Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בebay

mm55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו מכסה תא מטען שאני מעוניין לרכוש האם הוא נמכר לבד או עם כל הרכב שמצולם שם ?http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150201108900&translate=no&ssPageName=LanguageToggle

פורסם

היי

הנה תרגום לאנגלית של המכירה.

Description s.gifs.gifs.gifs.gifs.gifSpecifics Items.gifConditions: Used

It marks: FIAT

View Specifics Item in local language.s.gifs.gifs.gifs.gif

s.gifs.gifFOR FIAT X1/9, FRONT COWLING, MOTOR COWLING And COWLING TRUNK IN GOOD CONDITIONS, AS FROM IMMAGINI.L' AUCTION It is UNDERSTANDING TO EVERY COWLING, The WINNER Will have The OPPOTUNITÃ OF CHOSEN Or EVENTUALLY TO ACQUIRE THEM ALL IN BUYS ENDURED.

I DO NOT EXECUTE SHIPMENTS, I PREFER The WITHDRAWAL OF PERSON Or THROUGH COURIER To YOUR EXPENSES.

SORRY, SPEAK ONLY ITALY, THANKS.

בברכה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

***נמחק הציטוט המיותר***

אז אם תרגמת לאנגלית עם עוד טיפת מאמץ לעייייייייייברית בכדי לא לחרוק שייניים תודה

פורסם

במידה ואזכה מישהו יודע כמה יעלה לי להביא את זה לארץ וכמה מכס אשלם

ובמקרה הזה מי יארוז את החלקים

פורסם

המוכר הזה רוצה שיגיעו אליו לאסוף את החלקים - הוא לא שולח אפילו בתוך איטליה.

אם אתה זקוק למספר חלקים גדולים כגון מכסה מנוע ובגאז הייתי שוקל לנסוע לאיטליה - זה יכול לצאת מחיר דומה למשלוח של חלקים בגודל כזה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...