רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 904 צפיות
שלום! דרך חיפוש קליל באנטרנט הגעתי לאתר הזה: http://www.peugeot-teile.ch/motor.htm ואני רואה שיש בו חלקים לפיג'ו 403 אבל אם ניתן לרכוש אותם? אשמח לקבל עזרה.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 2 תגובות
- 957 צפיות
מה קורה עם המפגשים? רן אני מעוניין להתחיל להגיע עם רכב...
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
זה לא נשמע כמו חגיגה של דמוקרטיה,- זה משפט שאמר ארנון בפורום הזה בהקשר אחר. לפי נתונים בדוקים ללפני שנה וחצי היו רשומים במשרד הרישוי כ13,000 כלי רכב שגילם 30 שנה ויותר. לפי חישוביי (תוך הנחות ביחס לגידול במודעות והשנתונים..) בשנת 2010 המספר יהיה כ17.000 כשהוקם מועדון ה5 .אחוז משמעותי של הרכב היה שייך לחברי המועדון. היום מועדון ה5 עדיין טוען שהוא המייצג של רכבי האספנות למרות שבבעלות חבריו רק אחוז זניח של רכבים "ישנים". כל המבוא הזה בא לצורך 3 שאלות א. מדוע אין הגדרה רשמית של מועדון ה5 למושג "אספנות" ?(כיום ההגדרה די נזילה ומותנה בעמדה אישית של חבר וועד זה או אחר ) ב. אם עיניין הייצוג הוא מהותי למועדון ה5 -מה נעשה על מנת להגדיל משמעותית את מספר החברים. …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 949 צפיות
הגיע אלי מידע שיורד עכשיו גשם בתל אביב... האם המפגש יתקיים כמתוכנן??
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי חיפשתי וראיתי שירשור ישן בנושא, אבל יש לי כמה שאלות- אני רוצה לצפות מחדש את הפגושים שלי בכרום. ראיתי מספר חברים שלא היו מרוצים מגלונומטה. יש המלצה על מקום אחר באזור המרכז? אני צריך להכין את החלק לפני? אני מעדיף שלא... הייתי רוצה שבעל המקצוע הטוב יעשה הכל... תודה אייל
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 2 תגובות
- 980 צפיות
האם מישהו מכיר עסק המיצר צנרת ברקס קשיחה באיזור נתניה והסביבה? תודה
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר נתן לי רכב אספנות שרשום על שם אביו. שהיינו במשרד הרישוי הסתבר לנו שעל הרכב רובץ עיקול. אבא של חבר שלי לא מעוניין אפילו לבדוק על מה העיקול ומה החוב. הרכב לא במצב נסיעה כבר מעל לעשר שנים והוא זקוק לשיפוץ יסודי. האם יש דרך להסיר את העיקול?
הודעה אחרונה מאת אמיר1, -
-
לשחרר את וויליס
מאת GiLz- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודות לשמש הנהדרת של יום שבת האחרון לקחנו את הוויליס לטעום קצת בוץ, בעדינות ממש. הנה שתי תמונות לבינתיים.. גיל.
הודעה אחרונה מאת GiLz, -
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
מצ"ב קישור לתמונות מהמפגש להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-8/
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
כידוע לאחר חודש יש צורך בבדיקה מחדש. ניגשתי פעם ראשונה ב-3.1 ופעם שנייה ב-3.2 בדיוק חודש. האם הייתי צריך לעבור בדיקה חדשה ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרגע קיבלתי עידכון המוכר (מ-ebay) שילח אליי בטעות חבילה לא נכונה. היום הוא עלה על הטעות,ושילח את החבילה הנכונה בנוסף. הוא ניסה להחזיר את המשלוח אבל גילה שכבר מאוחר... מה עושים במצב כזה ? החבילה לא זולה בערך 150$ רק משלוח,מדובר בצלחות בלימה ל-914, מה אומר במכס ? שכן אין לי צורך לשחרר כלל את החבילה, ולמעשה גם המוכר לא ירצה שאני ישלח אותה בחזרה שכן מחיר המוצר קטן מהמשלוח
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, מישהו יודע בכמה נמכרת (ועוד פרטים כגוון איזה דגם,נפח מנוע,ביצועים..אם יש אז אולי סיפור מעניין וכו')הפורד מוסטנג (שלבי או GT?) שנחה לה בשלמות בסוכנות מרצדס(או באחת הסוכנויות האחרות ברחוב)? הייתי בודק בעצמי,אבל אני כל הזמן רק עובר שם עם האוטובוס,ולא יורד שם..
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 20 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
נצפתה באחד הקניונים במרכז הארץ,מלבד העובדה שהיא שייכת לרופא שעובד במקום אין לי מושג מה ראיתי. מכיוון שהרכב חנה בחניון תת קרקעי לא רציתי להראות חשודה בכך שאני נצמדת לשמשת הרכב. חובבי האמריקאיות אשמח לקבל מידע ולהאיר את עיני במה חזו עיניי. תודה ל'
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 972 צפיות
hi guys i need some help in finding a web site\store etc. that would provide me with a LUCAS OVER VOLTAGE INDICATOR #2VW 83429A for 1987 jaguar xjs thats the relay indicator for the signal lights and the hazard, i cant find it , any help will be great thank you so much bender
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 839 צפיות
איך משיגים ניירות לרכב ישן שעומד כמה שנים (אספנות)? תודה לעונים! רון.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
ציפורי האש 1 2
מאת bar87- 20 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ביקשו ממני כמה פעמים להעלות תמונות..אז הנה לכם..תהנו
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש בעל מקצוע המסוגל לשפץ ספידומטר של Smiths? לא ניתן להשיג חדש.
הודעה אחרונה מאת רנו, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
אז למי שלא יודע מי זו אלינור אז הנה היא: קצת נתונים על הרכב: נפח מנוע: 2600. גיר: ידני. הנעה: אחורית. אני מחכה שיגמר לי המלווה ואז אני יתחיל להגיע למפגשים למי שמעוניין לדעת, ברגע שיגמר המלווה הרכב יחזור למצב שבו הוא הגיע לארץ (שנת 99) הרכב עלה מצרפת ומאז הרכב נמצא אצלי במשפחה. עכשיו בקשר לפנים הרכב שנמצא במצב זוועתי כמו למשל הכיסוי עור של הידית הילוכים וכו' הרכב דורש ניקיון ביום שני הדבר הזה ייעשה. בקשר לשמן שיש על הכיסוי פילטר אוויר אחרי הטסט ביום שני הכל יוחלף כל החלקים שקרועים או במצב לא טוב יוחלפו ביום שני יש לי קצת זמן אז אני יתחיל להחליף...
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 1 תגובות
- 846 צפיות
מי שרוצה קצת פוש בעליות http://sandiego.craigslist.org/csd/pts/558836647.html
הודעה אחרונה מאת דרור 914, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לחבר שהיכרתי פה [סן דייגו] את הרכב הזה [בקרוב חוזר לארץ] Mercedes Replica Gazelle 1929 עזבו את זה שהרכב נוסע בן של משהו שמזכיר את רחב מהתנ"ך הבן אדם מוכן להפרד מהרכב במחיר מצחייייייייק פשוט בא לבכות אם מנוע חדש ורוב המכלולים חדשים מהמפעל אבל עדיין רמת הגימור לא גבוהה ודרוש קוסמטיקה [מה שנראה לי יעזור בתימכור הרכב במכס] תודה מראש פיניש...
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 5 תגובות
- 947 צפיות
ערב טוב. אתמול השתתפו במפגש מעל 20 רכבים. מזג אויר נח יחסית גרם לחברים נוספים להגיע, אף ללא הרכבים, והיה פורום די נכבד של נוכחים. להלן תמונות:
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המכונית הזו היתה שייכת לחבר לפני כ- 10 שנים. יהיה נחמד אם מישהו ידע לספר מה עלה בגורלה?
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 4 תגובות
- 918 צפיות
היי, עניין אותי קצת מאיזו מכונית התחלתם,סיפורים עליה והאם בדיעבד זו הייתה בחירה מוצלחת לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נהנתי מאוד היה מפגש נחמד . . .למרות הקור היו שתי רקורד כרגיל גם המוריס 8,רובר 10 מדהימה והבלאייר 57 ואיך לא גם המוסטנג הציפונית הגיעה מעוז - הרכב שלך מדהים ! ערן תמונות (עידכונים במהלך השבת והשבוע)
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ממיר חלודה (טמבור) - מי התנסה בעבר ? יתרונות מול חסרונות ! תודה מראש לעונים !
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב ושבת שלום לכולם. ניתקעתי בבעיה! אני לא מוצא תופסן לבג'ז ל127. הבעיה שאני לא יודע גם איך הוא נראה. מישהו יכול לעזור לי בחיפוש או יצרו אחד כזה. וגם עם למישהו יש תמונות כדי לראות איך הוא נראה. הכוונה לחלק שיושב על המרכב ולא על הבג'ז. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי מרצדס 260E שנת ייצור 86, הרכב מוציא כמות עשן ברגע שמתניעים אותו אבל אחרי שהוא מתחמם קצת הוא לא מעשן בכלל, אני מפחד שבטסט יכשילו אותי על זיהום, השאלה היא שלי היא: אם בכלל בטסט בודקים את הרכב במבחן זיהום? ואם לא לאיזה מבחן אחר חוץ מבדיקת אורות בלמים וכו' עליי להתכונן?
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בחיי במחיר הזה שווה לקנות http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Mercury-Capri-II-German-Made-Version_W0QQitemZ160203420051QQcmdZViewItem?hash=item160203420051
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום לקחתי את הרכב (אאדי 80 מודל 1982 ) למבחן רישוי, והבוחן הכשיל אותי על חוסר פנסי איתות בכנפיים הקידמיות. הרכב צבוע בצבע המקורי שלו והכנפיים הקידמיות לא הוחלפו מעולם ואין עליהם שום סימנים או חורים שיעידו שהיו מורכבים שם פנסי איתות. איפה אני יכול לברר מה בדיוק אומר החוק ? ואיך הרכב נסע 26 שנים על הכביש ועבר עשרות מבחני רישוי ללא פנסי האיתות האלה ?
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי,מצאתי אותה באיזשהו פורום שבדי. http://i83.photobucket.com/albums/j289/klabbe-p/IMG_2196.jpg תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Koby Millo,
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)