רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
היום ניתקלתי באתר הזה: http://www.beemergarage.com/ האתר נבנה ע"י בחור חביב בשם ג'ון (טוב, לא באמת בדקתי אם הוא חביב) ומכיל כמויות מידע על אופנועי ב.מ.וו לדורותיהם וגם service\repair manuals.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עובד ב"Yellow" של פז, ופתאום אני רואה את היפה הזאת שהגיעה לתדלק אצלנו. מיד יצאתי החוצה ושאלתי את בעל הרכב אם זה אפשרי לצלם, הבחור ענה לי ב"כן, בכיף". בחור מאוד נחמד. צילמתי אותו על יד האוטו, והוא אפילו אמר לי "אתה יכול לפתוח את הדלת, תהנה" . אז הנה התמונות, תהנו :
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 2 תגובות
- 867 צפיות
לאחר שצפיתי בחבר מחליף מנוע ברכב, עלו תהיות בראשי, כרגע תאוריה בלבד. אם אני מועניין להחליף מנוע באופנוע, אך להחליף למנוע בתצורה שונה לגמרי (4IL בסינגל או טווין) או תצורה זהה אך מתוצרת שונה (איטלקי ביפני)- האם יש אפשרות להעלות אופנוע שכזה לכביש, או שמכבשי הבירוקרטיה הישראלית ינתצו כל ניסיון שכזה? האם שינוי הרישיונות לאספנות יעזרו במידה כלשהי?
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
- אחראי פורום
- 47 תגובות
- 19.3 אלף צפיות
השקת פורד מוסטנג, 1966 FORD MUSTANG 1966 ביום ו', 21.12.07, בשעה 17:00, טקס השקת פורד מוסטנג, שנת 1966, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש בני הספל. הרכב שופץ לאחר 18 שנים שהיה בבעלותו של החבר ותהליך השיפוץ נמשך למעלה משנתיים! האירוע יתקיים בחניית קפה 'קופי טו גו' , רח' חיים איינשטיין פינת לבנון, אוניברסיטת תל אביב, רמת אביב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ויו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל, ישא דברי ברכה ודובר המועדון, קובי מילוא יספר על תולדות הדגם. חברים בעלי דגמי פורד מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה מכובדת באירוע! במקרה גשם האירוע ידחה לשבוע שאחרי. בברכה, …
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ועכשיו זה רישמי.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
מפגש פורד - תמונות 1 2
מאת capri- 15 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
ביום שישי האחרון 10/12 התקיים המפגש של המועדון מאחורי איצטדיון ר"ג . זה היה המפגש המוצלח ביותר עד כה מבין כל המפגשים. למפגש הגיעו (כמעט) כל מיגוון דגמי פורד אירופה: קאפרי, אסקורט, קורטינה, טאונוס, פיאסטה, סיירה, ישנים וחדשים, רגילים ומיוחדים,משופצים ואלו שבדרך לשיפוץ. בלטו בהעדרם הדגמים הותיקים יותר :אנגליה, קונסול .. וחבל. במפגש ערכנו שולחן ובו כל אחד הציג את סיפרות פורד המקצועית שבידו, מגזינים , דגמים, לעיון כולם. מי שהיה במפגש יכל לראות את שלושת גרסאות הקאפרי: MK1 מהשנים 69-74, MK2 מהשנים 75-77, MK3 מהשנים 78-86, וללמוד על ההבדלים ביניהם. שתי הסיירה קוזוורת' של חזי וצח הוסיפו נופך ספורטיבי למפגש. וכמובן הקורטינה של סהר שנראית תמימה למראה עד רגע פתיחת מכ…
הודעה אחרונה מאת bizuna, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם בשישי האחרון, עקב גשמי ברכה שנחתו באזורנו, הגיעו מעט יחסית רכבים. לפני שנתפנה לתמונות שלהם, נתרכז באחד שהגיח בהופעת בכורה, באיחור אלגנטי ומתוזמן, ואשר רק לפני כמה ימים נכנס לקטגוריית האספנות. מדובר ב-404 שנת 78 של אסף, אשר החליפה קידומת... לגואטה זה הזכיר משום מה אוטו של אלטע זעכאן, אך למה להעליב... שיתבייש לו. על סיבוב ברכב הוא לא ויתר.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע מאיזה אוטו השעון הזה? כרגע הוא מותקן בהראלד שלי (עד שאני אעיף אותו), אבל הוא לא מקורי לו. ידוע לי שמשהו דומה, אבל לא זהה, היה בטריומף 2000:
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 1 תגובות
- 714 צפיות
שלום .. בעיר שלנו יש רכב שעומד כבר 10 שנים לפחות , רכב מדגם אל - קאמינו . לפי מה שידוע לי , ביררתי ! ובעל הרכב נפטר , מה אני עושה , אין לי אפשרות לאתר אף אחד מבני המשפחה הם עברו דירה ! אני רוצה לשפץ את הרכב הזה . תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני צריך לפתוח את שני הברגים במרכזיים בגיר. כמו שרואים בתמונה כל אחד מסתובב בכיוון מנוגד לשני, ניסיתי במעט כח בכיוון הסטנדרטי ללא הצלחה. לפני שאני נועל ומנסה עם פטיש אויר איך אני יכול לבדוק אם אחד מהם/שניהם לא במקרה בהברגה הפוכה? לא מצאתי תשובה בחיפוש, אשמח לעזרה. ליאור
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
למרות שמפעל מרכבים עבר מפתח תקווה לפרדס חנה, נסע הטייגר לבקר במקום החדש. (צילומים, דויד פיינשטיין). תדלוק בדרך, מסדר כבוד של אחיו הצעירים ו...תקיעה בדרך חזרה (כולל גרירה למוסך ברמלה...)
הודעה אחרונה מאת קוראים לי איזי-, -
-
התישנתי במוסטנג 67 1 2 3
מאת יאיר לוסטיג-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
חבר לוולוו 142 הזרקה שנמצא בבית.
הודעה אחרונה מאת יורם, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התחדשתי באפנוע מסוג הונדה VF45 SABRE שנת 82 נפח 750 מנוע V4 . ואופנוע שני סוזוקי GS 400 שנת 78
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ושוב פעם כתבה מעניינת מבית המדרש של חברי IVC - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485137,00.html והאתר שלנו בו מופיעות כתבות מעניינות נוספות - http://www.ivc0707.org/
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
המשאבה שייכת למנוע אולדס 350, מצב המשאבה הוא כזה: המשאבה במצב תקין, יש בשר בכניסות של הצינורות (לא אכולים) אבל יש משקעים של אבנית שהצטברו בפנים על הגלגל כנפיים ופנים הבית. איך ניתן לנקות את המשאבה בלי לפגוע במיסבים/מחזירים? כ"כ לא מדובר במשאבה רגילה של סמול בלוק, באולדס היא שונה לחלוטין. יש היכן לקנות בארץ? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם זקוק המלצה לרפד רכב באזור השרון והמרכז שמתעסק ביחוד בשטיחים לרכב תודה מראש רן 0524777796
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו יוכל לומר לי בודאות ( משיטוט באתרי היסטוריה של הרכב בעולם לא עולה תשובה ברורה) האם החלקים המכניים הבאים זהים בין טרנספורטר 2000 מהשנים 73-79 לבין טרספורטר קירור אויר של השנים 80-82: מנוע קומפלט גיר+בקקס משאבות בלם+ צינורות בלם ציריות תיבת הגה משאבות שמן ודלק אלה החלקים הרלוונטים כרגע, כמו כן אשמח לכל מידע נוסף לגבי חלקים זהים בין הדגמים בתודה מראש , שבת שלום לכולם , ניר גרצמן
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם זה חוקי בארץ גלגלים חשופים כמו HOT ROADS כמו הפראולר של קריזלר-פלימונט??? או כמו כל הפורד הוטרודס?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מספר תמונות ממני מהמפגש בצפון. היו הרבה אנשים למרות מזג האוויר, תענוג של מפגש! הרבה תמונות אין, מכיוון שהיה קר וגשום. שבת-שלום. עידן.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ולא מה שחשבתם.... http://cgi.ebay.com/Rare-Sabra-Gamda-Koor-Israel-Green-Ford-Mustang-No-8106_W0QQitemZ120204205042QQihZ002QQcategoryZ223QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד לא גיליתי משימה קשה מדי עבור זקני וחכמי הפורום. האם זאת טויוטה מיושנת, לנדרובר עם גריל מוזר, או משהו שהגיע בכלל מרוסיה? http://www.sweetmarias.com/Ethiopia_Addis_07/Ethiopia_Addis_07-Pages/Image75.html תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מזל טוב לכל ילידות 78 . באו נקדיש שירשור לכל הדגמים ותתי הדגמים שיצאו בשנה זו (אני מתכוון למתיחות פנים שידרוגים ודגמים חדשים). לפי השירשור משנה שעברה : פורשה 928 שהייתה גם מכונית השנה . יאללה תשפכו.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב ראיתי היום קורטינה MK3 במצב חיצוני ופנימי ממש טוב, האוטו נפח 1600 עם קרבורטוד בודד והוא עומד כמה שנים ללא נסיעה ולטענת הבעלים כשהשבית אותו מנסיעה המנוע היה במצב מצויין ואפילו אחרי טיפול, הרכב הוא אוטומטי והבעלים אומר שיש דפיקה בגיר בהעברה בין D ל- R, הרכב במצב פנימי ממש טוב ורק מלוכלך מהמון אבק, בוצעה צביעה לפני כמה שנים שנישתמרה יפה מאוד כיוון שהאוטו עומד בחניה מקורה אבל מישהוא נתן מכה קלה באחד מפנסי האיתות ולכן יש מעיכה מסביב לפנס איתות שלא בעיה לסדר. האוטו ממש מושלם יחסית לרכב שעמד כל כך הרבה שנים, ניראה כאילו צריך רק לעבור שטיפה וניפוח אויר בצמיגים ותיקון קל בפינת הכנף היכן שהפנס איתות והוא ניראה כמעט חדש. במידה ואקנה את האוטו אני מעוניין להסב אותו לגי…
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ישנה בעיה באתר החדש של משרד התחבורה שלא ניתן לשלם את רשיון הרכב לרכבים בעלי 6 ספרות. פניתי למשרד הרישוי והתשובה שקיבלתי הייתה: "נכון, המערכת אינה קולטת 6 ספרות עליך לשלם בבנק הדואר ". לדעתי זו שערורייה שאין פה התחשבות באוכלוסיה לא קטנה ולכן צריך לפנות אלייהם ולהתלונן במסה גדולה של אנשים על מנת שיבינו שהם צריכים לפתור את הבעיה. טל
הודעה אחרונה מאת רמי דוידר, -
עזרה בebay
מאת mm55- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ישנו מכסה תא מטען שאני מעוניין לרכוש האם הוא נמכר לבד או עם כל הרכב שמצולם שם ?http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150201108900&translate=no&ssPageName=LanguageToggle
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
אספני כלי הרכב הארצישראלים - IVC מרכין ראש ואבל על מותה בטרם עת של בלהה טל מנהלת תחום רישוי ומיחשוב במשרד התחבורה יהי זכרה ברוך
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם,קוראים לי יוני ואני בן 20. במידה ואני מעוניין לייבא רכב לארץ , לצורך העניין דרך Ebay. ממש מעניין אותי לדעת מה עושים במידה ואנו יודעים מראש שברגע שהרכב יגיע לאדמתינו המנוע יוצא מהחק לאלתר והרכב " נשאר בחוץ ". הרי ידוע שכמעט כל האמריקאיות זכו לטיפול מיוחד איי שם בארצות הברית. ניקח לדוגמא את החיה הזו : שמעתי על כך שניתן בצורה כל שהיא לייבא את המנוע בנפרד . נניח בצד לרגע את העובדה שזוהי בעייה בפני עצמה,זה בעצם מחייב אותי להגיע לנקודת המכירה לא ? קצת בעייתי. אז מה בעצם עושים.תודה רבה לעונים , יוני .
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
עמוס שלא תדע יותר צער משתתף בצערך.
הודעה אחרונה מאת עמוס ש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה יחסוך כסף אם נגיד לדוגמה הרכב יהיה ממש מתפרק בידיים?למיטב הבנתי יש כמה סוגים של פיבר לדוגמה: פיברגלאס,פיברקרבון וכו'. או שסתם אני טועה ויש רק סוג אחד של פיבר? זה יחסוך משהו?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 312 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- farkash7
- amirtoar
- ezuf
- שביט
- TomerP
- Johnathan
- danbr
- סולל הדרך
- Shay Shd Dave
- הרקוליטו
- PYA
- samg