Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טרנספורטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, היא לא צולמה בארץ, תעשה זום על התמונה ותראה כמה דברים שמסגירים למרות שיש המון שמזכירים את ישראל כמו הבתים מאחור...

טנדר קבינה וחצי זה דבר נדיר בארץ, על השלט מאחור יש אותיות באנגלית וגם על הדפים שיש לו על הווישר. יש גם מוסטנג באותו רחוב.

haters will hate

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על הבלשנות , ראיתי בארץ אחת מאוד דומה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה לפני שיפוץ ב 10000 שח עם סאן רוף מקורי שווה את זה?
תן עוד נתונים על מודל, נפח, תצורה וכו'.

מה זה אומר לפני שיפוץ? מה מצב הפח?

פורסם

אם מישהו רואה WESTFALIA

אני הכתובת!

תודה מראש,

גילי

רמי (alf) קיבל ממני פרטים על אחת. שמורה לו זכות ראשונים. אם הוא לא יממש תוכל אולי לקבל.
פורסם

אני ראיתי לפני כמה חודשים, איזה חרדי מרושש, דוהר בווסטפליה (בבני ברק, מול צ'מפיון מוטורס...)שנראתה כמו הצרות שלי....

ועל זה נאמר, אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.

(טוב, אני מניח שהוא מקורב :rolleyes: )

NSU Club Israel

פורסם
יש אחת מודל 83 למכירה ברמת השרון, אני לא זוכר את שם הרח' אבל אם אתה מעונין אני יכול לבדוק.

אתמול ראיתי שהורידו ממנה את לוחיות המספרים, פתק הלמכירה הורד ובמקומו מופיע שלט בלשון זו:

"שוטר/פקח הרכב יגרר ביום שני"

פורסם

טרנספורטר יפיוף בלוח יד2:

1_6_1_4_20051220231246.jpg

1_6_2_4_20051220231247.jpg

1_6_3_4_20051220231249.jpg

אבל המחיר....

אוי....

המחיר....

60K!

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אבל המחיר....

אוי....

המחיר....

60K!

אמרת הכל...

אני רוצה אחד שאני אהפוך אותו ליפיוף

פורסם

אבל המחיר....

אוי....

המחיר....

60K!

לאבא שלי במוסך היה טנדר כזה, שקראו לו "מתושלח". מנוע 1200, מערכת חשמל 6V שעברה הסבה ל-12V, וחלודות בלי סוף... מה שנקרא - חלונות איוורור ברצפה. השתמשתי בבהמה להעברת דירות, פינוי זבל מהמוסך ומה לא... לפני 10 שנים מישהו קנה אותו בגרושים לחלקים עבור מכונית אחרת. איזו טעות פיננסית ! בינינו - במחיר הזה קשה לי להאמין שהוא ימכר. גם לא בהרבה פחות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי,אתה בטוח שהיה לו מנוע 1200?

עד כמה שאני זוכר היה להן מנוע 1.6 עם 50 כ"ס אימתניים...

הדבל קבינה הזו היא היחידה בארץ עם חלון חצוי(SPLIT SCREEN),והיא חוותה שריפה לא קלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קובי,אתה בטוח שהיה לו מנוע 1200?

עד כמה שאני זוכר היה להן מנוע 1.6 עם 50 כ"ס אימתניים...

כן - בוודאות 1200, מקורי. בשלב מסויים הלך המנוע, ואבא שלי שתל בו מנוע 1300. הסבר אפשרי לכך הוא שהטנדר הספציפי הזה יוצר בברזיל, ויובא לארץ ע"י עולה חדש בשנות השישים. יכול להיות שבדרום אמריקה היה דגם מיוחד עם המנוע הקטן.

בנוסף, בקישור המצורף יש תיאור של שיפוץ VW-כבאית עם חלון מפוצל. מוזכר שם במפורש "מנוע 1200 סמ"ק מקורי": http://www.vwtrendsweb.com/features/0202vwt_firetruck/

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

רבותי מה קורה לכם?

מה השקט הזה?

שרשור זה אסור שישקוט עד שאני מדווח שמצאתי את מבוקשי.

עד אז תמיד בעמוד ראשון.

נדבק בלי להיות דביק.

פורסם

אתה צודק שאולי גם אני מחפש רכב כזה בנרות לא איכפת לי באיזה קונפיגורציה רק שלא יהיה רקוב . כבר היתה לי עוגמת נפש מרכב שרציתי ליקנות והיתברר שהוא רקוב לגמרי אים אתה רוצה להחליף אינפורמציה תרגיש חופשי 0542084094 כרגע אני משפץ קרוול קאראט היחידה בארץ. קבל תמונות_________

תמונה 065.jpg

תמונה 088.jpg

תמונה 092.jpg

• תוכן חדש...