רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי "רכב" שצריך ניקוי חול, ואחרי זה צבע, איפה אני עושה את זה באזור המשולש רמלה-לוד-פ"ת? כמו כן, מחירים ורכב + 4 דלתות, מכסה מנוע, תא מיטען, 6 ג'אנטים ועוד כל מיני דרק... איך מובילים רכב שאין לו גלגלים לשם, וחזרה? גילי
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הקריטריונים לשיפוץ מלא של מנוע אספנות של רכב בן 50+?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חגיגות סיום הקיץ-האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש במתחם איצטדיון ר"ג במסגרת חגיגות סיום הקיץ ייערך מפגש משפחות בחוה"מ סוכות,יום ב', 01.10.07, בין השעות 10:00- 14:00, ליד אצטדיון רמת גן. הכניסה למקום התצוגה תותר לחברי מועדון בלבד עם רכבי אספנות. רכבים שאינם רכבי אספנות יוכלו לחנות באזורי החנייה מסביב . חשוב-רכב מאחר לא יורשה להיכנס למתחם התצוגה. כמו כן לא תורשה עזיבת רכבים לפני השעה 14:00. הנסיעה בתוך שטח האירוע מוגבלת למהירות של 5 קמ"ש. בשטח האירוע יועמדו הרכבים בהתאם לקבוצות מוגדרות ורצוי שהחברים יציגו את ספור שיפוץ רכבם ובכלל, יחד עם דף תיאור הרכב שיחולק בתצוגה. לצד התצוגה מתוכננות אטרקציות נוספות והאירוע כולו ילווה במוזיקת ר…
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ויליאנט 74 במצב שמיש,כשראיתי את הרכב שמתי לב ע"י לחיצות יד על הגג סקאי שהכל מתחת חלוד עד רקוב.אז ככה האם ניתן לתקן זאת,מה סדר גודל של עבודה כזאת מבחינת מחיר ואם אפשר קצת עצות ממי שנתקל בבעיה כזאת.תודה מראש יוסי.
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 572 תגובות
- 124.4 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות לחודשים אפריל - יוני 2007 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151798 הודעות לחודשים ינואר - מרץ 2007 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139717 הודעות לחודשים נובמבר דצמבר 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135423 הודעות לחודשים ספטמבר-אוקטובר 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/sho…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הפורשה שלי הגיעה ארצה וצריכה צביעה דחוף... הבעיה עם החבר'ה האלו היא שכשהם פורשים ממוסך מרכזי זה או אחר ופותחים מקום משלהם, או עושים עבודות מהצד, הם עושים בהתחלה עבודה מקצועית באמת במחיר סביר. אחר כך הם מתחילים להתנפח ומוציאים עבודה הרבה פחות טובה במחיר משולש. בקיצור, זה מה שקרה לשני הכוכבים האחרונים שלי. מחפש בנרות מישהו שעושה עבודה ברמה גבוהה באמת במחיר שנמצא בגדר השפיות. מישהו מכיר? איתן
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
350 cubic inch, 300 HP Engine Mallory Electronic Ignition Ceramic Coated Headers 350 HD Automatic Transmission with Cooler B & M Shifter Polished Edelbrock 4 Barrel Carb Intake & Valve Covers Custom Engineered, Fully Boxed Frame Pearl White Flames Over Viper Red, PPG Delton Paint Quartz Headlights Aldan Adjustable Coil Over Shocks Rear Leaf Springs 102 Inch Wheelbase Disc Brakes! Weld Prostar Wheels Chrome Steering Column with Tilt Wheel! Flaming River Steering Box Posi-traction Rear End with 356 Gears 10 Gallon Fuel Cell Aluminum Radiator with Electric Fan Autometer Guages Custom Designed Cloth Seats …
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מחפש בעל מקצוע שבקי בנושא השחמה (כמו בכלי נשק). יש חלקים ברכב כגון מסגרות לחלונות שהיו מושחרים ועם הזמן דהו הפוך...כלומר הלבינו בשמש. מישהו מכיר בעל מקצוע כזה? בנוסף עדיין מחפש המלצות לצביעת הפורשה. תודה איתן
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לא מזמן התקנתי מזגן ברכב , המזגן עובר נהדר, מקרר נפלא ולא עושה שום בעיה חוץ מבעיה אחת קטנה ומטרידה: הטורים נופלים לי בכ-450 סל"ד ובטורים סרק המנוע לפעמים ניכבה , עכשיו רק בישביל שהמנוע לא יכבה העלתי בעזרת בורג הכיוון את המנוע שיעמוד על 1200 סל"ד בטורים סרק. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? חשוב לציין שלרכב מנוע עם הזרקה רב נקודתית וכשהרכב ניקנה מזגן זאת היתה אופציה. חג שמח,
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים וחג שמח על כולכם. אני יודע את התשובה בכללותה, אבל... היום, חיפוש באיביי העלה העתק כמעט מדויק של רכב שבו חשקה נפשי עד מאד. הרכב, מדגם זהה, מיוחד ונדיר שהגיע לארץ בשתי יחידות בלבד ואשר אחת מהן הייתה בבעלות של אבי המנוח ולאחר מכן עברה אליי, הנו בן 22 שנים, ואני מתאפק לא לקנות... להביא אותו לארץ כעת אני יודע שלא אוכל ולכן איאלץ, אם אקנה, לאחסן אותו אצל מכרים בארה"ב ולהמתין 8 שנים על מנת להעלותו לישראל. כואב הלב לא לקנות, ומצד שני - לא ממש פרקטי לקנות. שאלתי היא, האם אין "ועדת חריגים" או אפשרות מיוחדת לייבוא רכב שכזה לארץ כבר כעת? שבוע טוב. חמי
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1120733
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
3 רכבות, שתי מכוניות, סוג של אופנוע שלג ואפילו אופניים, משהו נחמד שמצאתי: http://deputy-dog.com/2007/09/27/7-unusual-propeller-driven-vehicles ה...אממ...מכונית שבתמונה, למשל, נמצאה באיזו חווה בצרפת לפני כ-7 שנים, לאחר שככל הנראה עמדה שם מאז שנות השלושים (!). קריאה מהנה , עידו.
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
אתר קלאסי מעניין
מאת nik- 2 תגובות
- 978 צפיות
נראה מעניין ונותן אופציה למבקרים לשנות\להוסיף מידע http://www.classiccarbase.com/ נ.ב. למה מועדון ה-5 לא מופיע שם ?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
DM-81 MACK
מאת efi4*4- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש באפשרותי לקבל MACK DM-81 שנת 1974 מנוע 8 צילינדר וגיר 5*1 הרכב שימש כגרר והוא עומד הרבה זמן. מבחינת הוצאת רשיון לרכב כאספנות האם הוא יצא עם רשיון גרר או צריך לעשות הסבה כל שהיא?
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
- 1 תגובות
- 911 צפיות
סובארו מדליקה יש כאלה בארץ ? עם היה יבוא סדיר שלהם ? כמה כאלה יש בארץ? איזה נפח מנוע היה ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Other-Makes-Sport-Sedan-1970-SUBARU-360-YOUNG-SPORT-SEDAN-2-442-ORG-MILES_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6472QQihZ009QQitemZ190155020427QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotohosting
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
מתוך ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3453032,00.html
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש לקנות משנת 63 עד67 דחוף
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
אם יש חלק לרכב שבו אני מעוניין ואני מוכן לשלם את המכיר 1)מה התהליכים של ההעברה של החלק? 2)האם יש אפשרות שאשלם ולא אקבל את החלק כלל? אם כן מה אני אמור לעשות? 3)האם שווה לי לקנות מחול וליבא לארץ ? 4)האם יש מכס(בטוח שיש אבל אני מוודה שאני צודק) 5)איזה צד משלם את היבוא ? 6) איזה צד משלם מכס ?
הודעה אחרונה מאת ilyman, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם יש מישהו שמכיר את האופנוע. מבחינת אמינות , זמינות חלקים בעיות כרוניות,למה צריך לשים לב כשבודקים אופנוע מסוג כזה . אם יש מישהו שמכיר את יניב סיוון היתה עליו כתבה במוטו, ועל אופנוע הונדה מגנה 82,ששייך לו אני מעוניין ליצור איתו קשר
הודעה אחרונה מאת danש, -
אז ככה, נתחיל מהתחלה: את האוטו הזה- פורד אסקורט MK1 סטיישן, בצבע אפור-מלוכלך ומצב רע, אני מכיר כבר כמה שנים טובות. אני בטוח, שראו אותו גם הרבה מהתל-אביביים אחרים. מה שמיוחד בו- תמיד הוא עומד. תמיד הוא מלולך. תמיד נראה, כאילו נטשו אותו לפני כמה חודשים. ותמיד הוא נעלם, וכשאתה בטוח, שכאן ניגמרה דרכו- אתה מוצא אותו פתאום במקום אחר, שלפעמים לא ממש קשור לקודם, ואז אתה חושב: WHAT THE FUCK?!? ושוב באותו המצב. ממש רוח רפאים. בפעם האחרונה, כרגיל בהפתעה, ראיתי אותו לפני כחודשיים באזה"ת בני ברק, "כרגיל" מלא באבק, עומד ליד אחד המוסכים שם, ונראה, כאילו נטשו אותו... כבר התרגלתי, ולא הפתיע אותי, שאחרי כמה ימים נעלם כלא-היה. ואז, לא מזמן, פרסם מישהו ב"ענתיקות" הודעה על האסקור…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 939 צפיות
היום הוחלט על הקמת קבוצת בעלי מוסטנג, במסגרת מועדון החמש. הכוונה למכוניות מהשנים 1964-1973. בעלי רכב כזה, גם אם הם אינם חברי מועדון, מתבקשים לפנות אלי בה"פ. תודה בני
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
נחוצה לי חוות דעתם של בעלי הניסיון ברכב זה אם ישנם , ושל שאר מומחי הפורום בנוגע לכדאיות הרכישה של הרכב הנ"ל . האם השיפוץ \ תחזוקה של הרכב הנ"ל הינה סבירה בתור רכב ראשון עבורי כרכב אספנות ? ביצעתי חיפוש ברחבי הפורום בעניין זה ולא נמצאו תוצאות . כל קישור , הסבר והדרכה יתקבלו בשמחה רבה . בברכת חג שמח .
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
בראש השנה ביקרנו אצל דורון וענת, וחגגנו את החג בשמחה. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173899 תוך כדי האירוע הצצנו אל "המחסן" שנמצא על יד הבית. ראינו שם דברים מעניינים מאד. חלק ראתה גם המצלמה...
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל הירושלמים האורחים ובכלל, בעקבות המעבר לשעון חורף מוקדם המפגש לשעה 1500 לא לשכוח להגיע-חג סוכות שמח-רן
הודעה אחרונה מאת רנצ'וק, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר סיום של ה127 74 (בקרוב התמונות), אני מעוניין ב128 הדגם הרגיל. לכל היודע מידע תודה גדולה. תודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום מתוך היתעניינות ברכבי השרירים , פתחתי את אתר גוגל בתמונות של פורד מוסטנג. ומכאן הלכתי לאיבוד. יש מוסטנג פאסטבק ויש מוסטנג בוס יש מוסטג קופה ויש עוד ועוד. את ההבדל בין הרכבים (מלבד ניפוחים למיניהם) לא מצאתי . אשמח שמישהוא יאיר את עיני בנושא. חג שמח ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש פיג'ו 202 -203 לפני שיפוץ תודה, שחר.
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 2 תגובות
- 734 צפיות
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת אם המפגש השבועי מתקיים היום כרגיל ? תודה וסוף שבוע נעים
הודעה אחרונה מאת Robert, -
איזה רכב בתמונה?
הודעה אחרונה מאת kamod, -
פורד מוסטנג
מאת eliyahu- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להביא לארץ פורד מוסטנג מה לעשות? משהו יכול לומר לי מה הדברים שאני צריך לעשות איזה רכב לקנות באיזה מצב?(לפני שיפוץ או אחרי)
הודעה אחרונה מאת dudi oknin,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- Carjhpua
- RBRB
- amosbmw
- sperial
- garicho
- hans
- Camaro 92
- אהרן ג
- צוק
- eladts
- kfirg