רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב להלן קישור חביב להיסטוריה של אהבתנו... http://thefiftiesandsixties.com/CarsWeDrove.htm אבי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 944 צפיות
http://cgi.ebay.com/ISRAEL-CARS-MODEL-CATALOGUE-ALL-1973-PHOTOS_W0QQitemZ230201484900QQihZ013QQcategoryZ1449QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m118
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
נגנבה אתמול באיזור המסגר בתל אביב, הרכב בצבע בז' 2 דלתות מנוע 1600 סמ"ק מרכב טורינג. הרכב לא היה משופץ. מספר רישויי 300-213 אם מישהו ראה/ שמע נא ליצור קשר בפרטי או בטל': 0508383068 שחר. תודה מראש לעוזרים. תמונה תעלה בהמשך.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי כולם ראשית, אומר שזה פורום ממש מדליק שנית, אני מעוניין לקנות ווספה 50-125 סמק (אספנות כמובן) עכשיו ראיתי שיש ב-EBAY איטליה אינסוף כאלו, מישהו יודע אולי אם יש כאלו בארץ, או מה הפרוצדורה בייבוא של קטנוע משמומש מEBAY מבחינת הרשויות והמכס בארץ ואם זה משתלם בכלל? בכל אופן אשמח לכל מידע בנושא
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
היי לכולם, מישהו יודע איפה אפשר להשיג שמן גיר GL-4? אני מוצא רק GL-5 בחנויות, והוא כנראה מזיק לתיבת ההילוכים והדיפרנציאל של האוטו שלי. תודה,
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רכבים ואנשים:
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
קניתי מזדה 3 ואני רוצה להגדיל את הג'נטים ... מה הפרוצדורה... עריכה - אם זה לא קשור לאספנות, תשאל בבקשה בפורום הנכון. קובי מנהל הפורום תודה מראש O.G
הודעה אחרונה מאת Greenvald, -
- 1 תגובות
- 665 צפיות
לניסוי העוסק בתפישה ויזואלית דרושים חובבי מכוניות ומומחים ל מכוניות! המעבדה לחקר התפישה והראייה באוניברסיטה העברית בגבעת רם בירושלים מחפשת מומחים למכוניות כדי להשתתף בניסוי מעניין אודות מומחיות וקשב ויזואלי. הניסוי אורך כשעה והמשתתפים יזכו לתשלום. מעוניינים נא לפנות לאורית הרשלר ב 02-6726201, 02-6585092 או במייל (עדיף) : [email protected] תודה רבה!! The Vision Lab at the Hebrew University, Givat Ram campus, Jerusalem is looking for car experts to participate in an interesting experiment concerning expertise and attention. The experiment takes about an hour, and participants will be paid. If you are interested, please contact Orit…
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ניקוי חול ? אני חושש שהניקוי ישאיר סימנים על הגג ?
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים ,אני בעל רכב חיפושית ישנה שאני מאד מעוניין לשמור עליה ,הרכב בעל רישיון אספנות ללא טסט כבר כמה שנים . הרכב עומד במוסך שלי בתנאים לא נאותים ומידי פעם מקבל שריטה פה ושם . אני מעונין במקום סגור כגון מחסן או משהו דומה שאוכל לאפסן בו את הרכב למס שנים ,אפשר בתשלום. אם מישהו יכול לעזור בעיניין אשמח לעזרה . תודה מראש רון.
הודעה אחרונה מאת מוסך רון, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא בדיוק ולא באיזורינו אבל מפעלי VW בברזיל שחררו לשוק בימים אחרונים מהדורה מוגבלת של ה-BUS המפורסם לכבוד יומולדת ה-50 שלו. מחיר ? לא ממש יקר : 17.659 €/25.874 $
הודעה אחרונה מאת ypbb, -
שמשה קדמית לפורשה 1 2
מאת ezl280- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום האם מישהו יודע על מפעל שמייצר בארץ שמשות לרכב? האם היה למישהו נסיון עם איזו חברה בחו"ל שמשווקת שמשות? אם כן אשמח להמלצות. מחפש שמשה קדמית במקום זו שנסדקה תודה איתן
הודעה אחרונה מאת מוסך רון, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מצ"ב ספר רכב מקורי (בצרפתית!) של פיג'ו 404 סטיישן שנמצא לו זרוק בחול באחת הפינות בבסיס שבו אני משרת. תאווה לעיניים, מחווה יפה למכונית נפלאה! שבת שלום, עידן.
הודעה אחרונה מאת ronadav, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לכולם, יש לי גם אוטו חדש וגם מצלמה חדשה, אז הנה כמה תמונות שצילמתי. למעשה עדיין לא שיניתי כלום באוטו (חוץ מלהוריד את הצבע מהלוחית של מספר השלדה), אז התמונות האלה מהוות בסיס לכל מה שיבוא בעתיד: מקדימה: מאחור: מהצד: מנוע: בפנים: לוח שעונים תוצרת בית:
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אבקש מחברי הפורום או לכל מי שיכול לעזור במידה ואני מעוניין לרכוש רכב שעדיין אינו אספנות או שהגיע שעתו אבל הרכב בתהליך שיפוץ שיקח לי הרבה זמן לפני שאהפוך אותו לאספנות אבל בתור קונה \מוכר שני הצדדים רוצים להבטיח את עצמם ששום דבר לא ישתבש בעתיד לגבי העברת הבעלות מכל סיבה שהיא האם יש מסמך אשר יוחתם אצל עו"ד שייתן יפוי כוח לקונה להסב בעתיד את הרכב לאספנות ולאחר מכן להעביר בעלות ללא נוכחות המוכר במקביל שהמוכר יהיה מוגן במסמך מכל דוח עתידי או כל דבר אחר אשר יוכל לפגוע בו במידה וזה אפשרי אודה לכם אם תפרסמו חוזה קבוע באתר שנוכל להדפיסו שיוחתם ע"י עו"ד ויהיה קביל ויעזור להרבה מאיתנו תודה
הודעה אחרונה מאת odednn, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי לכולם. כן, אתמול שוב היתה ההתלבטות האם לצאת עם האספנויות או לא... בגשם שירד בתחילת העונה, לפני כחודש הגיעו למפגש השרון כ-15 רכבי אספנות. בשישי זה היבול היה דל יותר, רק שש מכוניות. גם מצלמה לא הבאתי, כך שהתמונות שצולמו בגשם ובפלאפון הן באיכות ירודה. אך העיקר היה הכיף של המפגש והחם הפנימי. תמונות רכבים:
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבקש המלצה למוסך לטיפול בפונטיאק להמנס 1973 ובנוסף המלצה לטיפול במזגן. כמו כן אשמח להכיר בעלי פוטיאק להמנס!
הודעה אחרונה מאת bar87, -
- 4 תגובות
- 970 צפיות
שאלה: האם אפשר לשחזר ניירות של רכב/ קטנוע שאין לו ניירות וטסט כבר 8 שנים? אם כן, אזי מה הפרוצדורה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 16 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ובכן,כמו שאמרתי,שלום לכולם. אני בר,חייל בן 18 בח"א,ואני לא יודע ממש אם פונים אליכם הרבה אנשים בגילי או לא,אבל ממה שראיתי ישנם כמה וכמה חברים פעילים בפורום בגילי,כך שאני מרגיש בנוח יחסית לפנות אליכם. בכל מקרה,תנו לי להתחיל ע"י כך שאני אספר את סיפורי: אני גר ביישוב קטן באיזור ירושלים,ויש לי רשיון כבר שנה וקצת. אני מאוד אוהב לנהוג בכל מה שמזדמן לי,ולבדוק את הגבולות המכניים שלי הרכבים שאני נוהג בהם,לעיתים תוך גרימת דנט קטן פה ושם,אבל זה מחוץ לעיניינינו. הסיפור האמיתי מתחיל כששמתי לב למכונית אאודי 80 שחונה כבר כמעט שנה במקום ספציפי,והתאהבתי. ניסתי לברר פרטים על המכונית ועל הבעלים שלה,על מצבה המכני,וכו'. לצערי,לאחר כמה שבועות של ניסיונות,העליתי חרס בידי. אך לאחרונה חל שינ…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 17 תגובות
- 16 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש בצפון (חברים בפועל בלבד!), הדלקת נר חנוכה ביום ו', 07.12.07, בשעה 18:00 בערב , אצל חבר המועדון איתמר שורקי, כתובת: רח' נחלת יעקב 31, כפר חסידים (ליד הצרכניה). החברים המעוניינים להשתתף מתבקשים לפנות אל איתמר בטל' 0522981277 או אל רמי דוידר בטל' 0505381235 (הרישום חובה). חנוכה שמח! סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
האם ואיך ניתן לרכך, להחזיר גמישות לגומי שהתקשה מדובר בתושבות מנוע שקשה להשיג ונרכשו באי-ביי NOS כלומר חדשים שעמדו על המדף המון זמן הגומי של התושבות איבד את גמישותו האם יש דרך כלשהיא לרענן אותן??? תודה
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני כותב הודעה זו עבור אבא שלי, בבעלותו אופל רקורד סטיישן סדרה E משנת 84, הוא מחפש בעלים של רכב כזה על מנת לסייע אחד לשני בידע בנושא הרכב, בנוסף, האם מישהו מכם נתקל ברכב זה בפירוקיות למינהם, לחילופין זנוח בחצר כלשהי וכו' תודה עמית
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
טוב, זו שאלה קצת מוזרה, אבל לפני איזה שנה קראתי (או באחד הפורומים, או ב"אוטו", לא זוכר) על כך שהמקור של החיפושית של פולקסווגן, הוא מאיזשהו רכב אחר שהיה דומה מאוד למבנה של החיפושית, ובעצם פרדיננד פורשה "העתיק" את התכנון והסב אותו. (ובכך יצר את החיפושית). עכשיו - אני משתגע ולא מצליח להיזכר באיזה רכב היה מדובר (נראה לי זה TATA, אבל אני לא זוכר). אם מישהו יכול להאיר קצת אור על הנושא (הכי עדיף אם למישהו יש כתבה/קישור לכתבה) - אני ממש זקוק למידע הזה בשביל איזה שיעור שאני מעביר והייתי רוצה להוסיף את זה. אני בטוח שיש כאן מומחים לעניין, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
בשעה טובה ומוצלחת נמצאה הכלה ! אחרי גישושים שנמשכו חודשים ו"חוסר מזל" בנסיונות לייבא מחו''ל נמצאה הכלה המאושרת. יצויין שזהו רכב האספנות הראשון שלי, והוא עונה לשם פורשה 914. מבציר 70, בשנת 80 שולחה לגרמניה וזכתה לשידרוג ל-"916", שכלל החלפת טמבון קדמי+אחורי והחלפת 4 הכנפיים לנפוחות, הכל מפיברגלאס דבר שמוריד את משקל הרכב ומייפה את הרכב מאוד לטעמי. המנוע זכה להרחבה מ-1700CC ל-2.0, עדיין 4 ציל' VW מקורר אוויר, צמד קרבורטורים. נוספה קונסולה מרכזית שכוללת 4 שעונים נוספים ושידרגו מספר חלקים לאלו של 911 - עדיין בבדיקה מה בדיוק ! הרכב בצבע שחור והוא רשום כאספנות. מזגן מקורי. עומד כשנה והוא ללא טסט מאז 12.06 נגרר אתמול אחר כבוד לביתו החדש, תמונות בהמשך.. מי…
הודעה אחרונה מאת Greenvald, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מנסה לזהות את שמה של עיסת הפיבר הזאת אני יודע שמשתמשים בה לאחר ריתוך של חלק פח ברכב,על מנת להגיע לאחידות בית המשטחים שהוחלמו משהו יודע מה שמה של עיסת הפיבר הזו שבתמונה? ואיפה אני יכול להשיג אותה?אולי לטופקולר יש אותה?,אני ממש זקוק לשם העיסה או החומרים שצריך כדי לקבל אותה,
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש מודעה באי בי על דלתות לפיזו 504. אני בסיום שיפוץ של כזו. יש שם עוד חלקים שאני צריך. הבעיה שזה ללא משלוח ולכן מחפש מי מכיר מכר שיכול לטפל לי בזה (הדלתות של טנדר 504 גבוהות ב 3 סנטימטר מהדלתות של פרייבט). ההערה למנוע עצות. המודעה באי בי : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Used-Peugeot-504-Parts_W0QQitemZ140185854773QQihZ004QQcategoryZ6763QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה יורקי 0505345218
- 1 תגובות
- 854 צפיות
יש היום מפגש באוניברסיטה או שמבתבטל בגלל הגשם!?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יש לי אחיין קצת משוגע, שצריך לנסות כל דבר בעצמו על מנת להבין איך דברים פועלים. בין השאר גם עזרתי לו פעם לבנות את הערכה, ועתה היא מוצעת למכירה לאחר שכבר אין לו צורך בה. הערכה מושלמת וכוללת: 3 מיכלים, מערכת אספקת מתח חשמלי, חוטי קשירה לחלקים המיועדים לציפוי, תושבות ומוטות נחושת, מטילי ניקל עטופים בבד מיוחד, מדחס של אקווריום לצורך עירבול, גוף חימום אל-חלד, מיכל עם נוזל אלקטרוליט, מד חום טבילה עשוי אל-חלד ואולי עוד מס' דברים שפרחו מזכרוני. הערכה עומדת ללא שימוש כבר יותר מ- 5 שנים וכך היא גם ניראית, אולם ניקוי הוא ענין קל ולא ניראה לי שתהיה בעיה מסוימת להחזיר אותה במהירות ובקלות למצב עבודה. נא לא לפנות אליי! הוא ביקש תגובות לדוא"ל שלו: [email protected] והמחיר …
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
היי חברה, אני מתעניין בקניית רכב אספנות. רכב ספורט, חשבתי על פונטיאק טראנס אם. מה אני צריך לדעת בהקשר לרכב אספנות? אני כבר יודע את החוק בקשר ללא להשתמש בה לעבודה. ואת החוק של השעות 7-9. יש עוד משהו? שמתי לב שהרבה מאוד מהמכוניות המוצעות למכירה הן במחירים זולים יחסית, למה שבן אדם רגיל לא יקנה אוטו ספורט אספנות במקום למשל רכב ספורט חדש? אולי טיפים שאתם יכולים לתת לי? תודה!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 16 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
אז ככה.חלק מחברי הפורום מכירים אותי,חלק פחות...אני לא נוטה לכתוב הרבה בפורום,אבל לפני שבועיים סיימתי פרויקט,וחשבתי לשתף אתכם בסיפור ומעט תמונות. קוראים לי עוז,מזכרון.חובב רכבי אספנות וספורט מוטורי.יש לי כמה חיפושיות,כרמן גיאה,מיני ועוד כמה כלים שבאים והולכים. לפני 4 שנים,בהיותי ילד ב15,הגעתי לבחור בשם שוקי נחום(הידוע לרב כשוקי משוקי דרימס קאר).סיפרתי לו על האהבה שלי לחיפושיות ולמשפחת מקוררי האוויר,הוא הכיר לי את הסדנא שלו ולאט לאט התפתח קשר הדוק. הגעתי אליו אחרי שהחלטתי לנשור מבית הספר,ורציתי להתעסק בכל מה שקשור למוטוריקה.הוא הכניס אותי וקיבל אותי אליו לסדנא בחום,לימד אותי איך להתעסק עם פיברגלאס איך ליצוק,לעצב וכו'. התחלנו לעבוד על פרויקט עבורי,על הבאגי שעליה מ…
הודעה אחרונה מאת NCI,