Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לווספה בקסטל אני חותם 70 עכשיו הלוואי, בקושי 50 ביום טוב, ורוח גבית חזקה!

רן

רן קצת דיאטה מצד הרוכב והיא תגיע ל-70 קמ"ש :-) "זו לא היא זה אני"

עדי גולדנברג 13399

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן...ABS חלונות חשמל סאן רוף חשמלי הזרקה וכו' ...

בדקת את תקינות הABS?

לגביי הכרית אויר-אני בספק גדול אם היא אחריי 22 שנה בכשירותה.לדעתי צריך להחליפה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אוטו חביב

אם תרצה - מול בית העלמין החדש בלוד יש אחת כזו שנראית, חיצונית לפחות במצב ה-ר-ב-ה יותר טוב, ונועלת גלגלים הרבה יותר יפים מהאוטו שלך, ועדיין, מדובר ברכב לחלקים - שווה לקפוץ ולברר, כי כמו שכתבו מעלי - אין יותר מידי מכוניות כאלה.

ומילה על השם שבחרת לאוטו שלך, יש כל כך הרבה שמות, אלינור באמת מתקשר עם איזה סרט מעפן בכיכובו של הבחור עם הפנים המתחלפות :)

לאוטו כמו מרצדס יותר מתאים הנס או יואהנה או שם אגתה, משהו גרמני אמיתי, אבל שוב, שאלה יהיו הבעיות שלך :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כן...כאלה אין הרבה בארץ בשטחים יש יותר אבל הם מוניות לשעבר זאתי ייבוא אישי.

ואת השם אני מצטער לא אני נתתי, תבואו בתלונות לדודה שלי.

וכפי שאמרו ידענים ממני - אלינור - זה פירמה ידועה בע"מ ושמורה לאותה מוסטנג אגדית.

בורכתי לרכוש מרצדס 190E 2.3-16 שנת 84 עם מנוע cosworth , חושבני שהיה לה במקור 185 כ"ס עם גיר ידני,מדגם ספורט,בעל 5 הילוכים כשההילוך הראשון כלפי הנהג ולמטה.

מאחל לך בהצלחה והנאה צרופה - רכב כייפי.

מצא משה

• תוכן חדש...