רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם, עצרו לי במכס בתל-אביב חבילה עם אגזוז. האגזוז מקורי אך משומש. במשרד התחבורה אישרו רק אם האגזוז חדש ולא משומש ולידיעתי האיסור ליבוא חלקים משומשים חל רק על מוצרי בטיחות. מישהו יכול לעזור לי בנושא ? האם יש איזה מסמך שאפשר באמצעותו לגשת למכס ולהוכיח להם שמותר ליבא את החלק ? תודה, גלעד.
הודעה אחרונה מאת R.g.Computers, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
להשכרה תאים לאחסנת רכבים בגודל 5 על 6 מטרץ בתאים נקודות חשמל, מים ונקודת אויר. מתאים לכל מי שאין לו מקום לאחסן את הרכב וגם לשפץ אותו. המחיר הוא 100$ לחודש . נא לפנות לעובדיה 0506729202
הודעה אחרונה מאת susitatc, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה זה?! ו"זה" נע על כבישי ארצנו... חברים צילמו את הכלי המשונה לפני לא מעט זמן והודעה בעניין בפורום הכללי לא הועילה. למישהו כאן יש מושג על מה מדובר?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בימים אלו אני מחפש לקנות מנוע לאיזטה 300 בארץ קשה מאוד להשיג או שהמחיר יקר מאודדדדד מה שנשאר זה להביא מעבר לים מה עלי לבדוק לפני הקניה של המנוע כדי לאשר אותו חוקית בארץ ? ו או עם למישהו יש מנוע לאיזטה 300 סמק במחיר סביר אשמח לשמוע בתודה אריה 0522790303
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אחרי סיום השיפוץ (בקרוב) אני נשארתי עם לוחית זיהוי ישנה שלא רשום עליה אספנות היא די עקומה ושבורה. כשאני ארצה לקחת את הוספה לטסט- א. האם יש אפשרות לקבל איך שהו היתר נסיעה לטסט (לחסוך עלויות גרר), ואם יש אפשרות לבטח ליום אחד וכמה אמור לעלות? ב. איפה אני עושה לוחיות רישוי חדשות (עם כיתוב אספנות) וכמה זה אמור לעלות? תודה! גבע.
הודעה אחרונה מאת geva, -
-
השבוע הייתי בברלין לרגל עבודה, וקפצתי לבקר ב-Meilenwerk, מקום שהומלץ בפני על ידי חבר גרמני. למעט המלצה זו, כמעט ולא שמעתי על המקום. גם אתר האינטרנט שלו עלוב למדי. סיירתי במקום ופשוט נדהמתי. קודם כל המקום אינו מוזיאון אלא מוגדר כ"פורום לחובבי תרבות נהיגה", ופועלים בו במתחם אחד, מספר עסקים: סוחרי מכוניות קלאסיות, שירותי אחסנה בתשלום לבעלי מכוניות, מוסכים מתמחים ברכבים קלאסיים, חנויות חלפים, סוכנות ביטוח רכב קלאסי, צלם מכוניות וסוכנויות רכב חדש של פרארי/מזארטי ומורגן. בנוסף המקום משמש מקום מפגש למועדוני רכב למיניהם. מקום זהה קיים בדיסלדורף, וכעת נבנה עוד אחד בשטוטגרט. בדרזדן נבנה כעת מקום דומה של חברה אחרת בהשקעה של מיליוני אירו. נהניתי בביקור יותר מבכל מוזיאון מכוניות…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ערכתי חיפוש ולא מצתי בדויק ולא הבנתי כול כך את זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=504&a=27955&c=3434&sc=0&ssc=0 אז עם מישהו יכול להגיד לי בודעות איזה סוג היא זה יעזור לי מאוד אז ככה ברשיון רכב רשום: שנת יצור 1973 קבוצה 1 תוצר פולקסוגן גרמני דגם 00311 דגם מנוע AB נפח 1285 שאלתי חבר והוא עמר לי שזו חיפשית דגם אמרקית 1300 ביגלל החלון המעוגל ושיש לי דשבורט מיוחד יש משהוא בזה ומה זה אומר שהיא אמרקית? חשבתי לעלות תמונה של הרכב אבל אין באפשרותי כרגע תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
ברשותי חיפושית שנת 73 אספנות כבר כמה ימים שאני מנסה לימצו חברת ביטוח שתסכים לבטח אותי וכולם ענו לי בשליליה מכיון שאני נהג צעיר (בן 18.5) מישהו יכול לתת לי כיון ? אני מענין בביטוח חובה+צד ג' וביטול אישתתפות עצמית כמה כול העסק הזה צריך לעלות לי? מיספר טלפון של סוכן מאיזור המרכז יעזור לי מעוד ולכול הכחמים שיקפצו ויגידו לי שדיברו על זה כבר אז חיפסתי ואין מילה בפרום על ביטוח לרכב אספנות לנהג צעיר
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 2 תגובות
- 875 צפיות
אחרי פניות לעיריית שדרות, שכמובן שמחו מאוד על החלטתנו , אנחנו נאלצים לדחות את המסע עקב הגעת משלחות וביקורים מחו"ל. הודעה על מועד חדש - תתפרסם. תודה לכל החברים שהביעו נכונות להשתתף !!! יורם
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו מכיר/יודע/שמע על המצאן של ספורט פרינץ כאלו או אחרות במצב זה או אחר (טוב נו הבנתם את הרעיון) פה בארץ הקודש? ידוע לי על זו של נדב, אחת של אורי סהר (בתהליך שיפוץ) וזהו בערך... מישהו מכיר עוד בעלי ספורט פרינץ? תודה, ליאור. תמונה להמחשה:
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 4 תגובות
- 967 צפיות
מעוניין לדעת כמה עולה הביטוחים לרכב האם יש אפשרות לביטוח חד יומי?
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
לכל חברי המועדון ה-5 באשר הם, אני מעלה רעיון שבשבוע הבא, יום שישי 22.2.08, נוכיח את תמיכתנו ועידודנו לתושבי שדרות בכך שנצא בשיירה בשעה 8:00 מאזור המרכז לשדרות. נעמיד את הרכבים לתצוגה של כשעתיים ברחבת העירייה (או מקום אחר שיוצע לנו) ונחזור חזרה בסביבות השעה 12:00. כמובן שלא נוותר גם על המפגש השבועי שלנו.... אני מקווה שתהיה הענות להצעה. פרטים בהמשך. תודה יורם מקובר
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 3 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם, אחרי שעה שלמה של נסיונות סרק למצוא שרשור ישן בנושא יבוא חלקים, נשברתי ואני מפרסם את ההודעה הזו. למיטב זכרוני היתה הודעה עם פרטים של בחור ישראלי היושב בהולנד, ואם אני לא טועה אחיו נמצא בארץ ופעיל בפורום שהציע את עזרתו ביבוא חלקים. אודה למי שיוכל להפנות אותי לשרשור הזה ו/או לפרטי הבחור החביב מהולנד. תודה, עופר.
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 948 צפיות
בעקבות האינפלציה בשרשורים הדביקים החלטנו לבצע את השינויים הבאים: 1. איחוד שני שרשורי "שוקעתיק" 2. פתיחת שרשור של אירועים והשקות של מועדון החמש. 3. הורדת שירשורי מיקום המפגש ומדיניות פורום אספנות לשרשור "אודות הפורום והמועדון". 4. הורדת שרשור המשאיות לשרשורים הרגילים. הישארותו "למעלה" תלוייה כעת בחובבי הדינוזאורים. 5. הורדת שירשור הגניבות לשרשורים הרגילים בתקווה שלא יהיה מה לעדכן בו (בנתיים "הקפצתי אותו על מנת שיתחיל למעלה...). 5. השארת הודעות כגון "אסיפה כללית" כשרשור נפרד. בני, בשם מנהלי הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בביקורי האחרון בגרמניה ביקרתי בין היתר בבית מלאכה העוסק בבנייה ושיפוץ של מכוניות מבית NSU, תוך התמקדות בדגם ה-1000, ה-TT וה-TTS ועוד כמה מהמשפחה... בקומה התחתונה ישנן מכוניות מוכנות למכירה, מכוניות בשלבי שיפוץ וכן מכוניות בשלבים ראשוניים וכמו כן, בית המלאכה לשיפוץ ובניית המכוניות, ממצב פח רעוע ועד למכוניות מרוץ במצב תצוגה. אם מסתכלים החוצה מהקומה השנייה, רואים מחזה מרהיב של עשרות פרינצים מחכות לשיפוץ ולחידוש... חזרתי לארץ עם 47 ק"ג חלקים מאותה סדנא.... חלקי בלמים, מתלים, מנוע וכו', מה שפחות או יותר סגר לי את רשימת החלקים שהייתי צריך לקראת תחילת העבודה המעשית על ה-NSU שלי. קצת תמונות, כדי להמחיש קצת ממה שהולך שם...
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צילום מתוך הרכב. תודה לדוביק שצילם.
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. הקישו על סמל המכונית, ויופיעו מכוניות של אותה חברה זרוקות בשדות ובדרכים... http://www.repubblica.it/motori/rottami/marchi.html לא להאמין אילו אוצרות עדיין זרוקים. שבוע טוב אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת shais01, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הנה כמה תמונות שצילמתי
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לצערנו אוצר של רינגים ,לאגרים והופ לאגרים משנות ה40 נמכר. ישראל מכר את כל האוצר עקב גילו המבוגר. אדם משכמו ומעלה שניסה ללא הצלחה לעניין דור חדש, אך לא הצליח וחבל מאוד.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מזל טוב לאריה (ariebz )ליום הולדתו ה37, עלה והצלחת בשיפוץ מכוניות מקוררות אוויר, וכל מה שתעשה תצליח. בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת saab9974, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני עורך סקר קטן.. האם מישהו מחברי הפורום נוסע ברכב האספנות שלו דרך קבע? ציינו את סוג הרכב, שנת ייצורו ואת המסלול היומי שלכם. כמו כן, כיצד הרכב מתייחס לכך? סופשבוע רגוע.
הודעה אחרונה מאת Aron, -
- 1 תגובות
- 847 צפיות
איפה כל הצלמים שצילמו היום, מרוב "פלשים" אני כבר לא רואה על העיניים. אבל בכל זאת קבלו כמה תמונות שאני צילמתי במפגש היום. שבת שלום עדי
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כידוע, צמיגים בני 30+ שנה יכולים לשמש מקסימום כאדניות לפרחים. כמו כן, כבר לא מייצרים צמיגים בתצורות של פעם (לו דווקא מבחינת מידות, אלא יותר מבחינת חירוץ, סוג גומי ושאר עניינים שהתפתחו עם השנים). מבחינת אספני רכב שדובקים בנאמנות למקור - מה הכי "אותנטי" שאפשר לעשות בקשר הצמיגים? מלבד להישאר עם המידות המקוריות, אין בעצם מה לעשות? הרי הצמיג משפיע באופן מובן על התנהגות הרכב, וצמיג מודרני לא ייתן את אותה התחושה שנתן זה המקורי לפני כמה עשרות שנים.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 707 צפיות
מי מזהה?
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, רציתי להוסיף ביטוח נגד גניבה לרכב שלי (Dodge Charger), ולשם כך הזמנתי שמאי מ "כחלון שמאים". השמאי בא, הסתכל, צילם, אמר שהערכתו תהיה נמוכה יותר, מאשר רכב משופץ - ואם אני אולי רוצה לחכות עד לאחר השיפוץ. אמרתי שלא, אני מעונין בביטוח. היום קיבלתי את ההערכה - 20,000 שקל. ?????? דיברתי עם השמאי, אשר אמר כי הוא ברר וכי ניתן לקנות רכב חדש בארה"ב ב-30000 ש"ח, וכי שלי לא משופץ, אז הוא שווה 20 אלף. ?????? קשה לי לחשוב מהיכן להתחיל לתקוף את הטיעון המשונה הזה. האם נתקלתם בבעיה כזו, של הערכת חסר לביטוח? איך מגיעים להערכת שווי "אמיתית" של רכב אספנות? תודה אייל
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 984 צפיות
שלום לכולם, אמנם הרכב שלי לא מוגדר כרכב אספנות אבל יש לי בעיה שמומחים לרכבי אספנות בהחלט מכירים. גומי המיים בחלונות הדלתות (זה שנמצא בתחתית השמשה) מתקלף - ראו תמונה מצורפת המדובר בהונדה סיוויק (שנת 1996) מיוחדת. לקנות גומיות כאלה אפשר רק בהזמנה מיוחדת בחברה וזה יקר בטרוף (בדקתי: 750שח + מע"מ לכל חלון = כ 4000שח) האם למישהוא יש רעיון מה עושים? איך מתקנים? האם ניתן לצבוע? האם יש חליפי? תודה, אורן
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
זאת תהיה שעלתה עוד בימים שמועדון החמש התארח ליד אצטדיון ר"ג. אני נורא נהניתי מהאוירה שהיתה שם כולל החבר'ה שבאו עם המכוניות החדישות שלהם והשיפצורים שלהם, זה הזכיר לי מפגשים שהייתי נוכח בהם בארה"ב, באו לשם חובבי רכב והיה שם הכל מהכל חדשים כישנים, גם ישנים משופצרים. זה פשוט רב גוני.
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
סוף סוף הגיעו הג'נטים שפיצים של הטריומף ספיטפייר שלי. אלו ג'נטים משומשים שקניתי בEBAY. את הנאבות (HUBS) גם קניתי בEBAY ממשהו אחר, אבל מתברר שה-HUBS לא מספיק ארוכים כדי להבריג את ה-SPINNERS בסוף. אני אנסה לצלם במה מדובר. בקיצור, אני אצטרך לקנות HUBS אחרים. השאלה, אולי למישהו יש מושג אם יש בעל מלאכה פה בארץ שיוכל ליצר לי אותם, או במקביל אם מישהו יודע על SET כאלה פה בארץ. בתודה מראש על כל כיוון.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 4 תגובות
- 793 צפיות
ב4 שנים אחרונות היינו ב3 מפגשים. היה צבעוני ונחמד....אבל לא תכליתי (באתי עם רשימה לשלושה דגמים- לא היה כלום!) למה אי אפשר לפרסם מראש מה מוצע למכירה? ובמקביל רשימה של ביקושים
הודעה אחרונה מאת אבי נוף,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)