Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעזאזל, אני בזמנו חיפשתי כזה בדיוק, עם מנוע יותר גדול מ-2400 ה"רגיל", וגיר רגיל- ולא מצאתי...:x אגב, באחד מה-240 שראיתי, גם היה את ה"פטנט" הזה עם ברזים. מה הקטע- זה איזשהו פתרון "ישראלי" לבעיה ידועה במערכת החימום, או מה?:roll:

הברזים האלה זה קומבינה ישראלית מן הסתם...לעקוף את הברז החשמלי שמעביר את המים החמים לרדיאטור הפנימי וכל זה בשביל לא לקנות את הלוח החשמלי...

אני מחכה שאחי הגדול יטוס לגרמניה ויביא לי כמה חלקים לרכב ובין השאר זה גם הלוח הזה...

וכן הרכב עשה מעט...

לעזאזל, אני בזמנו חיפשתי כזה בדיוק, עם מנוע יותר גדול מ-2400 ה"רגיל", וגיר רגיל- ולא מצאתי...:x אגב, באחד מה-240 שראיתי, גם היה את ה"פטנט" הזה עם ברזים. מה הקטע- זה איזשהו פתרון "ישראלי" לבעיה ידועה במערכת החימום, או מה?:roll:

זה 260E לא 240E.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב נחמד היותר

לדעתי יישור קו +גנטים 17'' וצנרת

לדעתי היא תיהיה מושלמת

:) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
רכב נחמד היותר

לדעתי יישור קו +גנטים 17'' וצנרת

לדעתי היא תיהיה מושלמת

:) ערן

ג'אנטים אני יסביר למה אני לא רוצה, היו בעבר ג'אנטים מקוריים יותר יפים אבל אחד הנהגים של חברת ההסעות שלנו נהג באוטו ושבר אחד מהם ולכן הג'אנטים הוחלפו, בקרוב מאוד אני יקבל ג'אנט חדש והכל יחזור לקדמותו, אם אני ישים ג'אנט 17" הסחיבה של האוטו תשתנה במישורים האוטו יסע כרגיל אבל בעליות וכו' האוטו לא יסע כמו שהוא נוסע עכשיו סתם לדוגמא - העליה של הקסטל למי שמכיר עליה דיי קשה והרכב עולה אותה על 160 קמ"ש.

וחץ מזה ג'אנט מקורי של הרכב הכי יפה ושוב אמרתי שאני רוצה אותה כמו שהיא יצאה מהמפעל.

צנרת אני מאמין שלא תהיה בעיה במילא חייבים להחליף שם הכל כי יש חור בצהרת ואני לא מאמין שתהיה בעיה להחליף לצנרת יותר נורמלית.

פורסם

סתם לדוגמא - העליה של הקסטל למי שמכיר עליה דיי קשה והרכב עולה אותה על 160 קמ"ש.

וחץ מזה ג'אנט מקורי של הרכב הכי יפה ושוב אמרתי שאני רוצה אותה כמו שהיא יצאה מהמפעל.

שששש...יש שוטרים בפורום, התכוונת 90 קמ"ש כחוק, אבל מסוגל באופן תיאורתי גם 160קמ"ש!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
סתם לדוגמא - העליה של הקסטל למי שמכיר עליה דיי קשה והרכב עולה אותה על 160 קמ"ש.

שששש...יש שוטרים בפורום, התכוונת 90 קמ"ש כחוק, אבל מסוגל באופן תיאורתי גם 160קמ"ש!-רן

הוא התכוון ל-80.

כאשר יש ברכב שני נוסעים הם נוסעים (יחד !) 160.

אנא אל תבין אותו לא נכון ... :-(

ביי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תאמינו לי השוטרים האלה......

מזל שהווספות שלהם לא עולות את הקסטל ביותר מ70 אחרת אנחנו היינו בצרה:-P

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אסור להשתמש בשם אלינור אם הוא לא מתקשר לפורד מוסטנג או מוסטנג שלבי משנת 65-68 fastback אני במקומך הולך למשרד הפנים ומחליף שם ... אם כול גדול יש אחריות גדולה ולא שאני מזלזל האוטו לא עומד בשניהם ובכבוד שיש לאלינור המתוקה מGONE IN 60...

קצת קוסמטיקה {והפלסטיק מהצד} והוא יהיה יפה! מזל"ט... לי נגמר לפני שבוע... נוסע על ביואיק וגולף

פורסם

אלינור זה 67 כזאת שנת 2000

כמו כן היה סרט ראשון בשנות ה74

שם האלינור היא מאך צהובה שנת 73 (אחלה סרט (

לינק לוויקפידיה על הסרט

כיום יש גרסאות של מוס חדשות שהם אלינור עם קווים של האלינור מהסרט

בגדול היום שאומרים אלינור מתכוונים לרפליקה של הסרט 2000

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
רכב נחמד מאוד , עם קצת השקעה הוא יכול להפוך למשהו יפה .

דרך אגב אני מדמיין או שיש שם כרית אויר? ברכב שנת 86 ?

כן...ABS חלונות חשמל סאן רוף חשמלי הזרקה וכו' ...

פורסם
זה בירידה לא?כמה בכיוון ההפוך?

בכיון ההפוך היא סוגרת את הסקאלה :p

אל תזלזל ברכב...הוא עמד יפה מאוד עם מזדה 6 חדשה ואפילו עקף אותה בהפרש של 4 מכוניות...

• תוכן חדש...