Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טרנספורטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיבלתי גם קיבלתי. תודה.

הבנתי שבבזנס הזה סבלנות היא המפתח. אז לגבי ה-78 יקח לי עוד זמן להחליט וכמובן לנסות להתמקח.

אני מבטיח שברגע שאחליט לחיוב/שלילה אדווח.

אם אתה מעוניין במסחרית (pannel van) מנוע 2,000 מודל 76, יש לי גם משהו. אני לא יודע מחיר כי לא הגעתי לזה, אני פשוט מחפש תצורת נוסעים. חלודה אך ממש טיפה רקבונות ועם הרבה פוטנציאל.

אני מעוניין בפאנל וואן , מנוע 1.7 1.8 או 2.0

תודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לבעלי ומחפשי הטרנספורטרים הישנים,

שמי דניאל ואני מצטרף לחיפושים

אם אתם מכירים משהו שמעוניין להפטר מאחת, גיר ידני בלבד, לא משנה באיזה מצב, אני בפנים

0522617197.

תודה.

פורסם
שלום לבעלי ומחפשי הטרנספורטרים הישנים,

שמי דניאל ואני מצטרף לחיפושים

אם אתם מכירים משהו שמעוניין להפטר מאחת, גיר ידני בלבד, לא משנה באיזה מצב, אני בפנים

0522617197.

תודה.

מקריאת תוכן המודעה שלך ומבט זריז לאווטר שלך בצד ימין, אני יכול רק לנחש מה אתה מיעד לטרנספורטר...:roll:

אני בספק אם רעיון זה יתקבל באהדה בפורום של אספני רכב.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אם מישהו מעוניין ביבוא של טרנספוטר ישן מצאתי עבורכם אתר בהולנדית.

נכון לעכשיו יש לו 7 רכבים כאלו.

אם אתם זקוקים לתרגום שלחו לי את הקטע המיועד לתרגום בפרטי ואני אתרגם.

המחירים כמובן ביורו.

http://busok.skynetblog.be/category/1253829/1/Bussen

בהצלחה.

יש יותר מטוסים בים מאשר צוללות באויר....

פורסם

עוד אתר מעניין עם מלא טרנספורטרים למכירה (לדעתי יקר מידי)

אני חושב שראיתי באחד השירשורים הודעה של מישהו כאן שמשפץ למברטה????

אבקשכם ליידע את אותו בחור שבאתר (בתחתית העמוד) הנ"ל יש למכירה למברטות במחיר של 1500 יורו.

להלן כתובת האתר: (תירגום בה"פ)

http://www.thecoolvw.com/aanbod.php?lang=en

יש יותר מטוסים בים מאשר צוללות באויר....

פורסם

יש לי מישהו שאני מכיר טרנספורטר דאבל קבינה שנת 71 במצב טוב קצת חלודה דרושה עבודה בתיקונים פשוטים. הוא רוצה 10 אלף ויש לו עוד חלפים אז שאתם יוצאים רק מרוצים מכל העניין. אני מוסר את המידע אך ורק לבעלי לב רחב! ולא לאנשים עם מסור חשמלי ביד בכדי להרוס את התוצרת הגרמנית המשובחת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מכיר אחת כזאת. דבר איתי בה"פ.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אני מכיר אחת כזאת. דבר איתי בה"פ.

הינה כמה תמונות.

IMG_0142.jpg

IMG_0143.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

בירושלים אני לא זוכר אם זה דרך חברון או בית לחם אני מתכוון לכביש מעל תלפיות עומדת טרנספורטר מדגם די ישן ולא נראה שהיא משמת מישהו אם מישהו מעוניין אני יכול לכוון אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...