Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי הברגה הפוכה

low rider
שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני צריך לפתוח את שני הברגים במרכזיים בגיר. כמו שרואים בתמונה כל אחד מסתובב בכיוון מנוגד לשני, ניסיתי במעט כח בכיוון הסטנדרטי ללא הצלחה. לפני שאני נועל ומנסה עם פטיש אויר איך אני יכול לבדוק אם אחד מהם/שניהם לא במקרה בהברגה הפוכה? לא מצאתי תשובה בחיפוש, אשמח לעזרה.

ליאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה קורא לזה גיר אם זה מגדש-על ?

למה אתה רוצה לפרק את הגלגלשים ?

האם יש לך את אותו חלק מפורק כדי שיהיה אפשר להביט ולזהות את ההברגה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלאואר מטיפוס 671 שירד ממנוע דטרויט דיזל ועבר הסבה לוויפל צ'ארג'ר. מתחבר למנועי V8 של MOPAR, GM ופורד אמריקה.

ובחזרה לנושא, אין סימון מקובל כלשהוא לזיהוי בורג בעל הברגה הפוכה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

לא הסבה ולא נעלים!!! למה לחרטט סתם.

החלק הוא מגדש של מנוע דיזל שהולך בנגמשים והיה מורכב גם בזחלדים של צה"ל.

כמו כן המגדש הזה אם המנוע דטרויט מורכב על משאיות "אוטווה".

הברגים הם רגילים ואין להם הברגה הפוכה הם סגורים אם לוקטיט הכול מניוקה.

אגב המנוע "דטרויט" נחשב לאחד המנועים הטובים בעולם ומן המוןצלחים ביותר!!!

עקב אכילס של המנוע הזה תמיד היה הציר של המגדש שאוהב להשבר אגב הוא תוכנן להישבר כדאי למנוע ממשוגעים להביא את המנוע לסל"ד מטורף ולרסק את המנוע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה זיהית בני, אין הרבה בארץ שמתמצאים ברכיבים האלה. שני הבלאוארים הורדו ממנועי דטרויוט דיזל בארה"ב והובאו לארץ. ההסבה כוללת ביטול מערכת הלחץ אחורה ואטימה במכסה שטוח, וקדימה ביטול ה-ואללה-אין-לי-מושג-מה-זה, והרכבת מכסה עם "אף" ופולי שמתחבר ברצועה 8MM לפולי קראנק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה זיהית בני, אין הרבה בארץ שמתמצאים ברכיבים האלה. שני הבלאוארים הורדו ממנועי דטרויוט דיזל בארה"ב והובאו לארץ. ההסבה כוללת ביטול מערכת הלחץ אחורה ואטימה במכסה שטוח, וקדימה ביטול ה-ואללה-אין-לי-מושג-מה-זה, והרכבת מכסה עם "אף" ופולי שמתחבר ברצועה 8MM לפולי קראנק.

שלום.

הוואלה הזה זה הציר מגדש :lol:.

אגב גם אם אתה אחרי ההרכבה תתן פול גז במקום [בלי עומס] אני מבטיח לך אישית שהמנוע יצא דרך המכסה מנוע לשמים

וישמש חברה ללוין עמוס

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...