Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שמשה קידמית לx1\9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש

לכל החלקים בלי יוצא מהכלל, ההמלצה היא אי ביי. יחסוך לך הרבה כסף וזמן.

בקשר לשמשה, לי היתה אתה בעיה בפורשה. אי אפשר, או ממש לא כדאי לשלוח מחו"ל כי הן לא מגיעות שלמות. תנסה לדבר עם מוטי מוטיל מנהל המוסך המרכזי של אלפא לנצ,יה. מוטי הוא אגדה בתחום, שמח מאוד לעזור בכל מה שקשור באספנות, ואם יהיה לך מזל הוא ישלוף לך אחת כזאת...מעבר לזה, מוסך "קארגלס ברוך ובניו" ברחוב גיסין 67-69 מס' טלפון 9181414 מוטי, מפתיע מאוד לטובה ומיבבא בעצמו. הומלץ לי כאן ע"י אנשים טובים ויש לו חלקים מפתיעים ביותר.

בהצלחה

איתן

אתה יודע אם יש לו חלקים ל127?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

המספר מופיע בשתי ההודעות מעליך. לא להתעצל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...