Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סיטרואן bx gti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש שלושה דגמי הגה שמותקנים בBX

MARK1 הדגם עד1987 ותמונתו משמאל ומימין

ההגה הסטנדרטי ברוב הדגמים מ1987 עד 1994 מופיע במרכז

הדגם בעל 4 הזרועות מופיע בדכ בדגמי GTI ??(ולא מ92 כפי שנכתב )- התמונה השמאלית אצל ארנון

הדיון הזה גולש למסגרות התפלפלות שאינן קשורות לפורום אספנות, ואיני בטוח שמעניינות את כלל הקוראים.

מכיוון שאנו לא מסכימים, לא יהיה חכם מצד שנינו להמשיך ולמחזר את הטענות מבלי להביא סימוכין.

אני יכול להעלות תמונות ואתה יכול להעלות תמונות. זה לא יקדם את הדיון.

אני חוזר ואומר שההגה הספורטיבי שויך לדגמי 16V, והצטרף לשאר הדגמים לקראת סוף חיי המכונית.

עד שנת 1991 (כולל) הוא הופיע בדגמי 16V. דגמי 19GTI לא היו החזקים ביותר ברשימת הדגמים ולכן לא קיבלו אותו.

ועכשיו, הסימוכין:

ל Ceyal, חבר הפורום, BX GTI משנת 1991 עם הגה רגיל.

בחולון עומדת למכירה BX GTI משנת 1991 ששנינו מכירים. גם לה הגה רגיל.

אני נמצא כרגע בשלבים מתקדמים של רכישת BX GTI משנת 1992. יש לה הגה ספורטיבי.

רצ"ב תמונה (קישור למכירה ב Ebay, גלול לתחתית המסך כדי לראות את שאר התמונות) של BX סטיישן דיזל :roll: משנת 1992 (עלתה על הכביש בדצמבר 91, שייכת לשנת דגם 92). תוכל לראות בה את ההגה הספורטיבי, שבשנה הזו כבר הופיע בדגמים עם רמות גימור גבוהות ללא קשר לסוג המנוע.

פורסם
סימוכין:

כל בוקר כשאני מתניע BX1900 TZX שנת 1992 אני מסתכל...ומסתכל

נו, נפתרה הבעיה.

אם תקרא את הודעותי שוב, תראה שכתבתי שההגה הספורטיבי טפטף (כלומר הגיע בזמנים שונים, במינונים שונים) לדגמים ברמות גימור שונות, ובעיקר בבריטניה.

לא טענתי שההגה הספורטיבי נמצא בכל הדגמים בשנת 1992, בוודאי לא בישראל. סביר להניח שמשיקולי מחיר רמות הגימור האלה בכלל לא מצאו את דרכן לארץ, ולכן אין צורך שתמשיך לחפשו במכונית שלך...

כן טענתי שההגה הספורטיבי נמצא בדגמי GTI שהגיעו לישראל ב 1992, אך לא בדגמי GTI שהגיעו בשנים שלפני כן.

להזכירך, כל הדיון נסוב סביב השאלה "האם ניתן לדעת מאיזה שנתון BX GTI ספציפית שנצפתה בחדרה ?", ועל סמך שאלה זו עניתי לגבי תפוצת הגאי ה BX השונים.

פורסם

"האם ניתן לדעת מאיזה שנתון BX GTI ספציפית"

אם פותחים דלת נהג יש מספר בן 4 ספרות. ניתן לפיו דעת את חודש הייצור של המכונית

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך. לא מזמן ובעקבות חיפוש גיר אוטומט ZF משומש, נכנסתי להיות מבעלי ה BX למינהם שלא בכוונה תחילה. הרכב מעניין מאוד ומפתיע. רציתי לדעת אם אתה חובב את המכוניות האלו ואם תרצה להתעמק בנושא

פורסם
שלום לך. לא מזמן ובעקבות חיפוש גיר אוטומט ZF משומש, נכנסתי להיות מבעלי ה BX למינהם שלא בכוונה תחילה. הרכב מעניין מאוד ומפתיע. רציתי לדעת אם אתה חובב את המכוניות האלו ואם תרצה להתעמק בנושא

ראיתה ממתי השרשור שנת 2005

• תוכן חדש...