Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולא הזמנת אותי...:evil:

זה פעם ראשונה אני רואה אמבטיה שהיא גם מנגל :shock:

קובי כבר נאמר ליאור הוא חבר של.......

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אל תתחיל....
אתה הוא זה שמתחיל. אני רק נגרר להגיב.

מצטער חביבי. הפרסום של התמונות האלה בפורום אספנות הוא טעם רע בעיני. ממש רע.

פרסמת את אותן תמונות בפורום שבאתר שלך, ונענית על ידי אחד מחברי הפורום שהתמונות הן "לא כבוד לרכב-ולא לבעלים".

הוא צודק, וכל ההסברים שלך על כך שהמכונית נפגעה בתאונה לא יעזרו.

בכלל, יש איזה צביעות בהיתממות שלך כאילו אין שום דבר פסול בפרויקטים המוזרים שלך.

מצד אחד, אתה חתום על הגלריה הזו (שאני מאוד מעריך ואוהב), וכותב בה את המשפט הבא :

תערוכה זו מציגה את נקודת הראות של הרכב, אשר מבחינתו, נתן את כל מה שיכול היה לתת, הגן על נוסעיו בשרב, בחורף ובסתיו, לקח את בעליו לכל מקום אשר חפץ עד שיום אחד, כשקצת גמגם, קצת נתקע, כשהגיע לגיל זקנה, השליכוהו....ומאז, נמצא הרכב בודד ועזוב, תחת כיפת השמיים, חשוף ופגיע...

ומצד שני אתה חוגג את התמונות של הגוויה המסכנה הזו, שהיתה חבויה ומכוסה שנים ארוכות עד שאתה באת, רכשת אותה, השתמשת בה, וכשנפגעה בתאונה, ניסרת לה את הצורה כמו שאתה אוהב, והפכת אותה למנגל.

זכותך המלאה, אבל זכותי להגיד לך שלדעתי, התמונות האלה לא ראויות בפורום שעניינו אספנות ושימור רכבים.

אני בטוח שיש ברחבי הרשת מספיק פורומים של חובבי "עשה זאת בעצמך", מסגרות, רתכות וכיוב', שיתפעלו.

אני לא מתפעל, יש גם אחרים שלא, ובכל פעם שתעלה לכאן שרשור שחוגג בתופים ובמחולות ניסור של מכוניות קלאסיות תוך התעלמות מאיתנו, אלה שחושבים שמסור שרשרת הוא לא כלי סטנדרטי בתיבת הכלים של חובב רכב, נצטרך להזכיר לך שזה לא "cool", לדעתנו.

פורסם

ארנון

זה כמו להכניס חלק של קלאסית למסעדה או לקישוט.

אם הרכב ממילא אבוד אז למה לא להציב אותו בחצר?

זה יותר נחמד ממנגל רגיל ומכניס את האווירה של הקלאסיות גם לבית.

אף אחד לא ניסר קלאסית ברת שיפוץ אלא הרכב היה אבוד ממילא.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, אין לי שום התנגדות שיציב אותה בחצר, וגם אילו היתה לי, מי אני ומה זה ענייני? זה הרכוש שלו וזכותו לעשות איתו מה שהוא רוצה.

לי התמונות האלה לא עושות טוב.

מכר של שנינו כבר אמר לי שאני רגיש מדי.

אולי. עדיין, תמונות של גוויות מנוסרות לא עושות לי טוב, אפילו שמדובר רק בגוויה של מכונית, ונדמה לי שפורום אספנות הוא לא המקום הכי מוצלח עבורן.

פורסם
בני, אין לי שום התנגדות שיציב אותה בחצר, וגם אילו היתה לי, מי אני ומה זה ענייני? זה הרכוש שלו וזכותו לעשות איתו מה שהוא רוצה.

לי התמונות האלה לא עושות טוב.

מכר של שנינו כבר אמר לי שאני רגיש מדי.

אולי. עדיין, תמונות של גוויות מנוסרות לא עושות לי טוב, אפילו שמדובר רק בגוויה של מכונית, ונדמה לי שפורום אספנות הוא לא המקום הכי מוצלח עבורן.

כבר אמרתי לך בעבר: לא נעים לך לקרוא ולראות, אל תכנס לשרשורים שלי.

הרכב הושבת כאמור, עקב תאונה, לא חתכתי אותה כי בא לי, לא הרסתי את הרכב באופן מכוון. אם מרצדס SL300 תושבת בתאונה וישאר חלק זה או אחר ממנה, מה תצפה שיעשו? יגרסו אותו? או שאולי יתלו אותו על הקיר למזכרת? או שיעשו שימוש מעניין במה שנשאר, כשברור שלחזור לכביש רכב זה לא יוכל?

הפרויקטים שלי מוזרים? אולי, אך זכותי, אלו הפרויקטים שלי ואעשה בהם כרצוני.

אני אוהב את ה"נצטרך" להזכיר לך שלך... אתה שם את עצמך בנקודה טהורה וזכה של שימור הרכב הקלאסי ואוי למי שחורג מהנורמה ומתיימר לייצג, לפחות על פי ה"נצטרך" שלך, קהל זה או אחר...

לגבי התערוכה שלי, מוצגות שם מכוניות שננטשו ע"י בעליהן. פה מדובר במכונית שכאמור, עברה תאונה, נשאר ממנה רק חצי. היו שתי אופציות, להשאיר אותה לחברות הביטוח שתגרוס אותה לברזל או להשאיר את השייר שלה אצלי ולעשות איתו משהו פרקטי. החלטתי להשאיר אותה אצלי, לשימושי הפרטי, בגינה שלי, עם הבשר שלי, להנאתי כי... היא שלי.

אני אמשיך בעתיד להעלות שרשורים המתארים כל מה שבא לי לגבי המכוניות שלי, אם לגבי שיפורים, אם לגבי שפצורים, אם לגבי שינויים וכו', כי אלו הפרויקטים שלי וזה התחביב שלי, אני לא משמר מכוניות, אני Customizer וככזה, אני עושה בהם מה שאני מוצא לנכון ואני מפרסם את זה בפורום מועדון החמש, בו אני חבר.

אגב, לא ראיתי אותך זועק לשמיים כשהועלו שרשורים ע"י אחרים בפורום, אם לגבי המכוניות שלהם ואם לגבי פרויקטים מחו"ל וכו'. אמרתי לך בעבר (ולא דאגת לענות, שוב ושוב, באופן שרק מוכיח עם מי יש לי עסק), אם יש לך בעיה אישית איתי, פתור אותה איתי ותניח ליתר חברי הפורום לנפשם.

אם חרגתי מכללי הפורום, אתה מוזמן לפנות לאחד המנהלים.

אם חרגתי מתקנון מועדון החמש, אתה מוזמן להתלונן, בהנחה ואתה חבר מועדון.

ליאור.

ארנון

זה כמו להכניס חלק של קלאסית למסעדה או לקישוט.

אם הרכב ממילא אבוד אז למה לא להציב אותו בחצר?

זה יותר נחמד ממנגל רגיל ומכניס את האווירה של הקלאסיות גם לבית.

אף אחד לא ניסר קלאסית ברת שיפוץ אלא הרכב היה אבוד ממילא.

בדיוק.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אני אמשיך בעתיד להעלות שרשורים המתארים כל מה שבא לי לגבי המכוניות שלי ... כי אלו הפרויקטים שלי וזה התחביב שלי, אני לא משמר מכוניות, אני Customizer וככזה, אני עושה בהם מה שאני מוצא לנכון
ואני אומר שוב שזו זכותך, אבל למה, לעזאזל, בפורום רכבי אספנות של מועדון החמש, שמטרותיו המוצהרות הן "עידוד שימור כל סוגי הרכב העתיק והקלאסי בישראל ופיתוח מודעות להיסטוריה מוטורית בארץ ובחו"ל." ?!

כי בא לך ? זה הנימוק שלך?

פנה להנהלת CF ותציע פורום Customizing.

להעלות לכאן את הפרוייקטים שלך זה שקול להעלאת תמונות של כבש שחוט לפורום חובבי בעלי חיים.

כבש שנשחט זה בעל-חיים, לא ? מכונית שנוסרה והפכה למנגל זו מכונית אספנות. כן, זה מתאים.

ואני מפרסם את זה בפורום מועדון החמש, בו אני חבר.
מה שאתה מפרסם כאן אמור להתאים לפורום, בלי קשר לחברותך או אי חברותך במועדון. אתה תעלה לכאן גם תמונות של שיפוץ באמבטיה ? (אמיתית. לא של NSU)

ואפרופו, אם אתה "לא משמר מכוניות" אלא "Customizer", מה בדיוק עשית בועד של מועדון החמש, ש Cusomizing (בעברית - עיוות מכונית ישנה ללא הכר, שלדה, מנוע ומתלים) אינה אחת ממטרותיו?

אמרתי לך בעבר (ולא דאגת לענות, שוב ושוב, באופן שרק מוכיח עם מי יש לי עסק), אם יש לך בעיה אישית איתי, פתור אותי איתי ותניח ליתר חברי הפורום לנפשם.

אל תהיה פרנואיד. איזה בעיה אישית יכולה להיות לי איתך ? בפעמים הספורות בהן נפגשנו עשית רושם של אדם חביב מאוד.

מותר לשני אנשים להיות חלוקים בנושא עקרוני מבלי להעביר את זה לפסים אישיים.

זה אמנם לא נהוג בישראל, אבל זה מותר.

פורסם

בוועד המועדון הייתי כדי לתרום למועדון בו אני חבר כבר 11 שנים. אחד מהדברים שהשגתי בין היתר בזמן הזה בזמן חברותי בוועד, הייתה הכרה טובה יותר במכוניות "קלאסיות" ולא רק אספנות, ככאלו שמשלבים אותם במיצגים ותערוכות של מועדון החמש (כדוגמת מכוניות חדשות יותר, בעלות ייחודיות וערך קלאסי). אם תרצה לשמוע מה עוד עשיתי בזמן היותי בוועד, אספר לך יום אחד כשנפגש.

וכאמור, כשצצו דיונים אחרים בפורום בנושאים אחרים/דומים, לא ראיתי את קול זעקתך.

מסכים, ניתן לא להסכים ולא להעביר לפסים אישיים, נראה לי שעד כה שמרנו על האיזון הזה :wink:

ליאור.

נ.ב.

לא הגון שמנהל פורום עורך את ההודעות שלו בדיעבד ולא רושם שהוא ערך את ההודעה שלו, שכן נראה שכשמנהלי פורומים עורכים את ההודעה שלהם לא רשום "עריכה..." נקודה למחשבה למנהלי הפורומים בלי קשר לדיון הספציפי.

ועכשיו אגיב לטקסט שערכת... בעל החי הזה לא היה חי, הוא כבר מת. לא שחטתי אותו, הוא כבר היה שחוט. במקום לגרוס אותו כמו שחברת הביטוח רצתה, שילמתי עליו 3300 ש"ח, רק כדי להעמיד את החתיכה שנשארה אצלי בגינה, עם שימוש יעיל, לדעתי.

בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים ונסגור עניין :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נסכים שאנחנו לא מסכימים, ואני אהיה אסיר תודה אם, בבואך להעלות לכאן הודעות "מוכוונות Customizer-ים", תהיה מודע לרגישות של חלק מחובבי האספנות לכך.

מזכיר לך שוב שיש כאן פורום שיפורים פעיל ושוקק, ושהחברים בו יכולים להפיק תועלת עצומה מהפרויקטים שאתה מתכנן ומבצע.

סתם, תזכורת.

לא הגון שמנהל פורום עורך את ההודעות שלו בדיעבד ולא רושם שהוא ערך את ההודעה שלו, שכן נראה שכשמנהלי פורומים עורכים את ההודעה שלהם לא רשום "עריכה..." נקודה למחשבה למנהלי הפורומים בלי קשר לדיון הספציפי.
הטקסט "נערך בשעה ... ע"י ..." מתווסף אוטומטית על ידי המערכת, ואינו בשליטתי. ככל שזכור לי, אם תנסה לערוך את הודעתך זמן קצר לאחר פרסומה (שזה הטווח שבו ערכתי את הודעתי - 2/3 דקות) המערכת לא תוסיף את הטקסט הזה גם להודעה שלך.
פורסם

ארנון, זה נשמע כאילו עוד שניה אתה רץ להתקשר לקו תמיכה של... :shock:

במקרה של PICKUP עוד הייתי יכול להבין אותך, אבל להזכרך האוטו הזה הספציפי נשמר עלידי ליאור

בגלל המקוריות שלו, אני זוכר את המילים המדויקות שלו "האוטו שמור ומקורי מידי וכאב הלב לשחק איתו בזמן

שיש אקזמפלרים אחרים" ואני זוכר ביום שהייתה התאונה ליאור היה עצוב מאד, יתר על המידה, אני מניח שזה לא חדש שלליאור היו הרבה רכבים, אבל לפרינס הקטנה הלבנה הוא נקשר, ובמקום לתת לה ללכת לברזל הוא הכניס אותה הבייתה.

מה זה משנה אם היא מנגל או מעמד לעציצים.

אתה אומר שיש לך רגישות? נראה אותך שטנדר היה מוחץ לך את הפיאט בצורה כמו שעשו לאוטו הזה (דרך אגב מדהים שאשתו של ליאור יצאה ללא פגע) מה היית עושה הגוויה ? זורק אותה? מוכר אותה לברזל? שוחט את החלקים?

נראה שיש לך בעיות קבועות עם ליאור, זה בסדר לגיטימי אף אחד לא חייב לאהוב את כולם, אבל זה נראה כבר פטטי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לא שחטתי אותו, אישתי שחטה.:-)

(נאמר בהומור ללא כל כוונה אחרת)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה שאני שונא בתרבות הדיבור שלנו, קובי, היא שאף אחד לא מקשיב מרוב שהוא עסוק בלדבר.

גם אתה לא מקשיב, כי אילו הקשבת, לא היית שואל את השאלה הזו:

מה היית עושה הגוויה ? זורק אותה? מוכר אותה לברזל? שוחט את החלקים?
אם היית מקשיב היית מבין שלדעתי אין לי שום זכות שבעולם לדחוף את אפי לענייניו של ליאור ולייעץ לו מה לעשות עם המכונית.

אני בסך הכל מציין שהתמונות האלה לא שייכות לפורום הזה, לדעתי.

התמונות, קובי.

לא אמרתי שום דבר לגבי מה שליאור בנה. זכותו. זה רכושו.

נראה אותך שטנדר היה מוחץ לך את הפיאט בצורה כמו שעשו לאוטו הזה ... מה היית עושה הגוויה ?
אני לא הייתי מנסר אותה. גם לא הייתי הופך את חזיתה למנגל. אבל זה לא העניין כאמור. אילו ניסרתי אותה, לא הייתי מעלה תמונות לכאן, כיוון שאין לזה דבר וחצי דבר עם אספנות.

נראה שיש לך בעיות קבועות עם ליאור, זה בסדר לגיטימי אף אחד לא חייב לאהוב את כולם, אבל זה נראה כבר פטטי.
כשעובדה כלשהיא סותרת את האמונות הבסיסיות שלנו, אנחנו נעדיף למצוא הסברים נפתלים לסתירה, ובלבד שלא נצטרך לחיות איתה.

זו תופעה מוכרת וידועה בפסיכולוגיה. קוראים לה דיסוננס קוגנטיבי, ואתה חווה אותה כעת.

אין לי שום בעיה ברמה האישית עם ליאור. יש לי השגות על מידת ההתאמה לפורום אספנות של חלק מהתכנים שהוא מעלה לכאן מדי פעם.

אני מקווה שאחרי שהסברתי זאת, שוב, תוכל להביט במציאות כפי שהיא, ולא לשקוע בתאוריות קונספירציה. זה יהיה באמת פתטי.

פורסם

מצטער ארנון אבל אני ממש לא קונה את זה, אתה תמיד איכשהו מוצא דרך לתקוף את ליאור וזה מרגיש כמו קונספירציה.

אז בוא נגיד שהסכמנו בלא להסכים.

פורסם

אתה צודק. אין סיכוי שאני באמת מעדיף לא לראות תמונות של מכוניות מנוסרות בפורום אספנות. זה הסבר פשוט מדי.

כמו שאמרת, זה באמת מרגיש כמו קונספירציה. תמשיך לחקור. לא תאמין מה תגלה. אני ויצחק רבין רצחנו את קנדי. והנחיתה על הירח ? אצלי בחצר.

פורסם
אני מוכן להוסיף להסכם שלנו בנוגע למרצדס שאני לא משנה לה מנוע/חותך פח/מתעלל בה כלל וכלל, היא מושלמת איך שהיא :wink:

ליאור.

O.K. מאחר וכתבת זאת קבל עם ועדה - אני מסתפק בזאת. כל הכבוד לך.

מצא משה

פורסם
אתה צודק. אין סיכוי שאני באמת מעדיף לא לראות תמונות של מכוניות מנוסרות בפורום אספנות. זה הסבר פשוט מדי.

כמו שאמרת, זה באמת מרגיש כמו קונספירציה. תמשיך לחקור. לא תאמין מה תגלה. אני ויצחק רבין רצחנו את קנדי. והנחיתה על הירח ? אצלי בחצר.

בקשר לחקירה יש עבדות ברורות יותר ממה שאתה חושב

וכמו הרובוטריקים

more than meets the eyes

autobots-gm.jpg

• תוכן חדש...