רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפנה את השאלה בפורום הזה באמונה שכאן אני אקבל את התשובה הכי מפורטת. רשיון הרכב שלי מופקד, ההפקדה התבצעה חודש לאחר גמר הטסט (ז''א אם אני משלם את הטסט ועושה אותו יהיה לי טסט ל 11 חודש, במידה ואני משלם ולא ניגש לטסט אני יכול להעביר בעלות? איך אני מעביר בעלות? כרגע הרשיון מופקד, הרכב שנה בלי טסט, האגרה של הטסט לא שולמה. עמית.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 3 תגובות
- 766 צפיות
שלום שאלה - קניתי עבור חבר רכב בקנדה ואני עומד לייבא אותו. האם רשיון היבוא צריך להיות על שמי? או שניתן שיהיה על שמו של אותו החבר שהוא בעצם הקונה? אשמח לתשובות דחופות יוסי 054-8028899
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.lkw-kelkheim.de/html/download.html
הודעה אחרונה מאת low rider, -
יבוא רכב לחלקים
מאת mm55- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני זקוק למספר חלקים לרכב לכן אולי עדיף לייבא רכב לפירוק ורציתי לקבל תשובה אם זה כדאי הרכב ליבוא מסוג פיאט אני זקוק לשמשה מכסה תא מטען דישבורד אולי גם ג'נטים מקוריים וכל מה שנשאר יאוכסן במידה והרכב יעלה לי באיביי 200 יורו כמה אצטרך לשלם בסופו של דבר לאחר שהרכב יגיע אלי (הרכב מאיטליה אנגליה) ואם יש מישהו ספציפי שיוכל להדריך אותי אפילו טלפונית שלב שלב איך עושים את זה במידה וזה כדאי אפילו את דרך הקנייה באיביי תשלומים וכו" תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום, אני יודע שזה לא קשור ישירות באספנות אבל ידוע שיש פה ריכוז גדול של מכורי איביי בדיוק כמוני. לאחרונה אני שם לב לתופעה מאוד מכוערת של מוכרים שמתחברים ביוזר אחר ונותנים הצעה גבוה משלך. כיצד ניתן לגלות שמדובר במוכר? יש 2 סיבות: א) המכירה נסגרת אך ורק עם 2 הצעות. ב) פחות מ-24 שעות אחרי המכירה אתה מקבל הודעה על הזדמנות שניה לקנות את החלק במחיר הכי גבוה שהצעת במקום המחיר הכי נמוך שהצעת. לדוגמא אם החלק התחיל מפאונד אחד ואני נתתי הצעה עד 10 פאונד, אחרי שהמוכר עשה את הקומבינה שלו אני מקבל הצעה לקנות את החלק במחיר של 10 פאונד ולא בפאונד אחד כמו שהייתי אמור לקנות. מה עושים במקרה כזה? ניתן להתלונן לאיביי? לא מדובר במוכרים חדשים אלא כאלה שיש להם מעל…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
http://epll.no-ip.com/Manuales%20BMW/modelosBMW.pdf
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 1 תגובות
- 816 צפיות
בהמשך לת'רד שלי מואג:
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. בשרמונטיה הרכבתי מערכת הצתה אלקטרונית מתוצרת רימקס. את כול המערכת העברתי בשלמותה מרנו 18 שלי. אני מציין שהמנועים בכללי זהים למעט הבדל קטן בנפח. ברנו 15 המנוע 1565 סמ"ק וברנו 18 נפח המנוע 1647 סמ"ק. העברתי את כל המיכלולים, שזה כולל: גיר [5 הילוכים] , גלגל תנופה [משונן לקריאת החישן הצתה], חישן הצתה, מחשב עם הקויל, מפלג. הרכב מניע והכול טוב ויפה אבל: יש לי הצתה מאוחרת ואני צריך לקדם אותה. המפלג קבוע במקומו ולא ניתן לקדם או לאחר הצתה דרכו. אני יודע שיש שיטה אלקטרונית בעזרת התקנת שלושה מתגים חשמלים שאיתם ניתן לקדם או לאחר את ההצתה. אם מישהוא מכיר את המערכת ויודע איך מבצעים את ההליך של כיון ההצתה, אנא שישמיע קולו וישפוך מידה ואור על הנושא. …
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חזרנו מהודו ונפאל המקסימות והנה כמה תמונות מוטריות מהטיול. בנפאל פתאום ראיתי כבאיות (מכוניות מכבי אש) מאחורי סורגים, לנמרוד שאוהב (בין השאר) רכבים מסוג זה. בבומבי המשאיות מקושטות
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 875 צפיות
לאחר שגנבו את הכיסוי שכיסה את ה 127 הצהובה וניסו כנראה לפרק את הרכב (הרכב חונה בחניון תת קרקעי כלשהו בפ"ת שסגור בלילה אך יש גישה להולכי רגל ) . אני זקוק בדחיפות לעזרה של מישהו מיכם במקום איחסון לשנה אחת בלבד (עד דצמבר 2008 ) באזור פתח תקוה (בכל זאת עלויות הגרירה די יקרות) . בבקשה אם מישהו באזור פתח תקוה יש מקום בחצר, בחניה, לפיאט 127 קטנה לשנה אחת בלבד אשמח למסר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת יבגני .י., -
הגבלות נסיעה בתל אביב 1 2 3
מאת אבי נוף-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מקווה שמישהו שם יחשוב גם על רכבי האספנות ... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480515,00.html
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מישהו מעוניין?
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי איך אני מוצא את הבעלים "הלא מאושרים" של רכב ששוכב לו נירקב ועובר התעללות. יש לי את מס הרכב. אני מעוניין לקנות אותו ולא יודע איך ליצור קשר עם הבעלים. תודה
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
מחפש שמשה קידמית לx1\9 1 2
מאת mm55- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
סוף סוף קניתי את רכב חלומותיי תמונות בקרוב אם יש מידע למישהו על שמשה קידמית או כל מיני חלקים לרכב אודה לכם מאוד 0548080739
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. בצביעת רכב, האם נחוץ "לפרק" את כל הרכב, על מנת להשיג צביעה איכותית? שמשות, מנוע, דלתות? נשמע לי הרבה עבודה, וצריך להשיג חלפים עבור החלקים הבלויים (גומיות). האם יש סוגים של צביעה? תודה. אייל ----------- הדודג' בדרך...
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחד הקרובים לגייפ אומר שהוא משנת 45 מצד שני לרכב 6 ספרות אז סביר שהוא לא עלה לכביש בשנת 45
הודעה אחרונה מאת gluk, -
הקפאת רשיונות
מאת רנו-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאחר והאוטו שלי שנקנה בימים אלו הוא מודל 1979 השיפוץ שלו יקח קצת זמן רציתי לדעת האם יש טעם בהקפאת הרשיונות או שכדאי להשאיר כךובעוד שנה כבר להוציא מספר עם אספנות ועוד שאלה אם הרכב עלה לכביש 21.06.79 מתי הוא נרשם כאספנות?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום היה יום קריר וגשום, ורק קומץ קטן של "משוגעים" היגיעו עם רכבי האספנות אז אין הרבה תמונות! (מצטער על איכות התמונות). שבת שלום עדי
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
היי מאיזה שנתון יוצר רכב שמספרו מתחיל ב - 703? ראיתי רכב שנראה במצב סביר עם מדבקות של טסט עד לסביבות שנת 2003, אבל לא נראה לי לפי המצב שהוא לא זז כמה שנים. מהם ההשלכות כשקונים רכב שלא עבר טסט 4 שנים? תודה אייל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מעוניין להרכיב כיסא בטיחות לתינוק באופל קדט שנת 72 כרגע מותקנות חגורות מוצלבות בעלות שתי נקודות וללא מתיחה אני מעוניין להרכיב חגורות מודרניות כדי לקבע את כיסא הבטיחות. 1.האם כדאי (ועד כמה שבטוח)להרכיב מקדימה, במושב ליד הנהג ?,או להוסיף חגורה במושב האחורי? 2.לאחר חיפוש בפורום בנושא מצאתי את הקישור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42168&highlight=%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%90+%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA עם המלצה של נמרוד על בעל מקצוע להרכבת חגורות ברשל"צ ללא שם ובקישור אחר המלצה של רפי לין על "שם טוב יחזקאל "מרחוב חומה ומגדל 28 בתל אביב-האם מישהו מכיר וממליץ? בקיצור אני מחפש המלצה על מתקין אמין ומקצועי בתודה ני…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
היה מפגש מענין למרות הגשם הגיעו כ 10 רכבים וכמה אורחים ששמחנו להכיר
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתם זוכרים את הקלאסיקה של פורשה הפורשה 356 הידועה לפני כמה ימים שאני סתם מחפש תמונות שלה נתקלתי בחברה בלגית PGO Automobiles שמייצרת בודי דומה ל356 שתי גרסאות קביולט ששניהם חולקים מנועי פיג'ו קבריולט רגילה ממש דומה ל 356 - מנוע 140כ"ס והשניה יותר ספורטיבית עם כונסים משונים מקדימה - 170כ"ס והינה האתר שלה http://www.pgo.fr/index-en.htm הייתי רוצה אחת כזאת בחניה ! ערן
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אני רוצה להודות לכול החברה שהגיעו היום לבריתה של הנכדה הכוסית שלי. יצאתם פשוט תותחים וריגשתם אותי ואת זהבה. אין עליכם לא בעליונים ולא בתחתונים. כף שיש חברה כמוכם צעירים ומבוגרים כאחד כאשר המשותף לכולם זה שכולם צעירים בנפשם וברוחם. אוהב אותכם בני
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 1 תגובות
- 831 צפיות
למרות מזג האויר החורפי הגיעו רכבים למפגש.ובתוכם 3 שרואים אותם פעם ראשונה. מזל טוב לצביקה על הרכש החדש ושתיסע בדרכים טובות. שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-3/
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
קטנה חדשה מצטרפת למשפחה 1 2
מאת רנו-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום קניתי אחות קטנה לפרנסין {רנו 4} כמה תמונות של הקטנה הצהובה
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל ידידיי שוחרי הגרוטאות...(וחלקם שנשואים להן...) אני מחפש טנדר וויליס לפני שיפוץ קל או אחרי שיפוץ. משהו שאפשר להעמיס 3 ילדים מאחורה לנסיעה במושב. מישהו מכיר?? איך מתמחרים את הרכבים האלה בכלל? ברמת גימור לא למוזיאון אבל סבירה...יש סוגים/שנות ייצור יותר יקרים מאחרים? תודה מראש גיל
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
בקרוב אתחיל בשיפוץ הב.מ.וו 600 שלי, שנת 1960, שהיתה בשימוש עד מחצית שנות ה- 80 ומאז נשמרה באחסנה. למכונית, המתוכננת לעבור שיפוץ מקיף, מנוע 2 צילינדר בנפח 582 סמ"ק מקורר אויר (אלא מה...). מסיבות שונות (בעיקר היעדר חלפים בארץ, ידע ונסיון מקצועי) אני שוקל לשלוח את המנוע והגיר לשיפוץ בארה"ב בסדנה של אספן רכבים דומים, שהתמחה בשיפוץ מכלולים אלו. בהנחה שידרש "שיפוץ סטנדרטי" (כאמור המכונית היתה בשימוש עד אחסנתה) ידוע לי הליך השיפוץ, אילו חלקים יוחלפו בחדשים ואילו יחודשו וכמובן העלות הכוללת של השיפוץ. אני זקוק למידע בנושאים הבאים (לא הצלחתי למצוא דרך פונקציית החיפוש...): א. אירגון המשלוח מהארץ לארה"ב וכן מהנמל בארה"ב למקום השיפוץ (סקרמנטו). ב. ניירת נדרשת. ג. מכס? …
הודעה אחרונה מאת ilanlin, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מחפש פרסומות מהעיתונות הארץ ישראלית של שנות ה50,60,70 של מכוניות ומשאיות "וולוו". אודה אם מישהו שמחזיק מגאזינים/ עיתונים מהתקופה יוכל להרים את הכפפה וליסרוק מודעות מסוג זה . תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור ! L
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 762 צפיות
לחוברת הנמצאת בהפקה אני זקוק לתמונת מהשקת האולדסמוביל של חאג' ג'רייס. נא לשלוח ברזולוציה טובה לכתובת [email protected] רצוי תמונה של הרכב ובעל הרכב בזמן הטכס. תודה בני הספל
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)