Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק חברי מועדון החמש יכולים להחנות את הרכבים במתחם הסגור?

כי שמתי לב שהיו כמה מכוניות חדשות לגמרי.

ולא, אני לא רוצה להחנות רכב חדש, אני רוצה להחנות את הרכב שלי (שנת ייצור 86).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודעה מאת דובר המועדון:

ויש גם "ראייה שלישית":...

הנהלת היכל נוקיה ביקשה שיכנסו לחניה רק חברי מועדון, משום שמועדון החמש אחראי על שמירת הסדר והתנהגות הרכבים על המשטח, וניתן לאכוף זאת רק לגבי חברים רשומים שמחוייבים לתקנון המועדון ולמילוי ההוראות וההנחיות של פעיליו.

מבחינתה של הנהלת ההיכל, כל בעל רכב שעולה למשטח הוא חבר מועדון החמש, ולכן ניתן לדרוש מהמועדון לקבל אחריות על התנהגותו. המועדון לא יכול לקבל אחריות כזו על מי שאינם חבריו ואינם מוכרים לו.

ישנה חניה ציבורית גדולה מטרים ספורים מרחבת ההיכל. אלו שאינם חברי מועדון, יכולים להחנות את רכביהם שם.

קובי

דובר המועדון

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הודעה מאת דובר המועדון:

ויש גם "ראייה שלישית":...

הנהלת היכל נוקיה ביקשה שיכנסו לחניה רק חברי מועדון, משום שמועדון החמש אחראי על שמירת הסדר והתנהגות הרכבים על המשטח, וניתן לאכוף זאת רק לגבי חברים רשומים שמחוייבים לתקנון המועדון ולמילוי ההוראות וההנחיות של פעיליו.

מבחינתה של הנהלת ההיכל, כל בעל רכב שעולה למשטח הוא חבר מועדון החמש, ולכן ניתן לדרוש מהמועדון לקבל אחריות על התנהגותו. המועדון לא יכול לקבל אחריות כזו על מי שאינם חבריו ואינם מוכרים לו.

ישנה חניה ציבורית גדולה מטרים ספורים מרחבת ההיכל. אלו שאינם חברי מועדון, יכולים להחנות את רכביהם שם.

קובי

דובר המועדון

ל'

הבנתי, עכשיו יש לי עוד שאלה, איפה אני נרשם למועדון ואם זה כרוך בתשלום כלשהו?

פורסם

בשרשור הזה תמצא מידע על מועדון ה-5:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

או שתחכה להודעה של אבי נוף שתעלה אחרי, בטח ב-23:32.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היי

טלפן 09-7318818 ודבר עם סמדר.

זה עולה סכום של 240 ש"ח לשנה, ואתה חבר במועדון.

כאשר עבור השנה הראשונה יש לשלם קצת יותר כי מקבלים "ערכה למצטרף".

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...