רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מועדים לשמחה לכל האספנים. בסופ"ש האחרון נסעתי עם אפרת לנווה אטי"ב (רמת הגולן) עם הטאונוס. בדרך חזרה האוטו הרגיש חלש וזוועה ! אחרי שפרקתי את כל הציוד, חיברתי את הסטטוסקופ לאוטו (שעון ואקום) ובמקום ה-20 הרגיל שלו, הוא הראה 16 יציב. למיטב זכרוני, תוצאה כזו מראה על תיזמון הצתה לא נכון. שיחררתי את הנעילה של המפלג וקידמתי את ההצתה עד לנקודת מקסימום הואקום ובא לציון גואל. ולשאלתי (אחרי הסיפור המיגע) איך יכול להיות שהמפלג איבד את הכוון ? הבורג לא היה משוחרר והמפלג ישב טוב טוב באותו מקום שהיה פעם קודמת שאליו כיוונתי אבל מאוחר משום מה בכמה מעלות. תודה.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 3 תגובות
- 857 צפיות
שאלה למקצוענים בסל"ד נמוך התאורה של הרכב "פועמת" הכוונה שיש ירידה ועליה של עוצמת האור, יש לי את התאוריה שלי אבל אבקש את חוות דעתכם (מדובר באלטרנטור)
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הזמנה להשקת טריומף ספיטפייר, 1971 TRIUMPH SPITFIRE 1971 ביום ו', 26.10.07, בשעה 17:00, תיערך השקת טריומף ספיטפייר , משנת 1971, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש יצחק (איציק) מועלם, שהצטרף אלינו לאחרונה. האירוע יתקיים ב'קופי טו גו', פינת הרחובות איינשטיין חיים לבנון תל אביב, אוני' תל אביב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ויו"ר המועדון, נחום קדמיאל, ישא מס' מילים על הרכב. אחראי אירוע- מתניה הלוי. חברים בעלי דגמים דומים מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 למקום לסידור תצוגה מכובדת . בברכת אירוע מהנה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
המפגש הצפוני 26.10 התמונות 1 2
מאת Guest shlomimycars- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
תמונות מהמפגש הצפןני כולל כמה אנשים שלא ראינו הרבה זמן הנה דני אבא של עליזה תראו עם איזה חולצה לירוי בא היום זה לא יוסי פרנקוס בחולצה הלבנה
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום השגתי דגם של מכונית רוסית היא הגיע אלי במצב גרוטאה צבע מתקלף וחלודה. מיד החל הפירוק הגוף מהשילדה פורקו הפנסים והטמבונים. הגוף שופשף כמעט עד היסוד .היתה לי בעיה עם בחירת הצבע ולבסוף הוחלט על צהוב לפניכם כמה תמונות מהתהליך השיפוץ. ההרכבה עדין לא בוצעה היות ועשיתי לאוטו כמה שכבות של צבע. כמה חבל ששיפוץ כזה בפועל לרכב רגיל לוקח כמה חודשים מה שחסר לדגם הזה הוא מכסה המנוע
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני במילואים ונודע לי שאתמול גנבו לי את החיפושית מתל אביב (בשכונת בבלי ) שנת 74 לא רשומה כאספנות בצבע תכלת עם גגון מנירוסטה מספר הרכב 353780 כל השומע רואה מוזמן לעזור פרס למוצא אני במילואים עד יום שישי וקצת קשה להשיג אותי ניתן להשאיר הודעה או לשלוח SMS 0544202025 תודה רבה רמי
הודעה אחרונה מאת מרמורק, -
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. אני בטוח שיש פה משהו שיכול לעזור לי, אני מחפש דחוף פיאט 127 שנות ה84-87 1050 לחלקים. חשוב שמצב המנוע היה תקין. תודה ושבוע טוב. גיא127
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים שלום !! מבקש רעיונות/הצעות כיצד לנקות סימני גומי שנמרחו ע"ג השמשה הקידמית, כפי הנראה מהמגב. מריחה זו מפריעה, בעיקר בלילה,כשתאורת המכוניות שממול נמרחת לי על השמשה. חברים קדימה - להיות פוריים!!!
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 3 תגובות
- 780 צפיות
נכון היה היום טיול אבל לפני זה צריך להעלות תמונות של אתמול , עקב בעיות תכניות לא הועלו תמונות שבוע שעבר . נתחיל עם ארוע נחמד שנהפך למסורת במפגשישישרון וזה עוד יום הולדת הפעם ל..... יוסיל'ה שלנו ולכרמן גיאה שנמצאת אצלו כבר שנה . מזל טוב וגם את הבוטיק החדש של שלי שהלך ממש טוב היה ביקוש רציני לחולצות ....
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי דוקאטי ממודל 82 שאני מעוניין לייבא לארץ מאוסטרליה לאוסף שלי שהולך ונבנה. אני מודע לכך שהאופנוע בן פחות משלושים שנה ואינו מוגדר בחוק כרכב אספנות. האם מישהו נתקל בשנה שנתיים האחרונות בגמישות מסויימת מצד רשויות החוק בנוגע לתקנה הזו, במיוחד בכל הנוגע לאופנועים? מצידי אגב, האופנוע אמור להישמר במצב קיים ואף להשביח כמובן, אך אין לי כוונה לרכב אתו בכביש הציבורי.
הודעה אחרונה מאת עמיר שבתאי, -
Princess ?MG?
מאת רםMG-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Princess-MG_W0QQitemZ180170459144QQihZ008QQcategoryZ6314QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים יקרים, על-גבי השמשה הקדמית יש לי סימני מריחה של גומי מהמגב. מבקש הצעות רעיונות כיצד להוריד מטרד זה, ההפרעה בולטת בעיקר בלילה ,כשיש תאורת מכוניות ממול, אזי התאורה שלהן נמרחת ע"ג השמשה וזה מפריע לי - רעיונות !!
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 718 צפיות
שלום חברים , ביתי מחפשת טרמפ היום יום ו' בצהרים + מהמרכז לאיזור חיפה . האם מישהו על הקו ? תודה מראש . דרור .
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר כחודשיים של שיטוטים באינטרנט ושליחת מיילים רבים לסוחרי חלפים רבים בחו"ל, הרמתי ידיים והגעתי למסקנה שהסיכוי למצוא את שני החלקים שאני צריך הוא אפסי. ולכן האופציה היחידה היא למצוא עסק שמתעסק עם ניקלים או מרזבים לרכב ולייצר חלקים אלו. מדובר בשתי תעלות ניקל, שמותקנות בצידי הגג הקשיח של ה MG MIDGET, שמשמשות מרזבים למי הגשם מגג הרכב לאחור על מנת שהמים לא יכנסו לרכב. האם מישהו יכול להמליץ או לייעץ לי לאן לפנות? צירפתי תמונה שם ניתן לראות את הניקל שהולך בצורה קשתית לצד הגג.
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 21 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
לפני משהו כמו 6-7 שנים, עמדה ברמת גן, ברח' רחובות הנהר, מול רח' חביבה רייק, באחת השכונות הנמצאת מעבר לכביש לבורסה, קדילק דהוויל משנת 1960 (עד כמה שאני זוכר) מוזנחת , עם חורי חלודה, בצבע כחול, או מה שנשאר ממנו, אך שלמה לחלוטין. אני זוכר שכל פעם שהייתי עובר לידה, הייתי עוצר, ומתפעל מהיצירת אומנות המוטורית. עד שיום אחד עברתי שם, וכבר מרחוק ראיתי- היא נעלמה. מישהו יודע מה עלה בגורלה?
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 1 תגובות
- 873 צפיות
מישהו יודע אולי באיזו שעה המפגש שמתקיים היום ברמת אביב? תודה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני להפקיד רשיון של רכב מיושן (1985). השאלות: לכמה זמן ניתן להקפיא/להפקיד? האם אצטרך לעבור מכון תקנים על מנת להעלותו שוב על הכביש? האם ניתן להמנע מכך ע''י תשלום האגרה ללא צורך במבחן רישוי? האם האגרות לאחור פטורות בגלל הפקדת הרשיונות? תודה לכל המשיבים, גידי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמו בכל שבוע היה כיף נהנתי לראות את החיפושית של ירון והאולדסמוביל הבורדו ואת הכל החבר'ה שוב ערן קצת תמונות כמו שאתם אוהבים. . .אבל במצלמה הפשוטה עם יהיו הרבה תגובות אז אני יפרסם עוד
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תראו מה מצאתי מוכרים בשכונה http://seattle.craigslist.org/see/car/455757453.html טוב, השכונה זה קצת רחוק מהארץ.... היו כאלה בארץ ?
הודעה אחרונה מאת Giladolas, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
נעשה מאמץ אדיר אבל, אם הכל ילך כמתוכנן וללא תקלות, צפיה הפתעה אמיתית, אסור לי להוסיף דבר והתחייבתי שלא לספר, אז נא לא להציק לי בנושא, תאמינו לי שווה להגיע!-רן
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טיפטוף נוראי ממשאבת המיים. היכן קונים?? יש משהוא שמשפץ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פה ושם מתפרסמות מודעות מכירה של רכבי אספנות, שעל פי מספר הרישוי שלהם יובאו מחו"ל, והגיעו אחרי המכונית שלי (שהגיעה בתחילת 2005). כידוע, לא ניתן לבצע העברת בעלות ברכב אספנות ביבוא אישי במשך שלוש שנים מיום הרישום בישראל. מישהו יוכל לשפוך אור על הסוגייה הזו ? הרכבים הללו שמוצעים למכירה, אמורים לעבור לרשות הקונה תמורת סכום נאה, מבלי שתהיה לו כל אסמכתא רשמית על כך שהוא בעליו של הרכב ? כיצד הוא אמור להעביר אותו טסט? המוכר לא מודאג שהקונה יבצע עבירת תנועה חמורה ? זה סתם חוסר אחריות מצד המוכר (והקונה, אם נמצא כזה), או שיש דרך לעקוף את מגבלת העברת הבעלות, ורק אני, התמים, איני מודע לה?
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
חן (האיש והאגדה) פרחי גדל בעוד שנה מזל טוב חוגג 8 שנים בתוך גיל האספנות
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
- 1 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. אני רוצה לפתוח בעניין חלקים למיני. אני רוצה לעשות הזמנה לחלפים שונים שאני צריך למיני שלי. על מנת להוזיל עליות משלוח רציתי לדעת אם יש עוד אנשים שמעוניינים לחלוק איתי בהזמנה. לי אישית יש הרבה מה להזמין, בנוסף מישהו זרק לי לפני כמה ימים שיש שינוי בתהליך יבוא אישי של חלפים לרכב. אם מישהו יכול לעדכן אותי אני אשמח.
הודעה אחרונה מאת יגאל פישלר, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם יש לנו פורד סיירה סטיישן משנת 85 ורציתי לשאול האם דש בורד ,פגוש אחורי ורדיאטור חימום משנים 87-88 יתאימו לדגם שלי? תודה
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
- 2 תגובות
- 979 צפיות
לאחר בעיות בחליצת המגנטו והגלגל של השרשרת במנוע לוחץ קלץ ונועל כוכב בלב הקלץ היום מצאתי בחנות של כלי גינה וחקלאות את כל החולצים מי שזקוק לעזרה מוזמן להשתמש בכלים האלה אצלי בחצר
הודעה אחרונה מאת smaxa2, -
ובכן, אחרי זמן רב של גישושים בפורום ומחוצה לו (בעיקר הרבה גישושים לפני כתיבת הודעה זו, שלא יגידו שלא השתמשתי בחיפוש..) החלטנו אבי ואני לחפש מכונית קלאסית ראשונה. ממה שראיתי, ממליצים כאן לרוב להתחיל עם מכוניות כמו אסקורט, קורטינה, חיפושית, דארט/ואליאנט וכו'. מכיוון שאנחנו לא נעולים על דגם מסויים, הייתי שמח אם תעזרו לנו להתמקד. הדרישות: 1. גודל - יש לנו מגבלת מקום מסויימת. אסקורט עוד תדחס איכשהו, אבל לצערי מכוניות כמו קורטינה והאמריקניות יורדות מהתמונה. 2. מצב הרכב - לפני שיפוץ, אבל עדיף שלא במצב של מוות קליני. גם מכונית במצב נסיעה תתקבל בברכה. 3. עניין - שיהיה חשק לקום מוקדם בבוקר לצאת אל המכונית ולראות אם היא ישנה טוב בלילה. חיפושית לא מספיק עושה ל…
הודעה אחרונה מאת doren02, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מסתבר שישנם בארץ כבר בערך 15 גולדווינגים אספנות מהשנים 75-76-77, וממשיכים להגיע... אבל בטיול האחרון (לדרום) נכחתי, לצערי יחידי, אל מול עדת הגולדווינגים הענקיים החדשים יחסית (שנות ה 90) או החדשים לגמרי. אז, בעלי גולדווינג חביבים. הבאתם אופנוע נפלא לארץ. התגברתם על השיפינג, על המכס ועל משרד התחבורה. אז הניעו וסעו!! ride'm, don't hide'm. הגולדווינגים האלה ממש אוהבים לנסוע. מפגש לבעלי גולדווינג יתקיים בצהרי יום שישי (26.10) הקרוב בת"א. פרטים נוספים באתר: http://site.2all.co.il/GWRRA/ להת' T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם . האם אני חייב להשכיר את שירותיו של עמיל מכס לצורך שחרור הרכב מהנמל ???? חיפה . האם המחיר 400$ סביר ??? תודה עסאם
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3387
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 400 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Johnathan
- פאר האורה
- לירון .ה.
- נעם101
- פינקו
- menir1
- sperial
- פינדר
- samg
- lanosforce
- נהג מירוצים ותיק
- yoni162