רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
אני רושם הודעה זאת גם בפורום כאן אולי מכאן תגיע הישועה אני מעוניין לבצע החלפה של כל חוטי החשמל ברום כרמל . נכון לעכשיו מה שיש ברכב זה בלאגן שלם. חלק מהחוטים חתוכים ואין כל מושג מאין זה מגיע ולאן הולך. אשמח לקבל את שרטוט החשמל לרכב . לדעתי מיכיוון שהרכב הזה זהה לסוסיתא ולכרמל דוכס, אולי שרטוטי החשמל זהים . . ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
אני ועליזתי (אם היא תעבור טסט מחר ) מעוניינים לנסוע להשקה של שרמונטיה של בני ל . , קדימה התפקדו , מי מגיע ... ???:multi::multi::multi::multi:
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 5 תגובות
- 897 צפיות
לכל מי שיש רעיונות שיציע בלי חרטות להיתפוררות של הפח, מערכת חשמל, צבע, פחחות, הכל
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קצת מבלבל כל המספרים שמופיעים לצד כל מנוע אימתני. מישהו יכול לעשות סדר או להפנות לקישור בנושא? מה ההבדל בין מנוע V למנוע טורי, מלבד צורתו האם יש יתרון למנועי V? האם ניתן להגדיל נפח ולקבל רישוי מתאים, לדוגמא רכב שמגיע במקור עם מנוע 6 צילנדרים האם חוקי בארצנו להתקין מנוע 8 ציל'? לבסוף מה אתם חושבים על רכב אמריקאי מיושן לשימוש יומיומי (ישמש כרכב שני במשפחה עם ילד קטן)?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מנסה לשפץ רכב ולבו. מי שרוצה לעזור דרך הפורום תגיבו, אני אשים תמונות. צריך לעשות פחחות, מנוע, טיפולים, הכול, מערכות חשמל, קפיצים, הכל. אתם יכולים להגיד באיזה חלק אתה רוצים להתחיל ואני אעלה את התמונה שלו לאתר.
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
את החידוש לעולם לא שלחו לי מיוזמתם. תמיד הייתי צריך להתקשר ביוזמתי למענה של משרד הרישוי ולבקש שישלחו לי החידוש הביתה. חייתי עם זה. בפעם האחרונה שהתקשרתי - גם את זה לא רצו לעשות. הפקידה ענתה לי שיש בעיה (ולא ידעה להגיד מהי) ושעלי לסור למשרד הרישוי הקרוב. עשיתי כך, ובמשרד הרישוי נתנו החידוש ללא שום בעיה ולשאלתי טענו, שבגלל שמדובר ברכב אספנות, לא נישלחים החידושים באופן מסודר בגלל שרוב בעלי הרכבים הללו בלאו הכי לא מחדשים במועד (?). "אבל" אמרתי, "התקשרתי וגם אז לא רצו לתת", ועל כך התשובה הייתה - "כנראה הפקידה לא מבינה...". מישהו יכול להסביר את האיוולת הזו?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
כרגע ה MGA נמצאת בחניית הרכב של אישתי עד שהבית של ה MGA יהיה מוכן. (סככה קיימת של כ 100 מ"ר שאני סוגר עם בלוקים) התכנית היתה להתחיל בשיפוץ (פירוק) רק בעוד כ 10 ימים, אבל לא יכלתי להתאפק והיום ב 7.00 בבוקר הרמתי את מכסה המנוע והתחלתי לפתוח ברגים, איזה כייף! הרבה זמן איכות עם ה MGA לא היה לי כי ב 10.00 היתי חייב ללכת להתחייבות אחרת. אז מה הספקתי: מכסה שסתומים, כבל גז, כבל צ'וק, צינורות שונים של מע' החימום, צינורות מהמנוע לרדיאטור, קרבורטורים יחד עם סעפת היניקה וצינורית נכושת שיוצאת מהקרבורטור האחורי ומתחברת לדיסטרובוטור. יש למישהו מושג מה הצינורית הזאת ? מסומנת במסגרת כחולה בתמונה השניה. אחרי שפרקתי את מכסה השסתומים רציתי לבדוק אם גל הארכובה מסתובב, שילבתי להילוך …
הודעה אחרונה מאת bartgal, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי רכב שיובא לארץ בשנות השישים אך לא בוצע רישוי ואין לו שום מסמך או אישור לייבוא שבוצע , מה האפשרויות? איך אפשר להוציא רישיונות?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
looks like great value! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1967-NSU-TTS_W0QQitemZ300205534211QQcmdZViewItem?hash=item300205534211 elad
הודעה אחרונה מאת -v8-, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
המצרכים הדרושים: 1. מכונית. 2. תאונת טוטאל-לוס שבגללה החצי האחורי של המכונית נהרס :lol: 3. מסור חשמלי. 4. הרבה בשר! :arrow: (בלילה, הפנסים מודלקים להשלמת האווירה....) התוצאה: ה-NSU (חלקה הקדמי....) מוקמה לה בפינת הגינה: מוכנה לטסט
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אז מכרתי את הפיג'ו בקרוב אני אהיה סטודנט והתניידות מסויימת תהיה הכרחית. מכיוון שתמיד היתה לי מן הרגשה שרכב חדש זה סוג של בזבוז כסף... אתה מגיע מ אלף ל-בית וזהו, אין אופי אין חוויה נוספת{אפשר גם לנסוע באוטובוס} אני די מתלבט לגבי הקנייה הבאה... התקציב לא גדול ואמור להניע אותי לעבודה , אוניברסיטה ובחזרה.. השיקול כרגע הוא ווספה, האמת שווספה ישנה היתה החלום שלי ואז נפלה עלי משמיים הפיג'ו והחלום של הווספה המתין בצד. ההיגיון אומר ווספה חדשה , בלי תיקונים עם אחריות ובלי כאב ראש. הלב אומר ווספה סופר 1965 { מה אני יגיד לכם, בא לי הדבר האמיתי} העניין התקציבי ללא ספק תופס מקום חשוב בהחלטה. אני רוצה שהווספה תהיה לא פחות ממושלמת. בקשר לשיפוץ של רכב…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 1 תגובות
- 798 צפיות
ברשותי אופנוע ימהה 600cc ספורט מודרני(לא אספנות, אבל אתם הכתובת עם הניסיון). אני מעוניין להוביל אותו עד להונגריה לשהיה של כחצי שנה שם. מהם דרכי ההובלה הזולות והיעילות שבהן הובלתם כלי רכב? אפשרי בטיסה ישירה מישראל עד להונגריה או וינה? אפשרי מעבורת+רכבת? הבנתי מסוכן הנסיעות שלי שלא ניתן לשכור רכב עם נגרר ולהזדכות עליו בהונגריה. אציין שהאופנוע במצב נסיעה אך אינני מעוניין לרכב עליו מיוון(או כל מיקום עגינה ראשוני) להונגריה עקב תאונת דרכים שהאופנוע עבר. (אני נוסע יחד איתו לשהות שם לאורך כל התקופה) מקווה לעזרה, תודה תודה תודה. הנושא חשוב ובוער ברגעים אלו ממש. מתנצל על מיקום השרשור הלא מדוייק, אך פה גולשים בעלי הניסיון.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכב. המחסן נמצא בתחילת מושב זיתן בין נתב"ג ללוד. 100$ לחודש עבור כל רכב. לפרטים 054-9986787 אתי. נ.ב נא לא לפנות אלי במסרים אלה רק להתקשר לטלפון הנייד.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפי מה שאני מבין ירד גשם מקומי בתל אביב ביום שישי... האם ההשקה תיערך כרגיל?
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
so, went to the auction at Amelia island to buy this: http://www.finecars.cc/en/detail/car/18964/index.html?no_cache=1 but instead i bought this (it was too good of a deal to pass up): http://www.anamera.com/en/detail/car/19076/index.html?no_cache=1&ret=63 on its way to my mechanic then on the boat to Israel. elad
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי רכב משנת יצור 1987. הרכב הגיע לארץ ביבוא אישי מגרמניה. שחיפשתי חלק מסויים, בדקתי בקטלוג לפי מספר שילדה, ושם כתוב שהרכב יוצר בשנת 1985. ברישיון הרכב רשום ששנת היצור היא 1987. איך אני יכול לברר את תאריך היצור? ואיך אני יכול לשנות את תאריך היצור ברישיון?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
טוב , אז הגיע הזמן ואתמול מכרתי את הפיג'ו שלי. אין ספק שהרכב היה תענוג וכיף לנסיעה. הרכב אפילו כבר לקח אותי לגבול לבנון לצימר עם החברה אני רוצה לשתף אותכם ב"חוויה" של המכירה. תגידו לי אם אתם מזדהים. פרסום של הרכב בלוחות השונים. מלא טלפונים. קצת פחות אנשים שמגיעים לראות את האוטו. הרבה יותר אנשים שקובעים לראות את האוטו ולא מגיעים- ואני מחכה ושורף לעצמי שבתות רבים. הכאב בלב של בחור שנכנס לך לאוטו , אין לו את הרגישות, הוא לוחץ על הגז והלב שלך בתחתונים. הוא מעביר הילוכים ואתה יושב מכווץ במושב שליד הנהג, רוצה שהסיוט הזה כבר ייגמר{ מה, תגיד לו לא??? למרות שלקראת הסוף לא נתתי לכל מתעניין לנהוג זה היה נראה לי כבר מוגזם } אנשים שמתקשרים ושואלי…
הודעה אחרונה מאת y_heffels, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
השקת לארק סטודיבקר, 1965 ההשקה הראשונה של מועדון החמש בשנת 2008 LARK STUDEBAKER 1965 ביום ו', 18.01.08, בשעה 16:30, תיערך השקה ללארק סטודיבקר, משנת 1965, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש דוד כרמל. האירוע יתקיים ב'קופי טו גו', חיים לבנון פינת איינשטיין, אוניברסיטת תל אביב, מקום מפגש מרכז. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים. יו"ר המועדון נחום קדמיאל ישא מילות ברכה ודובר המועדון קובי מילוא יספר על תולדות הרכב. חברים מכל רחבי הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. במקרה גשם האירוע ידחה לשבוע שאחרי. בברכה, סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת דוד כרמל, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם! כמו שאמרתי, באפריל (שוב.. החצי שנה עברה מהר ממה שחשבתי) צריך לגשת לטסט. לפתע, לפני שבוע קרתה תקלה מאוד מפחידה (אני כבר לא בטוח מה יותר מפחיד התקלה או המזל שלי בזמן האחרון) בקיצור, רעש מאוד חזק של מכות מחלקו האחורי של הרכב בכל פעם שאני עוזב את הגז במהירות (כלומר בכל מעבר הילוכים.. בהאטה במידה ואני לאט לאט עוזב את הגז זה לא קורה) הלכתי למוסך הקרוב לאזורי כדי להעלות אותו על ליפט. בדרך, אוטומט הווינקרים הפסיק לעבוד (הוא הראה סימנים של התעיפות כשנתפס כל איטוט שני) טוב אני נכנס למוסך (במטרה לתקן את הבעיה ולהחליף את האוטומט). בכניסה למוסך עליתי על בורג ונקרע לי צמיג.. (יופי, עד עכשיו אני מאושר שקמתי בבוקר!) טוב החלפתי לרזרבי (מסתבר שגם הוא לא משהו.. וזה בעדינות…
הודעה אחרונה מאת Maor Shahar, -
שאלה בהילמן
מאת ariebz- 1 תגובות
- 622 צפיות
מה ההבדל בן הילמן מינקס להאנטר בשנים 69 71 השאלה היא עם השינוי ברמת הגימור או גם בגודל הפיזי
שלום ברשותי וולוו 121 משופצת ! ואני מחפש סמל של האוטו וניקלים לצד וגם גומיות לדלתות אם תירצו אני אשים תמונות..
הודעה אחרונה מאת eden_levy, -
- 4 תגובות
- 780 צפיות
שלום לכולם! אולי מישהו יודע על מקום שמרפדים שטיח רכב מחדש או אם זה לא אפשרי אז מקום שמייצרים לפי דוגמא? או אפשרות שלישית אולי יש צבע מיוחד שאפשר לצבוע את שטיח הרכב שיחזיק מעמד לאורך שנים ולא ירד כי שמעתי שיש צבע מיוחד לבדים. ובקשר לדשבורד אם מישהו מכיר מקום שמתקנים פיצוצים או שפשוט אני ינסה לבד עם פיבר וצביעה, למרות שם יש מישהו שמתמחה אני מעדיף להביא למקצוענים. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת nik, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מעט תמונות צילמתי הפעם . שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-5/
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במרצדס שלי יש גג נפתח חשמלי מקורי מחברה, המסילות שלו שבורות והכפתור של הפתיחה עובד אבל ברגע שאני רוצה לסגור אותו אי אפשר רק אם אני לוחץ על הכפתור כלפי מעלה שזה בעצם פותח את הגג ללמעלה הכפתור של קדימה וללמטה לא עובד והמנוע עצמו עושה בעיות. לאחר בירור קצרצר עם מושב גנות הם לא מתעסקים עם המכוניות האלה ואי אפשר לתקן אצלהם. מישהו מכיר מקום כלשהו שמתמחה בתיקון? לא ואדי ג'וז ולא בכפרים כי שם הרסו את הגג שעשו לאוטו צבע.
הודעה אחרונה מאת talimini, -
- 1 תגובות
- 908 צפיות
שברולט בלייזר מדהימה באשדוד לא ראיתי שלט אבל לכו תדעו יש שירשור דביק מיוחד לתצפיות האלו - זה ננעל. קובי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 993 צפיות
המשאית הנ"ל היתה שייכת לסבי ז"ל. לפי הסמל היא נראית מתוצרת רנו. אשמח אם מישהו יזהה איזה דגם המשאית ומה שנת הייצור שלה
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ביום ו', 14.03.08, בשעה 16:30, תערך השקה לרכבו של בני ל' בהיכל נוקיה. חשבתי על רעיון שבו אנשי הצפון, ואנשי השרון יצטרפו באותו היום להשקת הרכב, ובו בזמן נוכל לערוך מפגש גדול ומאוחד של מועדון ה5 יחד. יש הענות? בעד? נגד? ל'
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 993 צפיות
האם ניתן כבר לקבל עכשיו אישור ליבוא רכב משנת 1979 תודה אם לא האם ישנם פתרונות בכדי לייבא רכב 79 לארץ ?
הודעה אחרונה מאת YOPI, -
-
יבוא פיאט 600
מאת יורקי- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכולם שלום אני טס החודש הבא לארגנטינה בפעם האחרונה ראיתי שם המון פיאט 600 בשימוש אני חושב להביא משם אחד מה צריך לעשות לפני כדאי שאוכל לראות לקנות ולהביא תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 4 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
זה הבד שאני מחפש רק שהפסים האדומים יהיו בצבע תכלת! אם משהו אי פעם נתקל בחנות בדים או יכול לשאול את ההורים אם הם מכירים אני אודה לו מאוד! הדוגמא שאני מחפש היא של בד המשבצות הסקוטי
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,364 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- o.r
- hwgeek
- TZR84
- sperial
- אורי מ.
- MTMIS
- yohai71
- SlowRide
- דאבל קלאצ
- TheArcane
- rolling_stony
- ברווז