Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה תודה ליטל, אני סומך עלייך בקשר לתמונות :)

שבוע הבא אני סוגר לצערי... אין לי מושג מתי שוב יצא לי להגיע למפגש. מה שבטוח שכאשר יזדמן אני לא אפספס!

עריכה: פשוט צריך לשים מחסום ליד הרכב בשביל לצלם אותו בלי אנשים ליד...

עמית.

תהיה בטוח שלא נפספס את ההשקה, ונעלה עבורך ועבור אלו שלא יזדמן להם להגיע תמונות.

:-)

באשר לצילומים, אי אפשר לגדר את הרכבים, פשוט ממתינים לרגע המתאים ומצלמים זה הפתרון היחידי שיש וזה לא מפריע כל כך, גם אנשים מצטלמים יפה בתמונות.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שבת שלום לכם

יש לי שאלה לגבייי הSL55 יש לה מאחורי הכיסאות מעין קשת היתהפכות שבולטת אני בדקתי עכשיו בגוגל ולא ראיתי אף SL

עם קשת כזאת מורמת מעבר לזה אם אני לא טועה זאת קשת שאמורה לקפוץ רק בזמן היתהפכות אז טעיתי בנושא או שבאמת הרכב לאחר תאונה רצינית

אין לי בעיה עם מי שנוסע לאט יש לי בעיה עם מי שחושב שהוא יודע לנסוע מהר

פורסם
שאני יוצא מהבית בלי הרלפקס שלי, בסוף אני תמיד מצטער על הטעות הזאת... :oops:

ferrari308gtbvsporsche9uc6.jpg

תודה לאילן פיבייש מ-Iturbo שגנבתי לו את המצלמה בישביל כמה תמונות... :lol:

תמונה יפהפיה, עם מכוניות מדהימות.

* אתר iturbo מעניין.

REMF1

פורסם

למה מועדון ה5 לא מזמין משטרה למפגשים שלהם? כל הערסים מהאוניברסיטה באים לעשות רייסים בחניה הצמודה לפארק שילדים מחליקים שם, לשכונה מגורים ואנשים שסתם הולכים לשבת בבית קפה להרגע. :roll:

פורסם

הקבוצה הזו נמצאת בחניה הפתוחה של היכל נוקיה, אכן היתה נוכחות של שוטרים מה שהקטין את ההתפרעות במגרש החניה הסמוך.

במתחם של מועדון ה 5 כמו תמיד יש סדר מופתי.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל,

תודה על התמונות.

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ליטל,

תודה על התמונות.

ראובן

בשמחה תמיד.

שלך בדרך אל המייל.

:)

ל'

• תוכן חדש...