקה לפורד אנגליה, משנת 1946, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש אלון זלוטניק. האירוע יתקיים ב'קופי טו גו', חיים לבנון פינת איינשטיין, אוניברסיטת תל אביב, מקום מפגש מרכז. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ונחום קדמיאל, יו"ר המועדון, ישא מס' מילים על הרכב. חברים מכל רחבי הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. בברכת אירוע מהנה ומוצלח, סמדר.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 43 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ואכן, כמו שהפתגם הסיני שאומר שכל מסע ארוך מתחיל בצעד אחד ונגמר בצעד אחד, כך גם שיפוץ המוסטנג שהתחיל לפני למעלה משנתיים בקליק של מצלמה ונגמר בקליק של מצלמה. אז הנה היא, במקום בו הגיעה לפני הרבה חודשים, במצבה כיום, נוצצת ומבריקה. מה שנשאר זה לעשות טסט, לישר קו קטן פה ושם ו...זהו. לינק להודעה קודמת שתוליך לשירשורים קודמים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1452428&postcount=1
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
תחביבים נוספים
מאת לירוי1- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בטוח שכל אחד שנמצא פה בפורום אוהב רכבי אספנות. אבל בטוח שהוא אוהב עוד דברים אני אתחיל ונראה איך השירשור הזה ממשיך אני חובב שעונים ,משקפים, דגמי מכוניות ,סמלים של מכוניות עכשיו התחלתי לאסוף נירות ישנים . אני מציג לפניכם שטר חוב של בנק שלא היה מוכר לי אולי אתם תוכלו לספר דבר מה עליו . השטר הוא על 5 לירות ארץ ישראליות. מי יכול להגיד לי את שווי השטר?
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, יש לי פורד קפרי שנת 75 MK2 אני מחפש מישהו שמייצר גומיות לפי הזמנה אישית או זגג שיש לו גומיות לרכב. אני צריך: - גומיה לשמשה קידמית - גומיות לשני הדלתות תודה רבה לעוזרים דוד
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מקום חניה זמני למשך כ3-4 חודשים לרכב (שברולט קפריס) באיזור הקריות. עדיף במקום מקורה - מחסן, סככה וכו'. תודה מראש! ליאור
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם. למי שלא מכיר אותי קצת רקע: קוראים לי יוסי פרנקוס, אני בן 24 מאזור חיפה, סטודנט לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה וחבר במועדון החמש מיולי 2006. בזמן האחרון ראיתי שיש המון ויכוחים על סצנת האספנות ועל תפקידים של מועדוני אספנות חדשים שצצו בכל מקום. לפי מה שאני רואה יש אנשים שרוצים שינויים כלשהם בתוך המועדון ורוצים גישה יותר "צעירה ומרעננת" לנושא האספנות. כמו שאתם יודעים, הבחירות לוועד הבא של מועדון החמש הולכות וקרבות, וזו בדיוק ההזדמנות להשפיע ולשמור על האינטרסים של כולנו, שהם לשמור על זכויות האספנים ולעבוד עם משרד התחבורה בנושאים הקשורים לחקיקה ותקנות. בגלל הסיבות האלו אני אהיה הראשון שמרים את הכפפה ובכך אני מודיע שאני מתמודד להשתתפות בוועד שייבחר…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 892 צפיות
פירסמתי את זה גם בפורום הספורט המוטורי אבל מכיוון שמדובר במשהו היסטורי אני מעלה את זה גם כאן - הראלי-קרוס הראשון שהתקיים בארץ-הקודש אורגן על ידי רוני אהרונוביץ וחברי מערכת המגזין "טורבו" בזמנו. נכון להיום (כי אני לא יודע מה יהיה מחר...) אני מחפש תמונות וחומר עיתונאי מהמרוץ הזה . אני לא צריך את הכתבה או התמונות מ"טורבו" לזה חיליק ובועז, חברים שלי, דאגו לי. אני מחפש תמונות מקוריות מהמקצים המוקדמים שנערכו בעין-שמר וכמובן מהמרוץ עצמו בעפולה . תודה דובי
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
רוצה לפרק גלגל הגה לצורך שיפוץ. ההגה מסרב להתפרק (בהיינס יש תמונה של מכשיר מיוחד) יש למישהו המלצה...?
הודעה אחרונה מאת ofer zatlavi, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, א', קראתי את הfaq פה בלוח, אך לא הבנתי במדויק. נגיד ואני בעל רכב ששנת ייצורו 78. בעוד כחודשיים אוכל להגדירו כאספנות? תודה.
הודעה אחרונה מאת bizuna, -
-
Ramps or stands
מאת Aron- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מחפש איפה אפשר לקנות 4 רמפות או 4 בסיסים כדי לעבוד מתחת לרכב שלי. כל עזרה בקשר למוכרים או מיד שניה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים? מחזירים אותה לארץ הקודש? עם גג נשלף שזה עוד יותר מגניב http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1962-SABRA-CONVERTABLE-SUPER-RARE-SPORTS-CAR_W0QQitemZ130170003327QQihZ003QQcategoryZ6472QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem שיהיה ערב טוב, נאור.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הריני להביע את תמיכתי בהודעת הנהלת קארזפורום המובאת להלן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=180953
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.ivc0707.org/ בעתיד הקרוב יתווספו כתבות ותוכן.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
לרגל המצב הקשה בבכבישי ישראל .. זחלם חזק מאוד שריון 8 מילמיטר.. אף אחד לא יעיז להתעסק איתך.. אוהב דלק מה לעשות
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 15 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
פרויקט האפא'צ מתחיל לקבל תאוצה וחלקי הפח נמצאים בטיפול טוב ומסור של אלכס וגרגורי,המלצת המשפצים? איזה צבע יסוד ראשוני שכולל בתוכו חומר נגד חלודה לצביעה ראשונית על הפח
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום רב, צריך להשאיל ממישהו מנוף ליום אחד רק להושיב את המנוע במקום. נא ליצור קשר בה"פ או בטלפון שמופיע בחתימה.
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
לפני שנים (1991) קניתי אוטובוס טייגר ליילנד מאגד חבילות שמספרו אם אני לא טועה היה 95-000 משנת 1963 מהאוטובוס בניתי בזמנו קראוון (כסטודנט היתי חייב לחסוך את עלויות המעונות....) האוטובוס נצבע בצבע לבן עם פסים בצבע פסטל בחלקו האחורי, ע"י עבודי ברמת גן ונכתב עליו "צביעת רכבים מקצועית זה עבודי" או משהו בסגנון מכרתי את האוטובוס לבחור מאיזור קרית מלאכי אם אני מעריך נכונה באיזור שנת 1996 הייתי מעוניין לדעת מה עלה בגורלו של האוטובוס הנ"ל..... בקרוב אעלה תמונות של האוטובוס ובמידה ואמצא אותן. מישהו ראה את האוטובוס הנ"ל לאחרונה?
הודעה אחרונה מאת ahia, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לטל היקר מלאו כרגע 25 שנה. איחולי מזל טוב ענק ממשפחת נוף. טל נפגש איתנו לראשונה בתחילת דרכנו, בטיול שקיימנו לפני כשנה (25.11.07) לקיסריה ופרדס חנה. טיול משותף עם החברים מסניף חיפה. מאז, טל סובל אותנו ומאיתנו בכל שישי, מגיע בעקביות בכל שבוע, לעיתים עם אביו "ביג גלאפו". משתתף בכל האירועים והטיולים ולעיתים גם עם אמו "מאמאגלאפו" ועם סיון. כמעט ואין מפגש או טיול בו לא משתתפת המיני האדומה שלו. להלן תמונה של טל וסיון בפגישה הראשונה איתנו בקיסריה, ותמונות נוספות מהמפגש ברעננה.
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 909 צפיות
http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3477
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 954 צפיות
ברשותי מנוע שהונע לאחר שנים שעמד, לא נערכת המים - המנוע עובד. עכשיו אני רוצה להפעיל גם את מערכת המים. האם יש תהליך או טיפול כך שיוריד את האבנית מהמנוע? בתודה
הודעה אחרונה מאת low rider, -
ביואיק ריגל
מאת ELI_YAHO- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב לכולם מה דעתכם על ביואיק ריגל 82 מנוע 8V מנוע 4500 סמ"ק, ולשאלה הרוטינית ביותר אם למישהו יש מושג על תיצרוכת דלק ? תודה מראש ,אלי.
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
שאלה למי שזוכר
מאת ariebz- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 829 צפיות
עד תחילת שנות ה80 לרכבים מהשכרה היה כתר בצבעים ירוק לבן מסביב ללוחית רישוי יש למישהו מושג והסבר למה?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
המפגש מתוכנן ל3.11 יום שבת שעה 15:00 בחניה שליד כיתן בת"א , כל בעלי הרכבים הגמדיים ,חדשים וישנים ,מוזמנים (וכמובן כל מי שרוצה לבוא ולראות)- מיני מינור,פיאט 500, סמארט, סוזוקי אלטו ,דיהטסו קורה ,סובארו רקס וכו... יהיה גדול!
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב. ממפגש למפגש עולה הכיף. אוסף של אנשים טובים ומכוניות יפות. תמהיל מנצח. תחילה מעט תמונות כלליות של מכוניות שהשתתפו במפגש.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי כמה פעמים למכירה במכירות פומביות ואתרי אספנים, מכוניות קוסנפט מהעבר הרחוק למכירה. השאלה היא, מכיוון שהרכבים לא הגיעו לייצור סדיר (או לפחות לא בדיוק כמו הקונספט), האם ניתן לייבא אותם? ראיתי רכבי קונספט מדהימים ביותר. אם כבר פתחתי אשכול אז עוד שאלה, ייבוא של רכב שלא היה בארץ אי-פעם ואין לו תקינה, ניתן לייבא? שבת שלום, נאור.
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב שבר בפנס.... חיפשתי בפרוקיות באזור חולון-אזור ולא מצאתי אם מישהו מכיר לפני שאני נאלץ להזמין מאי ביי בתודה מראש..
הודעה אחרונה מאת shownomercy, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 887 צפיות
תזכורת בתאריך 10.11.2007 יוצא מועדון פיאט לטיול של המון כיף ונהיגה מהנה בנופים מדהימים ברמת הגולן נפגשים בשעה 8:00 בבוקר בתחנת דלק דור-אלון יקום כל בעלי הפיאט מכל דגם שנה וסוג מוזמנים פרטים מלאים באתר המועדוןhttp://www.fiatclub.co.il/forum/index.php
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
לסבא משה מצא 1 2
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לרגל הולדת הנכד מזללללללל טובבבבבבבבבבב
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר לכולם המנע וישרים אצלי שבק חיים פרקתי אותו ולא ניתן לעשות כלום השדה המגנטי אכול וחלודה בכל מקום העסקתי אם זה כל יום האתמול,האם מישו יודע היכן ניתן למצוא מנוע כזה לפניי שאני מחפש מעבר לים? תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 394 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- omrip_77
- שחר 1
- ניקו פ.
- yoav911gt2
- tan tan
- Shay Shd Dave
- רפי לין
- Igalz
- RBRB
- sperial
- לירון .ה.
- גיא_מ