Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה בא ליתחרקש עלי ?

סתכל על בימרים כמו שלו בכל העולם ותיראה איזה כמויות יש עם אותם ג'אנטים כמו שלו (אני אפילו לא מדבר רק על ג'אנטים עם אותו קוטר) וצמיגים באותה מידה.

יש גם באזרבייג'ן אם זה עושה לך טוב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תביא הוכחות

לכל גודל של גאנט יש מידות שנכון להשים עליו

אם יש כאלה שמספיק מפגרים לצפצף על זה סבבה.. בעיה שלהם זה לא אומר שהם צודקים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

רשמתי בפירוש שזה לא המצב האידיאלי שהצמיג צריך להיות בו ועוד הוספתי שזה יותר בשביל השואו אז מה אתם רוצים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
רשמתי בפירוש שזה לא המצב האידיאלי שהצמיג צריך להיות בו ועוד הוספתי שזה יותר בשביל השואו אז מה אתם רוצים ?

רוצים שאנשים שהתשובות שלהם מבוססות יגיבו לשאלות מקצועיות ולא תשובות של "ככה נראה לי" או "ככה מקובל".

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בהרבה אתרים אני רואה ג'אנט כמו שלי בדיוק עם אותה מידת צמיג...סתם דוגמא...http://www.reifenhalle-rheinbach.de/fahrzeuge.htm

בכל מקרה לקחתי לתשומת לבי. תודה.

פורסם

תראה זה פשוט לכל צמיג יש את רוחב גאנט המומלץ שלו

ככה תוכל לדעת

אבל מה שכן זה הגאנט הכי מדהים שיש לאוטו הזה

איזה מידת צמיגים יש לכסופה בנצרת?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הסגנון של גאנט רחב מדי לצמיג זה סגנון שנפוץ בעיקר בגרמנייה .

ובוריס ( GSI16V ) צודק למעשה .

כל אחד וטעמו שלו .

נתנחם בזה שהגרמנים מוצאים אחלה רכבים ונסלח להם על טעם קלוקל ב"תוספות" של סדנאות מסוימות .

כמו שליאור אמר , זה אחד הגאנטים היפים יותר לרכב הזה .

רק שצריך להרכיב לו צמיג ברוחב 235 לפחות . ( וזה אפילו יראה יותר יפה )

המשך גדישה נעימה לכולם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כמה שאתם טועים! לא בקטע של הרוחב..אלא בקטע שזה הג'אנט הכי יפה. כי זה הג'אנט הכי יפה לאוטו הזה:

8.jpg

אני מוכן לחתוך אצבע בישביל לקבל אותם מהתמונה...:cry:

במיוחד בשחור:

02.jpg

פורסם

זה כנראה מארה"ב,

ששם, אם תיקח קרש, עם מסמר תכניס שני גלגלים, תקמבן מנוע והגה, זה עובר טסט ועולה על הכביש, גם בקפריסין המצב דומה, בעצם בכל מדינה נורמלית המצב דומה.

פשוט הכל נוסע שם[באחת מהתוכניות בדיסקברי, לקחו מסוק ממלחמת ויאטנם, הושיבו אותו על שילדה של אוטובוס, בא שוטר ממחלקת התנועה עם לוחית רישוי, בדק וינקרים, ראה שיש ביטוח חובה בתוקף ויאללה סעו עם רכבי ליווי]

בארץ? שינוי מבנה.

----

• תוכן חדש...