Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

NITCH

למה ככה באכזריות?

הרי יוסי בן 24, אידיאליסטי, והולך לשנות את העולם

לא אתה ולא אני נשכנע אותו שעדיף לשחק סנוקר ולרדוף אחרי בחורות :-)

אומרים שנסיון הוא המורה הכי טוב

רק שהשכר לימוד גבוה מאד.

יוסי, אל תקח את זה אישית

אתה בחור טוב, מאד.

אבל תתחיל עם משהו קל יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי

אני לא חבר מועדון ה5 או כל מועדון שהוא! מת על רכבי אספנות..

ברשותי לפחות שני רכבי אספנות ולפעמים יותר...לפחות רכב אחד

בעל טסט באופן קבוע ורציף.

לפני כשנה פרסמתי כאן שרשור שנמחק מייד ועיקרו כשלון אדיר

של מועדון ה5. לפי הערכות מבוססות היו במדינת ישראל לפני שנה

מעל 15000 כלי רכב בני 30 שנה ויותר. ברשות חברי המועדון

היו כ350 כלי רכב בלבד. אני ממש מבין את ההיסטריה של מועדון ה5

מהנתונים הנל אבל אותך אני שואל":

א. מה דעתך... מה זה משקף?

ב. אם זה משקף בעיה- איך אתה מציע להתמודד

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

קודם כל, העובדה שיש לחברי מועדון החמש רק 350 רכבים היא לא נכונה. אני בעצמי מכיר יותר מ30 איש עם יותר מ10 רכבים כל אחד (כולל אופנועים, מכוניות, משאיות ועוד)

ואם זה היה משקף משהו, מה אתה חושב שזה משקף? מועדון החמש יודע שלא כל מי שיש לו רכב אספנות הוא חבר.

מצד שני יש המון אנשים כמוך שלא קשורים לשום מועדון (וזה גם לגיטימי מאוד) ויש להם כמה רכבים.

מועדון החמש לא מעוניין שכל מי שיש לו רכב אספנות יהיה חבר, אלא רק אנשים שבוחרים בכך.

כשחייתי בצ'ילה היו לנו רכבי אספנות וגם לא היינו חברים בשום מועדון כי הדבר לא שירת אותנו.

זאת לא בעיה ותמיד יהיו אנשים שלא יסכימו עם ארגונים בגלל סיבה זו או אחרת.

פורסם

You got my voice, that's for sure.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...