רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 670 צפיות
אני מעונין להחליף קלאצ חדש לרנו 12 ואני רוצה להכין מראש . מה המידה של הקלאצ? יכול להיות 170 ממ? על הדרך אני ישלח את הרדיאטור לניקוי יסודי גם מחזירי השמן יוחלפו .
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
לקבלת אישור. הכי טוב איזור תעשייה חולון. אח''כ בת ים.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 607 צפיות
ארוע גלאי נדחה ל 15 דצמבר בגלל מזג האויר הצפוי. שימו לב להודעה על הארוע והדחיה, במדור ה"דביקים", כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1511007&postcount=3 .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
מדי פעם אני קופץ לביקור במגרש של האחים בירגר בנס-ציונה. חוץ מלוחיות הרישוי שאוספים לי, וכוס הקפה בפרלמנט המקומי, תמיד אפשר לראות שם דברים מענינים שיצאו ממכרזים שונים ומשונים. בשבוע שעבר היו שם שתי כבאיות. אוטו-מכבי-אש זה דבר שאף ילד מגודל לא יכול להשאר אדיש אליו, אז הלכתי לראות מקרוב. המשאית המעניינת מהשתיים היא משאית מנוף מתוצרת מגירוס-דויטש משנת 1975, שעשתה עד עכשיו 19,000 ק"מ ומשהו. המשאית לא Mint , אבל היא במצב הכי קרוב לזה שאפשר למצוא בארץ - ממש מסע בזמן. מאחר והם לא חושבים שימצא ליפהפיה קונה בארץ, ביקשו ממני לפרסם אותה ב eBay, והרי התוצאה. אני לא ממש חובב משאיות, אבל הכבאית הזו עוררה את סקרנותי מספיק כדי לקרוא קצת על החברה. מסתבר שעד היום מיוצרים מנועי הדי…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי אני בשלבים של רכישת Dodge Charger בארצות הברית, והבאתה לארץ. אפשר לקבל המלצה על מוסך אמין באזור המרכז? מנסיונכם, האם עדיף לעשות "ישור קו" וטיפול בארצות הברית, או לטבל באוטו בלעדית בארץ - אני מתכוון לטיפול להביא את הרכב למצב נוסע - טיפול מנוע, צינורות, קרבורטור וכו'. תודה רבה אייל --------------- מחכה להתאהב באמריקאית
הודעה אחרונה מאת elnevo, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דרור .
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
שלום לחברים, האם ווספה (או בעצם כול קטנוע/אופנוע) נחשב למיושן אחרי 20 שנה ואספנות אחרי 30 שנה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
תאילנד
מאת fly by wire- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום האחרון ראינו את הדבר המדליק הזה...
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
דיברתי עם בחור מבוגר שברשותו רכב זה . שאלתי אותו לגבי שם הדגם הוא ענה הילמן קאמל מסחרית. חיפשתי ,שאלתי,אך ללא תועלת. אולי הוא טועה בשם הדגם? תודה.
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום ! אולי הנושא קצת לעוס , אך בכל זאת לא מצאתי תשובה ברורה בחיפושים, ומאחר ועלות היבוא יקרה יחסית... 1. רציתי לדעת האם ישנה דרך לצבוע מבפנים בקלית שדהתה בחזרה לגוון הכתום שלה מבלי שתיווצר אטימות. עם איזה חומר משתמשים שישאיר את הפנס מספיק שקוף ? חשבתי על נוזל כמו יוד או סוג של דיו לתת גוון. 2. כיצד צובעים את הרפלקטור הפנימי של פנס איתות. גוף הפנס עשוי מפלסטיק והצבע הפנימי בגוון מראה/נירוסטה דהה. היכן ניתן לקנות ספריי איכותי, והאם בכלל זאת הדרך לעשות זאת עם ספריי ? אני יודע שיש דף הדבקה בגוון מראה שניתן לגזור, אך אני חושש שהוא יתקלף מהשמש במשך הזמן. תודה אילן
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחברנו יעקב בנגיאט זוכה פרס גלאי 2006 - פורד A שנת 1928, משתתפים באבלך הכבד עם מות בתך רונית מן השמיים תנוחם! מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת Nir M, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים. בטרופר 3 ליטר ישנה מערכת דלק מסילה משותפת העובדת מעט שונה מהמע' הרגילה - הפרש הלחצים במרסס מתבצע ע"י לחץ השמן של המנוע כך שכל בעייה בלחץ השמן יגרום גם לחוסר הנעה ולא רק אלקטרוניקה ודלק. גם אני ממליץ לגרור למומחה בדגם רכב זה. בהצלחה. חיים יוד.
הודעה אחרונה מאת חיים יוד, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. אני מנסה להבין משהו ולא מצליח. אולי אני נהיה אהבל לעת זיקנה? בחודשים האחרונים שמתי לב, וודאי רבים אחרים, שמשום מה לא מסקרים את המיפגשים של מועדון החמש ברמת-אביב. אן שרשורים, אין תמונות, כלום, נאדה! מראים את כל יתר המיפגשים בארץ ורק מהמיפגש שלדעתי הוא הותיק מכולם והגדול מכולם מתעלמים. לתשומת לב כולם המיפגשים מתקיימים כרגיל ומגיעים ים של אנשים. לדעתי משהו לוקה בחסר ואני פונה מעל במה זו לנבחרי מועדון החמש לטפל בנושא. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 903 צפיות
שלום, הזמנתי חלקים לאוטו החדש שלי מאנגליה. החבילה הגיע ב-EMS, וקיבלתי הודעה מהמכס, שאני צריך לשלוח להם בפקס כל מיני מסמכים, "כולל קבלה, מחירון או כל מסמך אחר כדי להוכיח את ערך הטובין" העניין הוא שלא קיבלתי קבלה. אני מתאר לעצמי שהקבלה כלולה עם החבילה (הזמנתי את החלקים מחנות ולא מאדם פרטי). שילמתי בכרטיס אשראי ולא בפייפל, ואין לי שום מסמך המתאר את תוכן החבילה. חוץ מזה יש את עניין האישור ממשרד התחבורה שדובר עליו. איך אני יודע האם אני צריך אותו, ואיך אני אמור לקבל אותו בלי קבלה?
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 6 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש: מצורפת הזמנה לתצוגת כלי רכב עתיקים של בועז דגן , לזכרו של בנו , ליאור דגן. התצוגה תיערך במסגרת ההשקה המחודשת של מתחם "צפון הנמל", בתל אביב. בברכה, סמדר- משרד המועדון. תצוגת מכוניות עתיקות במתחם צפון הנמל.doc
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום השגתי טמבון אחורי ב 180 דולר,הטמבון עם שבר לכל אורכו בגלל זה המחיר הזעום לעומת מחיר של אחד חדש 800 דולר כמה יעלה לי להכניס את הטמבון לארץ במקרה ושלחו לי אותו בספינה או מטוס? הטמבון יד שניה עם שבר המוכר רצה 180 דולר ושילמתי לו,מה יהיה המחיר הסופי? הוא אמר שאין בעיה לרשום שזה מתנה, שמעתי שבמכס ניכנסים לאינטרנט רואים מחיר של טמבון זהה וזה יהיה המחיר,מה יתכן ואני אשלם 800 דולר על טמבון שבור? והוא עוד שבור!!!אבל ניתן לתקן בקלות עם הלחמת פלסטיק תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
זאת המכונית הכי מדליקה שראיתי בחיים... http://www.youtube.com/watch?v=HYtro7PnBA8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. איפה קונים אחת ? אני גם רוצה !!!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
שאלה האם כדאי
מאת haimy12- 1 תגובות
- 748 צפיות
ברשותי אופנוע סוזוקי שנת 78 נפח 400 נוסע אם כדאי להחליף תמורת שתי אופנועים מסוג מצלס 500 שנת 64 ו AJS נפח 350 שנת 46 . האופנוע מצלס נראה די טוב ו ה AJS צריך שיפוץ כללי מבלי להוסיף כסף מצידי או מצידו צריך את חוות דעתכם תודה מראש
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ציפי הוספה (sprint v.1976) בתהליך שיפוץ. נכון להיום ציפי עומדת מפורקת לאחר פחחות וצבע- מחכה שאני אועיל בטובי להביא לה את החלקים שצריך להחליף/לחדש. תמונות להנאתכם- פירוק כל המרכב + הכנה לצביעה.
הודעה אחרונה מאת geva, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Becker-Europa-II-stereo_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ80741QQihZ018QQitemZ280178407168QQrdZ1QQsspagenameZWDVWQQtcZphoto
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשבת של שמש (לפני שבוע) נסע אוטובוס האספנות ממקומו הקבוע באזור השרון לחיפה, כולל עליה לכרמל. צילם אנדי רדולסקו במרכז הוד השרון (בתמונה הממוזערת) בכרמל עם אח צעיר באוניברסיטת חיפה בכביש בית אורן
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 1 תגובות
- 898 צפיות
שלום , מחיפוש פה בפורום הבנתי ששווי האופנוע ביבוא אישי כשמדובר באופנועי אספנות נקבע לפי מחירון NADA , מה בנוגע לאופנועים שלא מופיעים במחירון ? או כאלה שמופיעים אבל באתר כתוב שעדיין אוספים מידע לגביהם ? כמו כן מה התהליך לגבי דגמים שאף פעם לא יובאו בייבוא סדיר לארץ בנוגע לתקינה ? תודה .
הודעה אחרונה מאת אלפינה, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדבק נועד להדבקת פלסטיק מסוג ABS שהוא פלסטיק שהטמבונים של הרכב מיוצר ממנו הדבק עצמו מאוד חזק ונועד למלוי חורים ודברים כאלה בטמבונים החומר השחור שרואים בתמונה זה החומר,לפי מה שקראתי הוא בא בשתי חלקים ,כשחומר רטוב אז הוא שחור מווריק ושהו יבש לאר שיוף הוא נהיה אפור כמו שרואים בתמונה ,אם למשהו יש מושג איך אפשר להשיג חומר דומה בארץ,או משהו שיעשה את העבודה,החומר לא נועד להדביק טמבון לטמבון אלא רק למלות חורים,הסיבה שאני לא משתמש בשפכטל זה כי מקה הכי קטנה וזה יסדק ואני צריך חומר שיהיה טיפה גמיש אך גם קשיח,כמו פלסטיק ה-ABS תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מפגש מועדון בשבת הקרובה 1/12/07 ביום שבת הקרוב ה - 1/12 בשעה 10:00 בבוקר נפגש במקום הקבוע שלנו : רחבת הבר "סברנסקי" הר סיני 2, אחד העם פינת אלנבי, מאחורי בית הכנסת הגדול , תל אביב לחלוקת מדבקות המועדון כובעים וחולצות. משם נצא בנסיעה משותפת למתחם "צפון הנמל", הנמצא באזור הבילויים שבסמוך לתחנת הכוח "רידינג" לתצוגת כלי רכב קלאסיים שתיערך במקום. פרטים נוספים באתר: www.israeli-vespa.org
הודעה אחרונה מאת lesheme, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שימו לב למכירה הבאה באיביי-מי שמביא חייב לי סיבוב!-רן http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1964-PONTIAC-BANSHEE-1-OF-1-FIREBIRD-CORVETTE-PROTOTYPE_W0QQitemZ200174778440QQihZ010QQcategoryZ6386QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 1 תגובות
- 924 צפיות
לניסוי העוסק בתפישה ויזואלית דרושים חובבי מכוניות ומומחים ל מכוניות! המעבדה לחקר התפישה והראייה באוניברסיטה העברית בגבעת רם מחפשת מומחים למכוניות כדי להשתתף בניסוי מעניין אודות מומחיות וקשב ויזואלי. הניסוי אורך כשעה והמשתתפים יזכו לתשלום. מעוניינים נא לפנות לאורית הרשלר ב 02-6726201, 02-6585092 או במייל (עדיף) : [email protected] תודה רבה!! Looking for car fans and car experts for an experiment on visual attention! The Vision Lab at the Hebrew University, Givat Ram campus is looking for car experts to participate in an interesting experiment concerning expertise and attention. The experiment takes …
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום. אני מחפש רכב אספנות בשביל צילומי חתונה באיזור השפלה (אשדוד והסביבה). אשמח אם תיצרו איתי קשר. כמובן שזה יהיה תמורת תשלום. איתי
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הרכב למשפחת המלוכה הוא: חיפושית 68 , מחר אני אעלה תמונות תנו לי במברוק
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
היי איך ניתן להשיג את כל שירטוט של מערכת החשמל של פיאט 127 באנגלית? תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב לא ממש מפגש סתם הגעתי הביתה ועמדה ברחוב 505 SX ועמדתי מאחוריה וצילמתי מחזה לא כ"כ נפוץ כברלראות שתי 505 יחד (חוץ מאשר אצל עודד...) אולי הגיע הזמן להתיחס אל הרכב הזה כאל משהו בר-איסוף מה עוד שהדגמים הראשונים הם מודל 79, עוד שנה לאספנות אם יש כאלו עוד בארץ... אז הנה ה GTI מודל 85 שלי (אני מסכים להשאיר את מס' הרישוי שלי גלוי...) והבת שלי לידה ו SX 87, בסתם יום סתווי בתל אביב. וגם תמונה של הכיתוב GTI שחסרה לי אם מישהו מוצא...
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)