Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע תמיכה ועידוד לשדרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נמרוד אולי עלה בדעתך שאני תושב האזור?

ושאני מכיר את הנושא קצת יותר ממך?

אז אנא ממך , אל תנסה להבין את משטרת שדרות , כי לא תצליח.

בעניין ההכנסה והקניות , תשתדלו בחנויות מקומיות כי בפעמים קודמות חלק גדול ממהכנסה הלכה לרשתות ארציות.

כלומר לא עזרה לתושבי שדרות ממש.

אני לא נגדך ועם זאת גם אני יורד מכל העניין על מנת שלא תהיה פה עוד מלחמת אגו!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שעת אפס או מינוס שתיים. אני בא מחיפה כדי להיות בת"א ב 8 צריך לצאת ל 6.30 אבל אין דבר בו נבוא. הדבר היחיד שימנע זאת זה גשם...

שלמה דן גדרון

פורסם

שלום,אני תושב שדרות,לא חבר במועדון,ואין לי רכב אספנות,

אבל כל הכבוד לכל מי שיוזם את השיירה הזו.

אני בהחלט אבוא לראות,אם אתם רוצים רעיונות לאזור מסוים שניתן להחנות את כל הרכבים שלכם,אז זה אזור הבריכה בשדרות,

יש שם חניה יחסית גדולה(לתושבי שדרות).

אז תבואו ואם אתם צריכים משהו,אישורים מהמשטרה או משהו זה,אז דברו איתי,אני מתנדב במשטרה ואוכל לדבר עם כמה אנשים על מנת לקדם את העניינים.

פורסם
בינתיים התפקדו והביעו התעניינות האנשים בשימה הנ"ל:

1. יורם.

2. אסף בקר.

3 אבי נוף.

4. בני ל.

5. יאיר לוסטינג.לוסטיג :-)צריך להיות...

6. אבי 38 ?

7. razmel

8. erez59

9. asaf572

10. נמרוד..... ?

11. mister v ?

12.jlavi 2002 ?

13. zvit

14. לירן ל

15. דורון א

16. ???

מי הבא?

ל'

.....................

פורסם
אנחנו מדברים ואחרים פשוט עושים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507183,00.html

היי יוסי.

לדעתי גם הם דיברו קודם - בכדי לעשות אחר כך.

שנית, אתה יכול להמשיך את היוזמה של יורם שפתח את השרשור, ולארגן את הנושא.

הרי כתיבה בלבד בפורום לא תזיז כל שיירה שהיא.

יש לדאוג לתיאום עם העיריה, לתיאום עם המשטרה, לתיאום שעות יציאה למשתתפים,

למנות/להתמנות אחראי לאירוע, שיזכה "בתהילה" אבל גם בהאשמות שיחטוף אח"כ...

כמו שכבר רמזתי בתחילת השרשור:

אני והפנינה מצטרפים לרשימה חברים.

בתנאי שהנושא יהיה מאורגן כראוי עם העיריה, ולא איזו שיירת תמהונים ללא שיהיה כלל פרסום לתושבי שדרות.

ביי אבי.

נראה לי שאתה מתאים לתפקיד.

אני מאחוריך, ואני בטוח שגם האחרים מסכימים.

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לאבי נוף ואחרים...

תודה על האמון אבל לא הפעם.

א. מעולם לא השתתפתי בארוע של מועדון ה5-ולא יודע מה זה חיבלול ומה נחשב לא "איזו שיירת תמהונים"

(כפי שזה נראה כרגע כנראה כמה עשרות טובות של תמהונים ובלתי מאורגנים ירדו לשדרות ביום שישי הבא)

ב.. כרגע לא נראה שה 164 תהיה מוכנה (חסר קלץ למאוורר) וכשירה לנסיעה

ג. כבר התחייבתי בפני מועדון אחר שאם לא אסע ברכב אספנות- אצטרף אליהם לחלק מוצרים לגני ילדים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לאבי נוף ואחרים...

תודה על האמון אבל לא הפעם.

א. מעולם לא השתתפתי בארוע של מועדון ה5-ולא יודע מה זה חיבלול ומה נחשב לא "איזו שיירת תמהונים"

(כפי שזה נראה כרגע כנראה כמה עשרות טובות של תמהונים ובלתי מאורגנים ירדו לשדרות ביום שישי הבא)

ב.. כרגע לא נראה שה 164 תהיה מוכנה (חסר קלץ למאוורר) וכשירה לנסיעה

ג. כבר התחייבתי בפני מועדון אחר שאם לא אסע ברכב אספנות- אצטרף אליהם לחלק מוצרים לגני ילדים.

בקר טוב.

האירוע אינו "אירוע של מועדון החמש", משתי סיבות:

אירועי המועדון מאורגנים על ידי משרד ופעילי המועדון,

מפורסמים לחברי המועדון.

כאן יש יוזמה של חברי הפורום, שחלקם חברי מועדון החמש וחלקם לא - למען מטרה משותפת.

• יש צורך שמישהו יארגן את הנושא.
  • נוסף לכך, חייבים להבין את השוני הגדול של רכבי אספנות מול רכבים רגילים:

למשל: כאשר חברי מפגשישישרון יוצאים לטיול (גם לא במסגרת החמש), ואפילו למפגש שבת בבוקר במקום קרוב, הנסיעה שונה מאשר נסיעת רכבים רגילים.

נוסעים בשיירה קבועה, יש מוביל ומאסף, יש רישום של החברים והמכוניות, יש מודעות למהירות הנסיעה, לאפשרות של תקלה באחד הרכבים במהלך הנסיעה, יודעים מראש מי מצטרף לאורך המסלול, מקומו בשיירה.

מקום החנייה מאורגן, לא מגיעים לאתר ובודקים איפה יש חניה ואיפה לא, חונים בגוש אחד, מסודר ומשולט. ועוד ועוד.

ייתכן ולמישהו זה נראה טרחה מיותרת, אולם מניסיון - ברכבים מהסוג שלנו יש לזה משמעות, וזה ראוי.

כלל לא דומה הדבר לשיירות שמתארגנות ברכבים רגילים על פי הפרסומים שאני ורונן העלינו קודם.

בשיירה של תמהוניים התכוונתי לשיירת אספנות שתתנהל ללא מנהיג, ללא סדר וארגון, כצאן ללא רועה. (מבלי להעליב כמובן).

חיבלול - הכוונה למה שאתה ראית כאשר הגעת כמה פעמים למפגשישישרון למשל, תיחום של הרכבים באיזור המיוחד רק לחנייה שלהם, ללא שמעורבים בין רכבים שאינם אספנות, ולעיתים (הלואי תמיד) גם בצורה המונעת מכמות גדולה של ידיים סקרניות "ללטף את הרכב" או "לבדוק עד כמה חזק המראה מחוזקת לכנף" וכד'.

הדבר מחייב אישור של העיריה או הרשות האחראית, או בעל המקום אם מדובר במתחם פרטי, ואת החברים הפעילים והאמצעים הנדרשים בכדי לבצע.

אז כפי שכתבתי, כל הכבוד על היוזמה, ולמרות שבימי שישי אני לומד - אני אצטרף, אולם אין לי זמן כרגע לארגן את זה.

אבל חייבים שהנושא יהיה מאורגן לפי הרעיונות שלמעלה.

שבת שלום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בעלי פיזו סיטרואן יכולים הצטרף לשיירה של מועדון PSI "שיירת מועדוני הרכב תצא מהחניון של אצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף בשעה 08:00 בבוקר (נא להקפיד להגיע מוקדם ..."

הם מבקשים שמי שמצטרף יודיע מראש

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

יש לכם כבר מסלול נסיעה?

ומה מתוכנן?

נסיעת הזדהות?

או שגם הצגת רכבים במתחם בשדרות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...