רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יכול לשפץ משאבת מים?
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 3 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
בבקורי במוסך רכב כלשהוא ביפו ראיתי שם הפתעה משנות ה 60 במאה שעברה ואלו אופניים עם מנוע עזר VELOSOLEX במצב חדש, מקורי, נקי ויפה וכמובן שהמנוע פועל והן נוסעות. למי שלא מכיר, אלו אופניים כמעט רגילות וניתן גם להוריד, ע"י ידית קטנה, מנוע בנזין קטן שמסובב גלגל קטן הלוחץ על צמיג הגלגל הקדמי ומסובבו וכך האופניים נוסעות (לאט) בכוח המנוע. בתחילת נסיעה רצוי לסייע למנוע ע"י דווש רגלי רגיל כמו בכל אופניים. כלים אלו היו נפוצים בצרפת, הן בערים הגדולות והן בכפרים החקלאיים הקטנים. כשתמה התרגשותי והתפעלותי, אז מייד שאלתי את בעל המוסך אם הוא מוכר אותם ותשובתו הייתה שבמחיר הולם אז הוא ימכרם. אם מישהוא מעוניין בהם אז לפנות לארז בטל' 057-7792339. www.leblogauto.com/images/velosolex.j…
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הי בסוף השבוע אבלה במרחביה עם המשפחה, אשמח להמלצות בדבר אטרקציות מוטוריות עתיקות באזור, או כל דבר הקשור בתחום-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מזל טוב לארון, להולדת בנו הרביעי(כן ירבו), ברכות שמח ואושר, שישררו בביתך, נחת ואושר. בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי קוגר ללא מנוע , רציתי לדעת מה הנפח של המנוע במקור.. ואשמח לשמוע פרטים על מנוע ROUSH (מחיר , יבוא וכו') ויכול להתאים שם מנוע של 5700 של קורבט?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום הלך לעולמו אחד מנכסי צאן הברזל של ההומור הישראלי, אבי המכונית המגוייסת, סוחר המכונית, ובעל הרכב המקולקל....וגם המאכר המוכר והידוע כסרג'יו קונסטנסה! כאחד שלוקח את ההומור מאוד ברצינות, היום עצוב לי במיוחד! לכתבה: (שימו לב לכמות התגובות) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465625,00.html יהי זכרו ברוך-רן
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
הייתי בתחנת דלק וראיתי רכב BMW. המכסה מנוע גולש לקדימה, ונפתח בצד הפוך הרגיל. אני חייב (=אני מבקש) תדגם (=את הדגם), אם אפשר גם תמונה. נראה לי c380 אבל 95 אחוז אני טועה. תודה לעוזרים מראש.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לדעת פרטים על הקודה המפלצתית!!! אני פשוט מתרגש לשמוע רק את המנוע של הדבר הזה אז מי שיש לו קצת ידע אשמח אם הוא ישתף אותי... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 697 צפיות
לפני כעשר שנים, אולי פחות, האחיין שלי מסר בחינם למשרד המועדון בגבעתיים ספר אחד או יותר של Workshop Manual עבור הטייגר, כמדומני ספר שהוא פליט של אגד. הוא הציל אותו מגריסה או משהו כזה. אשמח לשמוע שאתם עושים בו שימוש. אני זוכר שבספר שהיה עבה מאד, היו הרבה תמונות ושירטוטים ובעצם נגע, טכנית, בכול המכלולים ברכב.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.thesamba.com/vw/ הסיבה שדווקא בפורום הזה היא שמצאתי שם רכב אספנות,ופה נמצאים רוב האנשים עם נסיון בייבוא רכבים ארצה. שאלתי היא האם יש למישהו נסיון/חוו''ד על האתר ? אמינות וכו', וביתר ספציפיות מי מבטיח לי שאחרי העברה בנקאית בעל הרכב לא ייעלם לי ? ובאופן כללי נסיון של אנשים בייבוא שלא במסגרת "הבטוחה" של e-bay, מעשים שיכולים לעזור לי לישון בשקט וכו'
הודעה אחרונה מאת odednn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ביד 2 מפורסמת למכירה קורבט נדירה, האם זה ניראה לכם אמיתי ? http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=34117
הודעה אחרונה מאת yami, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם תתעלמו לרגע מהבחורה ותסתכלו על...עזבו את הבחורה...האופנוע הכ....עזבו כבר את הבחורה נו, הכחול...תגלו ש... טוב די!!!, אז היא עם ביקיני תתרכזו באופנוע רגע...ותיראו את המחיר, יכול להיות שה' חבר באירגון המורים?-רן http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-Goldwing-GL1000-Motorcycle-Vetter-Windjammer_W0QQitemZ270180909639QQihZ017QQcategoryZ50002QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה 9 בערב יש תוכנית על מכוניות אספנות היקרות בעולם
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני כ-15 שנה לערך הייתה בקרית גת מכונית אמריקאית ע-נ-ק-י-ת. אני מדבר על רכב שכאשר חנה בצמוד אליו מיניבוס הרכב עדיין היה ארוך יותר. מכיוון שהייתי קטן, לא יודע לומר לכם יצרן או סימנים מזהים ברורים מלבד: א. הרכב היה ארוך ורחב בצורה קיצונית. ב. לרכב היו 5 דלתות., 2 בצד שמאל ו-3 בצד ימין. ג. ברכב היו 3 ספסלים לרוחבו- נהג ובצמוד אליו ספסל נוסף ו-2 ספסלים מאחור. ד.הכיסויים על הכסאות\ספות (נראו מקוריים)- חומר פלסטי חלק כמו האוטובוסים הישנים של אגד. אני מאוד סקרן לגבי הרכב הזה, אודה אם תעזרו. תודה, סימון.
הודעה אחרונה מאת nagler, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את משמעות המשפט המסומן. עד כמה שאני יודע, רכב אספנות לא חייב ברישוי רציף. רכב אספנות: רכב יכול להפוך לרכב אספנות כאשר סוג הרכב: אופנוע, רכב נוסעים פרטי, פרטי דו שימושי, רכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר אינו עולה על 4,000 ק"ג. מלאו לו 30 שנים משנת ייצורו. רכב אספנות לא ינוע בדרך בשעות 07:00 עד 09:00 בימים א' עד ה' שהם ימי חול. התנועה מותרת בשעות הבוקר בימי חג, מועד, שבת וחול המועד. רכב אספנות לא ישמש את צרכי עיסוקו של בעלו. רכב אספנות הוא רכב שצויין ברשיון הרכב שהוא רכב אספנות. לרישום ברשיון לרכב העונה על התנאים כאמור, על בעל הרכב לפנות למשרד הרישוי עם תעודת זהות ורשיון הרכב (יש להמציא רשיון רכב רק אם הרשיון בתוקף). לאחר קבלת רשיון רכב אספנ…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
אני רואה שאנשים רבים מבררים על ייבוא של רכבי אספנות, אבל נדיר מאוד שאנשים מחפשים רכבים יפנים. ניתקלתי בדגם שנקרא 110S ספורט. בעבר קראו לו גם קוזמו (לא נראה לי שיש קשר לקרמר). מצורפת כאן כתבה של בעל רכב שכזה. אולי אתם מכירים אותו. אז מעבר לעובדה שלטעמי הרכב נראה מעולה, הרי שהוא גם בעל מנוע וואנקל והפסקה הפותחת של הכתבה מסכמת את כל העניין בנושא זה מבחינתי. למיטב הבנתי, להשיג קוזמו ספורט בימינו, בטח עם הגה שמאלי זאת משימה לא פשוטה. בכל אופן, האם אתם מכירים ייבוא של רכבי אספנות יפנים? האם יש לכך ביקוש? ובכלל... האם מישהו נתקל ב-110S בעבר? האם יש רכבים יפנים נוספים משנות ה-60/70 שאולי שווה להתעמק בהם (אולי ה-2000GT שמוזכרת בכתבה?)? בכל אופן- ת…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מדובר בשירוקו MK1 מודל 81 שהיתה בבעלותי למעלה משש שנים. נסעתי עליה שנה וחצי, ומאחר והיתה הרכב הרביעי שלי על הכביש, אז בסופו של דבר השבתתי אותה, ועמדה אצלי במחסן מחכה לתורה... הבעלים החדש הגיע כבר מצויד בג'נטים מקוריים וצמיגים חדשים ברשותו שירוקו נוספת משנות השבעים נראה לי כי מצאתי לה בית חם. בתמונות השירוקו לפני שהוצאנו אותה החוצה ובתהליך הרכבת הצמיגים החדשים. ברכות לקונה.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 6 תגובות
- 992 צפיות
האם למישהו יש נסיון ? מומלץ/לא מומלץ ? ועד כמה את התהליך. יצויין שכל החלקים המכאניים קיימים. הרכב כאמור לא מניע.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רכשתי חלק מסוים לרכב באיביי, אני מחפש מישהו עם פייפאל לביצוע התשלום ואני ישלם לו במזומן. אני מאיזור חיפה והקריות. זה דיי דחוף. הסכום הוא 200$ בערך. 050-8882686 ליאור
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 733 צפיות
שלום לכולם אני בדרך להתחלת פרוייקט שיפוץ ויש לי מספר שאלות: 1. היכן בארץ ניתן להשיג מדריך Haynes לסובארו 79? (מבחינתי גם משומש טוב) 2. מאיזה תאריך ניתן להגדיר רכב כאספנות האם מה1.1 של השנה ה-30 (כלומר עבור רכב 79 1.1.2009) או האם בתאריך של הטסט של השנה ה-30?
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הלכתי גם לראות את האוטו אבל לדעתי בעל הרכב מגזים במחיר http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=31421
הודעה אחרונה מאת דרור 914, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכשתי סובארו שנת 78 סטיישן אוטומט 1600 ב1000 ש"ח יצרתי קשר עם מכונאי שדורש 5000ש"ח עבור שיפוץ כל הרכב הבודי של הרכב נקי נקי ללא רקבונות המכונאי ישים לרכב מנוע מזגן ברקסים גלגלים חדשים מגנזיום כסאות חדשות פחחות וצבע בקיצור הוא אומר שהרכב ילך ישר לטסט (בזמנו}אבקש לקבל תגובות אם זה כדאי או לא שווה להשקיע סכום זה על הרכב?במידה וכן האם אוכל למכור בעתיד את הרכב ללא הפסד? תודה
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
תמונה של פעם - סוכנות היבואן בחיפה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב, בביקור קצר בחבל פרובנס ניתקלתי בשני טנדרים מעניינים להלן תמונות נ.ב. נראה לי שהמיינור הוא פרי הסבה, מישהו יודע יותר פרטים אולי ?
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מישהו יודע היכן אפשר להשיג קרבורטור של וובר דגם Weber 36/36DCD או 32/36 ? אפשרי משומש או חדש כמו כן אפשרות החלפה בוובר דגם אחר
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
הפתעה ממפגש י-ם 1 2
מאת השושנים- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
טוב עכשיו מותר לגלות, היתה צריכה להגיע אלפא מודל 1962 היחידה בארץ שמורה כמו חדשה אבל הבעלים קיבל רגלים קרות ברגע אחרון! אבל היום הגיעו שלושה רכבים חדשים, פורד אסקורט מיוחדת מודל ביבוא אישי מאנגליה פרט לשעונים הרגילים ישנם עוד ארבעה נוספים אינטגרלים בלוח השעונים הרכב מפואר מבפנים (במקור) כולל דיפוני עץ! ועוד נפח המנוע 1600 סמ"ק והרכב במצב מדהים!, הגיע גם פג'ו 203 תכלת יפיפיה במצב...מושלם! וסוף סוף גם השברולט בל אייר 1955 השייכת לעו"ד מפורסם מי-ם...בקיצור היה נחמד מאוד בלטו בהעדרם משפחת שולמן!-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
לאחר שהשרשור שפתחתי על רכישת רכב אספנות כמפלט לתעריף ביטוח דרקוני, התפרש לכיוונים שונים שהעלו את רף העצבים של חלק מהמשתתפים וגם את שלי, הצלחתי לרכז את כל האינפורמציה שזרמה בשצף קצף ולקבל החלטה איזה רכב לקנות. ואכן בשעה טובה לפני כשעתיים השלמתי את רכישתו של הרכב שבתאריך ה 1/1/08 יהפוך לאספנות. תודה לכל התורמים מידענותם, ממצפונם, מתשוקתם ומסבלנותם וסליחה מכל אותם אנשים טובים שבלהט הוויכוח נפגעו ממילים אילו או אחרות.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אומנם הרכב שכרגע מעניין אותי הוא איננו רכב אספנות אבל את התשובה לזה אתם בפורום האספנות כניראה תידעו הכי טוב... בלא מעט מיקרים אני רואה בשיפוצים שחלקים מהשילדה שנגועים ברמה כזו או אחרת מנוסרים ומוחלפים ע"י חתיכת פח אחרת. השאלה שנישאלת היא מה זה בעצם עושה למרכב עצמו ? זה לא מחליש אותו וגורע מהיתנהגות הרכב ? ואם כן כמה משמעותי הדבר ? האם ההיתם מצפים ליראות חלודה (במרכב) ברכבים כבני 20 +- ? או שהדבר מעיד על הזנחה מוגזמת ? אם נהיה ספציפיים יותר, פורד סיירה 87-93 או אלפה 75 משנים דומות ? תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השאלה אם היה בארץ פיאט 124 עם מנוע 1600 ?ואיזה דגם נוסף חולק את אותו מנוע?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.imcdb.org/ שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת kanfi,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cycleman
- DanielGangsta
- chrono
- עדי-אל
- טויוטה סופרה
- mcshmupi
- itzik123
- Paprika-Metuka
- sperial
- גולדן191
- bjlb
- שחר 1