Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלהה טל מנהלת תחום רישוי ומיחשוב - הלכה לעולמה

IVC0707
שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אספני כלי הרכב הארצישראלים - IVC

מרכין ראש ואבל על מותה בטרם עת של בלהה טל מנהלת תחום רישוי ומיחשוב במשרד התחבורה

יהי זכרה ברוך

אַסְפָנֵי כְּלֵי הָרֶכֶב הַאָרְצִישְרָאֵלִים [email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלהה טל, מנהלת תחום רישוי ומיחשוב במשרד התחבורה, היתה ידידת-אמת של חובבי הרכב הקלאסי בישראל, ואשת-קשר למועדון החמש בכל צורך ועניין הקשור לתחביבנו. בלהה סייעה רבות בפתרון בעיות מנהליות שונות הקשורות לרישום רכבי אספנות, ותמיד היתה נכונה להטות אוזן קשובה - רק לפני כשבוע נציג הוועד נעזר בה לברור סוגייה רלוונטית, אך לצערינו הרב פעילותה המבורכת נקטעה.

מועדון החמש אבל על מותה של בלהה טל, ומשתתף בצער משפחתה.

קובי מילוא

דובר המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן דמות חריגה במסדרונות משרד הרישוי, עזרה לי אישית (בתיווך אירית), בכמה בעיות, עם סניף משרד הרישוי בי-ם. ידידת אמת לאספני הרכב בארץ יהיה זכרה ברוך!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיה זכרה ברוך... חברת אמת. עזרה לנו רבות ביצירת תקנות האספנות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיה זכרה ברוך! היום בדיוק שמעתי את זה מפקידה במשרד הרישוי, רק שלא הבנתי, שמדובר על ממש היום! :cry::-(:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהי זכרה ברוך, אשה יקרה....

בזכותה עברתי מבחני רישוי רבים. בזכות תקנה שהיתה שנויה במחלוקת שנים רבות.

letel - wheel.jpg

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצער מאוד לשמוע ,

משתתף בצער המשפחה ,

זכיתי בימים עברו לדבר איתה בטלפון לגבי שאלה בנושא אספנות ורישוי .

כמובן שהיתה לאוזן קשבת ויוצאת דופן משאר הפקידים והיתה לעזר .

יהי זכרה ברוך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיפור שהיה:

לפני כשנה בערך הייתי זקוק לעזרה לגבי חיפושית, ברור לא?

התקשרתי לבלהה לאחר שנאמר לי כי היא הכתובת.

היא לא הייתה והשארתי הודעה במשיבון בחדרה.

לא עבר שעה, היא חזרה אלי , צחקה על התחביב המשוגע שלי, ועזרה לי בכל מה שיכלה.

למחרת התקשרה שוב לשאול אם הכל הסתדר.

פשוט הייתה מישהי מיוחדת.

מקווה שמי שיחליף אותה ימשיך כך.

נעם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הקול הצרוד של בלהה לעולם לא אשכח.

וגם את הנכונות האין סופית לעזור שכל כך חריגה במשרדי ממשלה, כשבאתי לרשום כרכב אספנות במשרד הרישוי בטבריה משאית די-400, בערך כשבוע לאחר שנכנסה התקנה המבורכת שמאפשרת לרשום גם רכבים שמעל 4 טון כאספנות, והפקידה בטבריה סירבה לרשום וכן סירבה לברר.

טלפון אחד לבלהה טל, ולא עברו 2 דקות והפקידה קוראת לי מהדלת כולה לבנה ומתנצלת ומספרת לי שקיבלה "שטיפה" הגונה ממנהלת בכירה במשרד בגלל שסירבה לטפל בי.

זכרון טוב שהלוואי ויהיו רבים כמותה.

יהי זכרה ברוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...