רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מסך האספנות ממשיך למשפחת האמרקאיות הצטרפה לה אלקמינו 8 צילנדר שנת 1979 שזקוקה לטיפול אוהב ,מה שתקבל בזמן הקרוב לאחר העברת טסט והעברת בעלות לשקט אישי,
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז מה היה לנו היום . ג'אווה חלבנים350 סמ"ק קומנקאר פיאט 1/9 שעשתה עליה. שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-7/
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלה: ברישיון רכב כתוב: 560-13 נידמה לי... WTHF??? אני לא מכיר כזה סטנדרט! מה אני שם שם במקום? -אני צריך להחליף בכל מיקרה את כל ה-4 הצמיגים!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
מנוע 8 צילינדר
מאת מייקל- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מנוע שברולט 305 או 350 מפירוק ,מישהו יודע מאיפה קונים?[מנועים ממודלים של תחילת שנות השמונים אלו ללא הזרקה]
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.zmotorz.com/ru/detail.php?4219 שלום אני צריך בבקשה עזרה בהערכת המצב על פי קראוס וגם מה אתם חושבים על המחיר שרשום שם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עלתה תהייה בראשי לגבי חלפים של מרצדסים ישנים. ידוע לי שעדיין מוכרים חלקים מקוריים חדשים לרכבים משנות ה60 ואפילו לפני זה, אבל מישהו פה יודע אם גם לדגמים של שנות ה70-80? (W116-W126 ארבע דלתות) אם כן, אז כמה זה עולה ביחס לחלפים לא מקוריים ומשומשים?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום,קוראים לי יהונתן ויש לי כמה שאלות בנוגע לרכבי אספנות... 1. האם יש הגבלת גיל מינמלי לנהיגה ברכב אספנות? 2.האם ניתן למצוא בישראל פורד מוסטנג שנת 67 או 70...אהע מחפש קלאסית עם FastBack או שברולט מונטה קרלו בערך מאותה תקופה...ואם כן כמה צרכיה לעלות מכונית כזאת? 3.אם אני מייבא מכונית מאמריקה{פורד מוסטנג למשל שזאת ארץ המוצא שלה...}המס הוא 127% או 112%? תודה רבה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם משהו מכיר בעל מקצוע בין חיפה לתל אביב שיוכל להתקין מד גובה למיכל הדלק - אין הכנה לכזה במיכל.
הודעה אחרונה מאת achmed, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 935 צפיות
hi guys a few quick questions, i did a quick search and could not find the answer: 1. if i decide to fly the car rather then sea ship it, is it a smart idea to get it to 'natbag' or do i then have to transport the car to ashdod? 2. can someone help me with pricing for a 1964 330gt Ferrari from condition 2- to condition 5? No - we do not allow to publish this information here, because of the legal rights of the price-guide publishing house. The forum manager. how much should i expect to pay in duty? 3. can i import a car with MPH rather then KPH speedometer? 4. what is the tax on an Italian car form USA? i was told its recently been cut to 120%? …
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, לפני כחודש קניתי פג'ו 305 אוטומטית 4 הילוכים, הרכב נוסע מצויין, שנת 88 אני היד השניה, לרכב הורכב גיר חדש, מישהו יכול לכוון אותי למדיד השמן של הגיר האוטומט? האם אפשר לקבל פרטים טכניים כלפיו, כגון, אתרים כמו ספרי היינס של מבנה הרכב ונתונים... מבחינת חלקיי חילוף לאיזה רכב אם בכלל הוא זהה, מה לבקש בחנות חלקי חילוף? אשמח לקבל עוד פרטים וחוויות מבעלי דגם זה בהווה ובעבר. תודה רבה, כפיר
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
פלטינה קבל
מאת ELI_YAHO- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
האם למישהו יש מושג כמה בידיוק אמור להיות מירווח פלטינה בוולוו 244 משנות השמונים? ואם זה קריטי לבצע כיוון ללא פילר ,(ויזואלי פחות או יותר). ותדירות ההחלפה חייבת להיות אחת ל10,000 או שזו המצאה ישראלית?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי בעיה חשמלית בדינמו סטרטר ברכב שלי (ב.מ.וו 700LS) האם מישהו מכיר חשמלאי ותיק שמבין בדינמו סטרטר? עדיפות לחשמלאי מאיזור המרכז תודה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום חברים אני לא ממש מבין באופנועים לכן אבקש את חוות דעתכם על האופנוע שבכותרת לאחרונה מנסים לעניין אותי בנושא ואני ממש "0" בכל מה שקשור לאופנועים אבקש את דעתכם כולל על ערכו האספני ומחיר . הרכב במצב מושלם מכנית ופיזית .אנסה לצרף תמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת rsade, -
- 1 תגובות
- 876 צפיות
האם אתם עד כדי כך פדנטיים שאתם לא שמים אזעקה(או כל מכשיר מיגון מודרני)רק לשם המקוריות? תודה
הודעה אחרונה מאת low rider, -
גג קבריולט
מאת איתי73-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי טלפון של מתקן גגות לרכבי קבריולט תודה
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
שלום לכולם, אני מחפשת מכונית אספנות גדולה ויפה לצורך צילומי סרט. (הצילומים עם המכונית לא יארכו יותר מחצי יום) תחזרו אלי בבקשה אם אתם מעוניינים. [email protected]
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברצוני לפנות פגר של פיגו 505 מהחניה (ת"א). האם מישהו יכול להמליץ על סוחר מתכות הוגן שיפנה את הרכב רצוי עם מנוף. בהזדמנות זו אם מישהו מעוניין בחלקים של 505 שיצור קשר, מהר לפני שייגרט. תודה.
הודעה אחרונה מאת פיז'ו 505, -
רכב מיושן 1 2
מאת מגאן קבריו-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם בבעלותי רכב מודל 83, ניגשתי למשרד הרישוי ושם נמסר לי כי ישנם פחות מעשרה אקזמפלארים מהמודל שלי ולכן הם נותנים לי את הזכות לקבל רישוי של רכב "מיושן" אם אפשר לדעת מה זה אומר, מה היתרונות/חיסרונות של שינוי זה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
מחפש עבור חבר ספר רכב של סיטרואן מיאירי 72 או הפניה לאתרים מתאימים
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעקבות חיפושים אחרי רכב נוסף לשיפוץ נפלה לי הזדמנות לקנות אסקורט סטיישן MK1, (יש עדיפות לקפרי אבל אין משהוא ברמה שאני מחפש), כיוון שאין לי ידע לגבי הרכב הזה הייתי רוצה לדעת כמה דברים, איזה מנוע יש לו, 1000 או 1300 ? מידת הנדירות והביקוש לעומת הדגם המיסחרי (כמו של גנאדי) ? וכל מידע אחר שמעניין. תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש מוסך שיטפל בוואליאנט שלי, באיזור ירושלים. אני מעדיף מישהו מקצועי ולא חאפר. תודה לירן א.
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
לאודי ואפרת מזל טוב מכל הלב, לרגל נשואיכם! [בתאריך 8/11/07] מי יתן ואושר ועושר, ושלווה, ושמחת חיים, ישררו בביתכם. ילדים יסתבבו בחצר, ומכוניות פורד לדורותיהם, יחנו בחנייה. באהבה ובהערכה והוקרה רבה. צביקה
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
להלן רכב שמצאתי ברשת -
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1192314 ראיתי היכן שהוא את שמות הכותבים, את המכוניות גם כן.
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מותר ליבא רכב ישן לארץ שיש לו הגה הפוך (אנגלי)?
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למי שנתקל אתמול במוסף הכלכלה של 'ידיעות אחרונות', בסוכנות כלמוביל שבמסגר מוצגת ה-PX33, רכב פרוטוטייפ (אחד מתוך 4) של מיצובישי משנת 1934. זוהי המכונית היפנית הראשונה שהיתה לה מערכת הנעה כפולה קבועה, וכמו כן הרכב היפני הראשון עם מנוע דיזל בעל הזרקה ישירה. היום הזדמן לי להיות בסוכנות, וצילמתי מספר תמונות להנאתכם (לצערי במצלמה של הסלולרי) נראה קצת קטן, אבל די גדול במציאות. עידו.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
אופנוע אינדיאן
מאת UFD41- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קישור לכתבה שהתפרסמה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465327,00.html
הודעה אחרונה מאת gluk, -
motobecane
מאת ofer_p1- 1 תגובות
- 815 צפיות
שלום לכולם אני מקווה שאני במקום הנכון ...ובכן יש ברשותי אופניים עם מנוע עזר מסוג motobecane מודל 1954 ..האם מישהו מכיר איפה אפשר להשיג חלקים..(שמעתי שמנוע זקס מתאים לו) אודה לכל מי שיעזור..תודה עופר
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איזה סוג או שנה, אני מנסה לבנות מאגר נתונים לגבי סוג הג'נטים המתאים לרכבים השונים. מה שאני צריך מכם זה את הנתונים הבאים:מודל ושנת יצור, קוטר הג'נט, רוחב הג'נט, מספר הברגים, מידת דיאגונל (אים אני לא טועה) לדוגמא חיפושית שנת 1971 קוטר=אינטש15,רוחב=אינטש4.5,מספר ברגים=4,מידת דיאגונל=130 מ"מ דוגמא נוספת: חיפושית שנת 1961, קוטר=15 אינטש, רוחב=4.5 אינטש,מספר ברגים=5,מידת דיאגונל=205 מ"מ אז אם יש לכם רכב אספנות ואתם יודעים מה הם הנתונים של הג'נטים שלכם שרשרו בבקשה. תודה דרור
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז, זה מה שעיניי המצלמה קלטו אתמול, תהנו: עריכה: לא מדובר ברכבים הנטושים או למכירה- אז זה לא ב"ענתיקות", אלא סתם בתמונות נחמדות של רכבים, שלפחות חלקם קשורים לאספנות (רנו וחיפושית, ואולי גם מרצדס בעתיד). ולמי, שלא הבין: הדבר הלבן הזה- ניקרא "שלג"!
הודעה אחרונה מאת מנחם פ,