Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה! ב.מ.וו טורינג שנת 72

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער שאני מתגלח על השרשור .

אבל אם כולם הולכים לנצל את הכישורים הבלשיים שלהם עכשיו, באותה נשימה

רציתי להזכיר על האדומה שלי שנגנבה :

attachment.php?attachmentid=60790&d=1146898253

תודה וסליחה,

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

אני ממש אוהב את הדגם הנ"ל.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מה!!!????????!!!!???:shock::shock::shock::shock: האוטו של שחר נגנב?!?!??!:shock::shock::shock: FUCKKK!!!! לא מאמין! איזה ז!...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נתן

ואאווו

הזכרת לי נשכחות.

BMW כזה היה להורים שלי בשנת 1973. אני חושב שהוא היה שנת 69.

הוא היה יותר במוסך מאשר בכביש עד שיום אחד הוא נכנס למוסך ולא יצא..

יש לי איתו תמונות.

נוסטלגיה

ד"א אם האוטו נגנב למה אתה מסתיר את המספר? להיפך.

פורסם

אני אפיץ את התמונות דרך תפוצת המייל בתקוה שאולי מישהו ראה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

גם אני!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבל מי הוא, ומאיפה לכל הרוחות?!?!??!?:evil::?:?:

פורסם

אם היה ידוע מי הוא, כבר "לא היה הוא"... :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בשטחים יש כמה כאלה.

לא פעם ראיתי בחדשות בכתבות שמצולמות בשטחים פלסטינים רואים ברקע לא פעם כאלה (וגם בצבע הזה) שחולפות מאחורי הכתב.

מצטער שאני מתגלח על השרשור .

אבל אם כולם הולכים לנצל את הכישורים הבלשיים שלהם עכשיו, באותה נשימה

attachment.php?attachmentid=60790&d=1146898253

תודה וסליחה,

נתן

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקוש,

ע"פ מידע כללי שיש לי, אני יודע ששלי נגנבה לשם,

אם רק הייתי יכול הייתי שוכר איזה רמבו שיחלץ אותה מידי הישמעלים . . . .

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

חברים

אני לא רוצה להכעיס פה אף אחד - אבל רבאק, יש לכם כאלה מכוניות מיוחדות - לא תשקיעו בלמצא להן חניה ראויה?

רכבים עומדים ברחוב, בלי השגחה, ללא כיסוי, בלי חניה מקורה, גלויים לעיני כל - זה מתכון לצרות.

אדם משקיע ברכב זמן, כסף, משחזר, מנקה, קונה חלקים מחו"ל - אבל זורק הכל ברחוב... חבל.

רון.

- מקווה שתמצאו את הרכבים -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...