Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני יליד 78 .

היום אני הולך למשרד הפנים שירשמו לי בת"ז שאני "אספנות" .

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

ביטוח+טסט לרכב מיושן= כ-2000 ש"ח לשנה.

ביטוח+טסט לרכב אספנות=כ-500 ש"ח לשנה.

ההפרש כ-1500 ש"ח לשנה=כ-125 ש"ח לחודש.

האם כדאי להפוך רכב נוסע עם טסט ,בן למעלה משלושים שנה,

לרכב אספנות כדי לחסוך 125 ש"ח בחודש(או כ- 6 ש"ח ליום עבודה)?

(ושלא ניתן יהיה להשתמש בו באופן יומיומי)

NIR .Y

פורסם

המחיר לא מדוייק ומה עם ביטוח צד ג'.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

ניראה לי ש 125 ש"ח בחודש זה משמעותי!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ניר, אני לא הייתי הופך לאספנות מ-2 סיבות:

א) תהליך בלתי הפיך - אולי היום אתה לא משתמש ברכב בין 7 ל-9 אבל אולי עוד כמה שנים כן תראה להשתמש ברכב וכל סכום שבעולם לא יוכל להחזיר את הגלגל אחורה.

ב) רכב שלא רשום כאספנות ערכו גבוה יותר לדעתי (כאשר מדובר ברכב שנות השבעים שניתן לסוע איתו ביום יום ולא רכב שנות החמישים שפחות אמינים והחלקים לא נפוצים וכו') מכיוון שהרכב יותר שימושי.

אני עכשיו שלמתי סכום נכבד כדי לקנות מנטה (אחת האחרונות) שלא רשומה כאספנות (הרכב שימש את הבעלים כמעט 20 שנה כתור רכב יומיומי) מהסיבה הפשוטה שאני רוצה לסוע ברכב אספנות ביום יום, ובניגוד לכל האנשים שמצפצפים על החוק ונוסעים בשעות האסורות אני מוכן לשלם את הקנס רק בשביל לסוע כחוק (שלמתי אותו בקניית הרכב ואני הולך לשלם אותו כל שנה כשאני אחדש ביטוח וטסט).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תשמע. הכל תלוי: נכון, שאם יש לך רכב אחד, ואתה משתמש בו הרבה, ומתכוון להמשיך להשתמש בו- זה כנראה לא כדאי. אבל מה עם האספנים האמיתיים, שיש להם כמה רכבים? כמוני, למשל- א. אני ממש לא צריך את הרכבי האספנות שלי ליומיום. ב. אם אצטרך לשלם על כולם את הסכום המלא- פשוט לא אעמוד בזה. ג. אם לא אשלם- בכל זאת אצטרך פעם ב.. לעשות טסט ולשלם, כדי שלא יורידו לי את האוטו מהכביש. אז בטח, שכדאי לי! ולכן, את האסקורט שלי למשל, העברתי לאספנות, אפילו, שלא היו עליה חובות, ויכולתי להשאירה ככה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...