Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצרו לי אגזוז במכס - מה עושים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והשאלה היא מה עדיף? המון טוארגים בני 4 שבעוד 6 שנים יהיו בני 10 או מעט פחות טוארגים אבל שיהיו רק בני 6 בעוד שש שנים.

ומה תהיה התשובה לגבי רכבים עמידים פחות..?

אנחנו קצת גולשים מענין האספנות ולכן אין צורך להרחיב אבל ככל שהדברים נוגעים לרכבים שאינם אספנות,יש מקום להקפיד יותר ושום דבר לא יקרה אם ירכשו פחות מכוניות חדשות אך הן תהיינה בטוחות יותר ומזהמות פחות. גם לא יקרה כלום אם תהיינה קטנות יותר,גם כך אנו נוסעים פגוש לפגוש ועל חניה אין בכלל מה לדבר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הגעתי ב-8 בבוקר מוכן ומזומן עם כל הטופסיה שצריך.

כיסיתי כל פינה אפשרית כדי שלא אצטרך לבזבז זמן.

הפקידה שאלה, אני עניתי, היא היתה לחוצה בגלל התור הארוך ומכיוון שהיה היתה לבד, אני הרווחתי מכל העיניין.

שיחררה את החבילה, שילמתי מכס והיא אפילו לא בדקה מה יש שם.

פורסם

לכו למשרד התחבורה לפני שאתם מחלטים לייבא פריט כלשהו וכך לא תיהיו מופתעים בתשובה שלהם אחר כך.

לפחות יש לברך על כך שמשרד התחבורה סופר נחמדים והם עובדים לפי פקודות ונהלים (מטופשים יש לומר).

אסף.

פורסם
ורצוי שהכל יהיה בכתב כי לא כדאי להסתמך על דברים בעל פה, והבטחות של פקיד זה או אחר.

טל

רגע ועם מישהו מעוניין

לייבא רכב שלם אחרי טוטאלוס במכולה לחלפים מה אז ?

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

• תוכן חדש...