Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבלות נסיעה בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז למרות כל השאלות והתהיות שבכתבה לי יש שאלה הרבה יותר פרגמטית, הנה אני מקרטע לי למרכז העיר בפיאט 124 (כל אוהבי הדגם, תירגעו, סתם דוגמא) עם מנוע גמור, קילו שמן על כל 100 ק"מ, קרבורטור סתום, תערובת עשירה, הכל נפלט מהאגזוז, בקיצור, האוטו הכי מזהם במזרח התיכון.

איפה בדיוק וע"י מי אני נעצר לבדיקת זיהום?

יבדקו בכניסה לעיר כל רכב ורכב, זה שמזהם יקבל קנס וזה שלא יצדיעו לו ויגידו לו כל הכבוד, הנך מורשה להכנס למרכז העיר?

בנוסף, מזהם עפ"י איזה סטנדרטים? עפ"י הזיהום המורשה לרכב ספציפי על מנת לעבור טסט? כי אם כן, אין לי שום בעיה עם התקנה הזאת.

בקיצור, נשמע כמו איזה ספין תקשורתי עלוב שלא יתממש לעולם של חולדאי שלא יודע מאיפה להרים את ה"רייטינג" שלו בסקרים.

אם כבר, למה לא לעשות משהוא כדוגמת לונדון ופשוט להטיל קנס על כל רכב שאינו שייך לתושב מרכז ת"א שנכנס למרכז העיר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל שאתם מזלזלים....כמה שזה ספין...וכמה שפוליטיקאים לא יעילים...

בסוף זה יגיע!

אבי נוף- לפני כשנה העלתי את נושא הגפמ- אבל מועדון ה5 לא מתייחס...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בישראל החוק אומר שאך ורק רכבים ששנת ייצורם מעל ל-1995 יכולים להיות מונעים ע"י מערכת גפ"מ.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם אני לא טועה החוק שונה לפני כמה חודשים והיום ניתן לעשות זאת גם לאספנות.

תקנו אותי אם אני טועה כי זה מה שאמרו לי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מי שביקר בלונדון לפני, נגיד, 10 שנים, ושוב בזמן האחרון- לא יאמין. יש אור, יש אוויר, והאוויר נקי. הכל בזכות אגרת הגודש שהוטלה על הבאים למרכז העיר. למה לא בת"א? כי עד שבת"א לא תהיה תחבורה ציבורית כמו בלונדון, הוא לא תהיה לונדון. כשתהיה תחבורה ציבורית ברמה- אין סיבה שלא להטיל את אותה אגרת הגודש. מה עם רכבי אספנות? רכבים של מי שגר בעיר, לפי המודל הלונדוני, יהיו פטורים מאגרה, ככה או ככה. ורכבים שנכנסים לעיר- דינם (תשלומם) של רכבי אספנות מזהמים יהיה כדינם של רכבים אחרים מזהמים- למה לא?

אסף.

פורסם

הנהג ובעל הרכב הישראלי כפרה חולבת למימון הוצאות הממשלה והרשויות!

הרשויות הבינו כבר מזמן שהישראלי הממוצע הוא מקור מזומנים ללא תחתית, בינינו מי יוותר על נוחות הרכב הפרטי, בתמורה לעוד כמה שקלים? עריית תל אביב גובה דמי חנייה רצחניים בעבור הזכות לחנות ברחובתיה, באזור התעשייה בי-ם הפכו כל החנייות לחניה בתשלום, וכל בעל עסק מתח שרשרת ברזל ע"י עסקו בכדי למנוע חנייה בלתי מורשה ובכך צימצם עוד את מס' מקומות החנייה האפשריים, הממשלה גובה מכס, מס' קנייה, מע"מ, מכל רכב שנקנה, אביזריו ודלקיו, הכוונה להפוך כבישים וצירי תנועה ראשיים לכבישי אגרה מדגדת באצבעות מקבלי ההחלטות, וגזרות נוספות בפתח!

מדינה מתוקנת שטובת אזרחיה בראש דאגותיה, היתה מורידה את המיסוי על רכב דו גלגלי בתוך הערים, מחייבית בעליי ציי רכב גדולים, אגד, דן, מוניות, תחבורה מממשלתית (רכב בבעלות המדינה) ליסיינג וחב' השכרה, לעבור למכוניות ידידותיות יותר לסביבה ומזהמות פחות, נותנת הנחה משמעותית, על מכוניות שאינם מזהמות, ופותחת שבילי אופניים, ותחבורה חליפית!

אבל עדיף לחלוב קנסות, מיסים וכופר נפש במקום להשקיע בתשתיות ולהתמודד עם ענקי התחבורה ובג"ץ!

בישראל יש כמות נתונה ומצומצמת של כבישים, ועם זאת בכל שנה עולים מספרי שיא של מכוניות חדשות לכבישים, בעוד מס' הרכבים היורד מהכבישים קטן יותר, והמדינה הולכת וניסתמת-כשהמצב יהפוך לבלתי ניסבל לחלוטין את מי לדעתכם יורידו מהכביש לגריסה על פי חוק?

הישראלי רגיל לאכול קש ולשתוק, חייליו בשבי, והוא בפאבים, שריו עושים בקופה הציבורית כבתוך שלהם, והוא בקניון, ילדיו סותמים ראותיהם בזפת, והוא בקלאב בטורקיה! תעזבו אותו באימא שלכם.........

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בישראל החוק אומר שאך ורק רכבים ששנת ייצורם מעל ל-1995 יכולים להיות מונעים ע"י מערכת גפ"מ.

התקנה אומרת משנת 1998, בשל הסיבה שברכב מותקנים מזרקי דלק.

לרכבים עם קרבורטור גם אם הוא שנת 2008 אי אפשר לבצע הסבה לגז.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
התקנה אומרת משנת 1998, בשל הסיבה שברכב מותקנים מזרקי דלק.

לרכבים עם קרבורטור גם אם הוא שנת 2008 אי אפשר לבצע הסבה לגז.

גידי עם אני מבין נכון אני יכול להתקין מע גז למרצדס שלי שהיא הזרקה מכנית

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
גידי עם אני מבין נכון אני יכול להתקין מע גז למרצדס שלי שהיא הזרקה מכנית

אם היא היתה מודל 1998 ודאי,

אבל מה אתה צריך. האוטו שלך נוסע ומגיב כמו 2008.:-P

ומשהו על הגברת:

פורסם

זה לא נכון, ניתן להסב גם מכוניות בעלות קרבורטור לגפ"ם. הנעה בגז לא הומצאה אחרי או בעקבות הזרקת הדלק ואין קשר בין השניים. ניתן להסב כל רכב ללא בעיה מסוימת וקראתי לא מעט כתבות על רכבים שנסעו על גז לפני 30 שנה ויותר.

פורסם

קצת הסטוריה;

רכבים היו מצויידים במזרקי דלק מיכניים כבר בסוף שנות החמישים,

ומי שהחל ביצור סדרתי ולמעשה הביא לעולם את מזרקי הדלק ממסלולי המרוץ

לכבישי אירופה היתה חברת מרצדס בתחילת שנות השישים ביצור סדרתי

בדגם 300sl

אז, נכון נסעו כבר בשנות השבעים והשישים רכבים על גז כי היו להם מזרקים,

לחברת פולקסווגן היה יצור של 450 רכבים מסוג וריאנט בשנת 1973

עם הזרקה מיכנית שהונעו בגז...

אם תסבר את אזני ותסביר לי איך אפשר להסב רכב שמונע בקרבורטור לגז.

אשמח לדעת... איך אפשר להזרים גז במעברי ובמיכל העיבוי של הקרבורטור?

אם תסביר לי אשמח ללמוד...

ומשהו על הגברת:

פורסם

לפי התקנות בארץ ניתן להסב לגז רק מכוניות שמותקן בהן ממיר קטליטי והזרקת דלק.

יש לקנות באינטרנט ממירים קטליטי תואמים די בזול כך שגם רכבים שלא הותקן בהם ממיר במקור יכולים לבצע הסבה.

ה-164 שלי מוזרקת והיה לה ממיר קטליטי בעבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...