Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טרנספורטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה לא רוצה שחצי מנהגי ההסעות בישראל יגיעו למפגשים עם הטרנספורטרים, יש לעשות הגבלת גיל למכוניות... למשל, טרנספורטרים בני 25 או עד שנת 79....

תלמד מטעויות של מועדונים אחרים... :roll:

מישהו אמר טרנספורטר?

לאור הביקוש אני שוקל להחיות את היוזמה להקמת מועדון המיקרובס הישראלי.

מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה בפרטי או בשירשור זה (שירשורלוך בראשוך)

בעלי טרנספורטר עם גיר ידני יתקבלו בברכה

NSU Club Israel

פורסם
שאני שבין זה בצחוק או שאתה רציני?

רציני כמו החור הפעור שהשאיר טומי לי בעכוזה של פמלה אנדרסון לאחר הסצנה המפורסמת שלהם בסרטם הביתי.

פולקסווגן טרנספורטר - יצירת אמנות.

פורסם

כן רק שאני לא אבי 75 ואני גם לא מתיימר להיות . מה גם שאני לא רואה את נושא הטרנספורטר כבדיחה מאחר והנושא קרוב לליבי תודה כפיר. ד"א ליאור חיפשת אופנוע דוקטי האים מצאת משהו ?

פורסם
כן רק שאני לא אבי 75 ואני גם לא מתיימר להיות . מה גם שאני לא רואה את נושא הטרנספורטר כבדיחה מאחר והנושא קרוב לליבי תודה כפיר. ד"א ליאור חיפשת אופנוע דוקטי האים מצאת משהו ?

אתה או אבי... הוא/הם קופצים בקיצור בכל פעם שצץ נושא הטרנספורטר.. :)

עדיין מחפש דוקאטי..מצאתי כל מיני, במצב סופני או חדשים מדי... אני יושב למישהו על הראש כדי שימכור לי SS שנת 1983 Hailwood

index2.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קניתי לפני חודש חיפושית אמריקאית והמנוע שלה מת. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב לה מנוע וגיר של טרנספורטר.

יש למישהו נתונים של המנוע והגיר.

תודה ואני מצטער על השגיאות.

אין כמו גי' אס אר!

פורסם
קניתי לפני חודש חיפושית אמריקאית והמנוע שלה מת. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב לה מנוע וגיר של טרנספורטר.

יש למישהו נתונים של המנוע והגיר.

תודה ואני מצטער על השגיאות.

תיקנתי ברשותך לנוחיות חברי הפורום.

אור.

תודה!!! ואני תיקנתי בגוף ההודעה...בני, מנהל הפורום

פורסם

אם אני הייתי כותב כזה דבר, כבר היו מורידים אותי בנזיפה....

טוב, אני מניח שיש דרג ויש ז.. :-)

רציני כמו החור הפעור שהשאיר טומי לי בעכוזה של פמלה אנדרסון לאחר הסצנה המפורסמת שלהם בסרטם הביתי.

NSU Club Israel

פורסם
כניתי לפנה חודש חיפושית אמריכאיט והמנואה שלא מת. רציטי לדעת אם אפשר להרקיב לה מנואה וגיר של טרנספורטר.

יש למישהוא נטונים של המנואה ואגיר.

תודה ואני מצתאר אל השגיאות.

ברוך שובך צ'או'צסקו

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
אם אנחנו כבר כאן...

אני מחפש גיר + ציריות +מתלה אחורי +נאבות של TYPE2 מהדגמים האחרונים עם קירור אוויר (עד '83 אם אני לא טועה), הגיר נקרא 091.

אסף.

יש אחת מודל 83 למכירה ברמת השרון, אני לא זוכר את שם הרח' אבל אם אתה מעונין אני יכול לבדוק.

• תוכן חדש...