רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם את המקאנאזמה שלי שכחתי לצלם.
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 2 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום, האם ישנה אפשרות לראות מי היו הבעלים לפני של רכב (אצלי הוא יד 6)
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
מגדילים את האוסף 1 2
מאת שוורץ רן- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
השבוע הצטרפה חברה חדשה לקאדילק ולמרצדס S280. מצאנו אותה בכוך במעמקי האדמה. מעבר למעטה האבק היא התגלתה במצב לא רע בכלל. ובכל זאת, יקח לה קצת זמן להגיע לסטנדרטים שמקובלים עלינו... S220 W111 1962
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 14 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
בהמשך לזה , במיכל דלק יש בוצה אימתנית (האופנוע עומד מ82). איך אני מנקה את הבפנים? גרניק? חומר מיוחד? תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 2 תגובות
- 917 צפיות
שוב פעם נתקלתי במוכר שלא מוכן לשלוח לארץ אבל כן מוכן לשלוח בתוך אנגליה (פריט שאני מחפש כבר חצי שנה ולא יכול לוותר עליו בגלל בעיה טכנית קטנה). הצעתי לו כבר שירות D2D של UPS אבל הוא סרב בטענה שהוא כמעט לא בבית ואין מי שימסור את החבילה (בקיצור, הבנאדם חרטטן). החלק הוא הגה, זאת אומרת חבילה בגודל בינוני. האם למישהו יש פה כתובת של מכר/קרוב שמוכן לקבל את החלק ולשלוח אותו לארץ. אני מוכן להעביר את הכסף דרך paypal, העברה בנקאית או במזומן. ניתן ליצור קשר בטלפון שבחתימה (עדיף) או בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. הוולבו שנת שבעים לא מניעה לי. יש לי מצבר חדש. הכל לא מניע, אפילו היתרוקן לי המצבר. שמתי חדש וזה עדיין לא מניע. שקעתי איתה בבוץ, התחלתי להיתחפר, פיתאום ניהיה ריח של שרוף. זה היתחבא (התחבא=נכבה) לי באמצע ולא הניע יותר. אולי למישהו יש רעיון, תודה
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
אני מחפש דחוף מקום איכסון למיני מיינור- לכמה חודשים. אני מוכן לשלם על זה סכום סביר. הרכב מפורק- ככה שזה למעשה שלדה על גלגלים בלי מנוע-אבל מכוסה בכיסוי. רצוי סביב אזור המרכז . בתודה מראש ניר
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי רכב ישן מודל 1971 , הרשיונות מופקדים במשרד הרישוי. האם עפ"י החוק אסור להחנות אותו בחניה ציבורית (יענו ברחוב של הבית שלי) בגלל שאין טסט או ביטוח ? האם אסור להחנות אותו לזמן ממושך כי זה חוק מדינה או חוק עזר עירוני? (כמו בתל אביב שפיקוח שם פתק התראה על הוישר)
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 862 צפיות
התחלנו בהפקת חוברת נוספת של "האבטומוביל". תאריך יעד, תחילת/אמצע ינואר. המוכנים לתרום מאמרים, ידיעות וכו', מתבקשים לכתוב אלי בכתובת: [email protected] בתודה בני הספל, עורך "האבטומוביל".
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חלום ילדות שהתגשם מרומן שהחל בחודש יוני 2007 , הכרות קצרה ואינטנסיבית של חודש ימים במהלך ספטמבר 2007 בשיקאגו ארה"ב , שכנוע קצר והסכמה לעלות לארץ . זהו סיפור המוסטנג 1/2 1964 שהגיעה לארץ , שוחררה מהמכס , חונה בחנית ביתי וממתינה לרישוי סופי בארץ . הרכב הגיע במכולה יחד עם ה- MGA של ישראל (ישראל - תודה על העזרה) , אחרי "מסכת יסורים" (= אישורים) ממשרד התחבורה וטיפול מול המכס (יצאנו בזול יחסית תודות לטיפול מסור של עמיל המכס - המלצות חמות בה.פ), 10 דקות באוברסיז בחיפה והרכב בחוץ ! שיחרור קל ומהיר . הרכב הניע על הסטרטר הראשון ממש שגעון. הרכב הגיע ערום , הולבש בחניה ומוכן לנסיעה. מעוז .
הודעה אחרונה מאת asos4, -
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
סוף שבוע נעים
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. בבעלותי רכב מסוג GAZ-69A שנת יצור 1951(ברשיון) בחו'ל. ברכב לא נמצאת לוחית ה-VIN(נשאר סימן במקום בו היתה מקובעת)וברשיון הרכב לא מופיע המספר. האם מספר VIN של רכב אחר זהה,יכיל את אותם נתונים כמו לרכבי? האם משרד הרישוי יקבל נתונים טכניים ללא מספר ה-VIN?(מטרת יבוא). איפה בדיוק מפענחים את מספר ה-VIN?(יש אתר מסויים?). ואם יש משהו שלא שאלתי בנושא אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת אלפינה, -
-
לבעלי לב חלש
מאת efi4*4- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לבעלי לב חלש ואוהבי מכוניות אתר נוסף http://www.tuning.wab.tR
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכל החברים. אתמול (שישי) בבקר נסענו אני והכוכב לגני התערוכה לשוק החלקים המשומשים/חדשים לרכבי האספנות. בהשוואה לאירועים הקודמים של שוקעתיק, ניתן לאמר שהיה יחסית דל, הן מבחינת המציגים והן בכמות "קהל" הקונים. להלן כמה תמונות שמשקפות את פעילות השוק והתוצרת שהוצגה בו. אירוע חריג בנוף השוק היה דוכן של אחד תמהוני, שלא רצה לנהל "שוק הכרמל" עם הקונים, ולכן ארגן דוכן "בשירות עצמי". על כל מוצר היתה פיתקית עם מחיר - והקונים התבקשו לשים כסף בקופה שהונחה במקום. האם יש לכם השערה לגבי היושר של הקונים? ניסו לרמות או ששמו כסף בכמות מתאימה? להלן התמונות של הדוכן הנ"ל ושל דוכנים נוספים, וכמובן שאי אפשר בלי הללי, וגם מר אזולאי מככב . . .
הודעה אחרונה מאת אסףכהן, -
זהו. החלטנו למכור אותה. נא למכור אותה בשרשור המיועד לכך כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=131185 תודה בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת cbr1000, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אנשים הוספתי קבוצה שנקראת מועדון ה5 באתר פייסבוק אתם מוזמנים להצטרף ולהוסיף תמונות וסיפורים יש אפשרות לעדכן דרך האתר על מפגשים טיולים וכו. אז כנסו ותהנו http://www.facebook.com
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
מפגש מועדון הווספות הישראלי הראשון יוצא לדרך. ביום שישי ה 12.10.2007בשעה 16:00. המפגש יערך ברחבת הבר "סברנסקי- בר שכונתי לאנשים שמבינים" רחוב הר סיני 2, אחד העם פינת אלנבי, מאחורי בית הכנסת הגדול , תל אביב. במקום רחבת חנייה גדולה לווספותנו. למפגש מוזמנות ווספות ובעליהן מכל השנתונים. גם למברטות וקטנועים קלאסיים אחרים מוזמנים. פרטים נוספים באתר http://www.israeli-vespa.org
הודעה אחרונה מאת israelivespa, -
-
שלום לכולם עוד כמה ימים יש למקאנאזמה שלי, פורד קורטינה 1973 טסט. בשורת תנאים והגבלות ,תוך ניירת רשיון לרכב. בטסט שעבר היה רשום גם רכב אספנות וגם לטסט - אישור מוסך מורשה . עברה אז .אבל הפעם רשום רק רכב אספנות . איזה ניירת אני צריך לחידוש רשיון הרכב ,בנוסף לתעודה בדבר תקינות "רכב מיושן" ?. שיש לי מלפני שישה חודשים . גם איזה צמיג זה 13-560 זה מה שרשום לרכב . תודה al3m
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים וחברות רצתם, הזעתם, ניסיתם, יגעתם, וחיפשתם אבל מה לעשות לא הצלחתם למצוא בארץ את החלקים הדרושים. לאור הביקוש העצום של משתתפי הפורום בפניות אישיות אליי החלטתי לפתוח שרשור חדש שיכיל בתוכו את כל הבקשות בצורה מרוכזת לקניית חלקי חילוף בהולנד. ברגע שיהיו מספיק חלקים למשלוח מרוכז אני אשלח את החלקים בצורה מרוכזת ע"מ לחסוך לכם בהוצאות משלוח וכדומה. ע"מ להקל עליי במעט וע"מ לשלוח לכם את החלקים התואמים אני אבקש שתציינו את סוג הרכב, דגם, שנת יצור, צבע מבוקש, וכל פרט שיכול לעזור במציאת החלקים הנדרשים, רצוי לצרף תמונה או תרשים של החלק המבוקש. להלן קישור לאתר הדואר ההולנדי בנוגע לתעריפי משלוח: http://www.tntpost.nl/voorthuis/includes/controls/tariefwijzer/…
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
מידיעות אחרונות:
הודעה אחרונה מאת mgmort, -
שלום. למישהו שאני מכיר יש סאאב 900 שנת 87 מושבתת בגלל בעיות מנוע (צריכה מנוע חדש) הרכב הוא מיבוא אישי וללא מספר ישראלי...כמו כן לא שולמו עליו טסטים מאז שהוא הגיע לארץ. הרכב מושבת בחניה כבר כ-8 שנים. איזה פעולות צריך לנקוט על מנת להעלות אותו על הכביש שוב ? האם אפשר לעקוף איכשהו את הצורך לשלם על הטסטים ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני נוסע לאמסטרדם בסוף החודש כידוע לכולם אירופה שורצת בחלפים לקונצרן וואג(וולצפגן לעניינינו) האם אני יכול לרכוש טמבון קדמי לרכב ולהעביר אותו בחזור כאילו היה מזוודה ? הטמבון יהיה באריזה חתומה(עטוף קרטון) אין צורך להוסיף שמשקל הטמבון לא עובר את רף הקילו וחצי לפי דעתי(לא נמדד) מה יכול להוות לי בעיה ? האם באמסטרדם יכולים לעשות לי בעיות עם גודל המוצר? בעיקרון עלה לי הרעיון כי כשהייתי בקניה(אפריקה) לפני 4 שנים ראיתי הנשים בשדה התעופה שהביאו פסלי ענק של ג'ירפות ששקלו כמעט 15-20 קילו כשאני מגיע לארץ האם אני אצטרך לעבור במקום שיסגיר את החפץ? או שאיזה עמיל מס יחרים לי אותו? החפץ יהיה יד שניה כמובן בחצי המחיר מהמקורי+קבלה האם קיימת עוד דרך להכניס את הטמבון לארץ ? …
הודעה אחרונה מאת mines, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
הרכב לא אספנות, אבל בכוונה שמתי בפורום אספנות, נתקלתי באחת כזאת שנת 88, הרכב יושב כבר הרבה זמן שם בחדרה ללא תזוזה, נראה מצב שמור בפנים ובחוץ, רציתי לדעת האם הוא שווה קניה והחזקתו עד לאספנות, כי לדעתי זה יהיה רכב מאוד מבוקש בקרב אספני העתיד. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://img148.imageshack.us/img148/5489/22651629wk8.jpg אני עיצבתי...יצא נחמד
הודעה אחרונה מאת XENON, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי הרבה קריאה בפורום זה (התאפקתי מלהתייעץ לפני קניה) קניתי סוף סוף ווספה. אני אנסה להוסיף תמונות אחרי שאני אצליח להעביר אותן למחשב. הווספה הגיעה לאחר ששכבה שנתיים בחצר של חבר, המנוע היה תפוס (יותר נכון האימפלר שלפני הסלילים), אחרי ששיחררתי אותו וניקיתי טוב טוב כל חלק שפגשתי, פלג חדש, אויר בגלגלים ודלק היא מניעה ונוסעת כמו גדולה. וכאן הגעתי לבעיה! מערכת החשמל כניראה קצת נדפקה, הבאתי מצבר חדש (12V 9Ah),הישן היה כבר מנופח, וחוץ מהצפצפה שום דבר לא עובד, הסטרטר משמיע קולות אבל לא עושה כלום. אשמח מאד לעזרה, אני מנסה לא להכניס אותה למוסך עד שהיא במצב שמיש ואז רק רפידות מראה ולטסט. תודה עידו
הודעה אחרונה מאת idodopx200, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה שמעניינת אותי כיוון שכל פריט מעל 50 דולר שמגיע לארץ צריך לשלם עליו מכס חשבתי על אופציה אם הפריט לדוגמא עולה 40 דולר ומשלוח 30 דולר זה יוצא 70 דולר כלומר צריך לשלם מכס, מה יקרה אם אני אשלם למוכר (בתאום איתו כמובן) 40 דולר על הפריט + 10 דולר על המשלוח והחשבונית שהוא ישים באריזה תהיה 50 דולר, מייד אח"כ אעביר לו בפייפל עוד 20 דולר עם חשבונית שהוא לא ישים באריזה, האם זה אפשרי/ הגיוני ליישום ?
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מגיע איחולים לצרפתיה עשתה את זה כמו גדולה (כמו חדשה) על רגל אחת ( וארבע צמיגים) עברנו טסט - לראשונה אחרי שלוש שנים..... רגע לפני הפירוק שניה לפני מיחזור הברזל עברנו היום בבוקר(בשעה טובה) טסט + מכון תקנים (בסדר הפוך) מכה ראשונה- כמו שאומרים נכנסה ויצאה נכון גדולה עכשיו נשאר רק לנסוע בקיצור GSA חדשה בשכונה כפי שציינתי כסופה, אני יד שניה, טסט לשלושה חודשים ומי שחושב על תורמת-אז שימשיך הלאה לא זו הכתובת...
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
פנסי פלסטיק
מאת AG160- 0 תגובות
- 810 צפיות
יל למישהו מוסג אם איזה חומרים אפשר ללטש פנסים מפלסטיק. יש מלטש...
הודעה אחרונה מאת AG160, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, נמאס לי מבעיות הטעינה בפרינץ 1000 שלי, ואני רוצה לחליף את הדינמו באלטרנטור. מישהו יכול לפרט לי את התהליך, מה דרוש החלפה וכד'. האם אתם יודעים על בעל מקצוע מומלץ לביצוע המשימה? דרך אגב, הרכב הוא 12 וולט. תודה. כרמל
הודעה אחרונה מאת NCI, -
אני מחפש טרנספורטר עד מודל 79. רצוי קונפיגורצית נוסעים אבל לא must ואפשר גם טנדר. אני רוצה משהו לפני שיפוץ או במצב נסיעה, במחיר הגיוני והוגן.
הודעה אחרונה מאת michael carmi,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)